vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

687 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, manoslykos

επιθυμία για κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Φύλο: Άντρας
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Απ: επιθυμία για κ.τ.
« Απάντηση #1635 στις: Μαρτίου 29, 2015, 06:30 »
Αν ψάχνουμε για σαφή καταγραφή δεν θα την βρούμε.
Ο κάθε άνθρωπος εδώ μέσα είναι και μια ιστορία.
Σκέψη για τσιγάρο που να ήθελε πειθαρχία είχα τις 2-3 πρώτες ημέρες και 2 εβδομάδες μετά που ξέμεινα από ατμοποιητή. Ποτέ άλλοτε σε τρία χρόνια.
Χαλαρότερη τάση για κάπνισμα, αυτό που όμορφα λέει ο microchip "νοσταλγία εικόνων" έχω κάθε τόσο αλλά χωρίς να χρειάζεται και πολλή προσπάθεια για να υποχωρήσει. Είναι η ανάγκη για παλιές και αγαπημένες ιεροτελεστίες και την αίσθηση που αφήνουν στην μνήμη, όχι για το ίδιο το τσιγάρο. Αυτό ξορκίστηκε μόνο του όταν προσπάθησα να καπνίσω ένα μετά από μήνες ατμιστής: άνθρακες ο θησαυρός, δεν κατέβαινε κάτω και δεν το απόλαυσα. Το έσβησα μετά από 3 ρουφηξιές.

Αποσυνδεδεμένος oaksmoke

• **
  • 276
« Απάντηση #1636 στις: Μαρτίου 29, 2015, 07:01 »
Τώρα πλέον μόνο όταν είμαι έξω για ποτό.  Για κάποιο λόγο όμως όταν είμαι με καπνιστές, ενώ όταν συνευρίσκομαι με ατμιστές όχι.
 Νοσταλγία;  Εικόνες ;  ίσως.
Εξοπλίζομαι λοιπόν με τα ποιο βαριά καπνικά υγρά που έχω και ανταπεξέρχομαι.

Αποσυνδεδεμένος pit69

• **
  • 123
« Απάντηση #1637 στις: Μαρτίου 29, 2015, 11:22 »
Εντάξει όλοι μας το ΞΟΡΚΙΖΟΥΜΕ εδω μέσα...
Ακόμα και μια δοκιμή αξίζει το κόπο , όχι τίποτα άλλο , αλα έτσι για να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας .
Αν και δεν έχω δοκιμάσει ύστερα απο ενα εξάμηνο , που μόμο ατμίζω , είμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν θα το αντεχα για πανω απο 2-3 ρουφηξιές....
Οταν βρήσκομαι αναμεσα σε καπνους ...οκ δεν με ενοχλεί και τόσο...αλα αλλο να τραβάς τζούρες....
Ολα θέλουν το ΜΕΤΡΟ τους...ακόμα και το ατμισμα , και αυτό ισύει πιο πολύ , για όσους δεν ήταν και πολύ φανατικοί καπνιστές , δεν θα ταν και το καλύτερο να εξελιχθούν σε μεγαλοφουγάρα ατμου....που το χουν στο στόμα πιπίλα ολη τη μέρα .
Ο καθένας ξέρει τα όρια του...και τραβάει δικιά του πορεία

Αποσυνδεδεμένος giorgos81

• *
  • 33
« Απάντηση #1638 στις: Απριλίου 01, 2015, 01:17 »
εδω και 1 χρονο που εκοψα το κ.τ και αρχισα το η.τ δεν εχω επιθυμησει ουτε μια στιγμη κ.τ.
 ειμαι λιγο πιπιλας βεβαια.. αλλα χαλαλι.
Σε αντιθεση με την υπολοιπη οικογενεια μου που κανουν μεν η.τ .αλλα αν παιξει και κανα στριφτο δεν λενε οχι
 εγω ουτε τζουρα :)

Αποσυνδεδεμένος TeoTews

• *
  • 20
  • ΑΤΜΙΖΩ απο 31-5-2015 ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
« Απάντηση #1639 στις: Ιουνίου 23, 2015, 09:26 »
Μόνο που σκέφτεσαι το τι βάζεις μέσα στα πνευμόνια  Σου με το κτ
Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε για νοσταλγία, ούτε για αναμνήσεις και απολαυσεις...
να ξαναδοκιμάσει....
εγκεφαλικό καθαρά θέμα για όλους..

Καλή συνέχεια σε ολους...

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #1640 στις: Ιουνίου 23, 2015, 10:29 »
Αν και ειμαι πολλυ λιγο στο χωρο του αμισματοσ  απο τισ πρωτεσ μερεσ ειχα καταλαβη οτι το κανονικο τσιγαρο   ειχαι τελιωση για παντα για εμενα. Απλα την πρωτη εβδομαδα ειχα  μαζι μου τα συνεργα του καπνου. Τωρα ειναι παρελθων ..την εχω καταβρη φτιαχνω τα δυκα μου αρωματα τραβαω τα νεφεσια μου και γουσταρω αυτην την ωραια εσθηση και οχι αυτο που ενιωθα τοσα χρονια μονο ενα καψημο στο λαιμο και στο στομα χωρισ πλεων να καταλαβενω καμια απολυτοσ γευση ....παιδια σασ ευχαριστω ολουσ και τουσ παλιουσ και νεουσ ατμιστεσ  :respect:

Αποσυνδεδεμένος AK47

• *
  • 97
« Απάντηση #1641 στις: Ιουνίου 23, 2015, 10:52 »
Χωρίς φανφάρες....επιθυμία για Κ.Τ. ναι....τις πρώτες μέρες....μετά τις πρώτη εβδομάδα είχε μείνει μόνο η ψυχολογική επιθυμία, η οποία μειώνεται όσο περνά ο καιρός. Τώρα πια μετά από 4 μήνες κάνει αραιά και πού την εμφάνισή της...μετά από κάτι πλούσια γεύματα....εξόδους με αρκετό ποτό....αλλά διαρκεί δευτερόλεπτα....μόλις την μπλοκάρεις φεύγει....

Αποσυνδεδεμένος dimifoti

• **
  • 208
  • Slow ride, take it easy
« Απάντηση #1642 στις: Ιουνίου 23, 2015, 12:57 »
Επειδή ήθελα να το κόψω μαχαίρι και το χα πάρει απόφαση από τη μέρα μηδέν, δεν είχα ποτέ καμία επιθυμία. Μόνο μία φορά τον πρώτο καιρό που ήμουν έξω και είχα ξεμείνει από υγρό, τότε δεν έπαιρνα ακόμη υγρό μαζί μου, έκανα ένα στριφτό τράκα και αυτό, πρώτον με αηδίασε, δεύτερον μου χάλασε εντελώς τη γεύση και με έκανε να μη θέλω να το ξαναβάλω στο στόμα μου ούτε για τζούρα. Πλέον πιστεύω πως είμαι εντελώς απελευθερωμένος από αυτό το βραχνά που λέγεται κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος ralloss

• *
  • 69
« Απάντηση #1643 στις: Ιουλίου 28, 2015, 22:56 »
Δε θα γραψω για την πρωτη φορα που ατμιζα γιατι θα μακρυγορησω παλι..

Τωρα μετα απο 2 εβδομαδες χωρις κ.τ κι εμενα μου ερχονται εικονες και το νοσταλγω αραια και που επειδη καποια πραγματα τα ειχα συνδιασει με ενα στριφτο..

Π.χ Οταν αραζω σπιτι καποιο απογευμα μπροστα στον υπολογιστη κι εχω μολις φτιαξει το καφεδακι μου και εχω καθισει επιτελους να χαλαρωσω..Εκει το απολαμβανα ολο το τσιγαρο..

Τα περισσοτερα που απλα τα εστριβα μονο και μονο για να κανω κατι..δε μου λειπουνε διολου..

4-5 τσιγαρα ολοκληρα στην ουσια ,μου φαινεται, οτι χρειαζομουν τη μερα ( εκανα μισο καπνο βεβαια αλλά άλλο αυτο) κι αυτα μονο ισως μου λειπουν λιγο..

Εχω πει ομως οτι δεν ξαναδοκιμαζω
και πιστευω να συνεχισω ετσι..
Οσο κι αν θελω να πεισω το εαυτο μου καποιες φορες οτι θα ειναι μονο ενα.
Ετσι την ειχα πατησει την πρωτη φορα..

Αποσυνδεδεμένος yannis8

• **
  • 142
« Απάντηση #1644 στις: Ιουλίου 28, 2015, 23:17 »
Δυο μηνες μετα το ξεκινημα του η.τ μου ηρθε επιθυμια για κ.τ. Αναψα αλλα στη δευτερη τζουρα ενιωσα αηδια.. αυτο ηταν πιστευω κ ευχομαι να μην το ξαναπιασω στα χερια μου. Το ιδιο ευχομαι κ σε ολους σας. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος dkoure

• **
  • 169
« Απάντηση #1645 στις: Ιουλίου 29, 2015, 03:00 »
Κάτι μου θυμίζει αυτό! 1-2 φορές μέσα στην εβδομάδα θα πάρω ένα τσιγάρο από τον πατέρα μου, θα το αναψω, θα κάνω δύο τζουρες, θα πω τι αηδία είναι αυτό το πράγμα, θα μυρισω τα δάχτυλα μου που θα βρωμανε και θα το σβήσω... ομως τι σου είναι η συνήθεια ε; όλο αυτό γίνεται σχετικά σταθερα!

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #1646 στις: Ιουλίου 29, 2015, 09:02 »
Τριτοσ μηνασ χωρισ ουτε καν μια τζουρα απο κτ και χωρισ να μου λυπη τιποτα απο αυτο
Φυσικα τη θεση του μου την αναπληρωνη το ητ και οτι εχω μαλων βρει για τα δυκαμου γουστα
mg νικοτινησ  που θελη για να καλυφθη πληρωσ χωρισ την αναζητιση του κτ

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1277
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
« Απάντηση #1647 στις: Ιουλίου 29, 2015, 09:28 »
Ατμιστής περίπου ένα χρόνο χωρίς καμία επιθυμία τσιγάρου για ένα εξάμηνο!
Στο εξάμηνο πάνω τρώω μια φλασιά και το γυρνάω αποκλειστικά σε 0 νικοτίνη και σε πνευμονικές, εκεί όσο και να το κάνεις έχασα γεύση κι έφυγα σε άλλη κατάσταση. Ώσπου ένα βράδυ βρέθηκα στα χέρια με ένα στριφτό το οποίο το ρούφηξα, την επόμενη μέρα άρχιζω πάλι άτμισμα με 6 νικοτίνη πήρα κι έναν ατμοποιητή νορμάλ και αυτό ήταν όλο.
Βέβαια θα συνφωνήσω με την άποψη ότι εφόσον δεν μπορούμε να κόψουμε το άτμισμα και συνεχώς ψάχνόμαστε να αγοράσουμε και να δοκιμάσουμε ατμοποιητές και αρώματα όλο και κάτι μας λείπει που δεν το έχουμε ακόμα αποφασίσει...

Αποσυνδεδεμένος John K

• **
  • 174
« Απάντηση #1648 στις: Ιουλίου 29, 2015, 09:47 »
Ατμιστής από τον Οκτ-2014. Τότε ήταν και η τελευταία φορά που αγόρασα καπνό. Μερικές φορές όμως με πιάνει η επιθυμία για μια τζουρίτσα (1 φορά την εβδομάδα και αν).

Ή θα στρίψω από τον καπνό φίλου ή θα ανάψω το Davidoff της συζύγου. Αποτέλεσμα: στην πρώτη - δεύτερη τζούρα μου έρχεται η αηδία και το δίνω πίσω. Αρπάζω τον καϋφουνάκο και μαζί με ποτό, καφέ, νερό (ότι έχω δίπλα μου) προσπαθώ να επαναφέρω την γεύση στα φυσιολογικά της επίπεδα.

Τι βάζαμε μέσα μας τόσα χρόνια ρε γ@#ώτο...

Αποσυνδεδεμένος angelscream

• *
  • 51
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ατμίζω, δεν καπνίζω...
« Απάντηση #1649 στις: Ιουλίου 29, 2015, 14:26 »
Δύο μήνες και κάτι τώρα που ατμίζω, τσιγάρο δεν έχω ανάψει. Την πρώτη εβδομάδα μου έλειπε πολύ, ειδικά με τον καφέ το πρωί και μετά το φαγητό. Σιγά σιγά μειώθηκε η επιθυμία αλλά δεν έχει φύγει εντελώς από το μυαλό μου ακόμα. Τώρα πια όταν είμαι μόνη μου ή με άλλους ατμιστές δεν το σκέφτομαι καθόλου το κτ. Κάποιες φορές, παρ'όλα αυτά, όταν βρεθεί στην παρέα καπνιστής, μου έρχεται μια επιθυμία για τσιγάρο. Βουτάω όμως το ητ μου και πιπιλιάζω μέχρι να μου περάσει... Περισσότερο νομίζω μου λείπει η "ιεροτελεστία" του κτ, το στρίψιμο, ο αναπτήρας κτλ παρά αυτό καθαυτό το κτ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359960 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114275 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450270 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110743 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374926 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328219 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F