Ωραία παρουσίαση,
σωστή, ευχαριστώ, 40χρόνια λυπάμαι δεν ειμαι να σε βάλω (ή τον ατμοποιητή) κορώνα
μας

αλλά είμαι σίγουρος πως σαρώνει και στα μαζικά στατιστικά η παρουσίαση.
Μαζί με αυτό ήθελα να
δηλώσω, ανοίγοντας το ύφος της παρουσίασης, όπως το εκλαμβάνω, κάποια πράματα σχετικά με την "ανάλυση". της γεύσης, του υγρού κλπ.
Εκτός αντικειμένου:
Ανάλυση παίρνουμε πολύ καλή με ένα καλαμάκι στο ποτό μας. Λόγω της μαζικότητας της λήψης και απόθεσης, πάνω σε αυτούς τους... κάλυκες (υποφέρω που τους αναφέρω εκατομμυριοστή φορά ως δισεκατομμυριοστός κάτοχος τέτοιων ). Ανάλυση παίρνουμε και με μια απλή τζουρα, ανακατεύοντας το ποτό μας σε όλο μας το στόμα και ζητώντας απο τους (άτιμους) κάλυκες να μας συγκρίνουν ξινά, γλυκά, πικρά, ουμάμια κλπ. όπως γευσιγνώστες. Επ, είναι στη τεχνική και στον τεχνικό;
Στον ατμό:
Ανάλυση παίρναμε και απο τους Aspire BVC, 1-2W παραπάνω όμως και Αρμαγεδδών.. Ατμός περίσσιος και μπουκώματα, μπερδέματα στην εξάτμιση και σκασίματα φλογοβόλα . Τους πετάξαμε τους τυποποιημένους μικρούλιδες.
Αλίμονο τα υγρά μας να μην έχουν ισορροπημένα αρώματα, αλίμονο και ο ατμοποιητής μας να μην τα εξατμίζει. Το θέμα ειναι στη ταχύτητα που τα περνάει ο ατμο στους.. κάλυκές μας, στη ροή γενικότερα. Το "μας" είναι ειδικό, πόση ταχύτητα αυτού του ατμού αντέχει και εξομοιώνει το μυαλό μας και βέβαια η γλώσσα μας, αν δεν εχει καεί απο το κάπνισμα ή απο τις 4πλές αντιστάσεις και τα "σκέτο άρωμα".
Τουλάχιστον ο τύπος που πρωτοανέφερε την ανάλυση, αυτό θα ειχε στο μυαλό του πιστεύω, πως κάπου, κάποιος παίρνει την ίδια ανάλυση απο έναν ντρίπερ για παράδειγμα, μαζί με μπόλικη vg, αλλά ανάλυση πάλι, ή απο έναν Aspire ETS BVC.
Παρένθεση αυτό, θα ήταν κρίμα να μείνουμε στο αποπάνου, ποίημα για τον Prime σε δευτερόπρυμα εγώ