vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

404 επισκέπτες, 5 χρήστες
antre, bloodlessz, pngtszs1976, Mimhsdr, lounik

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

επιθυμία για κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος pit69

• **
  • 123
  • Φύλο: Άντρας
Απ: επιθυμία για κ.τ.
« Απάντηση #1620 στις: Μαρ 04, 2015, 16:31 »
Τρείς μήνες άκαπνος...μου χει έρθει  έντονα επιθυμία γα κ.τ.
Αλα την καταπνίγω με άτμισμα , μιας και εχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου..
πως με τους καπνούς , εχουμε τελειώσει μια για παντα .
Βεβαια οι πειρασμοί ...πολλοί , ιδιαιτερα σε περιβαλλον π.χ. στη δουλεία αν όλοι καπνιζουν διπλα σου , η μυρωδία του καπνού μου ειναι πια πιο έντονη...αλλα οχι σε σημείο να με πειράζει .
Χτες που βρέθηκε διπλα μου ενα φρεσκοανοιγμένο πακετο μαλμπορο , το πηρα στα χερια μου και το μύρησα ανοιγωντας το καπακι .
Αλα μεχρι εκει , δεν θα το άναβα σε καμια περιπτωση , αλλο να το μυρήζεις..και αλλο να το αναψεις , εχει μεγαλη διαφορα .
Τι να κάνουμε αυτο μας συντρόφευαι για πανω απο 20 χρονακια.... :yes:

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #1621 στις: Μαρ 10, 2015, 03:12 »
Η μυρωδιά του ανοιχτού πακέτου είναι άπαιχτη.
Αλλά ξέρουμε καλά πως δεν έχει καμία σχέση με το ίδιο το κάπνισμα.  :nope:

Δώσε άλλο μπόνους στον εαυτό σου. Ένα καλό υγρό να γουστάρεις. Κάτι πιο δυνατό να φύγει το χαρμάνιασμα. Παραπάνω νικοτίνη ή ένα κλικ πάνω τα βατ.
Αν βρεις αυτό που θα σε ενθουσιάσει τότε δεν θα είναι υποκατάστατο: θα γίνει η νέα πραγματική απόλαυση που θα ζητάς στις δύσκολες στιγμές.

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3077
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #1622 στις: Μαρ 27, 2015, 18:21 »
Δυστυχώς οι πειρασμοί είναι πολλοί.
Επιβράβευσε τον εαυτό σου με κάτι και σκέψου ότι κάνεις καλό στην υγεία σου, στους γύρω σου και γιατί όχι στην τσέπη σου. Προσπάθησε να μην κάνεις πολύ ώρα παρέα με άτομα που καπνίζουν αν είναι βέβαια αυτό δυνατόν. Όταν σου έρθει επιθυμία να καπνίσεις τράβα κανα δύο τζούρες με υγρό καπνικό με λίγο περισσότερη νικοτίνη.
Έτσι κατάφερα μέσα σε λίγους μήνες να απεξαρτηθώ και πλέον δεν με ενοχλεί καθόλου ούτε και έρχονται στιγμές που νοσταλγώ το τσιγάρο. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας. Το μόνο που έχει μείνει από το βρωμοτσίγαρο είναι ο εθισμός στη νικοτίνη, αλλά σιγά σιγά με τον καιρό θα το δαμάσουμε και αυτό. Θέληση να υπάρχει.  :)

Αποσυνδεδεμένος yian

• **
  • 498
« Απάντηση #1623 στις: Μαρ 28, 2015, 21:38 »
Όντως η επιβράβευση του εαυτού μας αποτελεί καλή κίνηση τουλάχιστον στην αρχή του ατμίσματος.
Προσωπικά με επιβράβευσα με επισκευάσιμο το πρώτο μήνα και χωρίς να το καταλάβω πέρασα το δύσκολο στάδιο των πρώτων επικίνδυνων ημερών για πισωγύρισμα. Έτσι τουλάχιστον δούλεψε σε εμένα...

Πλέον η επιθυμία για κ.τ. δύο μήνες μετά έχει μειωθεί κατά πολύ μιας και χωρίς ιδιαίτερο κόπο όλο και περισσότερες στιγμές συνδέονται με το άτμισμα αντί με το κάπνισμα  :)

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1321
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #1624 στις: Μαρ 28, 2015, 22:14 »
Η επιθυμία για κανονικό τσιγαρο ποτε κορυφώνεται βρε παιδιά; Γιατί εγω απο την στιγμή που αρχισατο άτμισμα, δεν μου εχει περάσει απο το μυαλό να κανω κανονικό τσιγάρο.

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #1625 στις: Μαρ 28, 2015, 22:19 »
Εγω εχω περασει ακαπνος τους 4 μηνες, μονο στον 1ο μηνα καποιες στιγμες (μεχρι να βρω τα καταλληλα υγρα γινοταν) ενιωθα την ελλειψη του βρωμοτσιγαρου, αλλα το παλευα & ελεγα "οχι οχι δεν το ξανα αρχιζω" & ευτυχως που το ελεγα γιατι τωρα πια νιωθω αλλος ανθρωπος!

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1258
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #1626 στις: Μαρ 28, 2015, 22:21 »
Για το κάπνισμα, ή για τη γεύση, ή τη νικοτίνη ή τη συνήθεια στην κίνηση, σε μένα δεν ήρθε ποτέ. Και το ύφος που μου έλλειψε κάποια στιγμή ήταν μικρό. Αλλά όταν δεν έχει έρθει ακόμα έστω απόγευμα για να πιεις αλκοόλ χωρίς να νιώσεις αλκοολικός, και σε πιάσουν οι μαύρες σου, τρεισίμιση χρόνια άτμισμα κι ακόμα το σκέφτομαι. Ο εύκολος τρόπος να βλάψεις τον εαυτό σου. Ευτυχώς έχει ακόμα απαίσια γεύση.

Αποσυνδεδεμένος yian

• **
  • 498
« Απάντηση #1627 στις: Μαρ 28, 2015, 22:36 »
Η επιθυμία δεν νομίζω πως αφορά μόνο τη γεύση αλλά πολύ περισσότερο τις καταστάσεις με τις οποίες είχαμε συνδυάσει το κ.τ.
Πίεση στη δουλειά, πρωινός καφές, το να μπαίνεις στο αυτοκίνητο για οδήγηση, βραδυνή έξοδος κτλ είναι μερικές από τις στιγμές που δεν μπορούσα να φανταστώ χωρίς κ.τ.
Πλέον όλα τα παραπάνω γίνονται αβίαστα με τον ατμό.

Μερικές φλασιές έρχονται ακόμα βέβαια που συνήθως αφορούν να παίρνω χωρίς λόγο το τασάκι δίπλα μου μετά το φαγητό αλλά αυτό είναι άλλο θέμα  :))

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1321
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #1628 στις: Μαρ 28, 2015, 22:44 »
Αυτό που θα ήθελα να μάθω ειναι ποια ειναι η περίοδος που ειναι εντονοτερη η έλλειψη του κανονικου τσιγάρου. Στην αρχική ας πουμε τις πρωτες μερες, μετά απο 1-2 μηνες που έχει καταλαγιασει ο τυχόν ενθουσιασμός η το κόλλημα με το άτμισμα, μετά απο 3 και πλεον μηνες;
Επίσης, υπηρξε κάποιου ειδους προσκόλληση στο άτμισμα την αρχική περίοδο της γνωριμίας μαζί του; Υπάρχει δλδ η πιθανότητα να προσκοληθει κάποιος στο ατμισμα και τα περιφερειακά που το συνοδευουν (υγρα, υλικά ατμίσματος, diy), ως αντίβαρο, η ειναι μια περίοδος που φυσιολογικά θέλουμε να γνωρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για αυτό; Γιατί όταν κάπνιζα, δεν ειχα κανενα ενδιαφέρων για τα περιφερειακα του καπνισματος. Τωρα όμως, προσπαθω να εμπεδώσω όσο περισσότερη πληροφορία μπορώ, τόσο για το άτμισμα καθεαυτό, όσο και τις δυνατες κατ΄εμέ, προοπτικές αναβάθμισης των υλικών, με αρκετά εντονη ενασχόληση.
Εχω βάλει βέβαια καποια όρια, βασικα οικονομικά, αλλά πιάνω το εαυτό μου να τα εξαντλεί, ενδεχομενως λογω ενθουσιασμου ελπίζω.
Πληροφοριακά, 2 βδομαδες εχω ξεκινησει το άτμισμα.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1471
« Απάντηση #1629 στις: Μαρ 28, 2015, 23:02 »
για 9 μηνες δεν εκανα ουτε τζουρα κανονικου τσιγαρο τους τελευταιους 3 μηνες αναβω κανενα που και που και δε με ενοχλει καθολου ... το θεμα ειναι να κανεις αυτο που γουσταρεις απολαμβανοντας το , 1-2-3 τσιγαρα αν τα γουσταρει καποιος το μηνα δεν ειναι τπτ μπροστα στα 60-70  τη μερα που καναμε

δεν ημουν και ουτε θα ειμαι ποτε απο αυτους που μισουνε τις επιλογες τους (ουτε απο τους φανατικους αντικαπνιστες με το που περασα στον ατμο) εστω και αν αυτες ηταν - ειναι λαθος.

εξαλου τπτ δεν πειραζει οσο το απολαμβανεις , η ζημια γινεται με την υπερβολη... ακομη και στον ατμο
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 28, 2015, 23:09 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #1630 στις: Μαρ 28, 2015, 23:08 »
Για την επιθυμια για κ.τ. να σου πω την γνωμη μου εχει να κανει & με τον χαρακτηρα μας... αν πραγματικα εχεις την δυναμη & την θεληση να πεις & να πεισεις τον εαυτο σου οτι δεν το εχεις αναγκη για πολλους & διαφορους λογους αλλα κυριως την υγεια σου, τοτε εχεις κανει την καλυτερη αρχη. Το η.τ. δεν ειναι θεραπεια ετσι το βλεπω εγω, ειναι ενας εναλλακτικος τροπος να λαμβανουμε την νικοτινη μας με πολυ ωραιες γευσεις & αρωματα χωρις ταυτοχρονα να επιτιθονται στο συστημα μας ολα αυτες οι χημικες & καρκινογονες ουσιες του κ.τ. Θελει να εισαι & λιγο εγωιστης... θελει θεληση κυριως & ολα φιλε μου θα γινουν... :thumpup: Αλλωστε πιστευω οτι αυτο το φορουμ που οσο παει & μεγαλωνει σε μελη, ειναι ο κυριος χωρος σχεδον ολων των συνατμιστων στη χωρα μας & οχι μονο & σκοπος ειναι να δινουμε τα BRAVO μας & την στηριξη μας ο ενας στον αλλον σε αυτο τον αγωνα κατα του κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος snowflake

• **
  • 164
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1631 στις: Μαρ 28, 2015, 23:15 »
 μαλλον σε μενα συμβαινει κατι περιεργο  :hmmm: :hmmm:
...δεν θυμαμαι καν το εαυτο μ πως κ γιατι καπνιζε  :confused1:
απλα ηταν ο τροπος να καλυψω την ελειψη της νικοτίνης π ειχα εθιστει σαν μικρη κ χαζη π ημουν μιας κ ξεκινισα στα 17 κ είμαι σιγουρη ότι ευθυνεται ο μιμητισμος μιας κ οι 2 μ γονεις καπνιζουν μανιωδώς( για αυτό προσοχη :o :o στους γονεις π βρίσκονται εδώ ώστε να μην δινουν ττοια μυνηματα στα πιτσιρικια τους)
....κ φυσικα η περιεργια τις ηλικιας ....
αλλα πλεον δεν θελω να καπνισω ...
ετυχε το καλοκαιρι μια μερα χωρις μπαταρια να κανω στριφτο από μια φιλη κ εκανα πως καπνιζα βασικα διοτι 5 τζουρες που αποπηραθηκα να παρω ειδα τον θεουλι να χορευει χασαπικο μπροστα μου :)) :))
 ο  καπνος αρνιοταν να κατεβει στα πνευμονια μ ...αν ποτε π δεν το νομιζω να ξεμείνω
 κ να μην υπαρχει κανενας τροπος να ατμισω θα δυσκολευτω πολύ να καπνισω κανονικο πλεον θα

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
« Απάντηση #1632 στις: Μαρ 29, 2015, 00:13 »
Ανάγκη για κάπνισμα ένιωσα μετά τους πρώτους 3 μήνες.
Παρά επισκευάσιμο dripper και αρκετά Watts θα είχα επιστρέψει.

Τον τελευταίο καιρό νιώθω αραιά και που μια νοσταλγία.
Νοσταλγία εικόνων, όχι ανάγκη χρήσης.

Η εικόνα του τσιγάρου μετά. Δεν νιώθω ανάγκη μετά, αλλά έχω έντονη την εικόνα του καπνού μετά.
Βέβαια μπορεί να μην είναι ο καπνός.
Όσο μεγαλώνει κανείς, δεν είναι σε τέλεια κατάσταση μετά, όπως ήταν κάποτε.
Θέλω να πω ότι ο καπνός μπορεί να λειτουργεί ως ανάγκη για κουρτίνα, παραπέτασμα.

Η εικόνα κάποιων γυναικείων μορφών σε ταινίες.
Η εικόνα μπροστά στον καθρέφτη με στυλό στο στόμα, μιμούμενος τον τεκνό ακαταμάχητο καπνιστή πρωταγωνιστή.
Η εικόνα των τέλειων γυναικών που έφτιαξα με τα εγκεφαλικά κυτταράκια μου διαβάζοντας.

Όταν η ΤΣΑΜΠΙΚΑ γίνει ταινία, την Ντόρη θα την "φτιάξει" ο σκηνοθέτης.
Τώρα την έχω φτιάξει εγώ. Και είναι τέλεια!!!
Και καπνίστρια.
Γιατί καπνίζει; Δεν θα έπρεπε να ατμίζει; Στο κάτω κάτω σε ατμοφόρουμ την σύλληψα!

Γερνάω γιατρέ μου;

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #1633 στις: Μαρ 29, 2015, 00:28 »
Όσον αφορά τα κρίσιμα στάδια, υπάρχουν πολλά, τα εξής 3:
1) Προσοχή στο εξάμηνο - γράφει παθών που ντρέπεται να γράψει στο "άλφα χρόνια χωρίς τσιγάρο..."
2) Προσοχή στη μετάβαση στα diy. Τα έτοιμα έχουν κι άλλα μυστικά, οπότε μια ψιλο-αύξηση της νικοτίνης δεν ζημίωσε ποτέ κανέναν.
3) Η νοσταλγία της παλιάς αγάπης, με την οποία μάλιστα περάσαμε καλά, δεν αφήνει τα συναισθηματικά περιθώρια να της φορτώσουμε ενοχές.
Όμως, αν αναλογιστούμε τι έκανε στην υγεία μας και στην τσέπη μας...  :angry_orange:

Όσο για τον από πάνω, η αληθινή Ντόρη είναι τέλεια, όπως και να την φανταστεί κανείς... Και είναι και ατμίστρια, φρέσκια  :yes: και το απολαμβάνει μέχρι στιγμής... τουλάχιστον μέχρι που ο Σπίλμπεργκ να την κάνει είδωλο... ή να ξεπεράσει τα τρία στάδια...
Έτσι τουλάχιστον την φαντάζομαι.
Αρκεί το είδωλο να είναι απόλυτο κι όχι να συνδυάζεται με το καπνικό μας παρελθόν.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 29, 2015, 00:46 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος spkok

• **
  • 448
« Απάντηση #1634 στις: Μαρ 29, 2015, 05:26 »
Έχω επίτηδες ένα πακετο marlboro στο γραφειο μου εδω και 2 χρόνια που δεν ειναι δικό μου αλλά το κράτησα.Το έχω να το βλέπω και να το ξορκίζω καθημερινά. Όσο εχω το ητ το κτ δεν μου κάνει απολύτως καμία εντύπωση. Μόνο σε μια εξοδο πριν μήνες που είχα πάρει υγρα και μπαταρίες αλλά εχα ξεχασει τον ατμοποιητή (!!)έκανα τρακα 1 τσιγαρο που με το ζόρι έκανα το μισό.....Πλέον η συνήθεια με το ητ (ακόμα και η κίνηση με το μοντάκι να γεμιζει το χέρι) έχει γίνει ισχυρότερη από αυτή του κτ αν και ήμουν καπνιστης 28 χρόνων! Η νικοτίνη παραμένει όμως σαν δούρειος ίππος εν υπνώσι.....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 667368 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 365245 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 320 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 471 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20900 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1384 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 880186 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 470063 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1918526 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 525857 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1720 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 378970 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos