Κανένας kayfun δε θεωρείται high end, Joe. Ατμοποιητής μαζικής παραγωγής είναι που απευθύνεται σε όλους που μπορούν να διαθέσουν το, προσιτό συγκριτικά, αντίτιμο για την απόκτησή του.
Και μιας και έκανες το come back, κάνε μου τη χάρη και μέτρα χωρητικότητα σε παρακαλώ, μ' εκείνες τις σύριγγες της ινσουλίνης, ξέρεις εσύ. 
[justify]Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Παιδιά, έγινα ακόμα πιο χάλια (σηκώθηκα άρρωστος) με τα καλά σας λόγια. Δεν μπορώ όμως να σας πω ούτε ευχαριστώ, καθαρά από ντροπή. / Δεν είμαστε ειδικοί ατμιστολόγοι, ακόμα μυρίζω τις ατμιστικές μου πάνες, όμως αν πρέπει ντε και καλά να κομπάσουμε για κάτι αυτό θα είναι η λαχτάρα μας να συνεχίζουμε με το χόμπι μας.[/justify]
[justify][member=13664]Ribot[/member], καλημέρα, καλημέρα. Πιστεύω πως βιάστηκες στο συμπέρασμά σου. Πιστεύω επίσης πως όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πως ο όρος χρησιμοποιείται καταχρηστικά, αν και η ποιότητα ειδικά στους επισκευάσιμους δεν πρέπει να είναι το ακριβό και τέλος, αλλά το ποιοτικό συν όσων άλλων.[/justify]
[justify]Όσο αφορά τον συγκεκριμένο κατασκευαστή, νομίζω πως προηγήθηκε πολλών τέτοιων και σίγουρα ανήκει σε αυτούς που δηλώνονται ως high end. Μαζική παραγωγή βλέπω και σε σχεδόν ολόκληρη την κατηγορία επισκευάσιμων που συζητάμε. Να διαλέξω από το ράφι έναν Taifun στην τύχη και να σου πω τον α/α του; θα είναι 4ψήφιος. Να πάω σε StattQualm, σε E-Phoenix, σε Athea; μήπως σε Έλληνες κατασκευαστές; / Αν φύγουμε τώρα απ’ όλους αυτούς και φτάσουμε σε χειροποίητες κατασκευές και εξωτικά υλικά και δεν ξέρω τι άλλο ή με περιορισμένα κομμάτια και σειρές προτεραιότητας, τότε τζάμπα γράφουμε σε ανοικτό ατμιστικό φόρουμ, κλειδώνομαι σε μία σούπερ ομάδα και τέλος. / Άλλο παράδειγμα; κορυφαίος ελβετικός μηχανισμός στην ωρολογοποιία (και με μαζική παραγωγή), μπορείς να τον βρεις όπως στις πλακέτες από Evolv. Έχω τον ίδιο μηχανισμό κόστους περί τα 900 ευρώ, ίδιο με Ω, κόστους 10, 12 χιλ., και ασφαλώς δεν μιλάω για αντιγραφή, μιλάω για το ίδιο πράγμα συν το κόσμημα ή όχι. Αμέτρητα τα παραδείγματα που δικαιολογούν την κατάχρηση του όρου στις ατμιστικές μας αγάπες, και ο Kayfun δεν μπαίνει αδικαιολόγητα μέσα στην κατηγορία. [/justify]
[justify](για το άλλο θέμα, σχετικά με χωρητικότητες και λοιπά όμορφα. Δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί είμαι με πυρετό και έντονο πονόλαιμο).[/justify]