vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

634 επισκέπτες, 7 χρήστες
trollga, Tem, Buliwyf, lounik, camber, lagoudakis, Sergios

Egoist Shake n' Vape

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
  • Φύλο: Άντρας
    • cpbaroqueTheBlog
Απ: Egoist Shake n' Vape
« Απάντηση #165 στις: Ιουλίου 19, 2017, 13:55 »
Σε σένα μιλάω Joe. Μόνοι μας είμαστε άλλωστε. Έχουν πάει όλοι για μπάνιο... :dontknow:

A, γύρισε ο Κώτσος (λίγο βρεμένος...).

Το πρόβλημα μου Κώστα δεν είναι να τα δοκιμάσω όλα. Τα δοκιμάζω στον dripper και σε μια μέρα αν χρειαστεί. Το πρόβλημα μου είναι ότι τελικά μου αρέσουν 9 στα 10 νέα υγρά που δοκιμάζω και θέλω να τα καταναλώσω κιόλας! Ίσως αν καταργούσα τον ύπνο. Τελείως... :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος ThioVag

• 611
« Απάντηση #166 στις: Ιουλίου 19, 2017, 16:01 »
@ jbt, καλησπερα. Ειμαι εκτος Αθηνων και εκτος δυκτιου, τωρα το ειδα. Το εχω ξαναγραψει, οταν πηρα το βερυκοκακι, ηταν το 1ο φρουτινο που εκανα. Αντε να δοκιμασουμε λιγο να δουμε ταχαμου-ταχαμου και ξανα, 8)
 κοιταζω το μπουκαλι και ειχαν μεινει καμια 20σαρια μλ !!!!!!! Ειναι καταπληκτικο. Στους skyline και hussar που το δοκιμασα, μου εδωσαν ακριβως τις γευσεις που περιγραφει ο Σλοβενος !!!
Σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις !! :D

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #167 στις: Ιουλίου 21, 2017, 13:05 »
[justify]@ThioVag, καλημέρα. Το holy apricot είχε την τιμητική του σήμερα, και μεγάλη η χάρη του γιατί μπήκε στον Eviva. Χωρίς περιστροφές, από τα 5 shake n vape που κατανάλωσα -στην πλειοψηφία άγουρα ελάχιστων ημερών-, το συγκεκριμένο ήταν και το πιο ωραίο. Ομολογώ πως δεν το περίμενα. Ακούς φρούτα, ακούς βερίκοκα, ακούς άγουρη χημεία και λες ο.κ., το λιγότερο θα είναι υποφερτό, πιθανότατα και χάλια, σίγουρα θα κουράσει, θα θα. Κι όμως, το ατμίζω ακατάπαυστα. / άντε να δεχτώ πως ίσως τόσο καιρό κάηκα με βαριά υγρά και το κανονικό το λέω πούπουλο, όμως τα ml φεύγουν αέρα. Και δεν είναι θέμα βιασύνης, θέλω να μείνω στο όριο εξασφαλισμένου λάθους, στο τέλος τέλος, ας μην είμαστε όλοι σωστοί, θέλω να εκθέσω υγρό (και Joe…). Εξαιρετικές εντυπώσεις. [/justify]

Σημ. @cp! Υπέροχο το βερικοκάκι. Έτσι γι' αλλαγή...  ;D

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #168 στις: Ιουλίου 21, 2017, 13:40 »

Εντάξει! Πείστηκα! Απ' τη μία ο Θείος απ' την άλλη εσύ, ε, πολύ θέλω κι εγώ να λυγίσω μικρό παιδί;  :laugh1:

6:00 - Atmistique: Holy Apricot, Holy Peanut, Lemon Ice Cream, κλπ (σιγά μη πάρω μόνο τρία...).

ΥΓ. Έχω καταντήσει κάθε φορά που αγοράζω ένα άρωμα να αγοράζω κι έναν ατμοποιητή! Δε πάει άλλο... :'(

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Riding the line between hobby and mental illness
« Απάντηση #169 στις: Ιουλίου 21, 2017, 13:56 »
Μην πάρεις Holy Apricot, θα σου δωκω εγω ενα 50μελο για να με θυμάσαι στις διακοπές σου

Αποσυνδεδεμένος ThioVag

• 611
« Απάντηση #170 στις: Ιουλίου 21, 2017, 14:02 »
@ jbt, χαιρομαι που αρεσε. Προσεξε τα μλ γιατι φευγουν γρηγορα. Ετσι την παθαμε με τον pug οταν το πηραμε. Τα μλ. τρχανε με 1000. :yes:

@cp, αυτο με την αγορα των υγρων και των ατμο, πρεπει να να το προσεξεις !!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh1:
Δεξου την προσφορα του pug, δεν θα μετανιωσεις. 

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #171 στις: Ιουλίου 21, 2017, 14:04 »
Δέχομαι! Θα κάνουμε ανταλλαγή Pecan με Apricot... :yes:

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Riding the line between hobby and mental illness
« Απάντηση #172 στις: Ιουλίου 21, 2017, 14:10 »
OK αν και δεν είμαι σίγουρος οτι μπορώ να δεχθώ την προσφορά σου. Η νικοτίνη στα υγρά είναι το μόνο στο οποίο δεν ισχύει το ρητό "καλύτερα να σου περισσεύει παρά να σου λείπει" :)) :))

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #173 στις: Ιουλίου 21, 2017, 14:11 »
Άρωμα θα πάρεις. No worries... ;)

Αποσυνδεδεμένος Superuser

• **
  • 397
« Απάντηση #174 στις: Ιουλίου 21, 2017, 18:23 »
Πιο θα προτείνατε από την σειρά shake vape;

Κυρίως είμαι του καπνικού αλλά σε γιορτές, πανηγύρια και στις καλές μου χτυπάω και κάνα lemon tart..άντε με ταβάνι και 12monkey's
Holy coffee δεν θέλω διότι μόλις πήρα το latte της lamda(και τα υπόλοιπα δύο εννοείται..) και δεν ενθουσιάστηκα

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #175 στις: Ιουλίου 21, 2017, 20:18 »
Το Holy Coffee είναι αρκετά διαφορετικό από το Latte κατά την άποψη μου και αν δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη απέχθεια στον καφέ, ίσως άξιζε τον κόπο να το δοκιμάσεις. Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί προσωπικά γούστα είναι αυτά, αλλά το Holy Coffee έγινε ένα από τα αγαπημένα μου υγρά ενώ το Latte μάλλον δεν θα το ξαναγοράσω. Βέβαια αν πας λίγο πιο πίσω στο νήμα (ή στο νήμα του Latte, δεν είμαι σίγουρος) θα βρεις και την ακριβώς αντίθετη άποψη απ' την δικιά μου... :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος ThioVag

• 611
« Απάντηση #176 στις: Ιουλίου 21, 2017, 20:47 »
@ superuser. Συμφωνω με τον cp. To holy coffee εχει πιο φινα γευση απο το latte. Βεβαια στις γευσεις ολα ειναι προσωπικη προτιμηση. Στα snv που ρωτας, απ΄οτι ξερω , καπνικο ειναι μονο το billy the kid. Εμενα μου εβγαλε μια βουτυριλα και δεν το ξαναπηρα. Αν ψαχνεις για καλο καπνικο απο egoist σου προτεινω το wizzards bacco.  

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #177 στις: Ιουλίου 21, 2017, 21:13 »
Πιο θα προτείνατε από την σειρά shake vape;

Κυρίως είμαι του καπνικού αλλά σε γιορτές, πανηγύρια και στις καλές μου χτυπάω και κάνα lemon tart..άντε με ταβάνι και 12monkey's
Holy coffee δεν θέλω διότι μόλις πήρα το latte της lamda(και τα υπόλοιπα δύο εννοείται..) και δεν ενθουσιάστηκα

Προσωπικα το Αιφυστικι μου εβγαλε κατι σε ry4 asian και το κατατασσω στα τυπου καπνικα .
Πολυ νοστιμο υγρο αν σου αρεσει το asian.
Αναμεσα στο ΑιΦυστίκι και ΑιΚαφέ τεινω στο πρωτο, αν και ειμαι του relax τυπος.

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #178 στις: Ιουλίου 21, 2017, 23:11 »
Το ΑιΒερικοκο ειναι το επομενο που θα δοκιμασω.

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 427
« Απάντηση #179 στις: Ιουλίου 22, 2017, 09:18 »
Το βερυκοκακι δεν λέει τίποτα για μένα που το είχα πάρει...σε σχέση το holly coffee me to latte προτιμώ το latte μετα την δοκιμή που έκανα εχθες...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359829 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114218 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374746 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F