Θέλω να πω και εγω κατι σε αυτο το σημειο και ειμαι και παθων στο ολο θεμα ... δεν θα μακρηγορήσω ελπιζω που δεν το πιστεύω εχω να πω τόσα πολλά
άλλα κάτι τέτοιες μαμακιες που εκανα στο παρελθόν με το να παίρνω το ένα υγρό μετά το άλλο να αγοράζω τον δήθεν καλό ατμο μετά το άλλον .. ευτυχώς και χαίρομαι που δεν ειχα μπλεχτεί με επισκευασιμους γιατί θα ήμουν για κλάματα ...
τα λεω ολα αυτα γιατι ενω ηθελα πριν 2 χρονια να ξεφυγω απο το κτ επεσα παλι σε αυτο μετα απο 1 χρονο και 6 μηνες ατμιστης και αυτο γιατι μετα απο ενα μεγάλο overdose με διαφορα υγρα γιατι κανενα δεν μου εκανε κλικ να αραξω .. μερικα ατομα εδω μεσα το ηξεραν ειχαμε μηλησει.
Μια που ενας ατμος μου βρωμαγε ο αλλον δεν ειχε καλή τζούρα καλό χτύπημα καλο το ενα καλο το αλλο .. έπαθα μια ολική τραμπάκουλα και λεω ρε συ τι κάνω παω να ξεφυγω απο το κτ και δηλητηριάζομε με κάθε λογής υγρό που μια μου μπαίνει στο στόμα απο χάλια τζούρες.. μια τα καμένα μια το αλλο μια τα χρήματα που σπαταλούσα ασκοπα .. ενω με το καταραμένο ενα πακετα απο το περίπτερο και ολα καλα ... και ετσι κύλησα και εκανα την μεγαλύτερη μ$#^%^&&&*κια της ζωης μου ... Μια η απειρια τοτε μια η καταναλωτική διάθεση τοτε μια οτι διάβαζα αυτο ειναι καλο αυτο ειναι υπέροχο και μετα απο μερικές μέρες έβλεπα το άλλο ηταν καλο και υπεροχο και δωστου αγορές από εδώ, από έξω, από τον ουρανό, απο το Δια μου μεσα ... απο παντού .. τι κατάλαβα? απλα γύρισα πίσω και φτου απο εκει που πραγματικά κινδύνευα.. απο Κ.Τ... έκατσα σε αυτο 3 μήνες και ειδα παλι πολλα απο τα κακά και τα ψυχρά μου να γυριζουν ... σκατά αναπνοή σκατά ανάσα σκατά να ανεβώ μια ανηφόρα σκατά να γευτώ να κοιμηθώ .. και το πρωί να ξυπνάω τα παιδιά μου απο το βήχα ... και ολα αυτά από μια βλακεία .... τοτε που άρχισα σαν ατμιστης οτι έβλεπα το ήθελα και βέβαια με έκανε να σιχαθω ολα τα υγρα και αυτα που στην αρχή τα είχα για κάθε μερα ... να χαλαω χρήματα και τίποτα να μην μου κανει καλό ...
ΒΛΆΚΕΙΑ μεγαλη .. έπρεπε να κουλαρω και να πω ... Ρε άραξε και απολαυσε το μην κανεις σαν μαλ^&*(() κας ...
Τοτε με τα υγρα επαθα OVERDOSE ... μπορεί να ήμουν εγώ που το έπαθα αλλά όχι πια .. τωρα δεν κοιτάω να πάρω το τάδε και το δεινα ... απλά διαβάζω και μαθαίνω τις εξελίξεις και μετα οταν
ΠΡΕΠΕΙ και αν ΠΡΕΠΕΙ θα παρω κατι που πραγματικα θα με παει ενα βημα σε καλύτερη απολαυση ... και οχι σαν τρελος να φτοιαχνω DIY και μεσα σε μια μερα να δοκιμαζω καμια δεκαρια αρωματα υγρα και μετα να με αιδιαζουν ολα και φτου απο την αρχη ... έχω 2 προμηθευτές τωρα .. σε διαφορα που θα χρειαστω αν δεν το βρω αυτα που χρειαζομαι εχω και ενα εναλλακτικό προμηθευτή εξωτερικού ... δεν κανω κακο στην αγορα γιατι μενω σταθερος σε αυτους που πραγματικά χρειάζομαι (μαγαζιά ΗΤ) και θα μεινω σταθερος για πολυ καιρο χωρις να χασω την μπαλα παλι ... Ο ΠΑΠΠΟΥΣ μου βεβαια ελεγε ποτε μην λες ποτε παιδι μου και δεν διαφωνω αλλα τουλαχιστον τωρα το πάω ήσυχα χωρις περιτα εξοδα χωρις να νιωσω οτι βαρεθηκα οτι θελω να σταματησω ... ΑΥΤΟ ευχομαι σε όλους τους νεους ατμιστες .. μην κανουν το λαθος που εκανα ... τους συμβουλευω να αραξουν και να απολαυσουν .. οχι την υπερβολη .. γιατι τα απλα και τα λίγα φέρνουν την απολαυση ... σαν τα παιδια που οταν παιρνουν υπερβολικα πολλα δωρα δεν ευχαριστιουνται τιποτα και θελουν το αλλο αυτο που δεν τους δωθηκε ακομα .. και παει λεγοντας ....
Ειμαι για 45 μερες παλι σχεδον με δυο διαφορετικους ατμο και σχεδον με 1 βασικό υγρό καθε μερα και ακομα 3 που τα εχω σαν καβατζα εκει που θελω να βρω γευση ... και μένω και γουσταρω .. οχι υπερβολες και ετσι θα παει ... μπορει σε 5 μηνες να ειμαι με τον ιδιο τυπου ατμο και με το ιδιο υγρό ... πιστεψτε με .. το συνηθίζεις το θέμα και νιώθεις οτι γίνεσαι ένα με το υγρο και με τον ατμο τον ταδε οτι και αν ειναι αυτος επισκευασιμος ή μην σαν την μαρκα που κάπνιζες τοτε ... και εκει ξεκαθαρίζεις και μενεις ... φανταστείτε αν τότε όταν κάνατε κ.τ αλλάζατε μάρκες κάθε μερα και αναπτήρες ... τι θα γινόταν ? η απάντηση δική σας ... έδωσα μια συμβουλή και ελπίζω να μην θεωρηθώ
κάπως γιαυτό .. αλλά η σταθερότητα και η εγκράτεια είναι το κλειδί να μείνεις στο παιχνίδι αυτο που είναι τόσο απολαυστικό ......
Αυστηρα προσωπική γνωμη εγραψα
τιποτα δεν δηλωνει οτι και καλά αυτο που αναφερα ειναι το σωστό ... Ο άνθρωπος συνέχεια μαθαίνει Καλα ατμισματα και μακρυα απο αυτο που λεει ο τιτλος του νηματος