...φιλε μου.....ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ...Από το σύνολο του πληθυσμού της Γης (περίπου 5 δισεκατομμύρια), τα 500 εκατ. θα πεθάνουν εξαιτίας του καπνίσματος. Οι μισοί απ' αυτούς θα είναι ηλικίας 35-69 ετών.
Το 43% των Ελλήνων, ανδρών και γυναικών, καπνίζουν, γεγονός που συνεπάγεται 15.000 θανάτους το χρόνο.
3.500 θάνατοι ανδρών και 500 θάνατοι γυναικών στη χώρα μας οφείλονται κάθε χρόνο σε καρκίνο του πνεύμονα.
Το 3% των θανάτων αυτών οφείλονται στο παθητικό κάπνισμα και περίπου 500 Έλληνες πεθαίνουν ετησίως.
Κάπνισμα = Θάνατος. Την εξίσωση αυτή πρέπει να έχουμε όλοι μας κατά νου. Κι αν τα λόγια δεν μας πείθουν πάντοτε, υπάρχουν και οι αριθμοί, όπως τους έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής. Ας τους δούμε με προσοχή:
Κάθε 10 δευτερόλεπτα παθαίνει ένας άνθρωπος εξαιτίας του καπνίσματος. Το 1994 υπήρξαν 3 εκατομμύρια θύματα από το κάπνισμα, ενώ το 2025 ο αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια..........τωρα οσον αφορα το Ηλ.Τσιγαρο ΘΑΝΑΤΟΙ 0 απτο 2005 μεχρι σημερα.....αυτα να τους πεις..
εγω εχω δει τεραστιες αλλαγες στην υγεια μου....αντοχη,αναπνοη,σεχ,γευση,οσφριση,κ.ο.κ.....τωρα εγω πειρα τον δρομο μου ασ παρουν και ολοι αυτοι που ακομη λενε οτι το τσιγαρο ειναι καλητερο απτο Ηλ. τον δρομο τους προσ τον θανατο...ευχαριστω!!!!!!!