vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

399 επισκέπτες, 3 χρήστες
Buliwyf, Tem, gstamatos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Έχετε παρενέργειες/ενοχλήσεις λόγω ατμίσματος?

Απ: Έχετε παρενέργειες/ενοχλήσεις λόγω ατμίσματος?
« Απάντηση #795 στις: Φεβ 02, 2016, 20:34 »
Εννοείς σε power mode k bypass?

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 02, 2016, 21:16 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Φύλο: Άντρας
  • Η γνωση ειναι δυναμη
« Απάντηση #796 στις: Φεβ 02, 2016, 20:41 »
Καλά ρε παιδιά να ρωτήσω το μπουκαλάκι του υγρού έχει μια νεκροκεφαλη και λέει ότι το υγρό είναι τοξικό αν έρθει σε επαφή με το δέρμα μας. Δεν είναι λίγο παράξενο να το ατμιζουμε και να λέμε ότι δεν έχουμε παρενεργιες?Το τοξικό συνήθως σε βάθος χρόνου κάνει τη ζημία όπως τα λιπάσματα για τα φυτά που τα περιέχουν. Τελσπα μια σκέψη μου σας παρέθεσα γιατί κοίταξα το μπουκαλάκι και κομπλαρα λίγο.

η νικοτινη ειναι τοξικη, ειτε μας αρεσει ειτε οχι και ειναι επιλογη μας να ατμιζουμε υγρα με νεκροκεφαλες και κοκκαλες η χωρις (με μηδενικη νικοτινη).
Τα νικορετ δε ξερω αν περιεχουν περισσοτερη νικοτινη απο μια μελιτζανα (υποθετω πως προκειται για βλακειες τυπου πλασεμπο αφου καποτε μου χε δωσει μια αεροσυνοδος για να μην καπνισω στην πτηση οταν ειχε πρωτοαπαγορευτει το καπνισμα στ αεροπλανα, κολλησα ολα τα αυτοκολλητα που ειχε το κουτακι πανω μου και τελικα για να παρω τη δοση μου εσπασα ενα τσιγαρο και μασσησα τον καπνο!!! -ναι ημουν πυροβολημενος καπνιστης-)
Τα υπολοιπα που περιεχει ενα μπουκαλακι ειναι υλικα food grade -τα φτιαχνεις και μονος σου- και ειναι γλυκερινες και αρωματα. Το θεμα ομως με τη νικοτινη ως πρωην καπνιστες ειναι πως σε αυτη ειμαστε εθισμενοι οποτε κατα καποιο τροπο τη "χρειαζομαστε"

Γιατι, τα πυρωμένα σύρματα ειναι πιο υγιει?

ουτε κι εγω γουσταρω το νικελ, αλλα 200-300 βαθμους δε το λες και πυρωμα.

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #797 στις: Φεβ 02, 2016, 21:01 »
Εννοείς σε power mode k bypass?

Εννοώ ότι αν έχεις υγρό στο φιτίλι σου όπως πρέπει, το σύρμα δεν πυρώνει. Απλά ζεσταίνεται. Ανεξάρτητα της λειτουργίας του mod.

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1360
« Απάντηση #798 στις: Φεβ 02, 2016, 22:03 »
Σωστό και αυτό.
Απλά και το σπρέι νικορετ περιέχει νικοτίνη αλλά δεν έχει κάποιο τέτοιο σήμα απέξω. Ούτε τα πατσακια που βάζεις στο δέρμα. Συν ότι έχει και πυρακτωμενα μέταλλα που λέει και ο φίλος από πάνω.

όχι μόνο περιέχει νικοτίνη το Nicorette αλλά περιέχει τραγικά μεγάλη ποσότητα.
Αντιγράφω απο το φύλλο οδηγιών χρήσης του :
"τι περιέχει το Nicorette® Quickspray

• Η δραστική ουσία είναι η νικοτίνη.  Μια δόση ψεκασμού περιέχει 1 mg νικοτίνης.
  • Τα άλλα συστατικά είναι τα εξής: Προπυλενογλυκόλη, άνυδρη αιθανόλη, τρομεταμόλη, πολοξαμέρη 407, γλυκερόλη, όξινο ανθρακικό νάτριο, λεβομενθόλη, άρωμα μέντας, άρωμα δροσιάς, σουκραλόζη, ακεσουλφαμικό κάλιο, υδροχλωρικό οξύ και κεκαθαρμένο νερό"
Από το ίδιο έντυπο :
 "Παραδείγματος χάριν, εάν καπνίζετε κατά μέσο όρο 15 τσιγάρα ημερησίως, πρέπει να κάνετε 1 ή 2 ψεκασμούς τουλάχιστον 15 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.   
Η μέγιστη δόση είναι 2 ψεκασμοί τη φορά, 4 ψεκασμοί ανά ώρα και 64 ψεκασμοί ανά ημέρα. "
  Ούτε λίγο, ούτε πολύ μας λέει πως μπορούμε να παίρνουμε 64 mg νικοτίνης την ημέρα άφοβα.
Που στα υγρά μας, μεταφράζεται σε ημερήσια κατανάλωση 5 ml υγρου των 12mg/ml ή 10 ml υγρού των 6mg/ml ή 20 !!! των 3mg/ml.
και νεκροκεφαλή δεν έχει  :wall:
Όσοι δε φοβάστε τα αρώματα του ητ παρατηρήστε πως έχει μέσα διάφορα αρώματα και άρωμα"δροσιά".
Δηλαδή koolada  :laugh1:

πηγή :
http://www.nicorette.gr/sites/nicorette_gr/files/Nicorette%20QuickSpray%20PIL%20-%20GR%20May%202013_V01.doc

Αποσυνδεδεμένος bono

• **
  • 383
« Απάντηση #799 στις: Φεβ 02, 2016, 22:17 »
Εκτός των παραπάνω που πολύ σωστά αναφέρεις να σημειώσουμε ότι με το άτμισμα δεν προσλαμβάνεται όλη η ποσότητα νικοτίνης που περιέχεται στο υγρό καθώς εκπνέοντας ατμό αποβάλεται και η ποσότητα της νικοτίνης που αυτός περιέχει.

Αποσυνδεδεμένος giorgiokatr

• **
  • 213
« Απάντηση #800 στις: Φεβ 08, 2016, 19:50 »
Επειτα απο δυο βδομαδες ατμισματος ολα πηγαινουν καλα. Υπαρχουν ωρες που ατμιζω στον υπολογιστη για πολυ ωρα (οχι συνεχομενα) αλλα αρκετα και δεν εχω καμια ενοχληση. Υπαρχουν ομως καποιες μερες η καποιες στιγμες μεσα στη μερα που κατα τη εισπνοη νιωθω τον εισοφαγο μου να γδερνεται και το στομα να στεγνωνει. Ειχα υποψια για την νικοτινη και απο 12 πηγα 6. Αλλα το ιδιο. Υγρα ετοιμα 50 50 εχω δοκιμασει διαφορα. Εχω ναυτιλο μινι με 1.8 και ijust2. Σκεφτομουν να παρω istick να πειραματιστω με τα watt μηπως ειναι αυτο το προβλημα γιατι αυτη η μπαταρια δεν εχει ρυθμισεις. Επισης δεν ξερω αν πρεπει να  επελεγα και μια αλλη αντισταση με αλλα ohm. Και τελος μηπως να δοκιμαζα να μειωσω τη pg  που διαβασα οτι κανει το λαιμο ξηρο σε καποιους. Κανω 1.5 ml τη μερα περιπου.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 08, 2016, 19:56 από giorgiokatr »

« Απάντηση #801 στις: Φεβ 08, 2016, 20:09 »
περα απο τα συμπτωματα που ειχα απο τη διακοπη του κανονικου (φλεματα,ματωμα των ουλων κτλ κτλ)δεν ειχα τιποτα αλλο!κατεληξα βεβαια σχεδον αμεσως τι υγρα μου κανουν. οσο για τα modακια και τους ατμοποιητες υπαρχει ενα παιχνιδι διαρκειας.ειδικα με τις αντιστασεις.μονο καλο μου εχει κανει το ητ και σ αυτο πλεων δε μπορει να μου αλλαξει γνωμη κανενας.

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
« Απάντηση #802 στις: Φεβ 09, 2016, 00:14 »
Επειτα απο δυο βδομαδες ατμισματος ολα πηγαινουν καλα. Υπαρχουν ωρες που ατμιζω στον υπολογιστη για πολυ ωρα (οχι συνεχομενα) αλλα αρκετα και δεν εχω καμια ενοχληση. Υπαρχουν ομως καποιες μερες η καποιες στιγμες μεσα στη μερα που κατα τη εισπνοη νιωθω τον εισοφαγο μου να γδερνεται και το στομα να στεγνωνει. Ειχα υποψια για την νικοτινη και απο 12 πηγα 6. Αλλα το ιδιο. Υγρα ετοιμα 50 50 εχω δοκιμασει διαφορα. Εχω ναυτιλο μινι με 1.8 και ijust2. Σκεφτομουν να παρω istick να πειραματιστω με τα watt μηπως ειναι αυτο το προβλημα γιατι αυτη η μπαταρια δεν εχει ρυθμισεις. Επισης δεν ξερω αν πρεπει να  επελεγα και μια αλλη αντισταση με αλλα ohm. Και τελος μηπως να δοκιμαζα να μειωσω τη pg  που διαβασα οτι κανει το λαιμο ξηρο σε καποιους. Κανω 1.5 ml τη μερα περιπου.

Να φανταστώ το γδάρσιμο στο κάνει όταν είναι φουλ φορτισμένη η μπαταρία;
Σε γενικές γραμμές αν βλέπεις διαφορές στο χτύπημα πάντα με το ίδιο υγρό είναι επειδή όταν σε γέρνει δίνει περισσότερα γκάζια η μπαταρία σου.

Για αρχή καλό είναι το πακετάκι σου, τώρα αν σε ενοχλεί που έχει σκαμπανεβάσματα καλό είναι να πάρεις ένα μοντάκι για να παίζεις σταθερά στα βατ που θες.
Άλλη αντίσταση δεν θες.
Η πιτζι είναι μια χαρά.

• **
  • 213
« Απάντηση #803 στις: Φεβ 09, 2016, 09:29 »
Φίλε @Alxhmisths νομιζω οτι εχεις δικιο! Δε το ειχα προσεξει αλλα νομιζω εχεις δικιο και θα το δω αυριο που θα φορτισω φουλ! Αυτο που λεμε χτυπημα ειναι το γδαρσιμο ή περιγραφεις κατι αλλο?

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #804 στις: Φεβ 09, 2016, 11:09 »
Χτύπημα είναι το γδάρσιμο στο λαιμό όταν είναι όσο πρέπει και είναι επιθυμητό!  :laugh1:

Εντάξει, υπερβάλλω... αλλά όχι πολύ. Όταν το χτύπημα είναι πολύ σου γδέρνει τον λαιμό. Αλλά το γδάρσιμο μπορεί να έχει αιτία και προβληματική κεφαλή (ή κακό στήσιμο σε επισκευάσιμο ατμοποιητή) οπότε η υποτροφοδοσία υγρού αφήνει μια καμμένη αίσθηση που ενοχλεί πολύ τον λαιμό. Ίσως δεν είναι τόσο έντονο ωστε να είσαι σίγουρος πως "πήρες καμμένο" αλλά υπάρχει αίσθηση καμμένου, ενόχληση στον λαιμό και αλλοιωμένη γεύση.
Εφόσον το πρόβλημα το νιώθεις κάποιες φορές και ασχέτως νικοτίνης δεν μοιάζει να φταίει το υγρό. Κάποια προβληματική αντίσταση ή και η τάση ενός νέου ατμιστή να ρουφήξει έντονες τζούρες στεγνώνουν το απορροφητικό υλικό της κεφαλής. Ειδικά όταν η μπαταρία είναι γεμάτη και πιο δυνατή. Δεν φταίνε τα σκαμπανεβάσματα γιατί με φουλ μπαταρία θα έπρεπε να παίρνεις το ιδανικό -και να γκρινιάζεις πως το άτμισμα γίνεται αδύναμο όσο πέφτει η μπαταρία.
Ήπιες, αργόσυρτες τζούρες (όχι όπως καπνίζαμε!) μπορεί και να σου εξαφανίσουν το πρόβλημα. Δοκίμασε και διαφορετικά ohm αλλά το 1,8 με καλή λειτουργία δεν θα έπρεπε να σε γδέρνει.

Αποσυνδεδεμένος tasos68

• *
  • 40
« Απάντηση #805 στις: Φεβ 10, 2016, 09:48 »
Ξεκινησα το η.τ. με σκετη vg και αρκετα συντομα καταλαβα ενοιωθα φουσκωμενος
Με αλλαγη σε 50/50 (pg/vg) τελος τα φουσκωματα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος johnkrv7

• **
  • 145
« Απάντηση #806 στις: Φεβ 10, 2016, 10:18 »
Φουσκωμένος ε? λογικά θα κόβει και την όρεξη..αμα είναι να δοκιμάσω σκέτη vg που θέλω να κάνω λίγο δίαιτα! :tongue_smilie: :))

Αποσυνδεδεμένος Tribal

• **
  • 241
« Απάντηση #807 στις: Φεβ 11, 2016, 05:43 »

Ακριβός το ίδιο παθαίνω και εγώ! Συμβαίνει σε άκυρες ώρες αλλά σχεδόν πάντα το πρωί όταν ξυπνάω και μετά το φαΐ!! Με ijust2 είμαι κ εγώ και με 9mg νικοτίνη.

spyros1

« Απάντηση #808 στις: Φεβ 11, 2016, 08:14 »
Για την ώρα καμία  και κοντεύω 2 χρονια η.τ.

• **
  • 213
« Απάντηση #809 στις: Φεβ 11, 2016, 12:39 »
@Tribal κατι παιζει με τη μπαταρια. Εχω δανειστει ενα istick ενος φιλου και εχει ελαχιστοποιηθει αυτο το προβλημα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 84 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 229 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20249 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1062 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877920 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362161 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467059 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909412 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519723 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1608 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375656 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701828 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ