vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

635 επισκέπτες, 8 χρήστες
captain, Tem, lagoudakis, camber, sakissalonika, jim356, Mensanos, Milarepa

επιθυμία για κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος Sofia K.

• *
  • 36
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ατμίζειν εστί εύ ζην
Απ: επιθυμία για κ.τ.
« Απάντηση #1710 στις: Ιανουαρίου 31, 2016, 02:20 »
  Καμία, από την πρώτη μέρα χρήσης του η.τ.

Αποσυνδεδεμένος burku318

• 626
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #1711 στις: Ιανουαρίου 31, 2016, 11:00 »
Στους δύο μήνες έχω κάνει δύο φορές και δεν αντεξα κιόλας. Αυξησα την νικοτίνη γιαυτό τον λόγο στα πολλά στρεσαρισματα ήθελα τσιγάρο.
Αλλά την προηγούμενη εβδομάδα ξεμεινα στο βουνό χωρίς μπαταρία. Δύο άτομα κάπνιζαν στα 4 που ήταν μαζί μου. Αντεξα 10 ώρες.

Στάλθηκε από το XT1072 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #1712 στις: Ιανουαρίου 31, 2016, 11:17 »
Αν  και  είμαι  πολύ  λίγο  στο χώρο  του αμισματοσ  απο τισ πρώτες  μέρες  είχα καταλάβει  οτι το κανονικό τσιγάρο   είχε τελείωση  για παντα για εμένα. Απλα την πρωτη εβδομαδα είχα  μαζί μου τα  σύνεργα του καπνού. Τώρα είναι παρελθόν ..την έχω κατά βρει   φτιάχνω  τα δικά μου αρώματα τραβάω τα ντουμάνια  μου και γούσταρο   αυτήν την ωραία αίσθηση  και όχι αυτό που ένιωθα τοσα  χρονια μονο ενα κάψιμο στο λαιμό και στο στόμα χωρίς πλέων να  καταλαβενω καμια απόλυτος γεύση ....παιδιά σασ ευχαριστώ όλους  και τουσ παλιούς και νέους ατμιστεσ  :respect:

Αυτό ηταν το πρωτο ποστ στο συγκεκριμένο νήμα ακόμα και μετα απο 9 μήνες εξακολουθώ να πιστεύω τα ίδια ακριβώς χωρίς υποτροπή καμια στο κτ

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 31, 2016, 11:22 από giorgos maniadakis »

Αποσυνδεδεμένος g@

• *
  • 7
« Απάντηση #1713 στις: Ιανουαρίου 31, 2016, 11:58 »
Είμαι εδώ και δύο μήνες ατμιστης από την πρώτη ημέρα σταμάτησα το κάπνισμα μετά από 28 χρόνια. Δύο μήνες τώρα δεν έχω καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο ούτε είχα την επιθυμία η την ανάγκη να καπνίσω. .

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #1714 στις: Ιανουαρίου 31, 2016, 12:07 »
Καλημέρα φίλε giorgos maniadakis, υπέροχη διαδρομή!
Να πω κι εγώ κάτι. Σήμερα κλείνω τους 3 άκαπνους μήνες μου. Καμία επιθυμία για κ.τ., ακόμα κι όταν παλάβωσα με τα λίγα mg που είχα βιαστεί ν' ατμίζω. Μία μικρή επιθυμία ήρθε πριν λίγες μέρες όταν ήρθε για πρώτη φορά ο κορεσμός γεύσης, εκεί πήγα να λυγίσω για 1η φορά.

Αυτό που κατάλαβα το λίγο αυτό διάστημα, και εξακολουθώ να επαναλαμβάνω, είναι πως αν σκοντάφτουμε είναι σχεδόν πάντα από δικό μας λάθος (λέω “σχεδόν πάντα” γιατί π.χ. γνωρίζω περίπτωση νέου ατμιστή σαν εμένα όπου σαν αρχικό πακέτο τού έδωσαν στήσιμο για πνευμονικές και λειτουργία στα 35w, κι ευτυχώς το κατάλαβε νωρίς, να σημειώσω επίσης πως ο άνθρωπος ήταν ελαφρύς καπνιστής και άνω των 45).

Τα δικά μου λάθη αν και χοντρά δεν ήταν αρκετά ώστε να με κάνουν να τ' ανάψω. Επιστροφή στα 18mg, κορεσμός γεύσης και τωρινή λύση με καπνικό, κι απόλαυση σε αναζήτηση χτυπήματος.   

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #1715 στις: Ιανουαρίου 31, 2016, 12:10 »
Δέκα μέρες άναψα μια φορά για συγκριτικό και μόνο, και εγένετο θαύμα :angel:
με χάλάσε, βρώμαγε και θυμωμένος γύρισα στον ατμό!

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι οι πρώτες τρεις μέρες στο σύνολο μιας εβδομάδας είναι το δύσκολο κομάτι να ξεχάσεις λιγάκι το βρωμοτσίγαρο και να μην σε νοίαζει πια!
Και λέω λιγάκι γιατί εδώ βέβαια μπαίνει και το θέμα του περιβάλλοντος και του πως αυτό επηρεάζει, αλλά και της στρεσογόνου ψυχολογικής κατάστασης, την χρονική στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις την προσπάθεια. πχ αν ξεκίναγα το εγχείρημα πίσω από την μπάρα που εργάζομαι, πολύ πιθανών να μην άντεχα ούτε τρεις ώρες!!
 Άρα το ψυχολογικό κομάτι μαζί με τα εξωτερικά ερέθισματα  παίζουν σημαντικό ρόλο από κάθε άποψη.

Ο καπνός είναι παρελθόν μαζί με τα μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων. Ήδη έχω αρχίσει να φλερτάρω τα 9 μγ νικοτίνης από τα 24 της πρώτης μέρας! Τι να πω, μακάρι παναγιά μου να συνεχίσω na απεχθάνομαι τον καπνό, και γιατί όχι μια μέρα και τον ατμό !
 Βεβαία στον δρόμο είναι τα κάνγκερ μανγκερ, βτσ , αρτζιμπι, έιτζ ντιεμάι κατσαβίδια και κομπρεσέρ, οπότε θα δοξάσω κ εγώ μαζί με τους κινέζους την χρονια της μαιμούς!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 31, 2016, 12:28 από savo »

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• 1004
  • instagram: @psilosx
    • IG
« Απάντηση #1716 στις: Ιανουαρίου 31, 2016, 12:11 »
Χαίρεται κι από εμένα. Μόλις ένα μήνα ατμιστής αλλά από την ώρα που πήγα και αγόρασα το η.τ. δεν έκανα κανένα τσιγάρο. Με το που κατέληξα στη σωστή γεύση για να ξεκινήσω και να είμαι καλυμμένος δεν είχα καμία διάθεση να κάνω κ.τ. και ούτε μου έχει έρθει ποτέ η επιθυμία. Μάλιστα έχει βελτιωθεί τόσο η όσφρησή μου που πέραν του ότι μυρίζω το κ.τ. των άλλων από αρκετά μακριά, μου βρωμάει κιόλας. Έχει τύχει να βήξω κιόλας από κάτι slim line της πεθεράς :))

Αποσυνδεδεμένος burku318

• 626
« Απάντηση #1717 στις: Ιανουαρίου 31, 2016, 12:39 »
Εγώ πάντως έχω καταλάβει ότι θα γινουμε χειρότεροι από τους καπνιστές. Και εμένα πλέον μου βρωμαει ο καπνός

Αποσυνδεδεμένος arxiloxos

• 524
  • Τα αγαθα κο(λ)ποις κτωνται
    • arxiloxos.simplesait.com
« Απάντηση #1718 στις: Φεβρουαρίου 01, 2016, 12:47 »
Παω για μηνα χωρις κ.τ δεν το ζηταω ιδιαιτερα δεν υποφερω χωρις αυτο ,αλλα ειναι καποιες στιγμες που κολλαει το μυαλό,όπως οταν αναβω το τζακι και συνοδευω την φλογα με καποιο ποτο,τοτε...Αλλα δεν! βραχος!Ελπιζω να συνεχισω ετσι γιατι παρατηρω οτι οσο περνανε οι μερες τοσο πιο πολυ απομακρυνομαι..

Αποσυνδεδεμένος gazius

• *
  • 79
« Απάντηση #1719 στις: Φεβρουαρίου 01, 2016, 16:43 »
Καμμία μα καμμία επιθυμία,έχει τελειώσει πλέον η σχέση μου με το κανονικό τσιγάρο.

Αποσυνδεδεμένος kgalaz

• **
  • 159
« Απάντηση #1720 στις: Απριλίου 06, 2016, 16:00 »
Είμαι κοντά 2 μήνες με το η.τ να πω την αλήθεια κάνω 2-3 κ.τ την ημέρα...Πιο πολύ ο ψυχολογικός παράγοντας, ίσως λόγο ιδιαιτερότητας της δουλειάς μου (βρίσκομαι σε εργοτάξιο εκτός Αθηνών χωρίς πρόσβαση σε πολιτισμό, μένουμε σε camp) έχω 2-3 πακέτα μην πάθει τίποτα το η.τ για τις 15 μέρες που είμαι εδώ και βαρέσω μπιέλες... Εχω βάλει στοίχημα την επόμενη φορά που θα ξαναέρθω να είμαι πλήρης σε εξοπλισμό και να μην πάρω καθόλου πακέτο να δω πως θα πάει...

Αποσυνδεδεμένος specemarine

• **
  • 432
  • Funeral Fog.
« Απάντηση #1721 στις: Απριλίου 06, 2016, 16:06 »
Απολύτως καμία.Ανάβει η γυναίκα κανένα στριφτό στο αυτοκίνητο(με ρωτάει πάντα πριν) και νομίζω ότι μυρίζω χαρτί από τετράδιο που καίγεται.''Μήπως σε ενοχλεί;Να το σβήσω;;'' '' Ναι με ενοχλεί και πολύ γουστάρω που με ενοχλεί!'' :)

Αποσυνδεδεμένος alldaynews

• 629
« Απάντηση #1722 στις: Απριλίου 06, 2016, 21:51 »
Καθόλου μα καθόλου.3 1/2 μήνες μετά δεν το θέλω το τσιγάρο καθόλου μου βρωμάει από τα 10 μέτρα και φυσικά το γουστάρω πολύ.Μα πάρα πολύ λέμε

Αποσυνδεδεμένος Tedys

• **
  • 110
« Απάντηση #1723 στις: Απριλίου 06, 2016, 22:00 »
ετσι και εγω μου βρωμαει απο μακρια
ασε που πλεων  θεωρω αντισεξουαλικο να βλεπω κοπελα να καπνιζει 

Αποσυνδεδεμένος Tazz

• **
  • 137
« Απάντηση #1724 στις: Απριλίου 06, 2016, 22:16 »
Κανονικό τσιγάρο ;
Τι είναι αυτό ;
που το πουλάνε τρώγετε ;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359923 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374827 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328187 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F