[justify]@arathorngr, καλησπέρα. Πολύ ωραίο νήμα άνοιξες, αλλά με πολλές και διαφορετικές απαντήσεις, και που πιστεύω πως έτσι πρέπει, να μην έχει οριστική τελεία. Όπως κι αν έχει, είναι σπουδαίο ως θέμα.[/justify]
[justify]Ταπεινή μου γνώμη: τα είπε όλα ο κύριος modivin.[/justify]
[justify]Ταπεινή μου φλυαρία: Για το αρχικό ερώτημα, θα έλεγα πως, εγώ τουλάχιστον, δεν βρήκα μέχρι σήμερα τα 3-4 υγρά που μου αρέσουν (και μάλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ), και δεν πρόκειται να βρω. Άλλες ώρες θέλω καπνικό στεγνό, κάποιες άλλες καπνικό που γλυκίζει, άλλες πάλι δεν θέλω καθόλου καπνικές γεύσεις. Μέρες και ώρες που θέλω σκέτη ζάχαρη, ή φρούτα του πάθους με παχύ ντουμάνι σκέτο τιραμισού..., ή πολυπλοκότητα σε σημείο να μην ξέρω τι μου γίνεται, κ.ο.κ., και ξανά μανά. Με λίγα λόγια τι πιστεύω, πιστεύω πως το όποιο υποκειμενικό στοιχείο ξεκινάει και τερματίζει πάντα από τις γεύσεις (και τον ουρανίσκο μας), / από την άλλη, ένας ατμοποιητής, είναι ένα συγκεκριμένο εργαλείο, εκεί ρυθμίζεις οπλίζεις και χτυπάς, ε, αν χτυπάω και στον γάμο του Καραγκιόζη δεν φταίει ο ατμοποιητής. / [για Eviva, θα έλεγα απλά: δεν θα σου πει ποτέ μα ποτέ ψέματα, δεν γλυκίζει κάτι παραπάνω, σε μένα τουλάχιστον. Για Mirage, ασφαλώς και συμφωνώ, πολύ δυνατός επισκευάσιμος]. / Κάτι τελευταίο, δεν συμφωνώ με τον αγαπητό φίλο firvain, αν και θα το ήθελα. Οι κακοτοπιές είναι γνωστές, δεν χρειάζεται έμπειρη καχυποψία για να ξέρουμε από την αρχή πως κολυμπάμε μέσα σε ωκεανό καταναλωτισμού, και όποιας υπερβολής ή μόδας. Ο όμορφα υποψιασμένος είναι απλώς ο συνειδητοποιημένος. Εκείνος δηλ. που ξέρει πως μιλάμε κυρίως για χόμπι και αγαπημένη συνήθεια. Γνωρίζει πως στην ουσία πετάει λεφτά, γνωρίζει ακόμα καλύτερα πως, ακόμα και οι κορυφαίοι κατασκευαστές δεν αναγνωρίζουν καμία αρμονία, ποια ταιριάζουν πού, πόσο μάλλον να υπερτονίσουν προς μία κατεύθυνση, (κι αν το κάνουν κάποιοι, ε, ή είναι χαριτωμένα λάθος ή απλά προωθούν αυτό που θέλουν να προωθήσουν / “ο χ ταιριάζει με το ψ”). / π.χ., δεν θα επέλεγα ποτέ έναν ατμοποιητή που θα μου έλεγαν πως, κοίτα, αυτός εδώ είναι κορυφαίος για καπνικά ή για χ γεύσεις. Άσχετα το τι θα δω εγώ σαν χρήστης. [/justify]