vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

374 επισκέπτες, 8 χρήστες
KostasGR, baggio, maprix, Buliwyf, tapantari, Taskaramou, Ribot, athmichalop

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

"Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος Erik

• Ο καλύτερος τρόπος να αποδείξεις σε έναν βλάκα ότι κάνει λάθος, είναι να τον αφήνεις να συνεχίζει τον δρόμο του.
  • **
  • 395
  • Φύλο: Άντρας
  • STEAMPUNK
Απ: "Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #75 στις: Νοε 23, 2011, 14:42 »
Σημερα πηγα στην τραπεζα και ως νεος ατμιστης που ειμαι ατμισα λιγο περιμενοντας στην ουρα χωρις να μου κανει παρατηρηση κανεις. Φτανοντας μετα απο λιγο στο ταμειο με ρωταει ο ταμιας "πόσο?" του λεω "200 ευρω ανάληψη" μου λεει όχι λέφτα, πόσο καιρό κανεις  ΗΤ???" :confused1: χαμογελοντας και δειχνοντας μου το ego t που είχε. Λεγοντας του οτι ειμαι μια εβδομαδα ατμιστης ξαναχαμογελαει και κανει νοημα στους διπλανους ταμειες καο ταυτοχρονα και οι τρεις πηραν μια καλη τζουρα ατμου απο τα ego τους.  :)) Γελασα και δεν το περιμενα, λογω οτι οτι ειμαι φρεσκος τωρα αρχιζω να παρατηρω τους παλαιοτερους χρηστες.

Αποσυνδεδεμένος cmik1976

• 4
« Απάντηση #76 στις: Νοε 23, 2011, 15:23 »
Χτες σινεμαδάκι, άτμισμα κανονικά.
Άλλη μια φορά (πάλι σινεμα) είχα προσέξει και άλλον έναν τύπο που άτμιζε.

Πιστεύω πως είναι μια καλή διαφήμιση του η/τ, η χρήση του στο σινεμα κ σε λοιπούς κλειστούς χωρου, δύσκολους για κ.τ., ώστε να έρθουν κ άλλοι στην παρέα μας.

Αποσυνδεδεμένος kd66

• 501
« Απάντηση #77 στις: Νοε 23, 2011, 18:07 »
Eφαγα κι εγω ''πορτα'' και δεν το πιστευα απο καθε αποψη.
Που? Στο Αγιον Ορος, αυτο το Σ/Κ στο προαυλιο ενος μοναστηριου.
Παντου εχει πινακιδες απαγορευεται το καπνισμα.
Ασυναισθητα εβγαλα ενα ego και παιρνω μια τζουρα , χωρις να θελω να προκαλεσω , ετσι απο συνηθεια και μετα απο ωρες περπατημα.
Διπλα μου ενας μοναχος μου λεει, απαγορευεται και το ηλεκτρονικο! και μενω :) ...
Ακολουθησε μια πολυωρη κουβεντα με πρωτο θεμα ποσο θα πονεσουν οι καπνοβιομηχανιες με την επανασταση του Η.Τ. , ενημερωμενος ο μοναχος σε φοβερο επιπεδο, με εντυπωσιασε.
Συμπερασμα, Ενημερωση: Απαγορευεται και το Η.Τ.  στο Αγιον Ορος!!

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• "BLACK'n' white TRADER" "GG SOLD" και ο νοών νοείτω.
  • **
  • 229
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Άτομο παρφαί και περικολόζο :P
« Απάντηση #78 στις: Νοε 23, 2011, 18:08 »
Εδώ απαγορεύονται οι γυναίκες το η.τ είναι που δε θα απαγορευόταν  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• ggtb+A2, stealth+Ody, ggts+UFS, ZeroMod+Penny
  • 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #79 στις: Νοε 23, 2011, 18:33 »
kd66 σε ποια μονή  ?

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• Τέλος όλα! Τώρα;
  • 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #80 στις: Νοε 23, 2011, 18:42 »
Ναι βεβαια, το απαγορευουν γιατι ειναι απολαυση... ποιοι? οι αρχιμιζαδοροι που βγαζουν εξω ναρκεμπορους, ξεπουλανε λίμνες και πουλανε ψηφους με το κομματι. Αι σιχτιρ απο κει, να τους βαλουμε ολους στο αγιο ορος, να πεταξουμε τα κλειδια και να ησυχασουμε...

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• **
  • 229
« Απάντηση #81 στις: Νοε 23, 2011, 18:45 »
Αλήθεια τον λόγο στον είπε εντέλει για την απαγόρευση??

Αποσυνδεδεμένος kd66

• 501
« Απάντηση #82 στις: Νοε 23, 2011, 18:52 »
kd66 σε ποια μονή  ?
εχεις pm
Αλήθεια τον λόγο στον είπε εντέλει για την απαγόρευση??
Για τον απλουστατο λογο που απαγορευεται και το τσιγαρο, δεν ειχα αλλωστε κανενα λογο να διαμαρτυρηθω για την απαγορευση του... οταν τελειωσε η κουβεντα βγηκα εξω και αραξα στην παραλια και ντουμανασια και με το GG αρκετα ml  :)

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
« Απάντηση #83 στις: Νοε 25, 2011, 00:39 »
Ο απλουστατος λογος που απαγορευεται το τσιγαρο ειναι να προστατευθουν οι παθητικοι καπνιστες απο τον καπνο των καπνιστων... Εχουν πεταξει και τις τσαγιερες τους εκτος Αγ.Ορους απειδη μοιαζει οπτικα ο ατμος με καπνο..? Οταν εχει ομιχλη τι κανουν? φορανε μασκες?? (και εδω το οπτικο εφε ειναι σαν να εχει ντουμανιασει η φυση ολοκερη.... :laugh1:)

Καλυτερα στην παραλια φιλε μου.... :yes:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #84 στις: Νοε 25, 2011, 03:54 »
Εκεί δεν είναι τόσο θέμα υγείας αλλά περισσότερο "πνευματικό" το θέμα: Το ότι υποκύπτεις στον πειρασμό των γήινων απολαύσεων.  ::) Και όπως ξέρουμε, θεωρητικά τουλάχιστον, οι μοναχοί απέχουν από αυτές.

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• **
  • 229
« Απάντηση #85 στις: Νοε 25, 2011, 10:38 »
Οι μοναχοί - οι υπόλοιποι άνθρωποι ομως που απλως πανε για επισκεψη???  :hmmm: :laugh1: :laugh1:
Φανταζομαι ομως οτι πρεπει να τρωνε χαλια φαγητο γιατι και το καλο φαι ειναι απόλαυση! ;)

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1413
« Απάντηση #86 στις: Νοε 25, 2011, 10:51 »
το οτι απεχουν οι μοναχοι ειναι συζητησιμο :laugh1: απο καποια πραγματα τουλαχιστον

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #87 στις: Νοε 25, 2011, 16:53 »
To θέμα μας δεν είναι οι συνήθειες των μοναχών γενικά αλλά για την "πόρτα" στο η.τ..  ;D
Πίσω στο θέμα μας λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• **
  • 229
« Απάντηση #88 στις: Νοε 25, 2011, 17:06 »
Sir yes sir!
Πάντως στο θέμα μας διαπιστώνω μετά λύπης ότι και πάλι οι πρώην καπνίζοντες είμαστε οι χειρότεροι.
εκεί που άτμιζα διακριτικότατα(με το Μ&Μ όχι το τζιτζι :tongue_smilie: ) μεσα στο μετρό και όλοι οι συνεπιβάτες έριχναν κάτι περιεργες ματιές αλλά δε μιλούσαν ο διπλανός μου άρχισε να ξεροβήχει να καθαρίζει το λαιμό του και τα σχετικά-επίπεδο Καραγκούνη σας λέω!-
και μετά μου λέει " Συγγνώμη δεσποινίς αλλά απαγορεύεται το κάπνισμα εδώ."
και του απαντάω ήρεμα και με διάπλατο χαμόγελο" Το ξέρω" και συνεχίζω.
"Ναι αλλά εσείς συνεχίζετε να καπνιζετε και ενοχλείτε"
"Όχι δεν καπνίζω και τι σας ενόχλησε παρακαλώ ?"
"Μα αφού καπνιζετε δίπλα μου μικρή αναιδέστατη, ωραία ανατροφή έχετε κλπ κλπ"
"Κυριε μου ατμίζω δεν καπνίζω και η ανατροφη μου ειανι μια χαρα."

Πετάγεται και μια κυρία που δεν αντεχε άλλο και του λέει"Αφήστε την κοπέλα αυτό δεν απαγορεύεται όπου θέλει θα κάνει .Εμένα δε μου μύρισε και τίποτα."

Το βούλωσε λοιπόν ο εν λόγω κύριος και μετα αυτον κοίταζαν όλοι περιεργα!!!

Και ατμίσαμε καλά και στο μέλλον καλύτερα....... :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Blitzkri3g

• WTF?!?
  • *
  • 78
« Απάντηση #89 στις: Νοε 25, 2011, 18:43 »
Χαχα Δεν ξερω ρε παιδια για σας αλλα το θεωρω μαλακ*α το καπνισμα εντος αιθουσας κινηματογραφου.
Εκτος αν μιλαμε για τον πατερα μου που ειναι φουγαρο σκετο και εξαρτημενος απολυτα απ το ΚΤ.

Προσωπικα δεν μου χει τυχει καμμια στραβη σε δημοσιο χωρο ή εστιατοριο που εχει τυχει ν ατμισω.
Ν.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 119 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20152 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1005 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877601 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361725 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465954 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907503 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1561 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375171 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701345 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19924 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos