[justify]Βασικά καλησπέρα σας. Δύσκολη μέρα πέρασε, με πολλή θλίψη. Το σωστό τώρα θα ήταν να πάω στην ενότητα με τα θέματα υγείας, όμως τελικά έκανα πίσω και ήρθα σε αυτό το νήμα διότι θα πω αρκετά ψέματα. [/justify]
[justify]Πώς έχει η ιστορία. Ήδη με βαρέθηκα κι εγώ, με το να λέω πως περιμένω 4 επισκευάσιμους οι οποίοι θέλω να είναι και οι τελευταίοι. Έχουν έρθει οι 3 και ο 4ος αρχίζει να εξαφανίζεται από τον ορίζοντα, -άλλη ιστορία κι αυτή, όπου δεν έχω σκοπό να θυμώσω, ας κρατήσει την ρόμπα αυτός που πραγματικά θα την αξίζει, αν θα είμαι εγώ θα το φωνάξω, τέλος πάντων, το θέμα είναι πως: α) αύξησα τη νικοτίνη, β) έδωσα έμφαση σε καπνικά, γ) η καταναλωτική απεξάρτηση είναι σε δύσκολο στάδιο, και δ) τα ποσά που έφυγαν μέσα σε ελάχιστες ημέρες είναι απαράδεκτα και σίγουρα αδικαιολόγητα της λογικής, (στην παρούσα φάση το τσιγάρο θα ήταν πιο οικονομική λύση, για τη δική μου περίπτωση πάντα). [/justify]
[justify]Αυτή τη στιγμή ατμίζω με τον Eviva μου (v2) καθώς και με τον 17άρη Flash (vs). Και οι δύο φιλοξενούν στεγνά καπνικά σχεδόν τασάκι (όχι ΝΕΤ), και νικοτίνη στα 9mg/ml (και 12mg/ml). Εδώ και κάμποσες μέρες είπα να γιορτάσω την αποκοπή από επισκευάσιμους με πολλά υγρά, συντήρηση και εφοδιασμό παλαιότερων επισκευάσιμων, διάφορα κιτ, βίδες βιδούλες, o-rings, επιστόμια, κυριλέ μέταλλα, κόντρα κυριλέ μποξάκια, μπουκαλάκια σκατουλάκια κ.ο.κ. [/justify]
[justify]Το ωραίο πού είναι; ε, το μυαλό είναι σταθερά στον αλήτη τον περιπτερά. Ένα τσιγάρο πασχαλιάτικο ήταν αρκετή ζημιά; όχι, η ζημιά ήταν παλαιότερη. Πού θέλω να καταλήξω. Λοιπόν, ποτέ δεν φοβήθηκα τα πισωγυρίσματα, επίσης, δύσκολα αν όχι ποτέ, δεν κλαψούρισα κάποια αγορά, ποτέ δεν μου έκρυψα πως εξακολουθώ να είμαι καπνιστής που απλώς δεν καπνίζει, και ποτέ δεν θέλησα να διακόψω το άτμισμα και να πέσω στα φλωρέξ. [/justify]
[justify]Έτσι λοιπόν. Άλλη μία καταναλωτική τσάρκα όπου περιελάμβανε και αρκετά υγρά αναπλήρωσης. Μέσα σε αυτά ήταν κι ένα καπνικό (δεν θέλω να πω ποιο) όπου και μου θύμισε έντονα έναν εξαιρετικό καπνό, όπου τελικά και κατέληξα να γουγλάρω γλάρους ιντερνετικά. Η σχετική αναζήτηση με επέστρεψε και στο vaping.gr, όπου με χαρωπή μου έκπληξη είδα πως την ίδια σκέψη είχε κάνει κι άλλος φίλος που δυσκολευόταν να ξεσφηνώσει κι αυτός την τσιγαρίσια παντόφλα απ’ τα μυαλά. Κατόπιν έφτασα σε παλιά λημέρια καπνικής ενημέρωσης και στο τέλος είδα τα παρακάτω. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι πια στη ζωή, έτυχε και τον είχα παρακολουθήσει την εποχή που ακόμα κάπνιζα, (και πώς φεύγει ο ρημαδοκαιρός, ακόμα και τα σχετικά θλιβερά είναι ήδη σχετικά παλιά). Ανυποψίαστος είδα το πρώτο βιντεάκι με τον καπνό που αναπόλησα, κατόπιν έπεσα επάνω στο δεύτερο με τις δύσκολες λέξεις από το νοσοκομείο, και τέλος το δυσάρεστο μήνυμα. [/justify]
[justify]Κλείνω κλείνω. Όσοι είμαστε χομπίστες ας σκεφτούμε τι σκατά θέλουμε από την όποια συλλογή. Όσοι είναι περαστικοί ατμιστικά ας δώσουν σημασία στην ουσία του θέματος πως “καλή συσκευή είναι η σωστή συσκευή, αλλά επίσης και τα πολλά αποπροσανατολίζουν”, και όλοι μας, αν πρέπει να βγει μία μας αλήθεια, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα είναι δονκιχωτισμός, απλώς, ας ξέρουμε τουλάχιστον τον στόχο και τον λόγο. Ας μείνει πως, το κάπνισμα σκοτώνει, και σκοτώνει ατιμωτικά. [/justify]