[justify]Προσπάθησα να μπω σε διαδικασία προσομοίωσης των όποιων προβλημάτων/δυσλειτουργίας και κυρίως του προβλήματος διαρροών. Δυστυχώς δεν κατάφερα να δω πρόβλημα.
Βέβαια, δεν είμαι καθόλου δίκαιος διότι δεν τον χρησιμοποιώ καθημερινά τον Ναυτίλο, επομένως μου λείπει το βασικότερο κομμάτι στην όλη διαδικασία, έτσι αναγκαστικά συμφωνώ αθόρυβα και με τους φίλους που τον πέταξαν απ’ το παράθυρο. Παρ’ όλα αυτά, όσα μπορώ να πω είναι μόνο θετικά. Το προσωπικό μου ατμιστικό γούστο επιλέγει πλέον τις 1.8Ω κεφαλές, η δε εισαγωγή αέρα μεταβάλλεται διαρκώς μέσα στη μέρα (από 1 οπή ανοικτή έως όλες ανοικτές). Στα βατ, είμαι πάντα χαμηλά (άντε 11W) και η αυτονομία φτάνει μέχρι αργά το βράδυ, όπου και χασμουριέται μαζί μου. Η ευκολία χρήσης του, εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ καλή, δεν χρησιμοποιώ χαρτομάντιλα δεν χρησιμοποιώ εργαλεία ή οτιδήποτε άλλο. Ο χρόνος αναπλήρωσης είναι μερικά δευτερόλεπτα, (άντε να πω μισό λεπτό). Λύσιμο, πλύσιμο, δέσιμο, μερικά λεπτά (άντε να πω 5).[/justify]
[justify]Συνοψίζοντας.[/justify]
[justify]Αν θα τον πρότεινα σε νεοεισερχόμενο ατμιστή; ναι. Αν θα τον επέλεγα ξανά; ναι. Αν είναι καλύτερος του πρώτου Ναυτίλου; ναι. Ποιον θα επέλεγα ανάμεσα στους δύο; τον 1ο Ναυτίλο.[/justify]
[justify]Παρελκόμενα προσωπικής άποψης.[/justify]
[justify]Ένας νεοεισερχόμενος θα έχει προβλήματα, δεν γίνεται διαφορετικά. Θα τα επιβεβαιώσει εύκολα θα τα εντοπίσει δύσκολα. Αν περάσει (και) σε επισκευάσιμους, θα έχει βρει και τα δικά του λάθη. Αν παραμείνει στον δρόμο της λογικής, με όσα πραγματικά έχει ανάγκη, τότε θα βρει σαφώς καλύτερους εργοστασιακούς με επίκεντρο το δικό του ατμιστικό προφίλ. Μέχρι τότε; ο Ναυτίλος 2 παραμένει στα σκουπίδια του. / (έναν ήδη έμπειρο δεν τον δικαιολογώ καθόλου, χωρίς καν να επεκταθώ στο θέμα).[/justify]