[justify]@mimis. Μα εκεί είναι η όλη ομορφιά, στη μαγεία τού ατμίσματος ως αγαπημένη ενασχόληση. Δεν κάθομαι στ' αυγά μου. Αν θέλουμε να βάλουμε τελεία είναι το μόνο εύκολο, απλώς σταματάς να κοιτάζεις δεξιά κι αριστερά και ορίζεις συγκεκριμένο πρόγραμμα για το τι θέλεις να κάνεις. Ένας οποιοσδήποτε μπούσουλας είναι για να δείξει κάτι συγκεκριμένα, ακόμα και ως βοήθημα. Δεν είναι κακό, δεν είναι όμως και αυτοσκοπός ή μονόδρομος. / ξέρουμε π.χ. τις κατηγορίες, ξέρουμε πως αυτό είναι λεπτόρρευστο, παχύρρευστο, τόσα βατ, χ πάχη, τύποι, υγρά, συνθέσεις, μέρη κ.ο.κ. Όμως, κανένα κλουβί (ακόμα και χρυσό) δεν έπαψε ποτέ να είναι κλουβί.[/justify]
[justify]Τώρα, το να πούμε για φύλα και για στατιστικές, είναι επίσης εύκολο. Χαίρω πολύ, Joe. Το ότι ένας μπόμπιρας προτιμάει φρουτόκρεμες αντί για κοντοσούβλι ή γιατί η εντυπωσιακή ξανθιά συνάδελφος δεν αλλάζει γούστα (αφού κι εγώ είμαι φονικό όπλο, γιατί μου έφερε τον Richelieu στο κεφάλι;...), ή γιατί ένας φίλος μένει σε μία μόνο γεύση σταθερά, ή γιατί π.χ. ένα ΑΙΟ δεν ατμίζει καλά το χ υγρό, ή όλα είναι ίδια (βλ. επισκευάσιμοι) και μας κοροϊδεύουν εμάς τ’ αρσενικά. Είναι εξίσου εύκολο, να βγει η όποια βολική ετυμηγορία. [/justify]