vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

626 επισκέπτες, 7 χρήστες
thebull, Tem, manoslykos, trollga, Buliwyf, maprix, camber

Egoist Shake n' Vape

Αποσυνδεδεμένος wannabe

• **
  • 288
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Egoist Shake n' Vape
« Απάντηση #150 στις: Ιουλίου 12, 2017, 14:13 »
Οπωσδήποτε 2 εβδομάδες. Για μένα πάντα  ;)

Αποσυνδεδεμένος mpari

• 632
  • Φύλο: Άντρας
  • Δυο λαλούν και τρείς χορεύουν
« Απάντηση #151 στις: Ιουλίου 15, 2017, 19:54 »
πόση ωρίμανση χρειάζονται τα holly από την εμπειρία σας? έχω φτιάξει το peanut και πάνω στις 5 μέρες δεν κρατιέμαι να το δοκιμάσω...
Εγώ για το coffee συνιστώ τρείς εβδομάδες

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
  • Τα πάντα είναι ατμός ... (Θρασύβουλος)
« Απάντηση #152 στις: Ιουλίου 15, 2017, 20:38 »
Αρχίσατε πάλι τις υπερβολές !
Τα shake & vape είναι ήδη ομογενοποιημένα με pg (ή "ωριμασμένα").
Το μόνο που χρειάζονται είναι ανακάτεμα με τη βάση και αντε δυο τρεις μέρες με συχνό ανακάτεμα για βάσεις high vg.
(Και αυτό το προτείνει και ο κατασκευαστής ...)

Αποσυνδεδεμένος bluegeorge

• **
  • 214
  • There is no substitute for experience
« Απάντηση #153 στις: Ιουλίου 15, 2017, 20:44 »
Αρχίσατε πάλι τις υπερβολές !
Τα shake & vape είναι ήδη ομογενοποιημένα με pg (ή "ωριμασμένα").
Το μόνο που χρειάζονται είναι ανακάτεμα με τη βάση και αντε δυο τρεις μέρες με συχνό ανακάτεμα για βάσεις high vg.
(Και αυτό το προτείνει και ο κατασκευαστής ...)

Βέβαια καλό θα ήταν να μας επιβεβαίωνες ότι τα έχεις δοκιμάσει και με μεγάλη ωρίμανση και όπως λέει ο κατασκευαστής και ότι δεν βρήκες διαφορές.

« Απάντηση #154 στις: Ιουλίου 15, 2017, 22:56 »
Πηγαινοντας σημερα να αγορασω κατι φτηνο και ετοιμο , βρεθηκα μπροστα στη σειρα angel της egoist με δυνατοτητα δοκιμης.

Το λαθος μου ηταν πως δοκιμασα πρωτα το coffee κατι το οποιο δεν με βοηθησε στο να διαλεξω και αλλες γευσεις τις σειρας.

Εμενε αρκετα ο καφες στο στομα με αποτελεσμα να με μπερδευει σε οτι αλλο δοκιμαζα.

Μαρεσε ομως απιστευτα και το τσιμπησα.
Μολις το εφτιαξα βαζοντας μεσα τις μηδενικες.
Θα μεινει 2-3 μερες στο αμαξι για να δεσει με τη βοηθεια της θερμοκρασιας και της κινησης και θα προσθεσω μετα τη νικοτινη ωστε να αποφυγω την οξυδωση.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
« Απάντηση #155 στις: Ιουλίου 16, 2017, 00:25 »

Βέβαια καλό θα ήταν να μας επιβεβαίωνες ότι τα έχεις δοκιμάσει και με μεγάλη ωρίμανση και όπως λέει ο κατασκευαστής και ότι δεν βρήκες διαφορές.
Εξαρτάται από το τι εννοείς μεγάλη ωρίμανση.

Το "ιερό φυστίκιον" πχ μετά από έναν μήνα έχει χάσει τη δύναμη του αρώματος και το χτύπημα που είχε τις πρώτες είκοσι μέρες. Επίσης αυτή η ξηρότητα που το πήγαινε προς καπνικό μειώθηκε και εμφανιστηκε η γεύση της λαδίλας (οξυτητα) όπως και σε ολα τα ξεθυμασμένα/παραωριμασμένα υγρά.
Εχει μείνει βέβαια στο πλαστικο μακρόστενο μπουκαλάκι και όπως είναι στο πλάι εχει μεγάλη επιφάνεια επαφής με τον αέρα αλλά δεν έχω δρύινα μπουκαλάκια  ;D

Αποσυνδεδεμένος bluegeorge

• **
  • 214
  • There is no substitute for experience
« Απάντηση #156 στις: Ιουλίου 16, 2017, 06:40 »
Αφού λοιπόν μπαίνεις στη διαδικασία των ωριμάνσεων και μάλιστα ΒΡΙΣΚΕΙΣ διαφορές γιατί δεν ποστάρεις αναλυτικά τις παρατηρήσεις σου για το πόση ακριβώς ωρίμανση είναι, κατά τη γνώμη σου, η "σωστή";

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
« Απάντηση #157 στις: Ιουλίου 16, 2017, 07:16 »
Δεν κάνω "ωριμανση" στα υγρά, απλα δεν μπορώ να τα ατμισω όλα ταυτόχρονα  :D.
Συμφωνώ οτι το υγρο διαφοροποιείται με τον χρόνο αλλά πολυ λιγο μετά τις πρώτες ώρες τόσο λιγο που δεν αξιζει να περιμένεις και όσες φορές έχει μείνει υγρό πολλούς μήνες έχει χάσει τα αρώματά του και την νικοτίνη του.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #158 στις: Ιουλίου 16, 2017, 10:04 »

Θεωρώ τον χαρακτηρισμό 'Shake n' Vape' που δίνουν οι κατασκευαστές στα αρώματα τους (ή καλύτερα στα μείγματα αρωμάτων τους) μάλλον μαρκετίστικο εύρημα παρά κάποιο συγκεκριμένο τεχνικό χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί αυτά τα αρώματα από τα υπόλοιπα. Πιθανόν να προσθέτουν λίγη παραπάνω PG και το μείγμα τους να είναι αρχικά λίγο πιο ομογενοποιημένο από κάποιο άλλο με έξι διαφορετικά αρώματα που μόλις ανακατέψαμε αλλά από την στιγμή που τα αρώματα πέσουν σ' αυτό το πηχτό διάλυμα που αποτελείται από VG σε ποσοστά πάνω του 60% (αυτή μοιάζει να είναι η προτίμηση των περισσότερων ατμιστών), η όποια ομογενοποίηση πάει περίπατο. Για τον λόγο αυτό οι κατασκευαστές προτείνουν μεγάλα ποσοστά αρώματος στο τελικό υγρό και όσοι ακολουθούν τις οδηγίες πιστά έχουν καλή γεύση σχετικά γρήγορα. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από λίγο καιρό ένα τελικό υγρό με μεγάλα ποσοστά αρωμάτων αρχίζει να συμπεριφέρεται 'περίεργα' όπως πολύ σωστά επεσήμανε λίγο πιο πάνω η Μαρία Νεφέλη. Δεν είμαι χημικός τροφίμων, ούτε καν χημικός σκέτος, αλλά ανακατεύω βάσεις και αρώματα 3 χρόνια τώρα και μπορώ να επιβεβαιώσω το παραπάνω χωρίς όμως να μπορώ να το εξηγήσω επαρκώς. Η ουσία είναι ότι φτιάχνω το Jesus επί παραδείγματι με αραίωση 10% (κι εδώ έχει δίκιο ο bluegeorge - θα έβαζα περισσότερο αν δεν έκανα υγρά με >60% PG) και το αφήνω ήσυχο για τουλάχιστον 4 εβδομάδες. Αν τύχει και δεν το ατμίσω στις 4 εβδομάδες, το υγρό θα κρατήσει τα χαρακτηριστικά του ακόμα κι αν το ατμίσω στους τρεις μήνες. Προτιμώ σαφώς να κάνω κάποιον προγραμματισμό στην παρασκευή των υγρών μου παρά να έχω ένα συγκεκριμένο παράθυρο ευκαιρίας για να ατμίσω ένα υγρό, αλλιώς νεροχύτης! Αν κανείς ξεκινήσει με υπομονή και φτιάξει ένα στοκ 400-500 ml από διάφορα υγρά, η αναμονή της ωρίμασης ενός νέου περνάει αναίμακτα...

Προσωπικές απόψεις τα παραπάνω φυσικά. Περί ορέξεως...την συνέχεια την ξέρετε.  :)

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #159 στις: Ιουλίου 16, 2017, 11:30 »
Επίσης ακόμα και αν χρησιμοποιούμε 100% pg και ακόμα και αν δεχτούμε ότι η ομογενοποίηση γίνεται άμεσα, το υγρό που έχουμε παρασκευάσει με τη χρήση αρωμάτων shake and vape δεν θα σταματήσει να διαφοροποιείται με την πάροδο των ημερών.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #160 στις: Ιουλίου 16, 2017, 13:21 »
[justify]Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Πιστεύω πλέον πως το κάθε shake n vape ήρθε ως εύκολη πρόσβαση στα diy, ως εύκολη πώληση, ως γρήγορες γεύσεις, ως το πιο άξια επικρατέστερο (όπως η “ωρίμανση” έναντι της σωστής αλλά άχαρης “ωρίμασης”), κι όλα αυτά βέβαια μέχρι να έρθει η επόμενη έξυπνη κίνηση των εταιρειών. Βλέπω δηλ. πως απευθύνονται πρώτα σε μένα τον ανειδίκευτο, ύστερα ακολουθούν και οι υπόλοιποι, (και βλέπω πολλούς). [/justify]

[justify]Πιστεύω επίσης πως το να καταφέρει ένα γρήγορο υγρό να δείξει αυτό που θέλει να είναι, δηλ. ένα καθημερινό υγρό χωρίς να κουράζει γρήγορα, είναι επιτυχία. Προσωπικά, δεν μπορώ να μη συμφωνήσω και με τον φίλο GanaG, όσο αδαής και να είμαι στα μαγειρέματα υγρών, παρατηρούσα πως ακόμα και την επόμενη μέρα απολάμβανα ένα εξαιρετικό καθημερινό υγρό. Ήδη, έχω ξεπεράσει τα 400ml και συνεχίζω. Από αυτά, τα 120ml του H. Coffee, νομίζω, έφτασαν κοντά στις 20 ημέρες αναμονής. Εξαιρετικό και τότε ως λίγων ωρών αλλά και τώρα. Γενικότερα, κατέληξα στην άποψη πως, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από το χ γιατί αυτό το χ φτάνει μέχρι εκεί που μπορεί, ως ένα καταπληκτικό καθημερινό υγρό που δεν θέλει να κουράζει. Τα 20% ή 45% ή δεν ξέρω πόσο ή πού μπορεί να χάνω σε απόλαυση, ε, τ’ αφήνω στους γευσιγνώστες. [/justify]

[justify](πάντως το ομολογώ. Π.χ., το H. Cannoli, αν και του έβγαλα τα μάτια, είδα πως όσο περνούσαν οι μέρες ερχόταν πιο δεμένο, πιο όμορφο γευστικά. Ήταν χαρακτηριστική η αλλαγή και δεν θέλω να λέω ψέματα. Το είδα κι εγώ που δεν έχω ιδέα από diy). [/justify]

• 2478
« Απάντηση #161 στις: Ιουλίου 19, 2017, 12:33 »
[justify]@cp, καλημέρα, (απευθύνομαι πρώτα σε σένα γιατί μόνο εσύ κι ο αγαπημένος φίλος ThioVag με ακούτε με κατανόηση, / έστω για να γελάσεις κρυφά εις βάρος του φίλου σου Joe). Λοιπόν, μετά τα Holy blueberry, coffee, cannoli, peanut, σήμερα ήρθε το holy apricot, (τρέλα, έσκασα μύτη με ποδηλατάκι σπέσιαλ, το κορμί). Τι έλεγα παραπίσω, 400ml; χα, πάτησα τα 600! / Κανένα δεν με κούρασε έως τώρα. Τώρα με τα βερίκοκα να δούμε. Μετά το τρελό φουλ pg μου, εδώ πήγα σε 70/30 vg, pg, και 6mg νικοτίνη. [/justify]

[justify]Σημ. Θα το αφήσω πάρα πάρα πολλά λεπτά ωρίμανσης, (μέχρι και 20 ώρες, αμέ).  ;D[/justify]

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #162 στις: Ιουλίου 19, 2017, 13:46 »
Περιμένουμε εντυπώσεις λοιπόν που, δεν σου κρύβω, ελπίζω να μην είναι διθύραμβοι γιατί δεν αντέχω κι άλλα καινούργια υπέροχα υγρά. Δεν προλαβαίνω να τα ατμίσω όλα αυτά τα υγρά! Θα πρέπει να πάρω και μερικά μαζί μου... στο μετά... :laugh1:

• 2478
« Απάντηση #163 στις: Ιουλίου 19, 2017, 13:52 »
@cp, σε μένα μιλάς; Ω! (σε μένα μιλάς τώρα ή θα γίνω χρυσή ρόμπα). / Ναι, παιδί μου, θα σας πω. Ειδικά εσένα σε συμπαθώ τρελά. 

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #164 στις: Ιουλίου 19, 2017, 13:54 »
CP ευκολακι
ρίχνεις 10 σταγόνες βάση και μια σταγόνα άρωμα
κανεις 3 τζούρες
αλλάζεις στήσιμο και υγρό
θα μπορείς να δοκιμάσεις εκατοντάδες υγρά με αυτόν τον έξυπνο τρόπο

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359832 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114220 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110696 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374749 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F