Πολύ καλή ανακάλυψη.
Δυστυχώς όμως βρήκα ένα ανησυχητικό στοιχείο.
Exhaled breath after e-smoking contains even less nicotine per puff, as much of the nicotine inhaled is absorbed. Similarly, propylene glycol is largely absorbed and little is exhaled.
Νομίζω ότι εννοεί πως
ούτως ή άλλως το η.τ. περιέχει πολύ μικρότερη ποσότητα νικοτίνης απ'αυτή του τσιγάρου, και ελάχιστο μέρος απ'αυτή τη νικοτίνη βγαίνει προς τα έξω (όπως και με την pg) οπότε ουσιαστικά αυτοί που παραπονιούνται δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν, αφού δεν αποτελεί κίνδυνο για τους τριγύρω.
edit: Πάντως, για να πω και κάτι σχτικά με το θέμα, οι αντικαπνιστές φίλοι μου δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το η.τ. Ίσα ίσα που όταν ατμίζω μηλόπιτες και τα συναφή έρχονται κοντά κοντά να πάρουν καμιά τζούρα με τη μύτη!!

Εγώ παλιά ήμουν πιο καχύποπτη με το η.τ., αλλά το έψαξα, έμαθα και δε μετάνοιωσα.

Τώρα κάτι τύποι που δεν έχουν καν τη διάθεση να ακούσουν και να καταλάβουν, μάλλον δεν θα έπρεπε να έχουν ταβέρνες και καφετέριες (γιατί είναι κατι που τους αφορά και γιατί έτσι δείχνουν με τι σεβασμό αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους).