Αφού συγχαρώ γι' ακόμα μια φορά τον αγαπητό μπάρμαν (ξέρει αυτός

) για την υπέροχη παρουσίαση ενός διαμαντιού που όπως όλα δείχνουν θα μείνει για καιρό στην επιφάνεια του ατμιστικού μπλα μπλα, να μεταβώ ευθύς αμέσως στο εν λόγω διαμάντι που ακόμα δεν είχα την τύχη να δω από κοντά. Να δοκιμάσω δηλαδή γιατί το οπτικό κομμάτι δεν διαφέρει και πολύ από τα ήδη "αγαπημένα" του ιδιαίτερα ψηλά στην εκτίμησή μου Ρώσου.
Άργησε αλλά ήρθε λοιπόν αυτό που προφανώς περίμενε εδώ και καιρό το φανατικό κοινό της mtl κατηγορίας. Επιτέλους ένας ακόμα mtl (μιας και είδαμε πρόσφατα τον επίσης υπέροχο Berserker τον οποίο πρόλαβα προσωπικά να αποκτήσω/λατρεψω ) που δείχνει να αποδίδει ωραιότατα το "mtl" χωρίς το δίχως ικανότητα εξήγησης από μεριάς μου "ενοχλητικό" μιας mtl τζούρας που επιτυγχάνεται μέσα από ένα "reducer". Επιτέλους μια ακόμα "είσοδος" αέρα κάτω απ' την αντίσταση όπως πρέπει να είναι χωρίς "πινάκια" ή ότι άλλο θα μπορούσε να σκαρφιστεί κανείς να περιορίσει την ανοιχτή αρχική κατασκευή.
Δεν με εξέπληξε τίποτα παραπάνω στον Prime, όλα τα βρήκα αναμενόμενα από τον Svoemesto. Ποιότητα, φινίρισμα, σπειρώματα, orings για σεμινάριο, συνηθισμένα τα βουνά στο χιόνι. Εμφάνιση; Δεν με ανεβάζει, δεν με ρίχνει όμως κιόλας. Γιατί όχι λοιπόν;
Χαίρομαι πολύ που εμφανίστηκε και που δείχνει να είναι το επόμενο κομμάτι που πολλοί θα διάλεγαν "αν έπρεπε να διαλέξουν έναν ατμοποιητή για το υπόλοιπο της ζωής τους ποιος θα ήταν αυτός". Γιατί όντως θα μπορούσε να ήταν για πολλούς "αυτός" η πρώτη επιλογή και γιατί και για μένα μπήκε ένας ακόμα "στόχος" χωρίς να με βιάζει και χωρίς να είναι δεδομένος. "Υπάρχει" πλέον όμως κι αυτό μου αρκεί.
Καλοάτμιστος σε όλους!