vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

417 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, sv8swi, camber, kyrgiannis, thanos1071

Nautilus 2 by Aspire

Αποσυνδεδεμένος tritonas00

• *
  • 43
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Nautilus 2 by Aspire
« Απάντηση #570 στις: Ιουλίου 17, 2017, 20:56 »
Να πω και γω την γνωμη μου για τον ατμοποιητη, εχω και τον παλιο τον 5ml και τον 2

Εξαιρετικο air flow, απιθανη γευση, δροσερος και πυκνος ατμος (κανω 70vg υγρα)

Στα διαδικαστικα, τον δουλευω με την 1.8. Επειδη ειναι πολυ λιγα τα ml, τον φουλαρω σχεδον μεχρι πανω για να κερδισω οσο μπορω. Μετα καλο βιδωμα την καμπανα (οχι πολυ σφιχτα αλλα καλα) και λιγο τιναγμα με μια χαρτοπετσετα να φυγει το λιγο extra υγρο απο την αντισταση ωστε να μην εχω καθολου γουργουρισμα εξαρχης. Μαλλον οπως βιδωνουμε, δημιουργειται πιεση και σπρωχνει παραπανω υγρο στην αντισταση.

Διαρροη καμια.

Ειναι εξαιρετικος, και αν ηταν παραπανω ml θα ηταν το τελειο, για μενα τουλαχιστον. Μακαρι να βγει καποιο extension.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 17, 2017, 21:32 από tritonas00 »

Αποσυνδεδεμένος jolal1967

• *
  • 9
  • 2 χρόνια χωρίς κ.τ. και πάμε!!!
« Απάντηση #571 στις: Ιουλίου 18, 2017, 09:42 »
Καλημέρα.
Πιστεύετε ότι σε γεύση είναι καλύτερος από τον μινι? Είτε με την 1,8Ω είτε με την 0,7Ω? Και αν γνωρίζει κάποιος αν έχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση μεταξύ των 2 αντιστάσεων.
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος nikospap

• **
  • 439
« Απάντηση #572 στις: Ιουλίου 18, 2017, 09:51 »
 O nautilus  2 κατώτερος ,κατά την γνώμη μου , του Cubis 2.

Mε τις  καινούργιες κεφαλές των 3.5 μλ εχει και διπλάσια σχεδόν χωρητικότητα.8)

Αποσυνδεδεμένος pan83

« Απάντηση #573 στις: Ιουλίου 20, 2017, 12:15 »
Τον δουλεύω από το Σάββατο με την 1.8 και έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Ωραίος και γευστικός ατμός και χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας.

Για όσους έχουν θέμα με διαρροές: Την πρώτη μέρα που δεν ήξερα πόσο να βιδώσω κλπ, τον μάγκωσα πάνω στο μοντάκι και είδα και έπαθα να τον ξεβιδώσω. Στην προσπάθειά μου να το κάνω αυτό, έφυγε το πολύ λεπτό o-ring που βρίσκεται λίγο πάνω από το airflow και πάνω στο οποίο πρέπει λογικά να κάθεται η καμπάνα. Το τοποθέτησα ξανά πρόχειρα, αλλά το έβαλα λανθασμένα πάνω στο μεγάλο o-ring που κάθεται το τζαμάκι και όχι στο σωστό μέρος. Οι διαρροές ήταν πολλές και δεν μπορούσα να καταλάβω τι έφταιγε. Τοποθετώντας το στο σωστό σημείο (μια σκάλα πιο κάτω από το μεγάλο o-ring που κάθεται το τζαμάκι και λίγο πάνω από το airflow) και ακολουθώντας απλές συμβουλές (όπως π.χ το γύρισμα ανάποδα κατά τις τελευταίες στροφές της καμπάνας), δεν έχω πλέον απολύτως καμία υποψία διαρροής.

Ελπίζω να βοηθήσει το παραπάνω σε περίπτωση που κάποιος έχει κάνει το ίδιο λάθος και έχει διαρροές.

Αποσυνδεδεμένος ggiassas

• *
  • 49
« Απάντηση #574 στις: Ιουλίου 23, 2017, 22:31 »
Λοιπον εγω τον εχω 2 μηνες περιπου και δεν εχω καμμια διαρροη. Απλα τον σφίγγω μεχρι εκει που τερματιζει το σπειρωμα. Δεν το πιεζω για παραπάνω. Για τις αντιστασεις νομιζω οτι η 0.7 εχει λιγο καλυτερη γευση και ντουμανι αλλα και αρκετη περισσοτερη καταναλωση. Τον γεμιζω μεχρι τις γραμμες στις σπειρες και οχι παραπανω.

Αποσυνδεδεμένος kostas...

• **
  • 205
« Απάντηση #575 στις: Ιουλίου 24, 2017, 15:19 »
Έχω δύο αγορασμένους με διαφορά περίπου 3 μηνών, ο πρώτος μηδέν διαρροές όπως και όσο και να τον γεμίσω, επίσης είναι τόσο στεγνός που μπορώ να τον γεμίσω χωρίς χαρτομάντηλο και χωρίς καν να λερωθώ.

Ο δεύτερος πάλι διαρροές από παντού, αφού σκέφτομαι να τον αφήσω στην άκρη για ανταλλακτικά.

Αποσυνδεδεμένος Aiakos

• **
  • 219
« Απάντηση #576 στις: Ιουλίου 26, 2017, 18:14 »
Μόλις σήμερα παρέλαβα (μετά από 44 μέρες δρομολόγιο) τον Ijoy Elf MTL και θα ήθελα να κάνω μία γρήγορη αντιπαραβολή με τον Nautilus 2 μιας και μοιράζονται τις ίδιες αντιστάσεις.

Δυστυχώς για την ώρα δεν μπορώ να εκφέρω πλήρη άποψη αφού δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τις αντιστάσεις του ναυτίλου στον ελφ. (η ijoy δίνει μία 0.5 και μια 0.7). Προς στιγμήν παίζω με την 0.7 αφού είναι και το κοινό σημείο των δύο εταιριών

Η πρώτη εντύπωση όμως είναι πάρα πολύ θετική.
Η απόδοση είναι πολύ κοντά στον ναυτίλο και φυσικά ΔΕΝ έχει κανένα από τα προβλήματά του με αναπληρώσεις, πετσέτες, δάκρυα αίμα ιδρώτα κτλ. (για την ώρα... δεν ξέρω τί μου επιφυλάσσει το μέλλον).
Καλή τζούρα και το aircontrol πολύ καλό και clicky. Το airflow είναι όμοιο με του ναυτίλου με όμοιες επιλογές και ποσότητα αέρα.

Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα ο ναυτίλος κερδίζει πανηγυρικά μία θέση στο ράφι.

Αποσυνδεδεμένος tzabalala

• *
  • 18
« Απάντηση #577 στις: Ιουλίου 26, 2017, 20:07 »
Δοκίμασα τη 0,7, αρκετά καλή. Η 1,8 δε με τρέλανε. Η τέλεια αντίσταση για τον Ναυτίλο, κατ' εμέ, είναι η 1,2. Η απόλυτη χρυσή τομή. Ψιλοδιαρροές είχα, επειδή περνούσε υγρό στην τροφοδοσία. Το έλυσα βιδώνοντας πιο σφιχτά την αντίσταση στη βάση.

Αποσυνδεδεμένος rouli726

• *
  • 74
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #578 στις: Ιουλίου 27, 2017, 00:04 »
καλησπερα. 
χθες αγορασα αντιστασεις 1,6. μεχρι τοτε ημουν με τις 0,7 και 1,8 της αρχικης συσκευασιας. η αγαπημενη μου ηταν η 1,8 αλλα δεν την ειχε στο ατμομαγαζο της γειτονιας γτ δεν "πουλαει" οπως μου ειπε.
η 1,6 ομως μου φαινεται αρκετα πιο αερατη, δεν ξερω γιατι. γενικα δεν με ικανοποιει πολυ.
οι υπολοιποι τι εντυπωσεις εχετε?
ποια θεωρειτε την καλυτερη κεφαλη για τον ναυτιλο 2 , δεδομενου πως προτιμω γευση απο ντουμανι?

Αποσυνδεδεμένος mpol

• **
  • 353
  • Μιχάλης
« Απάντηση #579 στις: Ιουλίου 27, 2017, 00:45 »
Καλησπέρα.
Κοίτα , οι αντιστάσεις είναι υποκειμενικό πράγμα.
Σε άλλους αρέσει η 0.7 , σε άλλους η 1.8...
Ένας φίλος , πιο πάνω , αναφέρει και την 1.2 , την οποία λίγοι έχουν δοκιμάσει
και του άρεσε περισσότερο απ' όλες.
Αν θες πιο σφιχτή και γεύση , βάλε την 1.8
Αν θες πιο αεράτη (και γεύση πάλι), πας στην 0,7.
Άλλωστε έχει τόσο ωραίο air flow ο νέος Ναυτίλος ,
που θα βρεις τι σου πάει περισσότερο. Οι επιλογές είναι πολλές.
Εσύ θα κρίνεις πάντως , να το θυμάσαι!

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #580 στις: Ιουλίου 27, 2017, 03:07 »
ποια θεωρειτε την καλυτερη κεφαλη για τον ναυτιλο 2 , δεδομενου πως προτιμω γευση απο ντουμανι?
0,7 20 watt

Αποσυνδεδεμένος crazyio

• *
  • 94
« Απάντηση #581 στις: Ιουλίου 27, 2017, 15:57 »
Και εγω ποτε δε  συμπαθησα τις 1.6
Ειμαι της 1.8 ...

Αποσυνδεδεμένος kos

« Απάντηση #582 στις: Ιουλίου 27, 2017, 23:56 »
Εχει κανεις το ναυτιλο τον μεγαλο 5 ml να μου πει διαφορες με τον μινι τον οποιο εχω και τον ναυτιλο 2 σε αερα και γευση ?

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #583 στις: Ιουλίου 28, 2017, 00:29 »
Ουσιαστικά απολαμβάνεις την χωρητικότητα....ο ενας 5μλ , ο άλλος ουτε 2μλ....
Γεύση , κτυπημα , ντουμανι  , σε εμενα τουλάχιστον, ιδια.
Το πλεονέκτημα του 5μλ είναι η σαφώς μεγαλυτερη αυτονομια.
Παλαιά πλέον μοντέλα αμφότεροι :bye:

Εχω και τον ναυτιλο 2 , καλή γευση ,   καλυτερη από τους παλαιους, και αυτος ομως  μικρη χωρητικοτα και κανει και καποιες διαρροες στην πληρωση  και καμμια φορα από το αιρ -φλοου

Ο αερας σε ολους τους αναφερομενους ατμο,  ρυθμίζεται όπως θελεις
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2017, 00:36 από vamaxin »

Αποσυνδεδεμένος otamendi7

• *
  • 16
« Απάντηση #584 στις: Ιουλίου 28, 2017, 17:35 »
Καλησπερα παιδια, ειμαι στο παρα τσακ να πεταξω στα σκουπιδια τον nautilus 2.... Τον εχω κοντα στους 4-5 μηνες (εκπληκτικη γευση και με 1.8 αντισταση που χρησημοποιω) και μου βγαζει καθε φορα τον αδοξαστο να ξεβιδωσω το καπακι για να βαλω υγρο μεσα, δεν το σφιγγω πολυ το δαχτυλο μου εχει ξεφλουδισει!!! Το αποκορυφωμα χτες εβαλα καινουρια αντισταση και με το που παω να την γεμησω την δευτερη φορα, η αντισταση κωλησε στο καπακι πανω και οτι υγρο (λιγο) επαισε στην βαση μεσα στην τρυπα!!! την εβγαλα την ξανα εβαλα ακομα απο το καπακι βγαινει η ατνισταση.... τωρα χρησημοποιω προσωρινα εναν GS AIR 2 που ειχα μεχρι να δω τι θα κανω

Συγνωμη για τυχον ορθογραφικα λαθη!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104111 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96187 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321359 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602205 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11572 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3093 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609730 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154959 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161807 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4347 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17692 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias
ΓΛΥΚΑ SnV ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ Shake and Vape 19 12502 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 17:53
από Barbapaidi