Να γράψω και εγώ την γνώμη μου; Θα την γράψω. Να βάλω και τίποτα φωτογραφίες; Θα βάλω για να έχουμε πολλές.Μου το έστειλε η εταιρεία και παίζω μαζί του από πριν τις γιορτές οπότε έχώ μια καλή εικόνα.
Την επισκευάσιμη κεφαλή δυστυχώς δεν την έχω ακόμα αλλά την περιμένω μέσα στον μήνα.
Για την ακρίβεια έχω 2 Boost, ένα από το πρώτο batch που βγήκε και ένα που πιστεύω είναι από κάποιο επόμενο. Στο πρώτο είχα τα ίδια προβλήματα με τον [member=10148]Λοξίας[/member] και ήταν ο λόγος που το είχα αφήσει στην άκρη και δεν έκανα το review. Το παρατήρησα από την αρχή όταν πήγα να γεμίσω για δεύτερη φορά και έβγαλα το ποντ από την συσκευή, αρκετή υγρασία η οποία πέρασε με σκούπισμα αλλά επανήλθε όταν πήγα να ξανά γεμίσω. Όχι πλημμύρα αλλά σίγουρα παραπάνω από την κλασική που βλέπεις συνήθως σε τέτοιες συσκευές. Έκανα το τεστ να το αφήσω όρθιο ενώ είναι γεμάτο και είχα πάλι υγρασία αλλά μετά από αρκετές ώρες(5-6).
Ενώ το δεύτερο Boost που μου ήρθε δεν έχει την παραμικρή σταγόνα. Το πετάω στη τσάντα, το έχω ξάπλα στο γραφείο, γεμίζω στο πόδι κλπ και δεν έχω δει ούτε μισή σταγόνα. Έβαλα και τα δύο ποντ μαζί και τα επεξεργάστηκα όσο μπορούσα αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά οπτικά. Σίγουρα κάτι γίνεται και στάζει το παλιό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που και γιατί.
Στα πιο γενικά, η οθόνη είναι ναι μεν πιο μικρή αλλά δεν με ενοχλεί γιατί έχει καλή φωτεινότητα οπότε βλέπεις άνετα τις ενδείξεις. Άλλωστε δεν είναι και πολλά αυτά που σε ενδιαφέρουν πάνω στην οθόνη ενός ποντ, να φαίνεται η μπαταρία και τα βατ.
Τα κουμπιά, του fire και τα δύο για να αλλάζουμε τα βατ, μου αρέσουν γενικά. Δεν βγάζουν την αίσθηση του φτηνού πλαστικού, ωραίο πάτημα και ακούγονται τόσο όσο. Το κουμπί του fire έχει το ίδιο σχήμα με όλα τα υπόλοιπα μοντ της σειράς AEGIS τα οποία γενικά μου αρέσουν πολύ αλλά εδώ λίγο με ενοχλεί. Είναι πολύ μικρό σαν κουμπί οπότε η γωνία που κάνει δεν κάθεται καλά στο δάχτυλο όταν το πατάς και θέλει να το συνηθίσεις.
Μικρό θεματάκι έχω και με την τάπα που κρύβει την θύρα USB για την φόρτιση όπως και με την τάπα για την αναπλήρωση του υγρού. Η άκρη την οποία τραβάς για να ανοίξεις τις τάπες είναι αρκετά μικρές και λεπτές με αποτέλεσμα να θέλει προσπάθεια στο άνοιγμα και πιστεύω ότι αν βάλεις παραπάνω δύναμη ή νυχάκι σίγουρα σου μένει άνετα στο χέρι η ακρούλα.
Αυτό που δεν είδα να γράφει κανείς όμως είναι ότι το ποντάκι σφυρίζει όταν τραβάς τζούρα και δεν σφυρίζει λίγο. Κάτι που δεν κατάλαβα αμέσως γιατί τις πρώτες μέρες το έπαιρνα μαζί μου όταν έβγαινα έξω τώρα στις γιορτές και με την βαβούρα και τις ομιλίες δεν άκουγα τίποτα. Μέχρι που μια μέρα το έπιασα ενώ ήμουν σπίτι, τραβάω τζούρα και γύρισαν όλοι να δουν από που ακούγεται αυτό. ΟΚ μπορεί να μην ενοχλεί άλλους αλλά για μένα ένα ποντ δεν θα ήθελα να ακούγεται τόσο.
Κατασκευαστικά μου αρέσει πολύ, δεν έχει άσχημες γωνίες και όλα λειτουργούν ρολόι. Το πλαστικό που απασφαλίζει το ποντ είναι από χοντρό πλαστικό και κουνιέται ελάχιστα όταν το πατάς για να βγάλεις το ποντ οπότε δεν φοβάμαι ότι θα σπάσει. Πολύ έξυπνος ρυθμιστής αέρα και μπορείς να αλλάξεις άνετα την εισαγωγή του αέρα στα γούστα σου πανεύκολα, χωρίς να χρειαστεί να αποσυνδέσεις το ποντάκι. Όπως είπατε και οι υπόλοιποι, με χαλάει που δεν φαίνεται καθαρά πόσο υγρό έχει μείνει μέσα και πρέπει να το σηκώνεις και να το βάζεις κάτω από φως για να δεις. Νομίζω δεν θα χάλαγε η συνολική εικόνα αν το έκαναν πιο διάφανο.
Θα προτιμούσα αν στο ποντ με τις εργοστασιακές αντιστάσεις μπορούσαμε να βάλουμε ότι επιστόμιο θέλαμε. Πραγματικά είναι χαμένη ευκαιρία γιατί είναι έτσι κατασκευασμένο που θα μπορούσαν να το κάνουν πολύ άνετα. Ευτυχώς είδα το ποντ με την επισκευάσιμη κεφαλή παίρνει κανονικά 510 επιστόμια.
Στα σημαντικά, πίνει πολύ. Μου αρέσει όταν βγαίνω έξω και παίρνω μια μικρή συσκευή να παίρνω μόνο αυτή, χωρίς μπουκαλάκια κλπ. Με το συγκεκριμένο δεν γίνεται γιατί θέλει συχνό γέμισμα αλλά αυτό είναι λογικό με τις αντιστάσεις που έχει. Αγαπημένη μου αντίσταση η mesh 0.4, όχι ότι δεν μου αρέσει η 0.6, αλλά γιατί μου δίνει το κάτι παραπάνω στο θέμα γεύση. Η οποία γεύση υπάρχει και δεν έχει να ζηλέψει σε κάτι άλλα ποντ. Δοκίμασα πολλά διαφορετικά προφίλ αλλά προσωπικά γουστάρω πολύ τα ημικαπνικά με το συγκεκριμένο.
Θα ήθελα να έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Σε βγάζει για έναν καφέ ή ένα 8ωρο στη δουλειά αλλά μόνο αν δεν το έχεις πιπίλα και με κάμποσα γεμίσματα. Επειδή το συγκεκριμένο θέλει αρκετά βατ για να παίξει ωραία, εγώ παίζω με 28-30, η μπαταρία θα έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερη.
Αλλά το μεγάλο του ατού είναι ένα. Έχει το κατάλληλο μέγεθος και βάρος και είναι απίστευτα άνετο στο χέρι, πραγματικά χαίρεσαι να το κρατάς!