vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

579 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, dallaskdp, manoslykos

επιθυμία για κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Φύλο: Άντρας
  • Πανορατμίξ
Απ: επιθυμία για κ.τ.
« Απάντηση #1590 στις: Ιανουαρίου 08, 2015, 16:39 »
Για εμένα η εξάρτηση στο κτ ήταν κυρίως από τη δύναμη της συνήθειας.
Από την αρχή στο ητ ξεκίνησα με 6-9αρα νικοτίνη την οποία και σε 3 μήνες την έκοψα γιατί απλά πρώτον δεν ένοιωθα χτύπημα (ο λαιμός ήταν συνηθισμένος στα βαριά) και δεύτερον ανακάλυψα οτι και με μηδενική νικοτίνη δεν μου δημιουργήθηκε η επιθυμία για κτ.
Πλέον κάνω μόνο castle long με 6άρα νικοτίνη απλά γιατί αυτός ο συνδιασμός είναι τέλειος και δεν μου καίει το λαιμό. Οτιδήποτε άλλο με νικοτίνη πάνω από 2-3% με καίει στον λαιμό και στους πνεύμονες.
Αυτό που με βοήθησε όμως πραγματικά να παραμείνω στο ητ (εκτός της απόφασης να μη ξανακαπνίσω) είναι η κίνηση να φέρω στο στόμα το ητ (η συνήθεια που είπα) και επίσης το ντουμάνι.
Πραγματικά ευχαριστιέμαι να βλέπω πάρα πολύ ατμό όταν εκπνέω και μάλιστα αδυνατώ να ατμίσω πλέον κάτι άλλο εκτός dripper.

Αποσυνδεδεμένος loniscup

• *
  • 56
« Απάντηση #1591 στις: Ιανουαρίου 08, 2015, 16:44 »
συμφωνώ και επαυξάνω οτι όλα είναι μέσα στο μυαλό.Κι εγώ όπως οι περισσότεροι νομίζω, τις πρώτες ημέρες λόγω απειρίας την μπαρούφα μου την έκανα και έμεινα απογευματιάτικα χωρίς ατμοποιητή, να κοιτάω τον καπνό (στριφτό) τον οποίο δεν είχα πετάξει για την "στραβή".Ειπα μέσα μου όμως, "δεν είναι δυνατόν να την πατήσω έτσι",έπεσα για ύπνο νωρίς και πρωί πρωί πετάω καπνό και vivi nova(νόμιζα οτι αυτές έφταιγαν ο αφελής) :bye:
και πήγα και πήρα τον ναυτίλο.
Όπως όμως και ο cruizer, δεν ΘΕΛΩ να πώ όχι σε ένα καλό πούρο παρέα με φίνο κόκκινο κρασί :respect:
Έχω πολύ καιρό να το κάνω βέβαια,πρίν αρχίσω το η.τ. Τα πούρα τα έχω και κάθονται τα καημένα αλλά ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει :hmmm: δεν βρίσκω καλό κόκκινο κρασί πλέον :angel:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #1592 στις: Ιανουαρίου 08, 2015, 18:14 »
Λίιιιγο off topic:

φίλε loniscup, πολύ φοβάμαι ότι θα περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να βρεις καλό κόκκινο από το Βόρειο Ημισφαίριο τουλάχιστον, με εξαίρεση κάποιες περιοχές της ΒΔ Ιταλίας και κάποιες περιοχές της ΝΑ Γαλλίας.

Τέλος off!

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
« Απάντηση #1593 στις: Ιανουαρίου 08, 2015, 18:27 »
3+ μηνες ατμιστης εχω κανει 3 τσιγάρα οσο καιρο ατμιζω (2 την επομενη μερα που το αγορασα,1 για περιέργεια στον 1.5 μηνα) αλλα τωρα πια δεν εχω επιθυμια να κανω,αντιθετα μου βρομαει πολυ και με τσουζουν πολυ ευκολα πια τα ματια μου.Αυτο που μου λειπει καιωτο παραδεχομαι ειναι το στριψιμο,και ναι στριβω σε φιλους (ενω στριβω τσιμπανε το ητ και του πίνουν το αιμα :ρ )

Και κατι που μπορει να ειναι οφφ τοπικ αλλα θιχτηκε πριν λιγο (αν ειναι σβήστε το):
Θελω μεταφέροντας την εμπειρια μου να δω αν εχουμε την ιδια αμτιληψη.
Ατμιστης 2 μηνες τοτε (ξερω λιγος καιρος) παω στα γενεθλια του αδερφου μου ( ο οποίος καπνιζει αν και τωρα ρωταει για το ητ και χαιρομαι,μιας και εγω του εμαθα το τσιγαρο,παραδοξως μιας και ειμαι μικροτερος) και οι φιλοι του του κανουν δωρο κατι πουρακια ακριβα και καλα απο οτι φανηκε (μαρκας δεν θυμαμαι μιας και ειμαι ασχετος περι πουρακιων).Σεβομενος την επιλογη μου να κανω ητ με ρωταει διστακτικα "θες;" του λεω βεβαιως και παιρνω ενα και προσπαθω να το αναψω-καπνισω(ανεπιτυχως,ειπαμε ασχετος τελειως).παρολο που το αφησα μετα απο 2 τζουρες δεν ειχα θεμα να το κανω καθως στο μυαλο μου το πουρο το εχω διαφορετικα ως μια ιεροτελεστία, μια απολαυση πιο ακριβή,δεν το κατατασσω στην ιδια κατηγορια με το κτ δηλαδη (ναι υπαρχρι κοσμος που κανει μονιμα πουρα αντι για κτ,δεν λεω για αυτους αλλα για οσους καπνιζαμε κτ,στριφτα κλπ και καναμε πουρο μια στο τοσο σε ειδικες ή και οχι περιστασεις)

Το εχετε σε "ξεχωριστη" Κατηγορία (π.χ τα πουρα ειναι το castle long reserve ,υγρο που θα απολαυσεις μια φορα το χρονο και θα το πληρώσεις οσο και οσο)  ή στον ιδιο κουβα με τα κτ;;

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #1594 στις: Ιανουαρίου 08, 2015, 18:33 »
kongeo πουρα και τσιγαρα σημαινει καπνισμα ασχετα με τις διαφορες  τους...

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
« Απάντηση #1595 στις: Ιανουαρίου 08, 2015, 18:36 »
Ναι δεν αντιλεγω.απλα σε εμενα το να κανω λιγο πουρο δεν μου προκαλει επιθυμια για κτ γιατί το εχω τελειως διαφορετικα στο μυαλο μου.Μαλλον ομως ειναι μονο στο δικο μου μυαλο  :ρ

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #1596 στις: Ιανουαρίου 08, 2015, 18:38 »
καμια σχεση το πουρο με το τσιγαρο , οπως καμια σχεση το ατμισμα με το τσιγαρο  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #1597 στις: Ιανουαρίου 12, 2015, 01:46 »
Το εχετε σε "ξεχωριστη" Κατηγορία (π.χ τα πουρα ειναι το castle long reserve ,υγρο που θα απολαυσεις μια φορα το χρονο και θα το πληρώσεις οσο και οσο)  ή στον ιδιο κουβα με τα κτ;;
Φίλε οι ατμιστές δεν είναι κάποιο κλαμπ με κοινές απόψεις που τις όρισε μια επιτροπή!  ;)
Δεν "έχουμε" καμία συνήθεια καταχωρισμένη ως κάτι όλοι μαζί. Αλλά και να συνέβαινε αυτό, μόνο το πως νιώθεις εσύ παίζει ρόλο.
Θα πω μόνο την προσωπική μου γνώμη: το πούρο, όταν δεν είναι καθημερινή συνήθεια αλλά μόνο μια σπάνια απόλαυση, δεν θεωρώ πως εξισώνεται με το κάπνισμα. Η έκθεση στον καπνό συμβαίνει μόνο σε ιδιαίτερες στιγμές.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1598 στις: Ιανουαρίου 12, 2015, 11:43 »
Περιστασιακά (2-3 φορές το χρόνο) να ανάψεις ένα πραγματικά καλό πούρο, άντε να το δεχτώ αλλά και πάλι με επιφυλάξεις. Αγόρασε ένα πολύ καλό υγρό αντί για πούρο και άτμισε αντί να καπνίσεις, γνώμη μου πάντα...

Αποσυνδεδεμένος themainman

• *
  • 62
« Απάντηση #1599 στις: Ιανουαρίου 12, 2015, 13:56 »
Αν και σχετικα νεος ατμιστης συμφωνω απολυτως με τον thenetpoet. Οπως και να το κανουμε ο καπνος ειναι καπνος, ειτε προερχεται απο τσιγαρο ειτε απο πουρο.

Αποσυνδεδεμένος panagosg

• **
  • 255
  • Γιώργος
« Απάντηση #1600 στις: Ιανουαρίου 12, 2015, 15:25 »
3+ μηνες ατμιστης εχω κανει 3 τσιγάρα οσο καιρο ατμιζω (2 την επομενη μερα που το αγορασα,1 για περιέργεια στον 1.5 μηνα) αλλα τωρα πια δεν εχω επιθυμια να κανω,αντιθετα μου βρομαει πολυ και με τσουζουν πολυ ευκολα πια τα ματια μου.Αυτο που μου λειπει καιωτο παραδεχομαι ειναι το στριψιμο,και ναι στριβω σε φιλους (ενω στριβω τσιμπανε το ητ και του πίνουν το αιμα :ρ )

Και κατι που μπορει να ειναι οφφ τοπικ αλλα θιχτηκε πριν λιγο (αν ειναι σβήστε το):
Θελω μεταφέροντας την εμπειρια μου να δω αν εχουμε την ιδια αμτιληψη.
Ατμιστης 2 μηνες τοτε (ξερω λιγος καιρος) παω στα γενεθλια του αδερφου μου ( ο οποίος καπνιζει αν και τωρα ρωταει για το ητ και χαιρομαι,μιας και εγω του εμαθα το τσιγαρο,παραδοξως μιας και ειμαι μικροτερος) και οι φιλοι του του κανουν δωρο κατι πουρακια ακριβα και καλα απο οτι φανηκε (μαρκας δεν θυμαμαι μιας και ειμαι ασχετος περι πουρακιων).Σεβομενος την επιλογη μου να κανω ητ με ρωταει διστακτικα "θες;" του λεω βεβαιως και παιρνω ενα και προσπαθω να το αναψω-καπνισω(ανεπιτυχως,ειπαμε ασχετος τελειως).παρολο που το αφησα μετα απο 2 τζουρες δεν ειχα θεμα να το κανω καθως στο μυαλο μου το πουρο το εχω διαφορετικα ως μια ιεροτελεστία, μια απολαυση πιο ακριβή,δεν το κατατασσω στην ιδια κατηγορια με το κτ δηλαδη (ναι υπαρχρι κοσμος που κανει μονιμα πουρα αντι για κτ,δεν λεω για αυτους αλλα για οσους καπνιζαμε κτ,στριφτα κλπ και καναμε πουρο μια στο τοσο σε ειδικες ή και οχι περιστασεις)

Τσιγαρο εκοψα το2005,τα δυο τελευταια χρονια(13-14) καπνιζα πουρα κουβανεζικα (D4), σε πληροφορω ,στον ιδιο γκουβα,απλα

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
« Απάντηση #1601 στις: Ιανουαρίου 12, 2015, 15:33 »
Μου λυθηκε η απορια λοιπον.Καθως αν και δεν ημουν λατρης των πουρων δεν ηξερα αν καποιος που εκανε πουρο σε ειδικες περιπτωσεις ,συνεχιζει να κανει ακομα σε αναλογες περιπτωσεις

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• **
  • 375
« Απάντηση #1602 στις: Ιανουαρίου 12, 2015, 18:35 »
Εγω εκλεισα σημερα 2 μηνες ατμισματος. Περαν 1 κ.τ που εκανα 2 μερες μετα το "κοψιμο" του δεν το ξαναπιασα στα χερια μου...Το περιεργο ειναι πως πλεον το κ.τ με αηδιαζει κιολας και η μυρωδια του και φανταζομαι και η γευση του! Εχουν μεινει 3 κ.τ στο συρταρι του γραφειου μου και τα βλεπω καθε πρωι που ερχομαι ΑΛΛΑ δεν μου προκαλουν καμια αισθηση!
Επισης παιζω μπασκετ για 2 ακομα και 3 ωρες χωρις να λαχανιαζαω... :thumpup:
Καπνιστης του 1 πακετου την ημερα Marlboro κοκκινο επι 18 συναπτα ετη χωρις καμια μερα διακοπης!

Σκοπος - αφου κανω την καψα μου και με τη η.τ και μειωσω την νικοτινη στο 0 (τωρα ειμαι στο 7mg περιπου, με 2-3 μλ την μερα) να το πεταξω και αυτο!

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
« Απάντηση #1603 στις: Ιανουαρίου 12, 2015, 19:01 »

Περιστασιακά (2-3 φορές το χρόνο) να ανάψεις ένα πραγματικά καλό πούρο, άντε να το δεχτώ αλλά και πάλι με επιφυλάξεις. Αγόρασε ένα πολύ καλό υγρό αντί για πούρο και άτμισε αντί να καπνίσεις, γνώμη μου πάντα...

Υπάρχουν και τα ηλεκτρονικά πούρα αν κάποιος θέλει που είναι στην αντίστοιχη λογική με τα κανονικά πούρα.
Φυσικά άλλο το ένα και άλλο το άλλο, απλά λέω...

Αποσυνδεδεμένος kostas1177

• **
  • 148
« Απάντηση #1604 στις: Ιανουαρίου 18, 2015, 19:56 »
Δεν ξέρω αν αυτό που θέλω να γράψω πρέπει να γραφτεί σε αυτό το θέμα. Επίσης δεν ξέρω αν πρέπει να αισθανθώ άσχημα η ευχάριστα για αυτό που έκανα.
Είμαι ατμιστής χωρίς τσιγάρο για δυο περίπου μήνες. Την παρασκευή το βράδυ βγήκα έξω και πάνω στο  κέφι ήθελα μετά από δυο μήνες να κάνω και ένα κανονικό.
Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι έκανα μια μόνο τζούρα , μου φάνηκε απαίσια η γεύση και η μυρωδιά του και το έσβησα. Νομίζω είμαι σε καλό δρόμο. :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1011 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450416 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110801 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375056 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328357 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29375 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99966 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F