vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

572 επισκέπτες, 2 χρήστες
ZoeM, Tem

επιθυμία για κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος trn600

• *
  • 73
  • Φύλο: Άντρας
    • Τα τραγουδια μου
Απ: επιθυμία για κ.τ.
« Απάντηση #1545 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 21:06 »
Εχω καμια 6 χρονια που το παλευω . Καπνιζα (καπνιζω??) 3 25αρια πακετα την ημερα.

Πρωτη προσπαθεια πριν 6 χρονια με μια ηλεκτρονικη πιπα κινεζικη απο τα πρωτα μοντελα, αντεξα 5 μερες.

Δευτερη προσπαθεια πριν 2 χρονια με nobacco Hybrid και 9 mg νικοτινη , αντεξα 37 μερες χωρις κτ και 6 μηνες με ενα πακετο κτ κι ηλεκτρονικο.

Αυτη τη φορα πιο ψαγμενος ειπα να επενδυσω λιγα παραπανω χρηματα και να παρω μια καλη μοντα κι εναν καλο ατμοποιητη.
Ειμαι αισιως στις 58 μερες χωρις ΚΤ :)
Σε μια φαση στις 40 μερες αποφασισα να κανω ενα τσιγαρο ετσι για το γ@#ώτο αλλα νομιζα οτι καπνιζω αερα .....και μαλιστα ειχε κι απαισια γευση.

Οποτε αγορασα μια ακριβη συσκευη που την ειχα στο ματι απο παλια αλλα ανησυχουσα μην πισωγυρισω και πανε τζαμπα τα λεφτα.
Εβαλα κι υγρο στα 14 ( πρωτα δοκιμασα 18 και μου ηταν βαρυ, μετα 12 κι ηταν ελαφρυ) κι ειμαι υπερκαλυμενος ....κι αμα τυχει να βγω και να πιω η να χω νταλκαδες , τσιμπαω τα watt της epipe kir Fanis απο 8,6 στα 11 και στρωνω χαρακτηρα.

Θελω να καταληξω στο συμπερασμα οτι πιστευω πως η επιθυμια για κτ ερχεται οταν δεν μας καλυπτει το συνολακι μας .

« Απάντηση #1546 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 23:38 »
Ακριβώς! Μπορεί να είναι είτε το υγρό (χαμηλή νικοτίνη, γεύση που δεν ταιριάζει στο γούστο μας) είτε η συσκευή/ατμοποιητής που χρησιμοποιούμε, να μην τραβάει σωστά ή να μην έχει η συσκευή μας τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να απολαύσουμε το άτμισμα - ή ακόμα και αν είναι πολύ δυνατή!

Δεν είναι σε όλους ίδια τα πράγματα. Άλλοι είναι απολύτως ικανοποιημένοι με 3άρα νικοτίνη και άλλοι παλεύουν με 24άρα και πάλι θα ήθελαν υψηλότερη. Το θέμα, όπως είπες και εσύ, είναι να βρεθεί τελικά η κατάλληλη λύση για να τους καλύψει, έστω και αν αυτό προϋποθέτει δοκιμές και έναν κάποιον μπελά. Το αποτέλεσμα θα τους αποζημιώσει.

Αποσυνδεδεμένος spkok

• **
  • 448
« Απάντηση #1547 στις: Ιανουαρίου 05, 2015, 02:05 »
Το καλό και το κακό με το ητ είναι ότι δεν είναι μέσο κοψίματος του κτ αλλά αντικατατάστασή του με κάτι λιγότερο βλαβερό και ΠΟΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ. Δεν ξέρω κάποιον που υπήρξε για πολύ  χρόνο π.χ. 2 χρόνια στο ητ με λίγο πιο ψαγμένες καταστασεις σε εξοπλισμό και υγρά και να ξαναγύρισε στο κτ. Έχω καταλήξει ότι μπορεί να μας λείπει κάτι το οποίο νομίζουμε ή θυμόμαστε λάθος για το πως είναι. Όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω όταν είσαι για τα καλά στο ητ και δοκιμάσεις μετά από καιρό ακόμα και βαρύ κτ σου φαίνεται αέρας. Το έχω πάθει ! Το κακό είναι ότι  το ητ είναι τουλάχιστον το ίδιο δύσκολο να το κόψεις. Πιστεύω δηλαδή αφού δεν έχω προσπαθήσει.

Αποσυνδεδεμένος kostas1177

• **
  • 148
« Απάντηση #1548 στις: Ιανουαρίου 05, 2015, 20:49 »
Εγώ θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γυρίσω ξανά στο κανονικό , αλλά δεν μπορώ να φανταστώ αν θα μπορέσω να κόψω το ηλεκτρονικό. Για αρχή είμαι 1 μήνα και κάτι χωρίς το κανονικό και αισθάνομαι πολύ όμορφα.Δεν έχω όμως την επιθυμία για το κανονικό.

Αποσυνδεδεμένος Clark_G

• **
  • 176
« Απάντηση #1549 στις: Ιανουαρίου 05, 2015, 21:43 »
Σε λίγες ημέρες κλείνω το τρίμηνο χωρίς κ.τ. και ευτυχώς χωρίς καμία επιθυμία.
Η προσέγγισή μου δεν είναι ότι ξέφυγα και γλύτωσα από το τσιγάρο, αλλά πως η περίπτωση τσιγάρο για μένα έκανε τον κύκλο της (21 χρόνια) και απλά...τελείωσε. Πιθανολογώ πως δεν θα κρατούσε για πάντα ούτως ή άλλως αφού κάποια στιγμή θα έφτανα τον οργανισμό μου στο αμήν και οι γιατροί θα με υποχρέωναν στη διακοπή. Σκέφτομαι επίσης πως ό,τι είχε να μου δώσει το τσιγάρο, μου το έδωσε. Δεν έχει να δώσει κάτι παραπάνω. Σαν μια σχέση που από έρωτας έγινε συνήθεια. Και με το πέρασμα του χρόνου, μια κακή συνήθεια.

Είχα βαρεθεί να είμαι ο "μυστήριος" που πρέπει μετά το φαγητό να βγει στο μπαλκόνι, να πιει τον καφέ του μόνο στο μπαλκόνι, να σταματήσει να βλέπει μια ταινία για να βγει έξω να καπνίσει. Να μετράω τα πάντα με τσιγάρα. Να μετράω τις ώρες, τη ζωή μου ολόκληρη με τσιγάρα. Τώρα τουλάχιστον δεν μετράω την ώρα με ml ( :) )...και περνώ πολύ λιγότερο χρόνο στα μπαλκόνια..  :thumpup:

Επίσης ΤΩΡΑ καταλαβαίνω ΠΟΣΟ ενοχλούσα τους γύρω μου με το τσιγάρο.

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #1550 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 08:53 »
99% σύμφωνος με την πρώτη παράγραφο, 28 χρονάκια εγώ.
Μόνο που θεωρώ πως το τσιγάρο μου πήρε πολύ περισσότερα από όσα μου έδωσε. Ίσως η ζημιά που έχει κάνει να είναι ανεπανόρθωτη, μακάρι να βγω ψεύτης.

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #1551 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 09:46 »
ΠΟΣΟ ενοχλούσε !! πραγματικά τώρα το καταλαβαίνω και εγώ. Το θεωρούσα πάντα ως δικαίωμα μου να καπνίζω και υπερβολές όποτε μου έλεγε κάποιος ότι δε το αντέχει.

Πλέον και εγώ το βράδυ που γυρίζω από ένα ποτό δεν αντέχω τη μυρωδιά ή όταν κάτσει ένας δίπλα μου ακριβώς και καπνίζει αλλάζω θέση.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #1552 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 10:50 »
εγω θα ηθελα να μου πει καποιος ποια η διαφορα του κανονικου τσιγαρου απο το ηλεκτρονικο , εκτος οτι το Η.Τ ειναι πιο ακινδυνο για την υγεια ..

ο οργανισμος εθiζεται στη νικοτινη , νικοτινη εχει και το Η.Τ οποτε ο τιτλος επιθυμια για κανονικο τσιγαρο ειναι ακυρος .. 

επιθυμια υπαρχει ειτε κανεις κανονικο ειτε ηλεκτρονικο για τη νικοτινη ...  επιλεγω να παιρνω τη νικοτινη πιο ακινδυνα με το  Η.Τ

ο τιτλος θα ειχε καποια βαση αν ειχαμε σταματησει και τους 2 αυτους τροπους εξαρτησεις ..

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1553 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 12:00 »
Αποστολε νομιζω ο τιτλος ειναι ευστοχος κατα την γνωμη μου .... το νημα ζηταει να μαθει αν εμεις καταφεραμε να μην κανουμε κ.τ με την μεθοδο ΗΤ ... την  ονομαζω μεθοδο οπως θα ονομαζα και μεθοδο τις τσιχλες τα τσιρωτα κτλ.... ΝΑΙ συμφωνω με το θεμα νικοτινης οτι ετσι και αλλιως την περνουμε με τον ενα ή με τον αλλο τροπο αλλα δεν ειναι αυτη ο εχθρος ο πιο σημαντικός τουλαχιστον αλλα οι αλλοι 4000 :shock_sick_02: ... που και που εγραψα αυτον το αριθμο τρομαξα :laugh1: :laugh1: οποτε το νημα ζηταει να μαθει αν εξορκίσαμε το κακο ή ακομα υφίσταται

Εγω απο την δικη μου μερια εχτος απο μια παρασπονδια 3 μηνων που δεν ειμαι περιφανος ειμαι αισιος στα 35 μηνες χωρις κτ + (3 μηνες κτ  :angry_orange: )  ευτυχως αυτοι οι 3 μηνες ειναι παλιοι και ουτε θυμαμαι πως ειναι η γευση του..
Δεν εκοψα την συνηθεια αλλα οπως εχω ξαναπει αλλαξα συνηθεια και εδωσα στο ητ συνηθειες μου αυτες που μου ειχε μονοπωλήσει το κτ τοσα χρονια

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #1554 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 12:13 »
Αποστολε τελευταια παρακαλαω να ανεβει η θερμοκρασια στην πολη σου να κοψεις τα τσιπουρα γιατι δεν σε βλεπω καλα ...ολα σου φταινε  :lotpot: :lotpot:
Και αμα σε πειραζει γυρνα το στην βοτκα  :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Ο οργανισμος εθιζεται σε διαφορα πραγματα καφεινη,αλκοολ ,νικοτινη κτλ κτλ
Το ποσο κακο κανει το καθε ενα σε καθε οργανισμο δεν το ξερουμε.
Αλλος πινει 5 φραπεδες και δεν παιθαινει τπτ και εγω αν πιω δυο τρεμουν τα χερια μου.
Αλλος πινει ενα λιτρο τσιπουρο και γελαει και αλλος ειναι ψοφιος για καυγα.
Νικοτινη εχει η μελιτζανα η πιπερια η πατατα.
Κοβω και τα δυο ΗΤ και ΚΤ και πλακωνωμε στα ιμαμ και στις πατατες  :laugh1: :laugh1:
Ο τιτλος ειναι παλιος και μπηκε για να δικαιολογησει κατα καποιον τροπο κατα ποσο μας καλυπτει το ΗΤ σε σχεση με το ΚΤ.
Πχ τα αυτοκολλητα διακοπης καπνισματος η οι τσιχλες δεν εκαναν δουλεια οποτε υπηρχε θεμα συγκρισης με αλλες μεθοδους διακοπης του ΚΤ.

Αποσυνδεδεμένος aphex27

• *
  • 21
« Απάντηση #1555 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 12:24 »
Παρεπιπτοντως, η νικοτινη εχει αρχισει να χρησιμοποιειται ως φαρμακο για το αλτζχαιμερ.
Μονη της, ειναι τρομερα εθιστικη (οπως ξερουμε ολοι εδω :D ) αλλα ελαχιστα βλαβερη.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #1556 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 13:49 »
Αποστολε τελευταια παρακαλαω να ανεβει η θερμοκρασια στην πολη σου να κοψεις τα τσιπουρα γιατι δεν σε βλεπω καλα ...ολα σου φταινε  :lotpot: :lotpot:
Και αμα σε πειραζει γυρνα το στην βοτκα  :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Ο οργανισμος εθιζεται σε διαφορα πραγματα καφεινη,αλκοολ ,νικοτινη κτλ κτλ
Το ποσο κακο κανει το καθε ενα σε καθε οργανισμο δεν το ξερουμε.
Αλλος πινει 5 φραπεδες και δεν παιθαινει τπτ και εγω αν πιω δυο τρεμουν τα χερια μου.
Αλλος πινει ενα λιτρο τσιπουρο και γελαει και αλλος ειναι ψοφιος για καυγα.
Νικοτινη εχει η μελιτζανα η πιπερια η πατατα.
Κοβω και τα δυο ΗΤ και ΚΤ και πλακωνωμε στα ιμαμ και στις πατατες  :laugh1: :laugh1:
Ο τιτλος ειναι παλιος και μπηκε για να δικαιολογησει κατα καποιον τροπο κατα ποσο μας καλυπτει το ΗΤ σε σχεση με το ΚΤ.
Πχ τα αυτοκολλητα διακοπης καπνισματος η οι τσιχλες δεν εκαναν δουλεια οποτε υπηρχε θεμα συγκρισης με αλλες μεθοδους διακοπης του ΚΤ.

παρεξηγηση ?  :fight_shot_bandana: :fight_shot_thickgun: :fight_shot_bandana: :fight_shot_thickgun:
κανονισε ηπια και βοτκα πριν λιγο , ημουν στο περτουλι και ειχε ψωφοκρυο .

και αφου εβαλα στη θεση του το μαστορα με το ψαρωτικο υφος μου επανερχομαι στο θεμα  :D :D :D

η νικοτινη φιλε μου ειναι ανεκαθεν φαρμακο για διαφορες ασθενειες οπως το αλτσχαιμερ και το παρκινσον ... γνωστος μου που εχει παρκινσον καπνιζει απιστευτα πολυ οταν τον πιανει δυνατα το τρεμουλο γιατι ετσι χαλαρωνει

Διορθωση παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 06, 2015, 14:13 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος kirdou

• *
  • 47
« Απάντηση #1557 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 23:26 »
Επιτυχία είναι έτσι κι αλλιώς. Κι εγώ κράτησα για λίγο καιρό 2-3 τσιγάρα για τις δύσκολες ώρες. Προτείνω: οπλίσου με το καλύτερο και δυνατότερο υγρό σου, μπαταρία την καλύτερη και φορτισμένη και βάλε στόχο μία μέρα που θα το κόψεις. Είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι νομίζεις. Δεν είναι πρόβλημα το ένα τσιγάρο. Πρόβλημα είναι που μένεις ακόμη κοντά του. Να δεις θα έρθει η ώρα που θα σου βρωμάει και δε θα το πιστεύεις! :thumpup:
Eπειδή καπνίζουν άλλοι στο σπίτι(δυστυχώς) θα το έχω κοντά μου θέλω δεν θέλω. :( .Η μυρωδιά του όμως με ενοχλεί παρόλα αυτά θέλω να κάνω 1 την ημέρα.Ισως στο μέλλον να το ξεπεράσω και αυτό το ένα.

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #1558 στις: Ιανουαρίου 07, 2015, 06:30 »
Στα 20+ χρονια που κάπνιζα, διέκοψα το τσιγαρο για 3 χρονια γιατι μια μερα απλα μου την εδωσε... Σε αυτά τα 3 χρονια δεν υπήρξε λεπτο που να μην επιθυμούσα το κ.τ. Το είχα συνδυάσει με πολλές στιγμές της ζωης μου (χαρες λυπες διασκέδαση καφες φαι ποτο κλπ) και μου έλειπε... τελικά ξανακύλησα  :wall:
Αυτή την φορα και με την ενασχόλησή μου με το ΗΤ δεν νοιώθω ΚΑΜΙΑ επιθυμία για ΚΤ ως τωρα τουλάχιστον (7 μήνες).. ότι είχα συνδυάσει με το κτ τωρα το κανω με το ητ μην πω ότι το απολαμβανω και περισσοτερο.....
Καταλαβαινω ότι εχω αντικαταστήσει μια εξάρτηση με μια άλλη αλλά ελπίζω ότι είναι λιγοτερο βλαβερή και θα ήθελα κάποτε να αποδεσμευτώ και από αυτή.....

Αποσυνδεδεμένος SR

• *
  • 87
« Απάντηση #1559 στις: Ιανουαρίου 07, 2015, 10:57 »
Ξεκίνησα το ητ τον απρίλιο του 2013. Για 2 μήνες έκανα και ητ και κτ. Τον ιούνιο του 2013 αγόρασα για τελευταία φορά καπνό, χαρτάκια, φίλτρα.

Έχω κανει τράκα κτ από τότε; Ναι.
Νοστάλγησα το κτ με τις τράκες; Όχι.

Έχω περάσει και περιόδους με έντονο άγχος, στενοχώρια και εκνευρισμό. Ούτε που σκέφτηκα το κτ. Με κάλυπτε το ητ απόλυτα. Έτσι δημουργούνται βιώματα και αναμνήσεις, ξέρω ότι το ητ σε τέτοιες στιγμές μου φτάνει. Συνεπώς δεν περνάει από το μυαλό η σκέψη για κτ...

Θελω να καταληξω στο συμπερασμα οτι πιστευω πως η επιθυμια για κτ ερχεται οταν δεν μας καλυπτει το συνολακι μας .
Θεωρώ ότι ο φίλος έχει απόλυτο δίκιο.

εγω θα ηθελα να μου πει καποιος ποια η διαφορα του κανονικου τσιγαρου απο το ηλεκτρονικο , εκτος οτι το Η.Τ ειναι πιο ακινδυνο για την υγεια ..
1. Το κτ ενδεχομένως να περιέχει και άλλες εξαρτησιογόνες ουσίες εκτός νικοτίνης που δεν έχει το ητ.
2. Η ταχύτητα λήψης νικοτίνης από την τζούρα, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στο πως το αισθάνεται ο     
    χρήστης. Μέσω της καύσης του καπνού και των nicotine boosters, με μια απότομη τζούρα απο κτ,η     
    νικοτίνη φτάνει στον εγκέφαλο σε 7 δευτερόλεπτα περίπου. Στο ητ αυτό δεν συμβαίνει τόσο εύκολα.
    Χρειάζονται περισσότερες και πιο μακρόσυρτες τζούρες,οπότε μπορεί να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι   
    "δεν με καλύπτει". Να σημειώσω ότι σε subΩhm καταστάσεις ίσως η ταχύτητα λήψης νικοτίνης να είναι
    μεγάλη, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία των ατμιστών, δεν χρησιμοποιεί subΩhm.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360143 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450469 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110808 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328389 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F