vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

597 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, DARK ANGEL, lampros_94, manoslykos

επιθυμία για κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
  • Φύλο: Άντρας
Απ: επιθυμία για κ.τ.
« Απάντηση #1530 στις: Οκτωβρίου 30, 2014, 21:03 »
Οικονομικά δεν υπάρχει σύγκριση.
Εγώ ήθελα 2 πακέτα/ημέρα=8 ευρώ=240 ευρώ/μήνα
2 μπαταρίες Ego, έστω VV=70
2 αξιοπρεπείς ατμοποιητές=15
έτοιμο υγρό 30ml X 4=48
Σύνολο 133
Ακόμα και με μεγάλη κατανάλωση και ακριβά υγρά, πάλι συμφέρει τρελά.
1,5 χρόνο κάπνιζα αφορολόγητα με 1 ευρώ το πακέτο. Για μια ελάχιστη προστασία χρησιμοποιούσα αυτό το πλαστικό πιπάκι
http://picks4needs.gr/%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%BF-%CF%80/
μετά από 10 τσιγάρα γίνεται έτσι

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1531 στις: Οκτωβρίου 30, 2014, 21:19 »

Νομίζω είναι 2 διαφορετικά πράγματα.
Άλλο "το άτμισμα έγινε μονότονο" δηλαδή χάνει το ενδιαφέρον του σαν ασχολία-χόμπυ και πρέπει να αλλάζεις εξοπλισμό, γεύσεις κλπ.
Άλλο "το άτμισμα δεν με ικανοποιεί" και νοσταλγώ το τσιγάρο.
Οι καπνιστές συνήθως επιλέγουν ένα τσιγάρο για πολλά χρόνια. Αν δεν είναι μονότονο αυτό, τότε τι είναι; Το πρόβλημα είναι η εξάρτηση και η συνήθεια. Περνώντας στον ατμό κάνουμε υποκατάσταση (αν θυμάμαι καλά τον όρο). Όπως όταν αφαιρείς τον θυρεοειδή σου, παίρνεις την ορμόνη που παράγει σε χάπι. Εμένα κάπως έτσι μου αρέσει να το βλέπω. Αφαιρώ από τον οργανισμό μου καπνό, υποκαθιστώ με ατμό. Η διαφορά είναι πως δεν είμαι υποχρεωμένος να παραμείνω ατμιστής. Αν κάποια στιγμή νιώσω πως μπορώ να σταματήσω, αφού έχω πρώτα απεξαρτηθεί από τη νικοτίνη, θα σταματήσω. Ασχολίες και χόμπυ υπάρχουν άφθονα.

Σαφώς και είναι διαφορετικά πράματα. Εμένα με έπιασε η μονοτονία λόγω ατμίσματος των ίδιων 2 υγρών για πολλούς μήνες. Με μια αλλαγή στο έτοιμο, πάλι σε καπνικό αλλά άλλη μάρκα και βάζοντας και φράουλα στο παιχνίδι ως πρώτη μου απόπειρα στα φρουτένια μου έδωσε νέα πνοή. Όχι ότι ήθελα κτ, αλλά φοβάμαι πως αν σταματήσω το ητ θα κυλίσω στο κτ ακόμα και τώρα που ατμίζω φλορέξ για 2-3 μήνες.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #1532 στις: Οκτωβρίου 30, 2014, 21:35 »
οικονομικο οφελος εχουν μονο οσοι δε τη βλεπουν χομπιστες και αρκουνται σε 2 συσκευες -2 ατμοποιητες και 2 στανταρακια υγρα ... οσοι ψαχνομαστε συνεχως με οτι βγαινει και κανουμε συνεχως αγορες εκτος οτι δεν μας ευχαριστη τπτ γιατι με καθε αγορα σκεφτομαστε την επομενη, χανομαστε και οικονομικα ....

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #1533 στις: Οκτωβρίου 30, 2014, 21:48 »
...............
Το δικό μου κίνητρο ήταν τα παιδιά μου.
Τώρα χαίρομαι τις αγκαλιές και τα φιλιά τους :yahoo: και αυτό δεν το αλλάζω με τπτ στον κόσμο.
............................................
Εγώ τουλάχιστον έτσι το είδα και τελείωσα με το κ.τ.  :victory:

:thumpup: Το πιο ισχυρό κίνητρο.
Και επειδή εμένα τα παιδιά έχουν ξεφύγει και άμα πήγαινα να το κάνω αυτό θα μούριχναν κατακέφαλα. :))
Το μεγάλο μου κίνητρό να τα κόψω όλα ήταν η εγγονούλα μου  :yes: :yes: (άβαταρ   :_love_heart: :_love_heart: )

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #1534 στις: Οκτωβρίου 30, 2014, 22:05 »
Προσωπικα οσο εχω...  κι αν εχω, χωνω και γουσταρω
και μονο οτι εχω κανει 5-6 συγγενεις και φιλους ατμιστες μου ανανεωνει τη διαθεση και δε το βαριεμαι
εχω κατι να πω βρε αδερφε οταν τους συνανταω ...

Την αποσβεση δε τη σκεφτομαι καν γιατι ξερω οτι θα αργησει να ερθει και ισως να μην ερθει ποτε
Βεβαια σκεφτομαι  πρωτιστα τις οικονομικοτερες λυσεις αλλα νομιζω οτι η ατμιστικη κοινοτητα προσφερει και ευκαιριες για την υπερβαση

Μεχρι προτινος υπηρχαν μερες που αδειαζα 3 τανκακια του κεϊφαουν δλδ γυρω στα 12ml την ημερα
τις τελευταιες δυο ημερες ανεβασα τη νικο στο 18 κι ατμιζω ενα νανο και κατι ψιλα / ημερα

Ισως εχω μαζεψει αρκετο gear για την ηλικια μου αλλα κι αυτο το διχειριζομαι αναλογα
ανταλλασσω, χαριζω  και δανειζω
κι ετσι περνανε οι μερες και δε σκεφτομαι καθολου το κ.τ κι ουτε μου λειπει το πρωι με το καφε
ουτε μετα το φαγητο ουτε με ενοχλει να καπνιζουν στο αμαξι μου ουτε να μου φυσανε το καπνο στη μουρη
γιατι ξερω οτι θαρθει η Παρασκευη και θα κανω μια δυο παραγγελιες εστω απο 10 ευρα η μια
και θαχω κατι να περιμενω τις επομενες ημερες
κι οταν ερθει αυτο το κατι θαμαι γεματος χαρα θα το πλυνω θα το δοκιμασω θα το δειξω στους υπολοιπους
θα βγαλω απ το συρταρι κατι που στεκεται χωρις να το χρησιμοποιω και θα το δωσω σε εναν φιλο
θα με κερασει κι αυτος ενα νεο υγρο και ου το καθ εξης
μεχρι ναρθει η ωρα που δε θα μπορω να κανω τιποτα απ ολα αυτα

τοχω ζησει και παλιοτερα με αλλα χομπι τα οποια δε μπορω να πω οτι με εσωσαν απο κατι
και ισως να χαλαγα περισσοτερα χωρις να μου προσφεραν τοσα ...

με λιγα λογια νομιζω οτι βρισκομαι σε καλο δρομο αφου πανω απ ολα ξαφνικα εκει που ψιλοβαριομουν με ολους και με ολα
μου εφτιαξε η διαθεση , 50% λογω του οτι εκοψα το κ.τ και αλλο τοσο επειδη κανω κατι καινουργιο το οποιο μεχρι στιγμης με ευχαριστει
Το αφηνω ελευθερο λοιπον χωρις να το καταπιεζω να δω μεχρι που θα με παει ...

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1535 στις: Οκτωβρίου 30, 2014, 22:27 »
Θέλω να πω και εγω κατι σε αυτο το σημειο και ειμαι και παθων στο ολο θεμα ... δεν θα μακρηγορήσω ελπιζω που δεν  το πιστεύω εχω να πω τόσα πολλά  :dontknow:
άλλα κάτι τέτοιες μαμακιες που εκανα στο παρελθόν με το να παίρνω το ένα υγρό μετά το άλλο να αγοράζω τον δήθεν καλό ατμο μετά το άλλον .. ευτυχώς και χαίρομαι που δεν ειχα μπλεχτεί με επισκευασιμους γιατί θα ήμουν για κλάματα ...
τα λεω ολα αυτα γιατι ενω ηθελα πριν 2 χρονια να ξεφυγω απο το κτ  επεσα παλι σε αυτο μετα απο 1 χρονο και 6 μηνες  ατμιστης και αυτο γιατι μετα απο ενα μεγάλο overdose  με διαφορα υγρα γιατι κανενα δεν μου εκανε κλικ να αραξω ..  μερικα ατομα εδω μεσα το ηξεραν ειχαμε μηλησει.
Μια που ενας ατμος μου βρωμαγε ο αλλον δεν ειχε καλή τζούρα καλό χτύπημα καλο το ενα καλο το αλλο .. έπαθα μια ολική τραμπάκουλα και λεω ρε συ τι κάνω παω να ξεφυγω απο το κτ και δηλητηριάζομε  με κάθε λογής υγρό που μια μου μπαίνει στο στόμα απο χάλια τζούρες.. μια τα καμένα μια το αλλο μια τα χρήματα που σπαταλούσα ασκοπα  .. ενω με το καταραμένο ενα πακετα απο το περίπτερο και ολα καλα ... και ετσι κύλησα και εκανα την μεγαλύτερη μ$#^%^&&&*κια της ζωης μου ... Μια η απειρια τοτε μια η καταναλωτική διάθεση τοτε μια οτι διάβαζα αυτο ειναι καλο αυτο ειναι υπέροχο  και μετα απο μερικές μέρες έβλεπα το άλλο ηταν καλο και υπεροχο και δωστου αγορές από εδώ, από έξω, από τον ουρανό, απο το Δια μου μεσα ... απο παντού .. τι κατάλαβα?  απλα γύρισα πίσω και φτου απο εκει που πραγματικά κινδύνευα.. απο Κ.Τ...  έκατσα σε αυτο 3 μήνες και ειδα παλι πολλα απο τα κακά και τα ψυχρά μου να γυριζουν ... σκατά αναπνοή σκατά  ανάσα σκατά να ανεβώ μια ανηφόρα σκατά να γευτώ να κοιμηθώ .. και το πρωί να ξυπνάω τα παιδιά μου απο το βήχα ... και ολα αυτά από μια βλακεία .... τοτε που άρχισα σαν ατμιστης οτι έβλεπα το ήθελα και βέβαια  με έκανε να σιχαθω ολα τα υγρα και αυτα που στην αρχή τα είχα για κάθε μερα ... να χαλαω χρήματα και τίποτα να μην μου κανει καλό ... ΒΛΆΚΕΙΑ  μεγαλη .. έπρεπε να κουλαρω και να πω ... Ρε άραξε και απολαυσε το μην κανεις σαν μαλ^&*(() κας ... Τοτε με τα υγρα επαθα OVERDOSE  ... μπορεί να ήμουν εγώ που το έπαθα αλλά όχι πια .. τωρα δεν κοιτάω να πάρω το τάδε και το δεινα ... απλά διαβάζω και μαθαίνω τις εξελίξεις και μετα οταν ΠΡΕΠΕΙ  και αν ΠΡΕΠΕΙ  θα παρω κατι που πραγματικα  θα με παει ενα βημα σε καλύτερη απολαυση ... και οχι σαν τρελος να φτοιαχνω DIY  και μεσα σε μια μερα να δοκιμαζω καμια δεκαρια αρωματα υγρα και μετα να με αιδιαζουν ολα και φτου απο την αρχη   ... έχω 2 προμηθευτές τωρα ..  σε διαφορα που θα χρειαστω  αν δεν το βρω αυτα που χρειαζομαι εχω και ενα εναλλακτικό προμηθευτή εξωτερικού ... δεν κανω κακο στην αγορα  γιατι μενω σταθερος σε αυτους που πραγματικά χρειάζομαι (μαγαζιά ΗΤ) και θα μεινω σταθερος για πολυ καιρο χωρις να χασω την μπαλα παλι ...  Ο ΠΑΠΠΟΥΣ μου βεβαια ελεγε ποτε μην λες ποτε παιδι μου και δεν διαφωνω αλλα τουλαχιστον τωρα το πάω ήσυχα χωρις περιτα εξοδα χωρις να νιωσω οτι βαρεθηκα οτι θελω να σταματησω ... ΑΥΤΟ  ευχομαι σε όλους τους νεους ατμιστες .. μην κανουν το λαθος που εκανα ... τους συμβουλευω να αραξουν και να απολαυσουν .. οχι την υπερβολη .. γιατι τα απλα και τα λίγα φέρνουν την απολαυση ... σαν τα παιδια που οταν παιρνουν υπερβολικα πολλα δωρα δεν ευχαριστιουνται τιποτα και θελουν το αλλο αυτο που δεν τους δωθηκε ακομα .. και παει λεγοντας ....

Ειμαι για 45 μερες παλι σχεδον με δυο διαφορετικους ατμο και σχεδον με 1 βασικό υγρό καθε μερα και ακομα 3 που τα εχω σαν καβατζα εκει που θελω να βρω γευση ... και μένω και γουσταρω .. οχι υπερβολες και ετσι θα παει ... μπορει σε 5 μηνες να ειμαι  με τον ιδιο τυπου ατμο και με το ιδιο υγρό ... πιστεψτε με ..  το συνηθίζεις το θέμα και νιώθεις οτι γίνεσαι ένα με το υγρο και με τον ατμο τον ταδε οτι και αν ειναι αυτος επισκευασιμος ή μην  σαν την μαρκα που κάπνιζες τοτε ... και εκει ξεκαθαρίζεις και μενεις ... φανταστείτε αν τότε όταν κάνατε κ.τ   αλλάζατε μάρκες κάθε μερα και αναπτήρες ... τι θα γινόταν ?  η απάντηση δική σας ...  έδωσα μια συμβουλή και ελπίζω να μην θεωρηθώ κάπως γιαυτό .. αλλά η σταθερότητα και η εγκράτεια είναι το κλειδί να μείνεις στο παιχνίδι αυτο που είναι τόσο απολαυστικό ...... :yes:

Αυστηρα προσωπική γνωμη εγραψα
τιποτα δεν δηλωνει οτι και καλά αυτο που αναφερα ειναι το σωστό ...  Ο άνθρωπος συνέχεια μαθαίνει

Καλα ατμισματα και μακρυα απο αυτο που λεει ο τιτλος του νηματος
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 30, 2014, 22:32 από kostas44 »

Αποσυνδεδεμένος geokaza

• **
  • 133
    • George Kazazis
« Απάντηση #1536 στις: Οκτωβρίου 30, 2014, 23:05 »
Ατμίζω από 1/2/12 (κοντεύω τρία χρόνια), χωρίς να έχω βάλει ούτε ένα κανονικό τσιγάρο στο στόμα μου.
Τον πρώτο καιρό εκείνο που με κράτησε μακριά από το ΚΤ (εκτός από την απόφασή μου), ήταν το να βλέπω και να θαυμάζω όσους ανθρώπους γύρω μου δεν κάπνιζαν. Τους συναδέλφους, τους φοιτητές μου, κάποιους φίλους.
Έβαζα στόχο κάθε πρωί την μία και μοναδική εκείνη ημέρα. Να μην καπνίσω μέχρι το βράδυ. Είχα σύμμαχό μου την φράση: "Ας τα διάλα με τσιγάρα θα ασχολούμαστε τώρα... υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή". Όταν αρχίσεις να δημιουργείς μνήμες με ένα ΗΤ στο χέρι, τα πράγματα είναι ευκολότερα.

Αποσυνδεδεμένος NekosAthina

• 571
  • Εσύ. Πόσο θέλεις να ακουστείς;
« Απάντηση #1537 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 08:40 »
Συμφωνώ απόλυτα με το να δημουργείς μνήμες με το η.τ. Είχα συνδέσει μηχανικά κινήσεις με το κ.τ ( π.χ 1 κ.τ δρόμος μέχρι το σπίτι του κολλητού ή αγορά περισσότερα χαρτάκια για σ/κ ή το δολοφονικό κ.τ αναμονής) κινήσεις που δεν κολλάνε ακόμα με το η.τ και κινήσεις που με έκαναν να ανάβω κ.τ ακόμα και χωρίς να το χρειάζομαι. Από την άλλη δημιουργούνται άλλες κινήσεις ( φόρτισμα μαζί με φορτισμα κινητού, καθαρισμός μαζί με τον προσωπικό καθαρισμό, επιλογή υγρού για τον πρωινό καφέ και το βραδυνό ποτάκι κ.α) Μια καινούργια ιεροτελεστία η οποία για μένα με απομακρύνει από τις μηχανικές κινήσεις του κ.τ. Επίσης ένα άλλο που παρατήρησα σε μένα έιναι ότι μεγαλύτερη επιθυμεία για κ.τ πρίν ήταν όταν δεν μπορούσα να καπνίσω ( π.χ απαγόρευση ή μικρά παιδιά ή συνεπιβάτης κ.α) Εκεί με έπιανε στέριση μόνο με την ιδέα ότι δεν μπορώ. Τώρα αυτό τελέιωσε και παρόλο που είμαι 5 μέρες ατμιστής βρίσκω τον εαυτό μου στη θέση να λαμβάνω ότι χρειάζομαι και μετά να το ξεχνάω ( μερικές φορές και για ώρες) επειδή ξέρω ότι αναπάσα ώρα και στιγμή μπορώ να ατμίσω. Για άνθρωπο που έκανα 25-30 στριφτά την ημέρα ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω πώς μου φαίνεται αυτή η αλλάγη.

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #1538 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 11:06 »
Έκλεισα 2,5 μήνες χωρίς τσιγάρο (ούτε 1) από τα 2 πακέτα τη μέρα που χρειαζόμουν για χρόνια. Πέρα από μια αίσθηση νοσταλγίας, δεν μπορώ να πω πως αισθάνομαι ανάγκη ή έχω τάση να καπνίσω. Έχω ακόμα μερικά πακέτα τσιγάρων στο σπίτι και ούτε που τα αγγίζω. Έχω μειώσει και τη νικοτίνη στα υγρά μου, οπότε είμαι σε καλό δρόμο. Επόμενος στόχος, περιεκτικότητα νικοτίνης 6 και κάτω.

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1539 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 11:55 »
Ίσως η μείωση της νικοτίνης δεν πρέπει να μπαίνει ως στόχος με την έννοια του εξαναγκασμού ή της δοκιμής των ορίων μας, ειδικά σε νέους ατμιστές.Γνώμη μου, μειώνουμε τη νικοτίνη όταν μας φαίνεται πολλή αυτή που ήδη ατμίζουμε, όταν πια μας ενοχλεί.Φυσικά έχουμε καβάτζα υγρό και σε ψηλότερη για τις δύσκολες ώρες ή για κάποια στιγμή της μέρας που δε νιώθουμε πια χτύπημα.Φυσικά, έχει και σχέση με τα υγρά.Πχ από 14-15 νικοτίνη που άτμιζα, γνωρίστηκα με τη μενθόλη και τώρα το υγρό μου είναι εννιάρι με χτύπημα εφάμιλλο...

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #1540 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 12:21 »
Όπως το λες, τα 12mg νικοτίνης με ενοχλούσαν πλέον στο λαιμό. Ακόμα και μια βάση umami 10άρα (20άρα+μηδενική) "γραυζουνάει" πολύ. Οπότε έτοιμο υγρό 6άρι και 12άρι μισό μισό και αγορά μιας ακόμα μηδενικής βάσης και επιτυχής δοκιμή 5άρας (10+0 μισό μισό).
Για μενθόλη και νικοτίνη δεν θα το δοκιμάσω, γιατί διάβασα αυτό. Στα τσιγάρα αναφέρεται, αλλά καλού κακού, θα το αποφύγω. Ίσως και να μην ξανααγοράσω έτοιμο υγρό και να ατμίζω αποκλειστικά βάση, θα δείξει.

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #1541 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 12:31 »
Προσωπικά παρατήρησα ότι όταν πέφτω κάτω από τα 6mg η μυρωδιά του τσιγάρου αρχίζει να μη μου είναι ενοχλητική και έχω μία τάση να καπνίσω. Δεν νιώθω στέρηση, νιώθω επιθυμία για τσιγάρο και αυτό είναι μεγάλη παγίδα γιατί νομίζω ότι όλα είναι καλά. Έτσι την πάτησα δύο φορές ως τώρα. Την πρώτη φορά δυσκολεύτηκα να επιστρέψω στο Η.Τ. την δεύτερη ήμουν πιο υποψιασμένος και αύξησα άμεσα τη νικοτίνη.
Σίγουρα η μείωση της νικοτίνης είναι πάντα ένας στόχος, θα πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί και να μη ξεχνάμε τον πρώτο μας στόχο, να μείνουμε μακριά από το τσιγάρο.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1542 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 16:17 »
Σχετικά με τη νικοτίνη, την έχω κόψει από το καλοκαίρι στα diy μου, αλλά έχω 1-2 υγρά αγοραστά με 6άρα και κάνω που και που μερικές τζούρες, έτσι για να νοιώθω το κάψιμο.
Με βοηθάει πολύ αυτή η στρατηγική, όχι πως είχα επιθυμία για κτ αλλά γιατί αισθανόμουνα μερικές φορές οτι δεν με κάλυπτε η τζούρα της μηδενικής ειδικά μετά από φαγητό και άτμιζα πιπίλα...

Αποσυνδεδεμένος kirdou

• *
  • 47
« Απάντηση #1543 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 20:10 »
Κάνω ένα τσιγάρο κανονικό την ημέρα.Μετά το μεσημεριανό γεύμα σχεδόν πάντα δυστυχώς το ητ δεν με καλύπτει σε αυτή την περίπτωση για μετά το φαγητό που θέλω τσιγάρο.Αλλα εντάξει απο 2 πακέτα να κάνεις ένα την μέρα δεν το θεωρώ και αποτυχία.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1544 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 21:03 »
Επιτυχία είναι έτσι κι αλλιώς. Κι εγώ κράτησα για λίγο καιρό 2-3 τσιγάρα για τις δύσκολες ώρες. Προτείνω: οπλίσου με το καλύτερο και δυνατότερο υγρό σου, μπαταρία την καλύτερη και φορτισμένη και βάλε στόχο μία μέρα που θα το κόψεις. Είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι νομίζεις. Δεν είναι πρόβλημα το ένα τσιγάρο. Πρόβλημα είναι που μένεις ακόμη κοντά του. Να δεις θα έρθει η ώρα που θα σου βρωμάει και δε θα το πιστεύεις! :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360142 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29381 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F