Αγαπητέ e-spy, μου θυμίζεις την φοβερή ατάκα που διάβασα πρώτη φορά εδώ, κι έμεινα έκπληκτος :
"οταν καπνίζατε τα ρωτούσατε αυτά;"
Δεν την καταλαβαίνω αυτή την λογική και ειλικρινά θα ήθελα να ρωτήσω, το τελευταίο σου ποστ
είναι προτροπή να ρωτάμε και να κινητοποιηθούμε ή να κάτσουμε στα αβγά μας και να μην ρωτάμε και πολλά πολλά...
Νομίζω, ως πρώην πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της ΚΕΑ, ασπάζεσαι το "από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κάποιος",
έστω κι αν δεν έχω κάνει όλα αυτά που αναρωτιέσαι...
Νομίζω έχω ακόμα αυτό το δικαίωμα, ναι;
Φίλτατε trandism, όχι καθόλου κακοπροαίρετος, μα καθόλου !
Δεν υποννοώ ότι εσύ μας κοροϊδεύεις, αλλά όπως είπες κι εσύ, κάποιοι άλλοι (FW) το έκαναν...
Και μην παρεξηγηθείς, αλλά κι εσύ θα χρησιμοποιούσες τέτοια υλικά -εν αγνοία σου φυσικά- πριν 3-4 χρόνια, αν δεν υπήρχε κάποιος
να σε/μας ξεστραβώσει...
Το δούλεμα, που έγραψα, δεν υπαινίσεται αναγκαστικά δόλο, αλλά και άγνοια... Δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να υπάρχει και δόλος.
Τις εταιρείες που αναφέρεις τις γνωρίζω εδώ κι 1,5 χρόνο σχεδόν που ατμίζω. Ήταν από τις πρώτες που μου προτάθηκαν -από συνατμιστή, όχι
κατάστημα, αλλά και πάλι δεν λές κάτι που δεν είναι γνωστό από πολύ καιρό και βασίζεται σε παλιές απ' όσο γνωρίζω έρευνες, νομίζω και πριν από το 2016.
Έλαια, διαλύτες, χρωστικές, δεν θα διαφωνήσω. Λέω απλώς ότι αυτά που αναφέρεις είναι λίγο πολύ γνωστά πριν από το '16,
ένας παλιός ατμιστής θα στο επιβεβαιώσει, κι ίσως άργησαν να γίνουν κιόλας.
Η TPA πάντως διαχωρίζει την θέση της από το άτμισμα, η FA συμμετείχε σε έρευνες πολύ πριν την ανακαλύψω εγώ -κι εσύ ίσως,
κι η Inawera, ειλικρινά δεν ξέρω τί κάνει
Οι υπόλοιπες εταιρείες τί κάνουν;
Κι όλοι οι παρασκευαστές χρησιμοποιούν πρώτες ύλες αποκλειστικά από τις εταιρείες που αναφέρεις ;
Και τί γίνεται με τις συνθήκες φύλαξης, αποθήκευσης, διανομής;
Τί γίνεται με όσα ακόμη είναι απλώς υποπτα και χρίζουν περαιτέρω διερευνησης ; Αυτός είναι ο προβληματισμός μου.
Γίνεται κάτι γι' αυτά, ή βολευόμαστε όλοι πίσω από τις ενέργειες 3 εταιρειών, κι όλα είναι ρόδινα σε αυτό τον
κόσμο, τον αγγελικά πλασμένο.
Σου ξαναλέω, κάνεις λάθος να με χαρακτηρίζεις κακοπροαίρετο. Επιφυλακτικός, ναι, γιατί ακόμα δοκιμάζονται πράγματα
που ίσως αύριο αλλάξουν, κι εσύ εν αγνοία σου θα τα παρασκευάζεις/πουλάς, γιατί και οι
δύο μας ζητήσαμε να μην καθορίζει κανείς
τί διατίθεται για ατμιστική χρήση.
Λυπάμαι που δεν το βλέπεις έτσι, λυπάμαι που ίσως δεν μας βολεύει, αλλά κάποιος πρέπει να καθορίσει
τί πρέπει να αποφεύγουμε,όχι τί πρέπει να πωλείται και από που. Αν το κάνει κάποιος ειδικός, ακόμα καλύτερα. Εγώ δεν είμαι ειδικός και δεν πρόκειται να γίνω όσες έρευνες κι αν διαβάσω, δεν ξέρω εσύ
τί επάγγελμα κάνεις και, πόσο ειδικό σε κάνει αυτό σε θέματα υγείας/ασφάλειας σχετικά με μακροχρόνια χρήση ουσιών.
Σε αντίθεση με άλλους συνατμιστές, εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις αυθεντίες, αντίθετα τις συμβουλευομαι όσο μου είναι εφικτό
πριν πάρω κάποια απόφαση. (με τους επίδοξους padrones έχω θέματα, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα)
Το κόστος της απόφασης μου, όταν έχω γνώση των παραμέτρων, βαρύνει αποκλειστικά εμένα, κι επειδή δεν θέλω να πω
μετά "με εξαπάτησαν μπου χου χου", οφείλω να έχω πρόσβαση σε πληροφορίες που και εσύ ως παρασκευαστής, οφείλεις να μου παρέχεις.
Την καλημέρα μου σε όλους !