vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

501 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, thanos1071

Nautilus 2 by Aspire

Αποσυνδεδεμένος nikospap

• **
  • 439
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Nautilus 2 by Aspire
« Απάντηση #600 στις: Ιουλίου 29, 2017, 17:07 »
Περιεργα πράγματα.... ολοι οι ναφτιλοι 2 εχουν αυτό το πολύ λεπτο oring στη βαση...

Μα γιατι η Aspire   τον ερριξε στην αγορα με  προβλήματα  διαρροών?

Μετα τον Νautilus  X που για να ομαλοποhιθη η χρ;hση του χρειαστηκε κιτ , άλλες κεφαλές και άλλο μεγαλύτερο επιστομιο, συνεχιζει η aspire με τον προβληματικό nautilus 2 :)
.

Αποσυνδεδεμένος Aiakos

• **
  • 219
« Απάντηση #601 στις: Ιουλίου 29, 2017, 17:54 »
προβληματικός σχεδιασμός... συμβαίνουν κι αυτά.

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

• 1576
  • perception is reality
« Απάντηση #602 στις: Ιουλίου 29, 2017, 21:40 »
Με δύο ναυτίλους 2 τους τελευταίους 4 μήνες (οι πρώτες μου "ατμομηχανές" που με βοήθησαν -μαζί με το "κατάλληλο" υγρό- να κόψω το τσιγάρο "μαχαίρι" μέσα σε τρεις μέρες), διαπίστωσα ότι κάποιες αντιστάσεις της aspire είναι κακοκατασκευασμένες. Ίσως οφείλεται στο σπείρωμα της κορυφής τους σε σχέση και με το ύψος τους, ίσως και στην ευθυγράμμισή τους από το σπείρωμα της βάσης μέχρι την κορυφή τους (κακή εφαρμογή των δύο τμημάτων τους από το εργοστάσιο). Όταν τις βίδωνα μόνο στο καπάκι ή μόνο στη βάση, δεν υπήρχε πρόβλημα βιδώματος. Αλλά συνδυαστικά τοποθετώντας τις στον ατμοποιητή, το καπάκι του δεν βίδωνε πλήρως. Μου έχουν τύχει τρεις τέτοιες αντιστάσεις μέχρι τώρα (στις περίπου 30). Αν σας τύχει τέτοια και δεν βιδώνει ομαλά και πλήρως το καπάκι του ναυτίλου, πετάξτε την, για να μην καταστρέψετε τα σπειρώματα του ατμοποιητή, προσπαθώντας να βιδώσετε το καπάκι του.
Κατά τα άλλα, αφού πέρασα τη σύντομη φάση του αρχάριου της χρήσης του ναυτίλου 2 (ήμουν τότε και αρχάριος στο άτμισμα), νομίζω τελικά ότι είναι ένας πολύ βολικός στη χρήση και ιδιαίτερα "φορητός" ατμοποιητής. Τον συνδυάζω με το istick pico και συχνά μπαίνει στην πίσω τσέπη του παντελονιού(!!!) για να "ελευθερώσω" τα χέρια μου για λίγο (και δεν στάζει καθόλου). Είναι κατάλληλος για αρχάριους που θέλουν να ξεφορτωθούν αμέσως το τσιγάρο, διατηρώντας την ίδια ευκολία/ταχύτητα που ανοίγουν το πακέτο τσιγάρων για να καπνίσουν. Και σε σχέση με την ευκολία χρήσης που προσφέρει, αποδίδει τη γεύση του εκάστοτε υγρού αρκετά καλά (με την 1.8Ω αντίσταση ακόμα και σε λίγα watt, οπότε κρατάει και η μπαταρία περισσότερο και αντέχει το μπαμπάκι της αντίστασης περισσότερο).
Όμως, το κόστος των αντιστάσεων μπορεί να είναι σημαντικό έξοδο, ανάλογα με το πόσο γρήγορα τις "μπουκώνει" το εκάστοτε υγρό. Οι αντιστάσεις του, λόγω λεπτού σύρματος, μικρής διαμέτρου του πηνίου της αντίστασης και λεπτών στρωμάτων βαμβακιού περιφερειακά του κατακόρυφα τοποθετημένου πηνίου της αντίστασης, χρειάζονται συχνά άλλαγμα (για κάποια υγρά). Συνήθως κρατάνε για 3-4 μπουκαλάκια των 10ml.
Με καθάρισμα του εσωτερικού της "μπουκωμένης" αντίστασης με ένα λεπτό κατσαβιδάκι (περιστρέφοντάς το) και με καυτό νερό και φύσημα του νερού από την κορυφή της αντίστασης, καθαρίζονται κάπως οι αντιστάσεις και κρατάνε για 4-5 γεμίσματα ακόμα (ανάλογα με το υγρό), αφού στεγνώσουν (χωρίς αλλοίωση της γεύσης). Αρκεί να μην ξεχαστείς και αδειάσει το τανκ την ώρα που ατμίζεις (και αρχίσει να "αρπάζει" το μπαμπάκι). Για το καθάρισμα, μετά το ξύσιμο της μάκας του εσωτερικού της αντίστασης με το κατσαβιδάκι, χρειάζεται να φράξεις με τα δάχτυλα τις εισαγωγές αέρα της αντίστασης, για να πιεστεί το ζεστό νερό να βγει από τις εισαγωγές υγρού (που φράσσονται από μπαμπάκι), καθώς φυσάς το ζεστό νερό από πάνω, ώστε έτσι να καθαρίσει το μπαμπάκι (που το βλέπεις από τις εισαγωγές υγρού της αντίστασης να γίνεται πάλι "λευκό" σιγά-σιγά, μετά από μερικά φυσήματα).

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #603 στις: Ιουλίου 29, 2017, 21:53 »
Ασχετα με τό ότι υπάρχουν πολλοί ευχαριστημένοι με χωρίς προβλήματα, πρώτος εγω μάλιστα, δεν εχω ξαναπιάσει πιο απροβλημάτιστο εργοστασιακό, όλοι όσοι έχουν προβλήματα δεν ειναι παλαβοί. 
Ειναι μεγάλο φάουλ να υπάρχει τόσο μεγάλο ποσοστό αστοχίας. Είναι αποτυχία της εταιρίας που δεν μπόρεσε να κάνει ενα βασικό ποιοτικό έλεγχο.
Για το καθαρισμό της αντίστασης απλά διαφωνώ με όλη μου τη ψυχή.

Αποσυνδεδεμένος otamendi7

• *
  • 16
« Απάντηση #604 στις: Ιουλίου 30, 2017, 17:56 »
θα συμφωνησω με τον mimi, πειραμε  μαζι με εναν φιλο 2 ναυτιλους  μετα απο 4-5 μηνες χρησης εγω χτες τελικα τον πεταξα, ο αλλος ατμο εχει κοπει με τροχο και εχει μεινει μονο το καπακι, μου το προτεινε και εμενα να το κανει ετσι, αλλα οχι ρε φιλε πλειρωσα 35 ευρω υποτιθετε για να δουλευει σωστα και οχι με πατεντες

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

• 1123
« Απάντηση #605 στις: Ιουλίου 30, 2017, 18:13 »
''εγω χτες τελικα τον πεταξα''
κακώς έπραξες,ας τον χάριζες εδώ http://vaping.gr/index.php/board,137.0.html

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #606 στις: Ιουλίου 30, 2017, 19:42 »
Μάλλον δεν θα έχει αντιπάθειες να τον δώσει. :)

• *
  • 16
« Απάντηση #607 στις: Ιουλίου 30, 2017, 19:57 »
εχεις δικιο χαζομαρα μου ειμαι νεος στο φορουμ ποιο πολυ μπηκα για να ρωτησω για αυτο το "πραγμα" 

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #608 στις: Ιουλίου 30, 2017, 20:50 »
Και να ήθελε, δεν θα μπορούσε καθώς δεν έχει αρκετά μηνύματα...

• 1576
  • perception is reality
« Απάντηση #609 στις: Αυγούστου 01, 2017, 15:13 »
Επί της χρηστικότητας... περπατώντας!: Για εύκολο ξεβίδωμα της "πανοπλίας" (καμπάνας), κρατάς με το αριστερό χέρι το μοντάκι που έχει τον ναυτίλο 2 βιδωμένο πάνω του και χώνεις το νύχι του αντίχειρα στην εγκοπή του δαχτυλιδιού της βάσης (που έχει τις τρύπες του αέρα) για να κρατήσεις κόντρα την βάση. Ξεβιδώνεις το καπάκι, γεμίζεις και ξαναβιδώνεις. Φυσικά, δεν χρειάζεται κανένα γερό σφίξιμο πουθενά, ούτε πάνω στο μοντάκι ούτε της καμπάνας πάνω στη βάση της. Ακόμα και όταν είναι ζεστός από τη χρήση, δεν δυσκολεύει το ξεβίδωμα... περπατώντας!. Αν τα λαστιχάκια είναι στη θέση τους και δεν έχουν σοβαρή φθορά, δεν στάζει καθόλου. Το αναποδογύρισμα για την τελευταία στροφή του βιδώματος της καμπάνας είναι χρήσιμο (για την "υποπίεση") όταν γεμίζετε "υπερβολικά" το τανκ (αν δεν..., τότε δεν χρειάζεται ούτε αυτό).  

• *
  • 16
« Απάντηση #610 στις: Αυγούστου 01, 2017, 16:03 »
το νυχι μου μετα απο 4 ημερες (χωρις ναυτιλο  8)) αρχιζει και επανερχετε οπως ηταν πριν τον αγορασω, ασε δε ο δεξης δειχτης( το δαχτυλο μου) ακομα εχει πληγες απο αυτην την σατανιασμενη καμπανα :P... με οσο ποιο απαλο σφιξιμο γινοταν, τωρα τελυταια βρηκα πατεντα κατι λαστιχενια γιαντια για να τον ανοιγω αλλα μονο για σπιτι, αν ξεμενα καπου εξω δε ξερω τι θα γινοταν!!!!

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 01, 2017, 16:18 από Cruiser79 »

• 1576
  • perception is reality
« Απάντηση #611 στις: Αυγούστου 01, 2017, 16:10 »
Κατανοώ και δέχομαι, αν και δεν το αποδέχομαι. Έτσι κι αλλιώς,... τον ξεφορτώθηκες, οπότε... θα χρειαστείς νυχοκόπτη πια! :)

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 01, 2017, 16:19 από Cruiser79 »

• *
  • 16
« Απάντηση #612 στις: Αυγούστου 01, 2017, 16:24 »

χαχα σωστος, πραγματικα οσο θα τον θαυμαζω και θα τον προωθω με τα καλυτερα λογια σε θεμα γευσης αλλο τοσο θα τον κραζω για την δυσλειτουργια του και θα αποθαρυννω κοσμο να τον αγορασει :P

• 1576
  • perception is reality
« Απάντηση #613 στις: Αυγούστου 01, 2017, 16:30 »
Μην ξεχνάς: your perception is your reality... only! :)

Αποσυνδεδεμένος Mastervape

• *
  • 91
« Απάντηση #614 στις: Αυγούστου 02, 2017, 18:23 »
Παρελαβα και εγω τον συγκεκριμενο ατμοποιητη. Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες ειναι σαν προσομοιωση τσιγαρου και χτυπημα πολυ καλο με 6αρα νικοτινη και την 1.8 αντισταση. Για κακη μου τυχη εκαψα την 0.7 και δεν προλαβα να την δοκιμασω γιατι ξεχασα να βγαλω το preheat  απο το μοντακι μου στα 160 βατ που ειχα στον sub-ohm ατμοποιητη μου
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2017, 18:33 από Mastervape »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351388 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104208 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321465 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602298 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11603 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3106 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609834 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154981 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161975 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4362 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17726 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias