Ακου να δεις κατι δεν κατηγορο ενα προιων διαπιστονω την απατη ενος προιωντος. Εσυ μπορει να μην απετεις τπτ απο κατι που αγορασες και να γουσταρεις να αλαζης φιτιλια. Αυτο δεν συμαινη οτι ολοι πρεπει να κανουν το ιδιο. Επισης το ξυδη και διαφοροι αλλοι τροποι εχουν αναφερθη εδω στο σε αυτο το νυμα.
Επισης δεν μπηκα για να αναφερω ενα προβλημα, τα προβλημα τα του εχουν αναφερθη και οπιες λυσεις οπως το ξυδη ολες ειναι μη επαρκες. Στην αρχη του νηματος γραφουνε "τι ωραιο που ειναι", το προτεινω αφοβα και τετια ". Δεν γραφουν " Με 80 ευρώ για αυτά που έχει το πακέτο αυτά θα αντιμετωπίσεις. Στην ελληνική αγορά, στην παρούσα φάση αυτές είναι οι τιμές. "
Που ακριβως στο μανουαλ γραφει οτι πρεπει να αλαζω το φιτιλη μονος μου για κατι που πληρωνο να γινετε?
Λοιπων το σταματαω εδω γιατι βλεπω οτι δεν σας αρεση η κριτικη. Μπορειτε να τα λετε μεταξη σας τι ωραιο που ειναι και να χαιρεστε.
Απαιτώ να λειτουργούν οι μπαταρίες και ο ατμοποιητής. Οι μπαταρίες κάτι λιγότερο από τα διεθνή στάνταρ για λιθίου ιόντων (μιας κ κινέζικες) και οι ατμοποιητές για εύλογο χρονικό διάστημα. Αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να μην πέσω σε ελλατωματικό. Κ φυσικά θα εκνευριστώ κ θα σκέφτομαι τα χρήματα που πέταξα. Δε θα ακυρώσω όλο το προϊόν όμως. Θα δω αν μπορώ να αλλάξω τον ελλατωματικό ατμο/κάρτο. Όσο αφορά το χρόνο λειτουργίας αυτά είναι σχετικά parmenion. Έχουμε εδώ ένα γιατρό που πήρε το μάτι μου να γράφει ότι χρησιμοποιεί το η.τ το πρωϊ με τον καφέ του, το μεσημέρι και το βραδάκι. Κ αυτό το προσομοιάζει με κ.τ, δηλαδή κάνει καμμιά 15αριά τζούρες 3 φορές την ημέρα. Ε σε αυτή την περίπτωση 1 μήνα θα του κρατήσει ο ατμο/καρτο και καμμιά βδομάδα η μπαταρία. Εγώ που το έχω πιπίλα ο κάρτο δε μου κρατάει πάνω από 1 βδομάδα max με μειωμένη απόδοση. Για αυτό κ τα μπάνια. Το ξύδι σαφώς και δεν είναι σωστή λύση. Άλλους τους καλύπτει και άλλους όχι. Η σωστή λύση είναι να πάς να πάρεις άλλο κάρτο.
Όσο για το review, τα αποτελέσματα αναφέρονται στις πρώτες μέρες λειτουργίας. Αν κοιτάξεις τα review θα δεις ότι αναφέρεται αυτό και μάλιστα γίνεται λόγος ότι αν τα θετικά αντέξουν με την πάροδο του χρόνου τότε το προϊόν θα είναι πολύ πολύ καλό. Αυτό δε γίνεται μόνο στο review του hybrid αλλά σε όλα τα review. Αν εξαιρέσω τα δείγματα που δίνονται σε νέα μέλη για να υπάρχει και αυτών η άποψη και οι εντυπώσεις, τα έμπειρα μέλη ξέρουν πολύ καλά τι λένε. Δεν είναι άσχετοι.
Όσο για τις αλλαγές των φυτιλιών σου ξαναείπα. Δεν είναι η σωστή λύση. Η σωστή είναι να πας να πάρεις άλλο. Έγώ προσωπικά δε γουστάρω να δίνω 10ευρα κάθε 5 μέρες για κάρτο. Έτσι το κάνω μόνος μου.
Η κριτική είναι καλοδεχούμενη φίλε. Έτσι πάει μπροστά το η.τ. Αν δεν υπήρχαν προβλήματα δε θα υπήρχε λόγος ύπαρξης αυτού του φόρουμ. Άλλο όμως κριτική και παράθεση εντυπώσεων, προβλημάτων, κλπ και άλλο μπαίνω και λέω το τάδε είναι μάπα, το άλλο είναι για τα σκουπίδια, οι reviewers τα παίρνουν για να λένε καλά λόγια και παίρνουν κόσμο στο λαιμό τους. Συγνώμη αλλά εσύ το τελευταίο έκανες...