Μετα απο ενα μηνα ατμισματος το hybrid, τις πρωτες 2 εβδομαδες αποκλειστικα με αυτο, πιστευω οτι ηρθε η ωρα να πω την αποψη μου. Πρωτα απ ολα να αναφερθω στην ευκολια χρησης του... Γεμιζεις σκουπιζεις βιδωνεις ατμιζεις. Για εναν αρχαριο σαν εμενα ηταν μια πολυ καλη συσκευη για την μεταβαση μου στο η.τ. Απο πλευρας ατμου ηταν ικανοποιητικος λιγο υποτονικο χτυπημα. Πολυ ανετη τζουρα που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα. Αυτο που μου αρεσε ειναι οτι σε απανωτες τζουρες η θερμοκρασια του ατμου κ κατα συνεπεια η αισθηση στο λεμο κ στα πνευμονια θυμιζε το κ.τ. Απο θεμα γευσεων τοσο με την καραμελα οσο κ με το tobacco καθως κ με μια καπνικη μειξη δικια μου, τις απεδωσε πολυ καλα. Το γεγονος οτι δεν αδειαζει, δεν καθαριζεται( εγω τουλαχιστον οσο το δοκιμασα με οινοπνευματα οξυζενε κ νεροξυδα δν καταφερα τιποτα) δεν επιτρεπει την εναλλαγη γευσεων παρα μονο εαν αγορασουμε κ αλλους ατμοποιητες εκτος εαν δεν εχουμε προβλημα με το μπερδεμα των γευσεων. Ενα αλλο μειον ειναι το οτι μαζευει υδρατμους στον ατμοποιητη οι οποιοι υγροποιουνται κ εαν τον αφησουμε ξαπλα βγαινουν απο το επιστομιο με αποτελεσμα να ειναι παντα απαραιτητο λιγο χαρτι ευκαιρο για να το σκουπιζουμε.
Ως αναφορα τις μπαταριες τωρα εμενα με ταλαιπωρισαν αρκετα... Υπερβολικα αργο φορτισμα (4 ωρες η 650 κ 6-7 η 1100) οσο ξεφορτιζαν οι μπαταριες επεφτε η αποδωση του Ατμοποιητη, ιδιαιτερα ευαισθητες λογο του οτι ειναι αυτοματες ( η μια την πρωτη εβδομαδα πηρε υγρο μεσα κ παπαλα)κ ασυμβατες με αλλους ατμοποιητες ακομα κ της ιδιας εταιριας χωρις την χρηση ανταπτορα. Η διαρκεια τους τωρα εξαρταται απο την χρηση, η κοπελα μου που καπνιζει 10 τσιγαρα την ημερα με την μεγαλη μπαταρια εβγαζε ολη την ημερα εγω που ειμαι φουγαρο την τελειωνα σε 6 ωριτσες...
Ενδεικτικα να πω για την μικρη μπαταρια(650mah) μεσο ορο 5-6 ωρες χρησης ενω η μεγαλη(1100mah) 6-8 ωρες.
Γενικα σαν νεος ατμιστης ηταν ενα ικανοποιητικο 'μηχανηματακι' ακριβο μεν, ποιοτικο κ καλαισθητο δε. Θα το συνηστουσα ανεπιφυλακτα σε καποιον που θελει να μεταβει στο η.τ απο τα 15-20 τσιγαρα την ημερα κ που δεν θελει να δοκιμαζει νεες γευσεις.
Συνοψιζω τα υπερ κ τα κατα συμφωνα με την προσωπικη μου παντα αποψη!
Υπερ:
Ευκολια στην χρηση,
Καμενο δεν μου εβγαλε παραμονο οταν ο ατμοποιητης εφτασε στα τελευταια του κ αυτο ελαχιστο,
Μεγαλη χωριτηκοτητα υγρου που σε συνδιασμο με μια μεγαλη μπαταρια καλυπρουν μια βραδυνη εξοδο,
Ποιοτικη κατασκευη
Ικανοποιητικη παραγωγη ατμου με καλη αποδωση της γευσης.
Κατα:
Πολυ αργη φορτηση
Ασυμβατοτητα των μπαταριων
Υποτονικο χτυπημα
Δυσκολια καθαρισμου του ατμοποιητη κ εναλλαγη γευσεων
Θα προσθεσω κ την σχετικα υψηλη τιμη του καθως γενικα την τσιμπημενη τιμουλα των προιοντων-αναλλωσημων-ανταλλακικων της nobacco που παρ'ολης της ποιοτητος που προσφερει ειναι δυσκολες εποχες!
Να σημειωσω οτι λατρεψα το επιστομιο του, αφου κ στο ice που εχω το πατενταρισα κ αντικατεστησα το δικο του.