Και για αυτό πιστεύω πως όταν και αν βρεθεί λύση, αυτή μπορεί να είναι μόνο στην πηγή των υλικών και όχι σε κάθε παρασκευαστή υγρών. Η βελτίωση της ποιότητας των υγρών τα τελευταία 2 χρόνια έχει κυρίως να κάνει με τη βελτίωση των υλικών και πολύ δευτερευόντως με τις ικανότητες των mixologists των παρασκευαστών.
Επίσης, προφανώς και επιλέγω την λιγότερο επιβαρυντική λύση όταν αυτή υπάρχει.
Χρησιμότατο το θέμα , αν και τελικά ώθησε ανοιχτές θύρες.
Α. Από αρχής του φόρουμ μας, τονίζεται ότι δεν εισπνέουμε ,με το άτμισμα, αθώο και καθαρό αέρα.
Β. Ενας κατασκευαστής δηλώνει ότι επιλέγει τη λιγότερο επιβαρυντική λύση, σε ότι αφορά την πρώτη ύλη. όταν αυτή υπάρχει. Και φυσικά δεν υπάρχει πάντα.
Τίποτε καινούργιο έως εδώ.
Εγώ κατάλαβα , διαβάζοντας τα 149 προηγούμενα post.
1. ότι τα υγρά περιέχουν " δυνητικά " επικίνδυνες για την υγεία ουσίες δηλ. μόνον αν ληφθούν σε μεγάλες ποσότητες (σε πολύ μεγάλη κατανάλωση) και συνεπώς δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος από αυτά.
2. ότι για διαφόρους λόγους , οι συνεπείς και σοβαροί παρασκευαστές , προσέχουν πιο πολύ από παλαιότερα την πρώτη ύλη που χρησιμοποιούν και υπάρχει περιθώριο περαιτέρω βελτίωσης.
Στο τελευταίο θα βοηθούσαν κάποιες προδιαγραφές από την ΕΕ και ίσως κάποιοι έλεγχοι ποιότητας.
Καθόλου άσχημα θα έλεγα.