vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

464 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, Cloune

"Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος Erik

• **
  • 395
  • Φύλο: Άντρας
  • STEAMPUNK
Απ: "Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 14:42 »
Σημερα πηγα στην τραπεζα και ως νεος ατμιστης που ειμαι ατμισα λιγο περιμενοντας στην ουρα χωρις να μου κανει παρατηρηση κανεις. Φτανοντας μετα απο λιγο στο ταμειο με ρωταει ο ταμιας "πόσο?" του λεω "200 ευρω ανάληψη" μου λεει όχι λέφτα, πόσο καιρό κανεις  ΗΤ???" :confused1: χαμογελοντας και δειχνοντας μου το ego t που είχε. Λεγοντας του οτι ειμαι μια εβδομαδα ατμιστης ξαναχαμογελαει και κανει νοημα στους διπλανους ταμειες καο ταυτοχρονα και οι τρεις πηραν μια καλη τζουρα ατμου απο τα ego τους.  :)) Γελασα και δεν το περιμενα, λογω οτι οτι ειμαι φρεσκος τωρα αρχιζω να παρατηρω τους παλαιοτερους χρηστες.

Αποσυνδεδεμένος cmik1976

• 4
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 15:23 »
Χτες σινεμαδάκι, άτμισμα κανονικά.
Άλλη μια φορά (πάλι σινεμα) είχα προσέξει και άλλον έναν τύπο που άτμιζε.

Πιστεύω πως είναι μια καλή διαφήμιση του η/τ, η χρήση του στο σινεμα κ σε λοιπούς κλειστούς χωρου, δύσκολους για κ.τ., ώστε να έρθουν κ άλλοι στην παρέα μας.

Αποσυνδεδεμένος kd66

• 501
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 18:07 »
Eφαγα κι εγω ''πορτα'' και δεν το πιστευα απο καθε αποψη.
Που? Στο Αγιον Ορος, αυτο το Σ/Κ στο προαυλιο ενος μοναστηριου.
Παντου εχει πινακιδες απαγορευεται το καπνισμα.
Ασυναισθητα εβγαλα ενα ego και παιρνω μια τζουρα , χωρις να θελω να προκαλεσω , ετσι απο συνηθεια και μετα απο ωρες περπατημα.
Διπλα μου ενας μοναχος μου λεει, απαγορευεται και το ηλεκτρονικο! και μενω :) ...
Ακολουθησε μια πολυωρη κουβεντα με πρωτο θεμα ποσο θα πονεσουν οι καπνοβιομηχανιες με την επανασταση του Η.Τ. , ενημερωμενος ο μοναχος σε φοβερο επιπεδο, με εντυπωσιασε.
Συμπερασμα, Ενημερωση: Απαγορευεται και το Η.Τ.  στο Αγιον Ορος!!

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• **
  • 229
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Άτομο παρφαί και περικολόζο :P
« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 18:08 »
Εδώ απαγορεύονται οι γυναίκες το η.τ είναι που δε θα απαγορευόταν  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 18:33 »
kd66 σε ποια μονή  ?

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 18:42 »
Ναι βεβαια, το απαγορευουν γιατι ειναι απολαυση... ποιοι? οι αρχιμιζαδοροι που βγαζουν εξω ναρκεμπορους, ξεπουλανε λίμνες και πουλανε ψηφους με το κομματι. Αι σιχτιρ απο κει, να τους βαλουμε ολους στο αγιο ορος, να πεταξουμε τα κλειδια και να ησυχασουμε...

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• **
  • 229
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 18:45 »
Αλήθεια τον λόγο στον είπε εντέλει για την απαγόρευση??

Αποσυνδεδεμένος kd66

• 501
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 18:52 »
kd66 σε ποια μονή  ?
εχεις pm
Αλήθεια τον λόγο στον είπε εντέλει για την απαγόρευση??
Για τον απλουστατο λογο που απαγορευεται και το τσιγαρο, δεν ειχα αλλωστε κανενα λογο να διαμαρτυρηθω για την απαγορευση του... οταν τελειωσε η κουβεντα βγηκα εξω και αραξα στην παραλια και ντουμανασια και με το GG αρκετα ml  :)

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 00:39 »
Ο απλουστατος λογος που απαγορευεται το τσιγαρο ειναι να προστατευθουν οι παθητικοι καπνιστες απο τον καπνο των καπνιστων... Εχουν πεταξει και τις τσαγιερες τους εκτος Αγ.Ορους απειδη μοιαζει οπτικα ο ατμος με καπνο..? Οταν εχει ομιχλη τι κανουν? φορανε μασκες?? (και εδω το οπτικο εφε ειναι σαν να εχει ντουμανιασει η φυση ολοκερη.... :laugh1:)

Καλυτερα στην παραλια φιλε μου.... :yes:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 03:54 »
Εκεί δεν είναι τόσο θέμα υγείας αλλά περισσότερο "πνευματικό" το θέμα: Το ότι υποκύπτεις στον πειρασμό των γήινων απολαύσεων.  ::) Και όπως ξέρουμε, θεωρητικά τουλάχιστον, οι μοναχοί απέχουν από αυτές.

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• **
  • 229
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 10:38 »
Οι μοναχοί - οι υπόλοιποι άνθρωποι ομως που απλως πανε για επισκεψη???  :hmmm: :laugh1: :laugh1:
Φανταζομαι ομως οτι πρεπει να τρωνε χαλια φαγητο γιατι και το καλο φαι ειναι απόλαυση! ;)

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 10:51 »
το οτι απεχουν οι μοναχοι ειναι συζητησιμο :laugh1: απο καποια πραγματα τουλαχιστον

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 16:53 »
To θέμα μας δεν είναι οι συνήθειες των μοναχών γενικά αλλά για την "πόρτα" στο η.τ..  ;D
Πίσω στο θέμα μας λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• **
  • 229
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 17:06 »
Sir yes sir!
Πάντως στο θέμα μας διαπιστώνω μετά λύπης ότι και πάλι οι πρώην καπνίζοντες είμαστε οι χειρότεροι.
εκεί που άτμιζα διακριτικότατα(με το Μ&Μ όχι το τζιτζι :tongue_smilie: ) μεσα στο μετρό και όλοι οι συνεπιβάτες έριχναν κάτι περιεργες ματιές αλλά δε μιλούσαν ο διπλανός μου άρχισε να ξεροβήχει να καθαρίζει το λαιμό του και τα σχετικά-επίπεδο Καραγκούνη σας λέω!-
και μετά μου λέει " Συγγνώμη δεσποινίς αλλά απαγορεύεται το κάπνισμα εδώ."
και του απαντάω ήρεμα και με διάπλατο χαμόγελο" Το ξέρω" και συνεχίζω.
"Ναι αλλά εσείς συνεχίζετε να καπνιζετε και ενοχλείτε"
"Όχι δεν καπνίζω και τι σας ενόχλησε παρακαλώ ?"
"Μα αφού καπνιζετε δίπλα μου μικρή αναιδέστατη, ωραία ανατροφή έχετε κλπ κλπ"
"Κυριε μου ατμίζω δεν καπνίζω και η ανατροφη μου ειανι μια χαρα."

Πετάγεται και μια κυρία που δεν αντεχε άλλο και του λέει"Αφήστε την κοπέλα αυτό δεν απαγορεύεται όπου θέλει θα κάνει .Εμένα δε μου μύρισε και τίποτα."

Το βούλωσε λοιπόν ο εν λόγω κύριος και μετα αυτον κοίταζαν όλοι περιεργα!!!

Και ατμίσαμε καλά και στο μέλλον καλύτερα....... :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Blitzkri3g

• *
  • 78
« Απάντηση #89 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 18:43 »
Χαχα Δεν ξερω ρε παιδια για σας αλλα το θεωρω μαλακ*α το καπνισμα εντος αιθουσας κινηματογραφου.
Εκτος αν μιλαμε για τον πατερα μου που ειναι φουγαρο σκετο και εξαρτημενος απολυτα απ το ΚΤ.

Προσωπικα δεν μου χει τυχει καμμια στραβη σε δημοσιο χωρο ή εστιατοριο που εχει τυχει ν ατμισω.
Ν.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360257 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114342 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450635 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110858 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375224 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328465 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6456 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29388 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99975 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F