vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

569 επισκέπτες, 2 χρήστες
ZoeM, Methodios

Egoist Shake n' Vape

Αποσυνδεδεμένος Batzio

• **
  • 162
  • Φύλο: Άντρας
  • που κοσεβς
Απ: Egoist Shake n' Vape
« Απάντηση #195 στις: Ιουλίου 31, 2017, 22:19 »
Εγώ σκεφτόμουν να ρίξω ένα 20μελο σε 60μλ vg και αν εμενα ικανοποιημένος να το κρατούσα ετσι ειδάλλως να το αραιωνα και αλλο.δεν ειπα να τη μείωση να την αυξησω σκεφτόμουν γιατι με σκετη γλυκερινη δεν αναδεικνύονται τόσο τα αρώματα 

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #196 στις: Αυγούστου 02, 2017, 18:40 »
είχα δοκιμάσει πριν καμια εβδομάδα το holy cannoli και μου είχε αρέσει πολύ
άνοιξε ένα νέο μαγαζί στην βέροια πριν λίγο καιρό και είπα να το επισκεφτώ χθες και να πάρω κανένα άρωμα
i κοπέλα που δούλευε στο κατάστημα μου είπε πως το holy cannoli είναι i βάση αυτής τις σειράς και όλα αυτά τα υγρά έχουν αυτό σαν βάση και επιπλέον extra γεύσεις
ισχύει?
αφού δεν είχε κανένα έτοιμο υγρό από αρώματα για να δοκιμάσω είπα να πάρω αυτό που μου είχε αρέσει και μου είπε: σκέτο holy cannoli?  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #197 στις: Αυγούστου 02, 2017, 19:53 »
δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο..μαλλον καπου τα εχει μπλεξει

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #198 στις: Αυγούστου 02, 2017, 19:56 »
Kώστα πού το παράξενο; :dontknow:
Μήπως η πωλήτρια ήθελε να ξεπουλήσει κι άλλα αρώματα; :))
Το Holy Cannoli το κάνω αρκετό καιρό, η δε εταιρεία δεν το προτείνει για ανάμιξη με άλλα αρώματα.
Είναι από μόνο του σύνθετο με αρκετή πολυπλοκότητα στις γεύσεις που σου αποδίδει.
Πάντως είναι ένα γκουρμεδιάρικο υγρό που εμένα μου αρέσει πολύ.
Το κάνω σε βάση 50/50, 10% ποσοστό αρώματος και ωρίμανση 1 μήνα τουλάχιστον με τα απαραίτητα "κουνήματα". 8)

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #199 στις: Αυγούστου 02, 2017, 20:16 »
αυτό που εννοούσε i πωλήτρια είναι ότι το holy cannoli είναι κάτι σαν την πίτσα μαργαρίτα ας πούμε που έχει μονο σάλτσα και κασέρι και ότι όλη i υπόλοιπη σειρά holy περιέχει το ίδιο αλλα με πρισσότερες γεύσεις 
δηλαδή το HOLY PEANUT είναι κάτι σαν την πίτσα του σεφ

αν δεις τις περιγραφές από την σειρά holy θα παρατηρήσεις ότι σε κάποια αλλα υγρά αναφέρεται και το cannoli σαν γεύση

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #200 στις: Αυγούστου 02, 2017, 20:27 »
Ναι είδα ότι σε μερικά Shake and Vape όπως το Holly Blueberry και το Holy Peanut έχει σαν συστατικό το cannoli, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι χρησιμοποιείται αυτούσιο το Holy Cannoli.
Ίσως το Cannoli να είναι κάποιο από τα επιμέρους αρώματα που φτιάχνεται και το Holy Cannoli.
Mπορείς όμως αν έχεις όρεξη να πειραματιστείς.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #201 στις: Αυγούστου 02, 2017, 20:31 »
Έβαλες και την πίτσα μαργκαρίτα στη συζήτηση Κώστα και μας μπουρδούκλωσες τελείως!  :laugh1:

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη σου να δώσεις δίκιο στην (νοστιμούλα, είμαι σίγουρος) πωλήτρια οπότε τι ρωτάς εμάς εδώ να σου πούμε; Όταν ξαναπάς να της πεις ένα κανόλι με απ' όλα χωρίς πατάτες και έξτρα τζατζίκι! :tongue_smilie:

ΥΓ. Το cannoli πάντως και το coffee δεν μου μοιάζουν πολύ συγγενικά υγρά. Για τα άλλα δεν ξέρω, δεν τα έχω δοκιμάσει. Ακόμα...

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #202 στις: Αυγούστου 02, 2017, 20:36 »
δεν είναι άσχημη αλλα με περνάει ένα κεφάλι και εγώ θέλω να έχω το πάνω χέρι  :laugh1:

πληροφοριακά το ρώτησα επειδή μου το είπε και αισθάνθηκα πως με έπιασε αδιάβαστο
δεν έχει να κάνει με πειράματα άλλωστε αυτό που λέω
αν ισχύει αυτό που είπε τότε θα πρέπει όλη η σειρά να περιέχει το holy κανόλι + άλλες γεύσεις

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #203 στις: Αυγούστου 02, 2017, 20:46 »
Στείλε 2-3 μπουκαλάκια στον Τρύφωνα και μόλις τα κάνει μια γαργάρα θα σου πει αμέσως τι παίζει. Αυτός αντί για ουρανίσκο έχει φυγοκεντρικό διαχωριστή... :yes:

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1634
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #204 στις: Αυγούστου 02, 2017, 22:37 »
Δοκίμασα σε magma μετά από ωρίμανση 3 ημερών το Holy Peanut (η εταιρεία προτείνει 1 ημέρα).
Συμπεράσματα:

1) Το φυστίκι δεν το βρήκα πουθενά παρά μόνο στη μυρωδιά στο μπουκάλι,
2) Τρομερή ομοιότητα με το wizzards Bacco. :shock_sick_02:
3) Παραιτούμαι των δοκιμών με αρώματα που περιέχουν Capella Vanilla custard σε μεγάλη αναλογία.

€15 δωράκι στην καταβόθρα τον κουνιάδο μου και τέλος τα egoist για μένα. Πάμε να δοκιμάσουμε τα abuelos...

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #205 στις: Αυγούστου 03, 2017, 13:59 »
Στείλε 2-3 μπουκαλάκια στον Τρύφωνα και μόλις τα κάνει μια γαργάρα θα σου πει αμέσως τι παίζει. Αυτός αντί για ουρανίσκο έχει φυγοκεντρικό διαχωριστή... :yes:
Δε μου στέλνει την πωλήτρια καλύτερα που από ότι διαβάζω βγαίνει και στο νούμερό μου??
Έτσι κι αλλιώς τα έχω στο πρόγραμμα για δοκιμή αυτά, ιδιαίτερα το Coffee, Canoli, και Apricot...

Αποσυνδεδεμένος chief79

• 517
« Απάντηση #206 στις: Αυγούστου 03, 2017, 14:20 »
Εχουν μεινει καμια 20 μλ , απο τα 120 του Holy Apricot.
Ειχα κανει παλαιοτερα (οταν πρωτοκυκλοφορησαν) καμια
100 αρια μλ απο το Mellon Custard. 
Παρατηρησα στα συγκεκριμενα οτι στις πρωτες 3-4 μερες τα πανε
αρκετα καλα , ειδικα η πεπονοκρεμα , μετα γλυκιζουν απροσδιοριστα,
χανονται τα επιμερους συστατικα και γινεται ενας αχταρμας η γευση. 
Ατμιζεις ,γενικα, κατι γλυκο. Οχι πετιμεζι, αλλα γλυκο.
Ολα αυτα με 10% αραιωση, 1Ω, 15W.

Δεν νομιζω να τα ξανατιμησω , στο μελλον.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #207 στις: Αυγούστου 03, 2017, 19:08 »
Κι εγώ λέω, άραγε είμαι ο μόνος που "κάτι" δεν μου πάει καλά με τα Egoist? Τέσσερις φορές δοκίμασα, και δεν κατάφερα να αρεστώ.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #208 στις: Αυγούστου 04, 2017, 18:13 »
Όπως υποσχέθηκα, έκανα τα ψώνια μου και μαγείρεψα ήδη ένα μπουκάλι Holy Coffe, ένα Holy Apricot και ένα Holy Canoli.

Οι έχοντες περισσότερη εμπειρία με τα συγκεκριμένα, πόσες μέρες λέτε να τα αφήσω να κάνουν διακοπές πριν τα περιλάβω?

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 427
« Απάντηση #209 στις: Αυγούστου 04, 2017, 19:13 »
τρυφωνα οσο και να τα αφησεις δεν νομιζω να σε συναρπασουν...εγω μια εβδομαδα τα αφησα και τα βρηκα τραγικαα αδιαφορα στα δικα μου γουστα παντα μην παρεξηγηθω κιολας....

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 04, 2017, 19:25 από Cruiser79 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359760 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374706 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F