vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

645 επισκέπτες, 7 χρήστες
kotsos75, Tem, pngtszs1976, tasos1976, manoslykos, Doubt, camber

επιθυμία για κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Φύλο: Άντρας
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
Απ: επιθυμία για κ.τ.
« Απάντηση #1575 στις: Ιανουαρίου 07, 2015, 19:56 »
Ρε παιδια Νοσταλγια = επιθυμια,οκ πες οτι δεν εθεσα σωστα την λεξη :)

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #1576 στις: Ιανουαρίου 07, 2015, 20:07 »
Ομολογώ πως έχω,όχι τόσο σαν επιθυμία όμως άλλα σαν ζήλια και υπάρχουν στιγμές που πήρα
είτε τσιγάρο είτε κάθισα και έστριψα,αλλά δεν το κάπνισα.Φορές που έτυχε να καπνίσω όμως
στα μισά περίπου ένιωσα το στόμα μου σαν !@$@$%!#$ και το μετάνιωσα.Όσο περνάει ο καιρός
όμως,δύσκολα,η επιθυμία έχει σχεδόν εξαφανιστεί. (είμαι κοντά 3,5 μήνες που το έκοψα.

Συνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #1577 στις: Ιανουαρίου 07, 2015, 20:07 »
Επιθυμία από μέρους μου δεν υπάρχει. Ίσως να βοήθησαν κάτι πιπάκια που χρησιμοποιούσα τελευταία.
Όταν βλέπεις το στερεό υπόλλειμα του καπνού σε πρώτο πλάνο συνέχεια, πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι για να μην το σιχαθείς.

Αποσυνδεδεμένος Dimitrisbo

• 1120
« Απάντηση #1578 στις: Ιανουαρίου 07, 2015, 20:37 »
Εγώ ξεκίνησα το άτμισμα πριν 2 μήνες ακριβώς,και είχα μισό σακουλάκι καπνό(δεν ξαναπήρα),τις πρώτες μέρες έστριβα ένα τσιγάρο τη μέρα πιο πολύ για τη συνήθεια αλλα απο τη 2η-3η μέρα μου έφερνε αηδία και το πέταγα μετά απο 3-4 τζούρες.Μετά απο 2 εβδομάδες και μέχρι τώρα έστριψα 3 τσιγάρα (τράκα)μετρημένα το τελευταίο πριν 2 εβδομάδες που ξέμεινα απο κεφαλές για τον ατμοποιητή.Προσωπικά δε μου λείπει καθόλου ,η νικοτίνη του ηλεκτρονικού με καλύπτει απόλυτα.Και αυτή τη ρίχνω συνέχεια σταδιακά! :yes:

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #1579 στις: Ιανουαρίου 07, 2015, 20:41 »
Ξεμεινες απο κεφαλες,κ εστριψες 3 τσιγαρα?Μια χαρα σου λειπει νομιζω :)

• 1120
« Απάντηση #1580 στις: Ιανουαρίου 07, 2015, 20:49 »
1 τσιγάρο έστριψα!Γράφω κιόλας <<το τελευταίο πριν 2 εβδομάδες>>  ::)

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #1581 στις: Ιανουαρίου 07, 2015, 20:51 »
Ναι ενω εμεινες απο κεφαλες λεμε,μαλλον τωρα εχεις παρει αποθεμα ;D περα απ την πλακα παντος εγω θα ξαναπω οτι καπου καπου μας τραβαει τους περισσοτερους.

• 1120
« Απάντηση #1582 στις: Ιανουαρίου 07, 2015, 20:58 »
Απόθεμα δε λες τίποτα,7 κεφαλές πήρα μαζεμένες δε τη ξαναπατάω!Συνήθεια χρόνων είναι δε κόβεται εύκολα,άμα σου τϋχει και καμιά στραβή θέλει προσοχή γιατί ξανακυλάς εύκολα

Αποσυνδεδεμένος yakub

• **
  • 178
« Απάντηση #1583 στις: Ιανουαρίου 07, 2015, 21:44 »
Δεν θα γράψω τι ήταν για μένα το κάπνισμα επειδή μπορεί να επιρεάσω κανέναν επιρρεπή με την γλαφυρή περιγραφή μου. Να πω μόνο πως από το '09 το έχω κόψει τρεις φορές μαχαίρι, με μεγαλύτερο διάστημα αποχής 1,5 χρόνο. Και πάντα ξανακυλούσα. Από τον Οκτώβρη που το γύρισα στο ΗΤ έκανα 2 στριφτά το τελευταίο αρχές Νοέμβρη. Δεν είναι πως μου έλειπε, περισσότερο ήθελα να δω πως ήταν. Επρεπε να κάνω προσπάθεια για να τα φτάσω στη μέση. Από τότε δεν ξαναδοκίμασα.
Μερικές φορές όταν είμαι με καπνιστές μπορεί να νοιώσω την επιθυμία να κάνω και εγώ ένα αλλά μόλις κάνω τον ατμό μου μου περνάει.
Μεγάλο μέρος της επιθυμίας για τσιγάρο είναι και η ψυχολογία του απαγορευμένου, Οσες φορές το έκοψα μαχαίρι πάντα είχα όνειρα πως κάπνιζα και ξύπναγα το πρωί με τύψεις. Με το ΗΤ δεν έχω θέμα επειδή δεν νοιώθω πως έκοψα κάτι αλλά πως το αντικατέστησα. Ούτε μου έχω απαγορεψει το ΚΤ. Αν έχω όρεξη για κάνα πούρο θα καπνίσω, αλλά μέ τόσα υγρα που θέλω να δοκιμάσω που να βρεθεί ο χρόνος για κάπνισμα...

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #1584 στις: Ιανουαρίου 08, 2015, 02:09 »
Τρία χρόνια άκαπνος, με μόλις τρεις τζούρες τσιγάρου στο πρώτο εξάμηνο ως πείραμα για να δω τι θα αισθανθώ.
Δεν μου λείπει, δεν θέλω να καπνίσω -και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να καπνίσω.
Η όποια νοσταλγία είναι για στιγμές και ηλικίες του παρελθόντος που πέρασαν για πάντα ή για κάποιες τελετουργίες του καπνίσματος που μοράζεσαι με φίλους. Έχω στρίψει για φίλο για να το θυμηθώ νοσταλγικά αλλά δεν ζήλευα να το καπνίσω.

Αποσυνδεδεμένος goodOldHolden

• *
  • 50
« Απάντηση #1585 στις: Ιανουαρίου 08, 2015, 02:44 »
Μόνο οταν βρίσκομαι σε μαγαζί και πίνω ποτό, μερικές φορές μου έρχεται η επιθυμία. Γενικά πάντως δεν μου λείπει καθόλου το κ.τ....το μόνο του καλό είναι η ευκολία που είχε..απλά το άναβες και κάπνιζες

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #1586 στις: Ιανουαρίου 08, 2015, 12:06 »
Είχα σκοπό να γράψω τη Δευτέρα που μας έρχεται εδώ, μιας και κλείνω τριετία. Κατ' αρχάς λοιπόν, να ξεχωρίσουμε τις έννοιες "επιθυμία" και "νοσταλγία".

Επιθυμία κατ' εμέ, σημαίνει κάτι που το θέλω και το ζητάω. Είτε επειδή δεν το είχα ποτέ, είτε επειδή το είχα/έκανα σε τακτά χρονικά διαστήματα και πάντα μου προσέφερε την ίδια εμπειρία.

Νοσταλγία, σημαίνει κάτι που έχω ζήσει/κάνει/αποκτήσει στο παρελθόν και συνήθως πρόκειται για μοναδική εμπειρία την οποία θα ήθελα να ξαναζήσω. Συνήθως όμως, αναφέρεται σε εμπειρίες τις οποίες αν ζούσα σήμερα, με την τωρινή ιδιοσυγκρασία μου ή με το τωρινό μυαλό μου, σίγουρα δεν θα ήταν η ίδια. Η πενθήμερη του Λυκείου ας πούμε.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, αδυνατώ να κατατάξω το κάπνισμα ως μια εμπειρία που μπορεί να προκαλέσει νοσταλγία. Ίσα ίσα.

Όσον αφορά την επιθυμία για κτ, μπορώ να πω κατηγορηματικά ότι από το πρώτο δευτερόλεπτο που ξεκίνησα το ητ, κάρφωσα βίαια στο μυαλό μου μία ντιρεκτίβα: Ου ξαναβάλεις κτ στο στόμα σου! Παρόλο που για καλό και για κακό το πρώτο μου Σ/Κ με ητ το πέρασα στον καναπέ κοιτάζοντας τα τελευταία μου 4 άφιλτρα στο πακέτο τους με τον αναπτήρα επάνω (μπορεί κάτι να μην πήγαινε καλά ρε αδερφέ, να σκότωνα κανέναν?), δεν τα ακούμπησα. Δεν σκέφτηκα ποτέ ξανά το κτ, ακόμα και τη στιγμή που είδα φίλο μου που ξεκινήσαμε παρέα το ητ, να ζητάει να του στρίψουν τσιγάρο, έτσι για δοκιμή. Και ας γνώριζα ότι αυτός εκείνη τη στιγμή θα ξαναγυρνούσε στο κτ.

Ειπώθηκε πιο πριν ότι όσοι πιστεύουμε ότι δεν επιθυμούμε το κτ, στην ουσία κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, καθώς είμαστε ακόμα εξαρτημένοι από κάτι εισπνεόμενο με νικοτίνη. Διαφωνώ κάθετα. Και επεκτείνομαι λέγοντας ότι στην ουσία αυτοί που κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, είναι αυτοί που καπνίζουν και χλευάζουν τους ατμιστές. Το γνωστό "όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια". Δέχομαι φυσικά το ότι κάποιοι μπορεί να προσπάθησαν να κόψουν το κτ αρκετές φορές στο παρελθόν και να μην τα κατάφεραν. Κανένα πρόβλημα, πέσε κάτω δέκα φορές αλλά σήκω έντεκα.

Η "αδεία" που έχω δώσει στον εαυτό μου όσον αφορά τον καπνό, αφορά το πούρο. Το έχω πει και στο παρελθόν, αν κάποιος μου προσφέρει ένα Pre Castro Cohiba Maduro, τέλεια διατηρημένο, παρέα με ένα καλό μπράντι, δεν νομίζω να αρνηθώ. Ίσως το λέω με άνεση, καθώς δεν έχω φίλους οι οποίοι θα μπορούσαν να μου προσφέρουν ένα σπανιότατο και πανάκριβο πούρο, συντροφιά με αναλόγου βεληνεκούς ποτού! Όσοι ήσασταν ταυτόχρονα καπνιστές πούρου και τσιγάρων, θα θυμάστε ότι δύσκολα μπορούσατε να απολαύσετε πραγματικά το πούρο, καθώς η ανάγκη για νικοτίνη σας έκανε να τραβάτε τζούρα υπερθερμαίνοντας το πούρο και επίσης να θέλετε να τραβήξετε τον καπνό κάτω. Πιστεύω ότι ως ατμιστής, αν πέσει πούρο προδιαγραφών στα χέρια μου, θα μπορέσω να το απολαύσω στο μέγιστο βαθμό του. Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον, ούτε φυσικά πρόκειται να το επιδιώξω.

Όλα είναι στο μυαλό στην τελική, και η επιθυμία για κτ επίσης. Θα επαναλάβω αυτό που λέω σε όσες συζητήσεις κάνω για το ητ. Όσα και να χαλάσεις, ότι εξοπλισμό και υγρά να έχεις, αν δεν βάλεις στο μυαλό σου την ντιρεκτίβα που έγραψα πιο πάνω, δεν γλιτώνεις.

« Απάντηση #1587 στις: Ιανουαρίου 08, 2015, 12:41 »
Ουτε μπαφο ποια απο την αηδια που μου βγαζει το τσιγαρο.

Συνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #1588 στις: Ιανουαρίου 08, 2015, 14:21 »
κλειδι ολων για να σταματησεις το τσιγαρο και να μεινεις στον ατμο ειναι να το εχεις αποφασισει συνειδητα αλλιως μην το κανεις,ειδικα για καποια ατομα που γνωριζω που κανουν ακομα και απο τα 2,για μενα τεραστιο λαθος

Αποσυνδεδεμένος dred

• **
  • 212
« Απάντηση #1589 στις: Ιανουαρίου 08, 2015, 15:23 »
Μετά από 1 χρόνο στο άτμισμα μπορώ να πω ότι με βοήθησε 100% να κόψω το κ.τ. πειρασμοί πολλοί,ιδίως τις πρώτες ημέρες-εβδομάδες αλλά αν το έχεις δουλέψει στο μυαλό σου οι σειρήνες που τραγουδάνε τόσο μελωδικά στα αυτιά σου μετά από λίγο καιρό ούτε που ακούγονται(βρε λες να κουφάθηκα...? :hmmm: ).Κ αυτό που έχω διαπιστώσει εγώ είναι ότι όπως ήμασταν καπνιστές έτσι περίπου συμπεριφερόμαστε κ σαν ατμιστές π.χ. αν κάποιος ήταν βαρύς καπνιστής με πολλά τσιγάρα την ημέρα έτσι κ τώρα ατμίζει κ πολλά ml αλλά κ αρκετή νικοτίνη στα υγρά.Δύσκολη η καταραμένη συνήθεια του παφ-πουφ να φύγει μετά από τόσα χρόνια.Τουλάχιστον έφυγε η συνήθεια-εξάρτηση του κ.τ !!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450360 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110783 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328324 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99958 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F