vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

379 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, treloneritis, camber

Nautilus 2 by Aspire

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
Απ: Nautilus 2 by Aspire
« Απάντηση #585 στις: Ιουλίου 28, 2017, 17:47 »
Να σε ρωτήσω, όταν βιδώνεις την αντίσταση, ο ατμοποιητής ειναι πάνω σε mod ή όχι;

Αποσυνδεδεμένος otamendi7

• *
  • 16
« Απάντηση #586 στις: Ιουλίου 28, 2017, 17:57 »
καλησπερα φιλε μιμι, οχι δεν τον εχω κουμπομενο ποτε πανω στο μοντ γιατι παντα στην αλλαγη αντιστασης καθαριζω τον ατμοποιητη... 3 φορες απο χτες το βραδυ που ανοιγα να γεμησω βγαινει πανω στο καπακι, και το βγαζω με μια πενσα το κραταω απαλα και το γυρναω σιγα σιγα μην χαλασω και τα σπειρωματα...... σκεφτομαι πολυ να παω σε καποιον αλλο ατμο αλλα δεν ξερω ποιον (ισως ο nautilus x? φαινεται ευκολος στο ανοιγμα) γιατι δεν ειναι μονο το χθεσινο πυ σκαλωσε η αντισταση ειναι και οτι δυσκολευει πολυ στο ανοιγμα γενικα

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2017, 22:12 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Aiakos

• **
  • 219
« Απάντηση #587 στις: Ιουλίου 28, 2017, 18:20 »
εγώ πάντως εδώ και δύο μέρες έχω βρει την υγειά μου με τον ijoy elf. 
Ίδιες επιδώσεις με τον ναυτίλο αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα με τις βλακείες του ναυτίλου. Ανοίγεις, γεμίζεις, ατμίζεις τέλος. 

• *
  • 16
« Απάντηση #588 στις: Ιουλίου 28, 2017, 18:30 »
μονο ενα καταστημα βλεπω να το εχει εδω στην Ελλαδα, και δεν ξερω κατα ποσο θα βρησκω ευκολα αντιστασεις, αν και οντως φαινεται καλο

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2017, 22:12 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Aiakos

• **
  • 219
« Απάντηση #589 στις: Ιουλίου 28, 2017, 18:38 »
λένε ότι πέρνει και τις αντιστάσεις του ναυτίλου. Δεν τις δοκίμασα ακόμα
θα τσεκάρω και θα επανέλθω σχετικά

Αποσυνδεδεμένος papcris

• *
  • 82
« Απάντηση #590 στις: Ιουλίου 28, 2017, 19:25 »
Παίρνει σίγουρα τις αντιστάσεις του Ναυτίλου οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Aiakos

• **
  • 219
« Απάντηση #591 στις: Ιουλίου 28, 2017, 19:31 »
Πράγματι μπορεί να τις πάρει και δουλεύουν μια χαρά.

Έπρεπε να το δοκιμάσω γιατί σε κάποιο βιντεάκι είχα διαβάσει σχόλιο ότι σε κάποιον έβγαζε check atomizer. Προφανώς ο τύπος έκανε κάποια βλακεία εκεί.

Στο θέμα μας όμως... αντιστάσεις από ναυτίλο παίζουν μια χαρούλα. Οπότε ο ίδιος ο ναυτίλος κέρδισε με το σπαθί του μία περίοπτη θέση στο ράφι και ο elf θέση σε κάποιο mod. Οι αντιστάσεις απλά μεταφέρονται στον νέο άτμο, με τις υγείες μας

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #592 στις: Ιουλίου 28, 2017, 19:40 »
Otamendi (Αυτός δεν ειναι παίχτης της Βαλένθια;), Δοκίμασε να ξεβιδώνεις την βίδα του πόλου πριν βάλεις την αντίσταση και την ξαναβιδώνεις μετά. Αυτο που βγαίνει η αντίσταση μαζί με το πάνω μερος ειναι γιατί δεν βιδώνει αρκετα στη βάση.
Αν δεν φτιάξει και με αυτό, τότε πας για IJOY ELF που ειναι ο ίδιος ατμοποιητής ουσιαστικά.

Αποσυνδεδεμένος nikospap

• **
  • 439
« Απάντηση #593 στις: Ιουλίου 28, 2017, 20:54 »
Ο  IJOY ELF TANK  παιρνει ολη την σειρα των αντιστοιχων του ναφτίλου 2?
Στην FT συνιστα την 0.5 om kai 0.7 ομ κεφαλές
Με την 1.8 ομ ολα οκ?
Μαλιστα συγκριτικά με τον ναφτιλο 2, πουλιεται ο αυθεντικος  2ml tank IJOY ELF TANK σε πολύ (12.5 ευρ)  καλή τιμή
Είναι τοσο καλος καιισοροπιμενος εργοστασιακος οσο λένε?

• *
  • 16
« Απάντηση #594 στις: Ιουλίου 28, 2017, 23:00 »
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας το σκεφτομαι ασχημα για τον συγκεκριμενο ατμο, γιατι εχω κουραστει ψιχολογικα ποιο πολυ με το ναφτιλο οσο παραξενο και να σας ακουγετε αυτο :P

Mimi ναι αυτος ειναι αλλα παιζει στην Αγγλια πλεον :P Aυτο που μου ειπες με την αντισταση δε καταλαβα τιποτα χαχα

Αποσυνδεδεμένος Aiakos

• **
  • 219
« Απάντηση #595 στις: Ιουλίου 28, 2017, 23:03 »
προτείνει τις 0,5 και 0,7 γιατί αυτές έχει η ijoy.
Ο άτμο παίρνει τις ίδιες αντιστάσεις με τον ναυτίλο οπότε βάζεις ότι εσύ θες. Μόλις σήμερα δοκίμασα να βάλω στον elf αντιστάσεις που είχα από τον ναυτίλο και δεν είχα το παραμικρό θέμα.

Από απόδοση είναι το ίδιο με τον ναυτίλο (εξάλλου μιλάμε για τον ίδιο σχεδόν ατμοποιητή με κάποιες σχεδιαστικές διαφορές). Για μένα πήρα την ίδια γεύση και ίδια παραγωγή ατμού χωρίς να μπορώ να εντοπίσω κάποια διαφορά σε αυτό το θέμα. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι ο σχεδιασμός του elf τον απαλλάσσει από τα προβλήματα του ναυτίλου με τις διαρροές και τις χαρτοπετσέτες και τα σκουπίσματα, τα δάκρυα και τον ιδρώτα. Όπως είπα και παραπάνω για μένα ο ναυτίλος 2 έχει περάσει στο παρελθόν ανεπιστρεπτί. Όταν θελήσω κάτι πιο stelth ή τσιγαρίσιο θα πάρω τον elf μαζί μου και θα αφήσω πνευμονικούς στο σπίτι

-edit-
καλός ο ναυτίλος... δεν λέω, ΑΛΛΛΑ....
δεν θα τον προτείνω με τίποτα σε νέο ατμιστή γιατί τον βλέπω να τρέχει στο περίπτερο για τσιγάρα με τις διαρροές και τις ιδιαιτερότητες του ναυτίλου. Υπάρχουν πολλοί άλλοι άτμο εκεί έξω που είναι πολύ ευκολότεροι στην χρήση τους, ανοίγω - γεμίζω - ατμίζω. 
Προσωπικά μου την έσπασε πάρα πολύ το γεγονός ότι έπρεπε πάντα να είμαι προσεκτικός και με χαρτοπετσέτες και χαρτομάντιλα στην τσέπη, να ακολουθώ με περισσή ευλάβεια συγκεκριμένη ιεροτελεστία αναπλήρωσης και βιδώματος. Για αυτό και άρχισα να ψάχνω κάτι άλλο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2017, 23:11 από Aiakos »

• *
  • 16
« Απάντηση #596 στις: Ιουλίου 29, 2017, 13:37 »
Εφυγε για σκουπιδια ο ναφτιλος παιδια, εκει που εσφιξα καλα την αντισταση και φαινοταν οτι δε ανοιγει πλεον με το χερι γεμιζω υγρο και παω να κουμπωσω το καπακι νιωθω μια πιεση και δε αφηνε να βιδωσω αλλο ειχε βιδωσει περιπου στη μεση του σπιροματος, οπως παω να ξεβισωσω μου σικωνει και την αντισταση, 2 ML υγρου στα χερια μου και στο πατωμα  :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: 

θα την βγαλω με τον GS AIR καμια βδομαδα και παω για iJoy, ελπιζω να ησυχασω πλεον με αυτον και να παω για εξομολογηση μετα απο τα βρισιδια που εχω ριξει τις τελευταιες μερες :P

Αποσυνδεδεμένος Aiakos

• **
  • 219
« Απάντηση #597 στις: Ιουλίου 29, 2017, 13:48 »
αδερφέ εγώ πέρασα από δύο ναυτίλους...
ο πρώτος ίσως να ήταν κι ελαττωματικός οπότε πήγε πίσω και αντικαταστάθηκε (respect στο κατάστημα). Ο δεύτερος δεν είχε τις πλημμύρες του πρώτου αλλά είχε τα σπαστικά που έχουν όλοι οι ναυτίλοι. 
Με το καλό να βρεις την άκρη σου

Αποσυνδεδεμένος Stratos Xilog

• **
  • 468
« Απάντηση #598 στις: Ιουλίου 29, 2017, 14:33 »
Παιδες ειμαι κι εγω παλιος κατοχος του nautilus mini.φροντισα να παω να δοκιμασω μετην σειρα μου τον καινουργιο nautilus 2. Λοιπον.........θα σας προτεινω με απολυτη σιγουρια,αυτο που εκανα κι εγω!!! Πηγα και αγορασα το sleeve "T" για τον mini και το κουμπωσα επανω.Εχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια γευση με τον nautilus 2 κι αυτο διοτι η καμπανα του ειναι πιο κοντη σε σχεση με το γυαλινο που ερχετε εργοστασιακα και πραγματικα η γευση του ειναι ΙΔΙΑ με του καινουργιου nautilus.Ουτε λεφτα πεταξα,ουτε διαρροες ουτε τιποτα......μια πολυ βολικη,φθηνη και ακρως αποτελεσματικη λυση!!! Οταν θελησει η aspire να προτοπωρησει με τον nautilus,τοτε κι εγω προσωπικα θα την ακολουθησω!!! Σας προτεινω να το δοκιμασετε ανεπιφυλακτα.Να'στε καλα!!!

Αποσυνδεδεμένος kostas...

• **
  • 205
« Απάντηση #599 στις: Ιουλίου 29, 2017, 16:39 »
Έχω δύο ναυτίλους 2. Ο πρώτος μηδέν διαρροές, ο δεύτερος πλημμύρες, άτμιζα και συγχρόνως καθάριζα με χαρτομάντηλο!

Σήμερα σε μία τελευταία προσπάθεια πριν τον βγάλω απ' τη ζωή μου παρατήρησα ότι ο πρώτος δεν είχε το λεπτό o-ring στη βάση του, ενώ ο δεύτερος το είχε.

Το έβγαλα λοιπόν και έγινε το θαύμα! Από το πρωί ατμίζω χωρίς ''δάκρυα'' !!!

Αυτό ήταν τελικά το πρόβλημα; Θα τον δοκιμάσω μερικές μέρες ακόμα και θα δούμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 29, 2017, 17:10 από kostas... »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351384 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104207 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96274 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321463 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602297 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11601 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3104 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609832 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154978 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4361 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias