[member=16029]JoeBarTeam[/member] Μαλλον με εχεις περασει για εφοπλιστη επειδη δεν εθελοτυφλω.
Θα συμφωνησω, πολλη σκεψη πριν γραψουμε. Απλα οταν καποιος δεν σεβεται τον εαυτο του, να μην περιμενει σεβασμο απο τους υπολοιπους, ειτε αυτοι οι υπολοιποι ειναι Γερμανοι ειτε ενας ατμιστης. (παλι βαζω και τον εαυτο μου μεσα, δεν ειναι προσωπικο ουτε παει σε σενα).
Απλα θεωρω οτι δεν ειναι πολυ εξυπνο να ρωτησω αν ενα αμαξι ειναι καλο απο εναν που μαζευε 20 χρονια λεφτα για να το παρει και μετα δεν του βγηκε καλο η ειναι οτι καλυτερο του εχει συμβει.
Sorry για το offtopic.
[justify][member=19352]nwlis[/member], καλημέρα. Τώρα σε διάβασα τώρα θα απαντήσω. Όχι, δεν σε πέρασα για εφοπλιστή, κι αν θέλεις να είμαι ειλικρινής θα έλεγα πως μάλλον είσαι αρκετά νέος σε ηλικία, πράγμα που δικαιολογεί και πολλά απ’ όσα έχεις αναφέρει. Αυτός που σέβεται τον εαυτό του, σέβεται πρώτα όλους τους άλλους, δεν τσουβαλιάζει δεν βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα. Αυτός δε, που δεν σέβεται τον εαυτό του, δυστυχώς θα είναι πάντα σε θέση χαμένου γιατί πιστεύει πως είναι χαμένος. [/justify]
Όσο αφορά το θέμα high end και τις προεκτάσεις του, είδες κι εσύ, η συζήτηση σχεδόν πάντα καταλήγει στο άμοιρο: λεφτά λεφτά πολλά λεφτά, λίγοι λίγοι πολλοί λίγοι αυτοί που απολαμβάνουν το πραγματικό high end.
Το άτμισμα γιατί να είναι κάτι κατώτερο από τον όποιο high ορισμό; Ναι και ξανά ναι, μπορείς κάλλιστα να έχεις ένα high end ατμιστικό προϊόν, χωρίς (όπως υπέροχα το γράφει ο φίλος netsplit) μασονικού τύπου διαδικασίες και χωρίς υπεραξίες από το τίποτα. [συζητούσαν κάποτε μία μικρή παρέα για εξαιρετικά αυτόματα ρολόγια και τις συλλογές τους. Τιμές κάπου στα 15 έως 25 χιλιάρικα κάθε ένα από αυτά. Ε, ήταν μέχρι να έρθει το πρώτο φρέσκο αίμα στην παρέα, με τιμές από 100 χιλιάρικα και άνω. Τρελό; εφοπλιστής δεν ξέρω αν ήταν, πάντως μόνος του δεν ήταν, (συζητούσαν κι αυτοί για το high end της ιστορίας, έτσι απλά). / Ή παραπάνω, κάποιοι φίλοι αναφέρουν και για ήχο. Εκεί ακόμα πιο μεγάλο γέλιο, περί πραγματικού, δήθεν για μένα, high end, με προεκτάσεις και τέχνης πλέον, κι όχι καταναλωτισμού, έστω και για συγκεκριμένες τσέπες. Ασύλληπτες συμπεριφορές ασύλληπτα κόστη].
Στο ρεζουμέ, είναι μεγάλο σφάλμα να λες π.χ. πως όλοι ή οι περισσότεροι είναι δήθεν, είναι άμυαλοι που ξοδεύουν όλα τα χρήματά τους για να εντυπωσιάσουν, πως είναι χωρίς αυτοσεβασμό και μπλα μπλα μπλα.
Δες το και προσωπικά, σε σένα. Εσύ έχεις αναφέρει πως έχουν περάσει από τα χέρια σου οι περισσότεροι “high end” επισκευάσιμοι, πως έκανες την πλάκα σου και τους έδωσες. Αν τώρα διαβάσει κάποιος άλλος εσένα, πόσο σοβαρά πρέπει να σε πάρει;
[δεν θέλω να συνεχίσω τη συζήτηση, απλώς έπρεπε να απαντήσω και στο τελευταίο που είπες. Όλα καλά, κανένα θέμα, και πάμε παρακάτω].