vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

627 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, manoslykos, trollga, Buliwyf, lounik, camber, lagoudakis, Sergios

Egoist Shake n' Vape

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• 753
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Egoist Shake n' Vape
« Απάντηση #180 στις: Ιουλίου 27, 2017, 12:37 »
Το ΑιΒερικοκο ειναι το επομενο που θα δοκιμασω.
ΑιΒερικοκο    ........   κλαιω :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος JimmyD

• 4
« Απάντηση #181 στις: Ιουλίου 27, 2017, 12:56 »
είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχω μπουκώσει. πιο πολύ καταλαβαίνω τις φρουτογεύσεις παρα τα υπόλοιπα.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #182 στις: Ιουλίου 28, 2017, 13:53 »
Holy Cannoli

Πριν γράψω για το Holy Cannoli θέλω να πω δυο πράγματα για τα Egoist γενικά. Και πριν πω δυο πράγματα για τα Egoist γενικά, θέλω να εξηγήσω τρία πράγματα για μένα ειδικά.

Οι ατμοποιητές μου μπορεί να είναι μια χαρά αναλυτικοί, ο ουρανίσκος μου όμως κάθε άλλο παρά είναι. Διαβάζω τις κριτικές υγρών εδώ στο φόρουμ και αλλού και εντυπωσιάζομαι από τις λεπτομέρειες που γράφουν όλοι. Και ζηλεύω τον αριθμό των λέξεων που καταφέρνουν και σκαρώνουν περιγράφοντας ένα υγρό ρε παιδί μου, όχι την απόβαση στην Νορμανδία! Διαβάζω για υγρά με έξι-επτά διαφορετικά συστατικά και όταν τα δοκιμάζω εγώ, με το ζόρι βρίσκω δύο. Παρόλα αυτά, ακόμα και για τον δικό μου ουρανίσκο υπάρχουν υγρά με μεγαλύτερη ανάλυση από άλλα ή, καλύτερα να το αντιστρέψω, υπάρχουν υγρά πιο αχταρμάς από άλλα. Στο Κ.Μ.Α. του Flavour Boss φέρ’ ειπείν καταλαβαίνω μια χαρά την μπανάνα και την φράουλα χωριστά. Στο Supreme καταλαβαίνω την καρύδα και κάτι (ακαθόριστο ίσως αλλά πάντως κάτι...) άλλο. Στο Lemon Tart (το αυθεντικό) ξεχωρίζω σαφώς την τάρτα από το λεμόνι. Στα Egoist όμως δεν ξεχωρίζω τίποτα από τίποτα! Όλα τα Egoist που ατμίζω είναι ένα ακαθόριστο ζουμί με μια καινούργια και άγνωστη γεύση που δεν παραπέμπει σε τίποτα γνώριμο (με εξαίρεση ίσως το Holy Coffee που μάλλον μου θυμίζει αμυδρά καφέ με κρέμα). Αυτό βέβαια καθόλου δεν εμπόδισε τα Egoist να γίνουν ίσως τα αγαπημένα μου υγρά. Είπαμε, εμείς οι ατμιστές χρήζουμε βοήθειας (μάλλον ψυχιατρικής)...

Στο κυρίως θέμα τώρα. Πριν δοκιμάσω το cannoli, περίμενα πως θα ήταν ένα υπερβολικά γλυκό υγρό που πιθανώς να λίγωνε ακόμα κι εμένα που είμαι φουλ γλυκατζής. Το ίδιο που θα περίμενα κι από ένα υγρό με όνομα «Τουλούμπα» άλλωστε. Με έκπληξη διαπίστωσα πως τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει και πως το υγρό μπορεί να χαρακτηριστεί απλώς γλυκό – τελεία. Το ατμίζω αρκετές μέρες τώρα και δεν με λίγωσε ποτέ (όπως αρκετά άλλα πολύ γλυκά υγρά που διαθέτω). Αντίθετα, κρατάει την ίδια αίσθηση της πρώτης τζούρας ακόμα και μετά από αρκετά ml. Μην περιμένετε από μένα χωροταξικού είδους περιγραφές («κατάφερε να τοποθετήσει την γέμιση μέσα στο ντόνατ και όχι σαν γλάσο»   :eyesplash:  ) και άλλες τέτοιες υπερβολές που διαβάζω στα διπλανά νήματα. Όπως και τα περισσότερα egoist, το cannoli στον δικό μου ουρανίσκο μοιάζει με έναν σχετικά γλυκό, μονοδιάστατο αχταρμά που όμως είναι πολύ ευχάριστος στο άτμισμα. Δεν ξέρω αν είναι η ζύμη απέξω και η κρέμα μέσα ή το ανάποδο, όπου όμως και να είναι καλά είναι. Βέβαια δεν ξέρω αν μου θύμισε cannoli. Σίγουρα δεν βοηθάει και πολύ το γεγονός ότι δεν έχω ποτέ δοκιμάσει cannoli, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το cannoli είναι ένα πολύ γευστικό υγρό που μπήκε στο rotation των υγρών από την πρώτη ημέρα δοκιμής του και έχει πολλές πιθανότητες να μπει τελικά στην αγία τριάδα των υγρών (η οποία πολύ γρήγορα πρέπει να γίνει αγία πεντάδα, αν βέβαια βρεθεί πρώτα ένας καλός άνθρωπος να μου πουλήσει κάνα-δυο unfollow v2).

Ξέρω. Σας φώτισα...  :tongue_smilie:

Παράθεση
Δεν θελω να σου χαλάσω την έκπληξη, αλλά επειδή ξέρω οτι θα το ανοίξεις κατά τα Χριστούγεννα του 2019 για να το δοκιμάσεις, σου λεω από τώρα να το χαρίσεις να το παρει καποιο αλλο ανθρωπάκι. Το υγρό για μενα είναι άθλιο.

Εσύ, την Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου! :angry_tickedoff:

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Riding the line between hobby and mental illness
« Απάντηση #183 στις: Ιουλίου 28, 2017, 14:08 »
Εξακολουθώ να πιστυεω οτι το υγρό είναι ένας άθλιος αχτραμάς μιας ζύμης που έχει ψιλοκαεί στο ψήσιμο με μια κρέμα για να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις.

Δεν μπορώ να έρθω με τον κηδεμόνα μου. Μου απαγορεύει το άτμισμα γιατί είμαι λεει μικρός ακόμα και κάτι τετοια κουλά. :hmmm: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #184 στις: Ιουλίου 28, 2017, 14:11 »
μην πιστεύετε τον από πάνω μου
πιστέψτε τον λίγο πιο πάνω
πολύ ωραίο υγρό το cannoli  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #185 στις: Ιουλίου 28, 2017, 14:14 »
Μην πιστεύετε τίποτα από τους τρεις από πάνω μου, Αγία Τριάδα να τους πω, τρίο Στούτζες καλύτερα?

Πάντως όσο εκείνοι γράφουνε, εμείς φαλιρίζουμε  :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2017, 20:36 από ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ »

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #186 στις: Ιουλίου 28, 2017, 14:15 »
Ευτυχώς που υπάρχουν αυτά τα νήματα των υγρών-αρωμάτων και μας βοηθούν να αποφασίσουμε.... :lotpot:

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• 753
« Απάντηση #187 στις: Ιουλίου 28, 2017, 14:17 »

τα egoist είναι πολύ καλα υγρα - γευσεις , οσα τουλάχιστον εχω δοκιμασει .
την μυρωδια που περνω από το μπουκαλι ,την ιδια ατμιζω (πολύ σημαντικο)
holly apricot , holly canoli , holly strawberry , αλλα και το jesus juice είναι γευσεις που μου αφηνουν τις καλυτερες εντυπώσεις .
ανετα υγρα για ολη μερα ,τα φρουτα για το καλοκαιρι ότι πρεπει .

οσο περισσότερο τα αφηνω (10 με 12 μερες) να ωριμασουν τοσο πιο μεστη γευση παιρνω .

Συνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #188 στις: Ιουλίου 28, 2017, 14:51 »
ωραιο το σεντονι του σερλοκ :)) χαρας το κουραγιο σου καλοκαιριατικα,ετσι ειμαστε εμεις οι μεγαλοι ανθρωποι,καταλαβαινουμε λιγες γευσεις

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #189 στις: Ιουλίου 28, 2017, 15:02 »

Το ξέρω ότι έτσι είστε εσείς οι μεγάλοι άνθρωποι! Δεν βλέπω εμένα που με αφορά αυτό... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1634
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #190 στις: Ιουλίου 28, 2017, 22:49 »
Παιδιά το Άη-Πίνατ σε τι αναλογία να το φτιάξω? 17-18% που βγαίνει στο 120μελο μπουκάλι που το συνοδεύει ή είναι πολύ έντονο και θέλει αραίωση??

Αποσυνδεδεμένος npaolo

• **
  • 237
« Απάντηση #191 στις: Ιουλίου 29, 2017, 11:13 »
ο καφές μετά από 15 ημέρες ωρίμανση τα σπάει , ο καλύτερος καφές που έχω δοκιμάσει......  

Αποσυνδεδεμένος spaka279

• **
  • 124
« Απάντηση #192 στις: Ιουλίου 31, 2017, 14:31 »
Γειά σε όλους. Πηρα τη περασμένη Τετάρτη για πρώτη φορά άρωμα της εταιρίας. Συγκεκριμένα το holy apricot. Το "έδεσα" με βάση umami 70/30 σε συγκέντρωση 10% με 3αρα νικοτινη. Εχθές (μετά από 4 μέρες δηλαδή) το άνοιξα γιατί ανυπομονούσα να δοκιμάσω. Ξέρω ότι είναι νωρίς ακόμα απλά μου έβγαλε αρκετή τραχύτητα στο λαιμό. Πιστεύετε ότι αυτό είναι κάτι που θα δίορθωθει ή να του κατεβάσω κιαλλο την νικοτινη από τώρα; Η γεύση του μου άρεσε πολύ πάντως.
Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Batzio

• **
  • 162
  • που κοσεβς
« Απάντηση #193 στις: Ιουλίου 31, 2017, 21:51 »
σκεφτομαι να προβω σε αγορα του αγιου βερικοκου αλλα εχω καποιους ενδοιασμους οσον αφορα το μαγειρεμα καθοτι φτιαχνω ολα μου τα υγρα σε σκετη vg.θα ειναι υποτονικο?να κανω μικροτερη αραιωση?τα εχει δοκιμασει κανεις γενικα τα egoist σε σκετη vg?

Αποσυνδεδεμένος knight77

• 667
« Απάντηση #194 στις: Ιουλίου 31, 2017, 22:11 »
Σε σκέτη VG έχω φτιάξει το Kiwi. Είχε ξεμείνει ένα μπουκαλάκι 6mg Pink Mule. Θα έλεγα να μην μειώσεις τη δοσολογία. Για τα γούστα μου βγήκε οριακά Ok

Sent from OnePlus 3t

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359829 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114218 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450039 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374746 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29349 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F