vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

655 επισκέπτες, 7 χρήστες
lagoudakis, Tem, captain, Sergios, jim356, Milarepa, manoslykos

επιθυμία για κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος juve11

• *
  • 69
  • Φύλο: Άντρας
Απ: επιθυμία για κ.τ.
« Απάντηση #1695 στις: Ιανουαρίου 03, 2016, 15:19 »
6 μηνες ατμισματος χωρις τζουρα απο κ.τ (μετα απο 13 χρονια).
Πλεον δεν μπορω ουτε να το μυρισω!!!

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #1696 στις: Ιανουαρίου 03, 2016, 15:51 »
Μην το βλεπετε οτι τα 2-3 τσιγαρα στην αρχη μαζι με το η.τ. ειναι κακο πραγμα. Και εγω τον 1ο μηνα που ξεκινησα (αφου εκανα μια διακοπη απο το η.τ. τσιγαρο 3 χρονια), εκανα 2-10 τσιγαρα την ημερα. Αυτα σταδιακα μειονονταν και μεσα σε εναν μηνα παρατηρησα μια μερα οτι δεν εκανα καθολου τσιγαρο. Μονο του ηρθε. Απο τοτε εχουν περασει 6 μηνες και δεν εχω βαλει τσιγαρο στο στομα μου.

Μου εχει ερθει 2-3 φορες η επιθυμια, αλλα πιο πολυ απο απορια να θυμηθω την γευση. Βεβαια, οταν το μυρισω απο αλλον, ξενερωνω εντελως!  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος valsam

• 791
« Απάντηση #1697 στις: Ιανουαρίου 03, 2016, 16:30 »
To διπορτο ειναι  σιγουρο να αποτυχει,και'γω καπως ετσι το ειχα το η.τ μαζι με το κ.τ πριν χρονια που προτωδοκιμασα να περασω στο η.τ και τα 2-3 τσιγαρα την ημερα εγιναν 5-6,10-12 και 25-30 και παρατημα του η.τ στην ακρη!!!
Μια βδομαδα υποθεση ειναι να μην βαλεις καθολου κ.τ στο στομα,μετα την δευτερη βδομαδα  ολο και περισσοτερο μειωνεται η επιθυμια για κ.τ ,στο 3μηνο δοκιμασα κ.τ και μου βρωμουσε το λαχταρουσα ομως ακομη,τωρα 20 μηνες μετα ουτε να το μυρισω δεν θελω αλλα που και που (μια φορα ανα κατι μηνες) θα αναψω κανενα(πραγματικα με το ζορι μια τζουρα) ετσι για να μου υπενθιμηζει ποσο ασχημη-αηδια ειναι η γευση του κ.τ!
Για τον φιλο πιο πανω μια συμβουλη ,μια βδομαδα μην βαλεις ρε φιλε κανονικο τσιγαρο καθολου στο στομα,μετα αμα θες αναψε ενα τσιγαρο και τραβα μια καλη τζουρα(μια ομως!!!!) και πες μου μετα πως θα σου φανει!

« Απάντηση #1698 στις: Ιανουαρίου 03, 2016, 17:16 »
Μην το βλεπετε οτι τα 2-3 τσιγαρα στην αρχη μαζι με το η.τ. ειναι κακο πραγμα. Και εγω τον 1ο μηνα που ξεκινησα (αφου εκανα μια διακοπη απο το η.τ. τσιγαρο 3 χρονια), εκανα 2-10 τσιγαρα την ημερα. Αυτα σταδιακα μειονονταν και μεσα σε εναν μηνα παρατηρησα μια μερα οτι δεν εκανα καθολου τσιγαρο. Μονο του ηρθε. Απο τοτε εχουν περασει 6 μηνες και δεν εχω βαλει τσιγαρο στο στομα μου.

Κι εγώ όταν πρωτοάρχισα το άτμισμα είχα και το πακέτο μου μαζί. Λίγο το "ωπ μου κάνει μπουρμπουλήθρες και δεν ξέρω τι να κάνω", λίγο το "ρε αυτό το υγρό το δοκίμασα στο μαγαζί αλλά τώρα είναι απαίσιο και δεν έχω άλλο" λίγο το "πρέπει να κάνω ολόκληρη ιστορία αντί να ανοίξω απλά το πακέτο μου", δεν θέλει πολύ.

Κάποιοι κατάφεραν από την πρώτη μέρα να μην βάλουν κ.τ. στο στόμα τους. Κάποιοι (όπως κι εγώ) θέλαμε το χρόνο μας. Εγώ απλά μια μέρα ξέχασα να πάρω τα τσιγάρα μου μαζί και είδα ότι δεν μου έλειψε μέχρι να ξαναγυρίσω σπίτι.

Ακόμα υπάρχουν στιγμές που θα ζήλευα ένα τσιγάρο όμως. Αυτό που κάνω τότε είναι να τσιμπάω λίγο τα watt και να τραβάω μερικές βαρβάτες τζούρες και μετά από λίγο μου περνάει :)

Αποσυνδεδεμένος adam

• **
  • 170
« Απάντηση #1699 στις: Ιανουαρίου 03, 2016, 22:50 »
Αν και νέος ατμιστής  έχω δεν έχω κλείσει ακόμα μήνα δεν είχα ιδιαίτερη επιθυμία απο την πρώτη κιόλας μέρα για κτ παρόλα αυτά πριν μερικές ήμερες μου ήρθε να στρίψω ένα (κάπνιζα old holborn απο το'86) με το που το άναψα το έσβησα σκέφτηκα ότι μια και ήταν ανοιγμένο αρκετές μέρες είχε χάσει αρκετή υγρασία και για αυτό με χάλασε η γεύση, του καρφί για κλειστό πακέτο σωστή υγρασία σωστό άρωμα χαλαρό στρίψιμο και μια απ τα ίδια ...
μια πικρίλα και μια αηδία δεν ξέρω αν φταίει που έχω πλακωθεί στα γλυκά (Vamp Vape και τα σχετικά) ή κάτι άλλο αλλά δύσκολα θα μπορούσα να κάνω και τα δυο 

Αποσυνδεδεμένος valsam

• 791
« Απάντηση #1700 στις: Ιανουαρίου 03, 2016, 23:19 »
Φιλε adam και'γω  old holborn  καπνιαζα και το ιδιο πραγμα με εσενα επαθα οταν δοκιμασα να ξακαπνισω κ.τ,μαλιστα η πρωτη μου φορα ηταν κανοντας τρακα ενα marlboro ,εκει ηταν που ειπα πρεπει να φταιει το marlboro,μετα απο κανα μηνα κανω τρακα καπνο old holborn   και εκει τα ιδια,δηλ. ψιλοαηδια,μετα απο κανα δημινο ξανα τρακα καπνο και ακομη χειροτερα,και παει λεγοντας τωρα εδω και 20 μηνες,τα διαστηματα που θα δοκιμασω κ.τ μεγαλωσαν ,δηλ. τωρα πρεπει να εχω καμια 4-5 μηνες απο την τελευταια φορα (το'ξαναπα,μια τζουρα κανω αηδιαζω και το πεταω!) και πιστευω πια οτι δεν θελω αλλο να ξαναπερασω τον ευατο μου απο το τεστ αυτο του κ.τ ,δηλ. δεν χρειαζεται,το εχω σιχαθει πλεον!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 03, 2016, 23:25 από valsam »

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #1701 στις: Ιανουαρίου 04, 2016, 00:49 »
  Δεδομένου πως είμαστε ατμιστές, η ορολογία κ.τ. και η.τ. που βλέπω να χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι είναι λάθος.

Υπάρχει το τσιγάρο και ο ατμοποιητής ._

Αποσυνδεδεμένος valsam

• 791
« Απάντηση #1702 στις: Ιανουαρίου 04, 2016, 01:33 »
Φιλε netsplit η ορολογία ηλεκτρονικο τσιγαρο η εν'συντομια η.τ που χρησιμοποιουμε η e-cigarette που το λενε  στα αγγλικα λαθος ξελαθος αυτη ειναι,πως να το κανουμε?
Και το φορουμ αυτο λαθος ονομα εχει,τι θα πει e-kapnisma?
Ε-atmisma επρεπε να το λενε!

Αποσυνδεδεμένος seliniasmenos

• *
  • 16
« Απάντηση #1703 στις: Ιανουαρίου 04, 2016, 02:57 »

Είμαι στο ατμισμα όχι επειδή ήθελα να διακόψω το κάπνισμα, απλώς το θεωρώ καλύτερο από το κανονικό τσιγάρο. Συνεπώς δεν έχω απαγορέψει από τον εαυτό μου το τσιγάρο. Αν θελήσω τσιγάρο, δεν θα ζορίσω τον εαυτό μου. Κάνω ένα τσιγάρο και έπειτα ξαναγυρίζω στον ατμό μου και το ξεχνάω παντελώς για παρα πολύ καιρό. Νομίζω πως από την μια δεν βρίσκω το κανονικό τσιγάρο τόσο απολαυστικό ( τι ξενέρωτο καπνό είναι αυτό που βγάζει; Εγώ θέλω να βγαίνει ντουμάνι), και από την άλλη έχω ξεφύγει από το μυαλό ενός καπνιστή. Δηλαδή μου φαίνεται περίεργο πια που με το τσιγάρο δεν μπορώ να καπνίσω μόνο μια τζούρα ή για μια ώρα ολόκληρη ασταμάτητα.
Στο τσιγάρο η πιο σημαντική εξάρτηση είναι η ψυχολογική. Και η προσωπική μου γνώμη είναι πως το σημαντικότερο βήμα είναι να απομυθοποιήσουμε την επιθυμία για κανονικό τσιγάρο (ως προς την απόλαυση που σου προσφέρει σε σχέση με το ΗΤ) και όχι να την δαιμονοποιησουμε, γιατί ως γνωστόν έπειτα οι δαίμονες σε κυνηγάνε πάντα.

Αποσυνδεδεμένος perelevas

• **
  • 235
« Απάντηση #1704 στις: Ιανουαρίου 04, 2016, 09:38 »
Φιλε netsplit η ορολογία ηλεκτρονικο τσιγαρο η εν'συντομια η.τ που χρησιμοποιουμε η e-cigarette που το λενε  στα αγγλικα λαθος ξελαθος αυτη ειναι,πως να το κανουμε?
Και το φορουμ αυτο λαθος ονομα εχει,τι θα πει e-kapnisma?
Ε-atmisma επρεπε να το λενε!

Αυτό με το όνομα του φόρουμ ,πιστεύω και εγώ ότι πρεπει να αλλάξει.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #1705 στις: Ιανουαρίου 04, 2016, 10:35 »
Και για να κλείσουμε το off topic, θα σας πω για το όνομα. Το φόρουμ, είναι παλιό! Και όταν δημιουργήθηκε, δεν υπήρχε ορολογία "άτμισμα", "vaping" κλπ. Υπήρχε κάπνισμα και e-kapnisma. Όπως υπήρχε τσιγάρο και e-tsigaro. Και δεν μιλάω για το γνωστό κατάστημα, που θεωρώ πολύ πετυχημένη την επιλογή ονομασίας εκείνη την εποχή, αλλά για κόσμο που νόμιζε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ή "συσκευή προσωπικής ατμοποίησης", ονομαζόταν έτσι. Για το αν θα αλλάξει ή όχι η ονομασία, έχει συζητηθεί και στο παρελθόν. Απλά δεν θυμάμαι που!

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
« Απάντηση #1706 στις: Ιανουαρίου 04, 2016, 10:47 »
Το θέμα είχα θίξει παλαιότερα κι εγώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,20079.msg701117.html

Αποσυνδεδεμένος pkiriakos

• **
  • 185
« Απάντηση #1707 στις: Ιανουαρίου 04, 2016, 11:20 »
Ξεκίνησα το άτμισμα θέλοντας απλώς να μειώσω το τσιγάρο με ένα ε γκοου τι.Μετά απο λίγες ημέρες κατέληξα σε μπούλι σμόουκερ α2 μέγκα τάνκ.Αυτό ήταν.Τέλος.Δεν ήθελα πιά να καπνίσω.4,5 χρόνια απο τότε.Ούτε τζούρα τσιγάρου.Σ αυτό το διάστημα των 4,5 χρόνων δοκίμασα για πλάκα 4 ή 5 φορές να πάρω τσιγάρο απο την γυναίκα μου.Ούτε τρείς τζούρες δεν κατόρθωσα.Το πέταξα αμέσως.Μου αρέσει όμως πολύ η μυρωδιά του κ.τ.Τόσο που μερικές φορές τους προτρέπω να στείλουν καπνό απο κ.τ πρός το μέρος μου.Ούτε σκέψη πιά για κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος steve35

• **
  • 453
« Απάντηση #1708 στις: Ιανουαρίου 04, 2016, 11:46 »
Σε 5 μέρες κλείνω 4 μήνες με το ηλεκτρονικό και εχω κάνει μια τζούρα τσιγαρο να δω πως ειναι. Εγω παρόλο που κάπνιζα πολυ ειμαι απο αυτούς που το έκαναν για ολα τα υπόλοιπα και όχι για τη γευςη του καπνού. Ποτε δεν μου αρεςε πραγματικά οποτε δεν εχω καπνίσει απο την ώρα που πηρα το ηλεκτρονικό και μάλιστα μετα απο ενα-ενάμιση μήνα σταμάτησα τα Καπνικα υγρά γιατι μου ειναι αδιάφορα. Τα "Καπνικα" (λέμε τωρα) που μου αρέσουν ειναι το castle long και το supreme :) TriBeCa δεν πηρα ποτε , καμία φορά 3-4 φορές το μήνα κάνω 1 τανκακι RY για αλλαγή και διαπιστώνω ποσό βαρετό ειναι, πιστεύω με υγρά τύπου primo verde θα αιδιαζα αν τα έκανα λίγη ώρα!! Οποτε δεν νομίζω να κυλησω στο τσιγαρο ποτε , το μόνο που βρίσκω θετικό ειναι οτι το τσιγαρο ειναι πιο ωραίο στο κράτημα. Βεβαια δεν τη λέω σε αυτούς που καπνίζουν στη παρέα αντιθέτως κάνα δυο καπνιστές είχαν θέμα με το ηλεκτρονικό , ειδικά με τον ενα παράλιγο να τσακωθούμε....έβγαζε μίσος όμως!!! Ολα τα υγρά του μύριζαν βανίλια και τον ενοχλούσε γιατι έβγαζε λέει πολυ καπνό...δεν κάνω sub ohm!!

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος alldaynews

• 629
« Απάντηση #1709 στις: Ιανουαρίου 04, 2016, 11:50 »
20 μέρες από την απόφαση και το ξεκίνημα με η.τ και δεν το μετάνιωσα ουτε μια στιγμή 25 χρόνια καπνιστής.Παρακινώ και κόσμο και 1-2 τους έπεισα να ξεκινήσουν και πιστεύω θα τα καταφέρουν.Το θέμα είναι πόσο αποφασισμένος είσαι.Μια μέρα που ξέμεινα στην δουλειά από αντίσταση πήρα από φίλο ένα κ.τ 1 τζούρα έκανα και το πέταξα περίμενα να φυγω και άτμισα.Ελειψη καμμία

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359932 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374829 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328188 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F