vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

461 επισκέπτες, 7 χρήστες
mathimatikos1966, PsykieG, manoslykos, Buliwyf, Tem, maprix, camber

Συζήτηση για έρευνες και άρθρα σχετικά με τα η.τ.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Συζήτηση για έρευνες και άρθρα σχετικά με τα η.τ.
« Απάντηση #120 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 00:09 »
http://www.vrisko.gr/advdetails/44bk6fdf553g4g5c134cbca3chd641de

[size=inherit]Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων[/size][/size][size=inherit]Στο πνευμονολογικό ιατρείο του καθηγητή κ. Θεόδωρου Ι. Βασιλακόπουλου αντιμετωπίζονται όλα τα νοσήματα του αναπνευστικού και εκτελείται λειτουργικός έλεγχος της αναπνοής (σπιρομέτρηση) και οξυμετρία. Εφαρμόζονται επιστημονικές μέθοδοι διακοπής καπνίσματος. Ο καθηγητής εκτελεί βρογχοσκοπήσεις και θωρακοσκοπήσεις για τη διάγνωση παθήσεων του πνεύμονα και του υπεζωκόταΣτοιχεία Αναζήτησης: Ασθμα, Χαπ, Λειτουργικος Ελεγχος Αναπνοης, Σπιρομετρηση, Λοιμωξεις Αναπνευστικου,Πνευμονια, Πνευμονικη Ινωση, Διαμεσες Πνευμονοπαθειες, Πλευριτιδες, Βρογχοσκοπηση, Ιατρικη Θωρακοσκοπηση, Οξυμετρια, Συνδρομο Απνοιων Στον Υπνο, Διακοπη Καπνισματος[/size][size=inherit]

Αποσυνδεδεμένος FKV

• *
  • 8
« Απάντηση #121 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 00:13 »
Ενώ ο άλλος ο ιατρός που υπερασπίζεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, ο Φαρσαλινός πχ, δε σου φαίνεται ύποπτο το ότι τον καλεί η Nobacco και πάει και μιλάει ε? χαχαχα

Είδες τι σου λέω? Ένας νικοτινομανής πάντα βλέπει αυτά που θέλει να δει μόνο. Τα πειράματα με τα ποντίκια στον Ευαγγελισμό που πόσταρα πριν, τα αγνοεί πλήρως πχ. Το ξέρω γιατί το έχω περάσει.

ΥΓ. Η νικοτίνη εθίζει τόσο όσο και η κοκαϊνη.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 18, 2016, 00:29 από FKV »

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #122 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 00:24 »
καλη αναζητηση  ;D :bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #123 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 00:25 »
Φίλε FKV, μπορείς να διαβάσεις τις απόψεις περισσότερων εθισμένων νικοτινομανών εδώ.

Για αρχή προτείνω να ξεκινήσεις από εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,26586

Αποσυνδεδεμένος FKV

• *
  • 8
« Απάντηση #124 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 00:39 »
Anyway, δε μου αρέσει να χαλάω καρδιές.

Ας συμφωνήσουμε τουλάχιστον όλοι ότι το να ψεκάζεις τα πνευμονάκια σου με ζεστό ατμό όλη μέρα που περιέχει νικοτίνη και άλλες ουσίες (από τις γεύσεις κτλ), δεν είναι το ίδιο με το να αναπνέεις καθαρό οξυγόνο.

Και το λέω αυτό, διότι πολλοί, από ότι καταλαβαίνω, αυτά τα 2 τα ταυτίζουν. :-)

Καλό βράδυ ρε αδέρφια

ΥΓ. Όποιος θέλει μπορεί να πάει σε κάποιο ελληνικό νοσοκομείο, να ρωτήσει κάποιον πνευμονολόγο από κοντά την άποψή του για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δεν θα του χρεώσει τίποτα και θα είναι ξεκάθαρος, όχι όπως στο ιντερνετ που δεν βγάζεις άκρη. Είναι καλοί οι ιατροί μας, ειδικά στα δημόσια νοσοκομεία και βλέπουν πολλά τα ματάκια τους καθημερινά. Εγώ το έχω κάνει.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #125 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 00:43 »
Ας συμφωνήσουμε τουλάχιστον όλοι ότι το να ψεκάζεις τα πνευμονάκια σου με ζεστό ατμό όλη μέρα που περιέχει νικοτίνη και άλλες ουσίες (από τις γεύσεις κτλ), δεν είναι το ίδιο με το να αναπνέεις καθαρό οξυγόνο.

Σ' αυτό δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας στο φόρουμ που διαφωνεί.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #126 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 02:01 »
ΥΓ. Όποιος θέλει μπορεί να πάει σε κάποιο ελληνικό νοσοκομείο, να ρωτήσει κάποιον πνευμονολόγο από κοντά την άποψή του για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δεν θα του χρεώσει τίποτα και θα είναι ξεκάθαρος, όχι όπως στο ιντερνετ που δεν βγάζεις άκρη. Είναι καλοί οι ιατροί μας, ειδικά στα δημόσια νοσοκομεία και βλέπουν πολλά τα ματάκια τους καθημερινά. Εγώ το έχω κάνει.
Σκέφτομαι κάτι περίεργα πράγματα.
Δεν έχω γνωρίσει ακόμα από κοντά έλληνα γιατρό που να έχει διαβάσει όλες τις υπάρχουσες μελέτες για το ΗΤ (με πιθανή εξαίρεση το τημ Φαρσαλινού). Εγώ το έχω κάνει. Μια χαρά βγάζεις άκρη στο ίντερνετ αν ξέρεις που είναι τα έγκυρα διεθνή ιατρικά site. Αυτά που οφείλουν να διαβάζουν οι γιατροί και δεν το κάνουν.
Δεν υπάρχει πνευμονολόγος που να έχουν δει τα ματάκια του πράγματα από το ΗΤ σε νοσοκομείο. Ούτε στην Ελλάδα ούτε σε όλο τον κόσμο. Αν τον βρεις πες του πως τον αναζητούν αντιατμιστικοί οργανισμοί με τεράστιο μπάτζετ: θα τον φτιάξουν καλά. Οπότε αμφισβητώ και πως το έχεις κάνει και πως έχεις οποιαδήποτε σχετική πληροφόρηση. Αμφισβητώ και το τι ακριβώς ήρθες να κάνεις στο φόρουμ.
Αλλά έτσι είμαι εγώ, σκέφτομαι περίεργα πράγματα και καμιά φορά μονολογώ κι όλας.
 :sfyrigma:

Αποσυνδεδεμένος FKV

• *
  • 8
« Απάντηση #127 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 02:32 »
Απλά τα πράγματα αδερφέ.

1. Εάν πιστεύεις ότι λέω ψέματα, αλλά εκτιμάς τη γνώμη των πνευμολόγων στα δημόσια νοσοκομεία, πας μόνος σου και ρωτάς. Τζάμπα είναι. Τι έχεις να χάσεις?

2. Εάν πιστεύεις ότι λέω ψέματα και δεν εκτιμάς ταυτόχρονα και τη γνώμη των πνευμολόγων στα δημόσια νοσοκομεία, θεωρώντας πως μόνος σου με το ιντερνετ κάνεις ..καλύτερη δουλειά από δαύτους και τα ξέρεις καλύτερα τα πράγματα γενικά για τους πνεύμονες (!), τότε μείνε να ψάχνεις στο ιντερνετ. Keep up!

3. Όχι άλλο Φαρσαλινό please, αυτός πάει και μιλάει στη Nobacco, δεν τον εμπιστεύομαι. (άποψή μου, εσύ εάν τον εμπιστεύεσαι, με γεια σου με χαρά σου, πάντως δεν είναι πνευμονολόγος, μα καρδιολόγος)

4. Τι εννοείς τι ήρθα να κάνω στο φορουμ? Δεν κατάλαβα δηλαδή, στο φόρουμ αυτό επιτρέπεται να γράφουν μόνο όσοι εκθειάζουν το άτμισμα? Εσύ δηλαδή τί κάνεις στο φορουμ? Διαφημίζεις το ηλ. τσιγάρο? Έλεος, την άποψή μου λέω, τουλάχιστον ας μην είστε τόσο πολέμιοι με την απέναντι ..όχθη μερικοί.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 18, 2016, 02:45 από FKV »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #128 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 02:40 »
Όταν μια έρευνα του κ. Φαρσαλινού έχει επιλεγεί μέσα από χιλιάδες, έχει εγκριθεί και έχει παρουσιαστεί στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας (το μεγαλύτερο επιστημονικό συνέδριο παγκοσμίως, με συμμετοχή 32.000 επιστημόνων), νομίζω ότι λέει κάτι. Και δεν ήταν μόνο μία. Από τους πνευμονολόγους που λένε διάφορα για έρευνες, ποιος είχε τέτοια διάκριση;

Αλήθεια, ποιον πνευμονολόγο δημόσιου νοσοκομείου ρώτησες;

Α! Και κάτι ακόμα. Έχεις δει πόσοι γιατροί ατμίζουν στα δημόσια νοσοκομεία;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 18, 2016, 02:57 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος FKV

• *
  • 8
« Απάντηση #129 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 03:10 »
Φίλε μου η ελληνική πνευμολογική εταιρεία σου πόσταρα πριν τι απεφάνθη για τα πειράματα στον Ευαγγελισμό.

Το ξαναβάζω και εδώ:

"Το 80% της φλεγμονής στους πνεύμονες που προκαλούν και τα κανονικά τσιγάρα, προκαλούν και τα ηλεκτρονικά, υποστήριξε σε συνέντευξη τύπου η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία."

http://www.invitromagazine.gr/2014/04/14/to-ilektroniko-tsigaro-vlapti-sovara-tous-pnevmones-ipostirizi-i-ellin-pnevmonologiki-eteria-ti-apedixan-ellinika-epistimonika-piramata-se-pontikia/

Θεωρείς ότι αυτοί ας πούμε είναι ανάξιοι άνθρωποι? Ότι δεν ξέρουν την τύφλα τους? Ότι αυτό που λένε αυτοί δεν πρέπει να το σκέφτουμε?

Εγώ λέω να τα ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΛΑ. Και αυτά που σας αρέσουν να ακούτε, μα και αυτά που 'ενοχλούν'.

ΥΓ. Φυσικά και καπνίζουν και ιατροί και τσιγάρα και ηλεκτρονικά τσιγάρα. Η νικοτίνη είναι τεράστιος εθισμός και αυτοί άνθρωποι είναι. Είναι το ίδιο εθιστική με την κοκαϊνη, δεν ξεμπλέκεις εύκολα, θέλει τεράστιο σθένος.
ΥΓ2. Για το Φαρσαλινό έγραψα νωρίτερα την άποψή μου.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 18, 2016, 03:30 από FKV »

Αποσυνδεδεμένος psvag

• **
  • 273
« Απάντηση #130 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 03:43 »
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι,

Ναι η νικοτίνη είναι εθιστική , πιθανόν να ισχύει και το ότι είναι εξίσου εθιστική με την κοκαίνη... ούτε να το ψάξω θέλω ούτε να μου το αποδείξει κάποιος...

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η εισπνοή της νικοτίνης πέραν του εθισμού έχει τα ίδια συμπτώματα με την εισπνοή της κοκαίνης.
Άρα ο εθισμός από μόνος του που αναφέρεις φίλε "πολέμιε" του ατμίσματος, δεν λέει τίποτα.
Ανέφερες κάτι για πνευμονολόγους και δη εργαζόμενους σε δημόσια νοσοκομεία (δεν ξέρω το λόγο αυτού του διαχωρισμού)...
Λοιπόν έχω μιλήσει με δημόσιους και ιδιωτικούς πνευμονολόγους πάνω από 5. Ένας μόνο βρέθηκε φανατικός πολέμιος του ατμίσματος και οπαδός του μπεχράκη.
Όλοι οι άλλοι με ενθάρρυναν στην προσπάθειά μου να διακόψω το κανονικό τσιγάρο έστω και μέσω του ηλεκτρονικού!

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #131 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 03:48 »
Αυτό είπα. Δεν ξέρω τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις.
Δεν υπάρχει πνευμονολόγος που να έχουν δει τα ματάκια του πράγματα από το ΗΤ σε νοσοκομείο. Ούτε στην Ελλάδα ούτε σε όλο τον κόσμο. Αν τον βρεις πες του πως τον αναζητούν αντιατμιστικοί οργανισμοί με τεράστιο μπάτζετ: θα τον φτιάξουν καλά.
Πώς λέμε... "δεν υπάρχει"; Έτσι!

Οπότε αυτές τις ιστοριούλες να τις πεις σε κοινό που ενημερώνεται από την Espresso.
Την αντίθετη με το άτμισμα φωνή την ακούμε από πολλές πηγές, δεν περιμένουμε τρολάρισμα.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #132 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 03:54 »

ΥΓ. Φυσικά και καπνίζουν και ιατροί και τσιγάρα και ηλεκτρονικά τσιγάρα. Η νικοτίνη είναι τεράστιος εθισμός και αυτοί άνθρωποι είναι. Είναι το ίδιο εθιστική με την κοκαϊνη, δεν ξεμπλέκεις εύκολα, θέλει τεράστιο σθένος.
ΥΓ2. Για το Φαρσαλινό έγραψα νωρίτερα την άποψή μου.

Η λέξη «τρολ» περιγράφει χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή.

Αποσυνδεδεμένος FKV

• *
  • 8
« Απάντηση #133 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 03:55 »
Αχ ρε μπαγάσηδες, σας καταλαβαίνω.

Και εγώ τα ίδια έλεγα. Ο νικοτινομανής θέλει τόσο πολύ να πιαστεί από κάπου, που θα πιαστεί..

Ότι και να λέω εγώ, όταν ο οργανισμός παρακαλάει για νικοτίνη..όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα..

Ακόμη και η κοινή λογική, που λέει ότι τα πνευμόνια μας δεν έχουν φτιαχτεί για να ψεκάζονται όλη μέρα με νικοτίνη και με άλλες ουσίες, από τις γεύσεις κτλ.

Δεν πρόκειται να ξαναγράψω σε αυτό το φόρουμ. Πέντε μηνύματα έγραψα σήμερα και αυτό ήταν, ήδη το μετάνιωσα.

Είναι σα να μπαίνεις στη Θύρα 7 να τους εξηγήσεις, γιατί ο Ολυμπιακός έχει μειονεκτήματα, ή στη Θύρα 13 να τους πείσεις ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά.

Μπορεί να φας και ξύλο.

Χαιρετώ άπαντες, δεν θα ξαναενοχλήσω

Ότι είχα να πω το είπα.

Τελευταία συμβουλή: ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΝΕΥΜΟΛΟΓΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Να είστε καλά και να περνάτε καλά.

Αντίος αμίγκος.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #134 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 04:00 »
Αχ ρε μπαγάσα, εσύ πάντως το έκανες το καθήκον σου...!
Στο καλό.
 :bye:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359856 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114236 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450055 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374762 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328143 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99924 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F