vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

359 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, manoslykos, maprix, camber, trollga

Περί... High-End ο λόγος

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3866
  • Φύλο: Άντρας
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Απ: Περί... High-End ο λόγος
« Απάντηση #90 στις: Μαρτίου 06, 2018, 22:59 »
[member=16630]e-spy[/member] Από έναν ναυτίλο στον καθένα μας, να ηρεμήσουμε :) Με ανεβασμένη νικοτίνη η βάση παρακαλώ :) 

Αποσυνδεδεμένος nwlis

• **
  • 338
  • Dripping Junky
« Απάντηση #91 στις: Μαρτίου 06, 2018, 23:00 »
[justify][member=19352]nwlis[/member], ακόμα ένα φάουλ. Αν το θέτεις και ως "μαζί τα φάγαμε", είναι ακόμα πιο θλιβερό ως σημείωση. Αν πάμε τη συζήτηση πως "ε καλά, μυαλό δεν βάλατε ποτέ, πάντα σας έδιναν και πάντα δεν αξίζατε". Σταματάω εδώ γιατί μόνο ως μαύρο αστείο μπορώ να το δω. [/justify]

Οχι, οπως ειπες και πριν, ειναι το συνδρομο του παντα ειναι αυτοι οι αλλοι που τα κανουν :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
« Απάντηση #92 στις: Μαρτίου 06, 2018, 23:01 »
Πάντως υπάρχει και κοσμάκης που και το χαι-εντ πληρώνει και που δεν έχει κάνει κιχ στα φορα και τα φατσοβιβλία. Γιατι δεν τους αρέσει να τους σχολιάζουν και το κάνουν για την πάρτι τους. Αυτο είναι full price, η τιμή τους δηλαδη

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

• 1576
  • perception is reality
« Απάντηση #93 στις: Μαρτίου 06, 2018, 23:02 »
Αγαπητέ Joe, ένα παράδειγμα ίσον κανένα.
Στα υπόλοιπα που έγραψα εκθέτω την άποψή μου, που την απέκτησα μέσα από τα χρόνια μου στα διαφορετικά hobbies που είχα και όπου κάθε φορά διέκρινα την υψηλή ποιότητα λίγο κάτω από τον όριο που άρχιζε το high-end game... και σταματούσα το παραπέρα "κυνήγι". Φυσικά, το μελετούσα πρώτα για να δω αν αξίζει (κατά την άποψή μου) η αύξηση της ποιότητας κατά 1% με αντίστοιχη αύξηση του κόστους κατά 20%. Γιατί τέτοια περίπου είναι η "τίμια" αντιστοιχία, μια και στην εκτίμηση του κοστολογίου του high-end μπαίνει και η λογική του πολύ περιορισμένου αριθμού πελατών στο οποίο απευθύνονται (που τα έχει για να τα δώσει ευχάριστα: στο μάρκετινγκ ξέρουν και για την ματαιοδοξία αυτού του κοινού)   

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #94 στις: Μαρτίου 06, 2018, 23:06 »

Οχι, οπως ειπες και πριν, ειναι το συνδρομο του παντα ειναι αυτοι οι αλλοι που τα κανουν :thumpup:
[justify][member=19352]nwlis[/member], όχι αγαπητέ μου φίλε, αυτό κανένας δεν το υποστηρίζει, πού το είδες και το λες; υπάρχουν οικογένειες, δουλειές, σκληρές καθημερινότητες, τέκνα που σπουδάζουν με αίμα, και και και και. Το να είμαι άνετος με άποψη δικαστή δεν λέει τίποτα. Λίγο, λίγο σκέψη πριν γράψουμε, ελάχιστο σεβασμό.[/justify]

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
« Απάντηση #95 στις: Μαρτίου 06, 2018, 23:06 »
Κλεμμένο από πολύ κοντινό νήμα.

Αποσυνδεδεμένος dinos_74

• 1689
  • πεφτω γιατι μπορω να σηκωθω
« Απάντηση #96 στις: Μαρτίου 06, 2018, 23:07 »
Αραγε το high-end θα πρεπει να ειναι ιδιο για ολους ή οχι?
Νομιζω πως οχι.
Βεβαια τι ξερω εγω απο αυτα?

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #97 στις: Μαρτίου 06, 2018, 23:11 »
Αγαπητέ Joe, ένα παράδειγμα ίσον κανένα.
Στα υπόλοιπα που έγραψα εκθέτω την άποψή μου, που την απέκτησα μέσα από τα χρόνια μου στα διαφορετικά hobbies που είχα και όπου κάθε φορά διέκρινα την υψηλή ποιότητα λίγο κάτω από τον όριο που άρχιζε το high-end game... και σταματούσα το παραπέρα "κυνήγι". Φυσικά, το μελετούσα πρώτα για να δω αν αξίζει (κατά την άποψή μου) η αύξηση της ποιότητας κατά 1% με αντίστοιχη αύξηση του κόστους κατά 20%. Γιατί τέτοια περίπου είναι η "τίμια" αντιστοιχία, μια και στην εκτίμηση του κοστολογίου του high-end μπαίνει και η λογική του πολύ περιορισμένου αριθμού πελατών στο οποίο απευθύνονται (που τα έχει για να τα δώσει ευχάριστα: στο μάρκετινγκ ξέρουν και για την ματαιοδοξία αυτού του κοινού)  
Κοίτα, φίλε alexoyiorgis, προσωπικά δεν είχα ποτέ hobbies, ίσως μικρή μυρωδιά από άκλιτο δάνειο χόμπι (αστειεύομαι μπας και κλείσω ήρεμος...). Αν δε, μιλήσουμε και ως high end ήταν σκέτη πίκρα, (εγώ έφυγα νύχτα). Τα ποσά σε πολλές των περιπτώσεων είναι τρελά και με αρκετά μηδενικά, άλλες τσέπες άλλες ιστορίες, ούτε ως θεατής δεν στάθηκα. Τα υπόλοιπα είναι πεταλούδες και μπρελόκ.

Αποσυνδεδεμένος mode plagal

• 501
  • happy people have no stories..
« Απάντηση #98 στις: Μαρτίου 06, 2018, 23:14 »
Αραγε το high-end θα πρεπει να ειναι ιδιο για ολους ή οχι?
Νομιζω πως οχι.
Βεβαια τι ξερω εγω απο αυτα?
Αν συμφωνησουμε ολοι πως το χαι εντ ειναι αυτο που λεω εγω τοτε δεν καταλαβαινω γιατι να μην ειναι ιδιο για ολους.
Joe εσυ νομιζω συμφωνεις μαζι μου ε? 

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

• 1576
  • perception is reality
« Απάντηση #99 στις: Μαρτίου 06, 2018, 23:16 »
Ξέχασα μέσα στα τόσα και δεν θυμάμαι τι είπες... ότι το high-end το καθορίζει η αγορά;

Αποσυνδεδεμένος nwlis

• **
  • 338
  • Dripping Junky
« Απάντηση #100 στις: Μαρτίου 06, 2018, 23:17 »
[member=16029]JoeBarTeam[/member] Μαλλον με εχεις περασει για εφοπλιστη επειδη δεν εθελοτυφλω.
Θα συμφωνησω, πολλη σκεψη πριν γραψουμε. Απλα οταν καποιος δεν σεβεται τον εαυτο του, να μην περιμενει σεβασμο απο τους υπολοιπους, ειτε αυτοι οι υπολοιποι ειναι Γερμανοι ειτε ενας ατμιστης. (παλι βαζω και τον εαυτο μου μεσα, δεν ειναι προσωπικο ουτε παει σε σενα). 
Απλα θεωρω οτι δεν ειναι πολυ εξυπνο  να ρωτησω αν ενα αμαξι ειναι καλο απο εναν που μαζευε 20 χρονια λεφτα για να το παρει και μετα δεν του βγηκε καλο η ειναι οτι καλυτερο του εχει συμβει.
Sorry για το offtopic.

• 501
« Απάντηση #101 στις: Μαρτίου 06, 2018, 23:19 »
Οχι. Εγω λεω οτι χαι εντ ειναι ενα μοντελο της φορμουλα ενα. Η τεχνολογια αιχμης που καθοριζει την εξελιξη του μελλοντος στην αυτοκινηση.
Ειναι αυτο που θα υλοποιησει ο οραματιστης κ θα ξεκολλησει το καρο απο τη λασπη. Η εξελιξη που δεν ακολουθει τα βηματα που εχουν ηδη διανυθει. Ο σικαμπαλα.
Σε ενα χαι εντ προιον δεν εχει σημασια η τιμη. Μπορει να μην εχει καν τιμη. Μπορει να μην κυκλοφορει καν ευρεως.
Ειναι η τομη στην εξελιξη. 

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
« Απάντηση #102 στις: Μαρτίου 06, 2018, 23:21 »
Με pod mods μας θελεις εσυ νομίζω, αύριο κιόλα

• 501
« Απάντηση #103 στις: Μαρτίου 06, 2018, 23:23 »
Τι ειναι αυτο παλι. Εγω κανθαλ στηνω. 

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #104 στις: Μαρτίου 06, 2018, 23:29 »
Δεν ήθελα να γράψω, αλλά η F1 δεν είναι hi end, γιατί δεν είναι καταναλωτικό προϊόν.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359844 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450046 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374756 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328135 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F