Το "κάτι άλλο" της ηρωίνης έγινε με βάση το επιχείρημά σου ότι και τα φάρμακα έχουν παρενέργειες, άρα κακώς ζητάμε έλεγχο στα ατμιστικά υγρά
Τα Alfa & Beta testing των λειτουργικών συστημάτων, γίνονται ΠΡΙΝ το προϊόν διατεθεί επισήμως σε όλους τους χρήστες.
Αν υπονοείς beta testing και στα υγρά, συμφωνώ 100%. Αυτό λες;
Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι το εξής:
Αφού για τις μπύρες που περιέχουν κάτι πολλαπλάσια βλαβερό από τα ατμιστικά υγρά και για εμάς δεν τρέχει τίποτε για κάποιον λόγο), τότε κακώς διαμαρτυρόμαστε και θέλουμε έλεγχο των ατμιστικών υγρών!
Αν ΔΕΝ θέλεις/υπονοείς αυτό, τότε γράψε ξεκάθαρα τι επιθυμείς για τα ατμιστικά υγρά.
Ο Ribot έγραψε τι εννοούσες για τον ποιοτικό έλεγχο των υγρών.
Εγώ μπορεί να είμαι ολίγον τί μπουμπούνας και δεν έχω αντιληφθεί από εσένα κάτι τέτοιο, διότι στέκομαι σε κάτι που γράφεις, όπως τα πιο πάνω....
Αυτό που λέω είναι πως όλο το άτμισμα είναι beta testing. Αντιστοίχως όλη η πληροφορική ήταν beta testing μέχρι πολύ πρόσφατα.
Ωραία, θα προσπαθήσω να το γράψω σε μία παράγραφο...
Στο τέλος αυτού του πολέμου και εφόσον το άτμισμα επιβιώσει, θα ήθελα όπως ακριβώς έχει γίνει δεδομένο και αποδεκτό ότι η μπύρα περιέχει κάτι βλαβερό αλλά την ελέγχουμε για να μην περιέχει κάτι άμεσα επικίνδυνο, να γίνει το ίδιο και με τα υγρά αναπλήρωσης. Να γίνει αποδεκτό πως περιέχουν και κάποια βλαβερά πράγματα - πολύ λιγότερο βλαβερά βέβαια από τα ποτά, τα τσιγάρα, τα πατατάκια, τα αναψυκτικά, τις σοκολάτες κ.ο.κ. - και να τα ελέγχουμε για κάτι άμεσα επικίνδυνο. Και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να το κάνουμε αυτό είναι στην πηγή των υλικών, τις TPA και τις CAPELLA του κόσμου.
Θεωρώ όμως ταυτόχρονα, πως αυτός δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για να συμβεί αυτό διότι δεν υπάρχει η ισχύς από πίσω μας και τα επιχειρηματικά συμφέροντα για να προωθηθεί μια τέτοια ρύθμιση. Η βότκα ας πούμε, μια μάστιγα σε όλη την Ανατολική Ευρώπη, έχει τέτοια συμφέροντα πίσω της.
Μια αντιστοιχία. Προσωπικά πιστεύω πως ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι πιο βλαβερός από τα υγρά αναπλήρωσης. Δε θέλω να συζητήσουμε τώρα το αν είναι όντως, δεν είναι εκεί το point μου. Δε θα υποστήριζα ποτέ όμως την άποψη πως πρέπει να ελεγχθεί από κάποιον φορέα για να αποφασίστει αν επιτρέπεται ή όχι. Το ίδιο και το νικελοχρώμιο, οι χειροποίητες αντιστάσεις με κλειστές σπείρες που μας υποχρεώνουν σε dry burn, οι 18650 αντί για ενσωματωμένες μπαταρίες, τα μηχανικά mod χωρίς mosfet ή άλλη προστασία, τα stack κ.ο.κ. Ο κατάλογος δεν έχει τέλος.
Το άτμισμα είναι ένα beta testing κατά τη γνώμη μου και θα παραμείνει έτσι για χρόνια ακόμα μέχρι να εδραιωθεί και κοινωνικά και οικονομικά. Το over-regulation θα το εξαφανίσει.