Κάποιοι θα παίξουν τζόκερ αύριο...
Μπορεί, μέσα τους, να κάνουν και όνειρα...
Τόσα για τα ταξίδια, τόσα για να γίνει καλά η μάνα, τόσα για γκόμενες.
Α,... μην ξεχάσουμε να υποτιμήσουμε και αυτούς που τα ξεκίνησαν όλα αυτά...
εκεί που εμείς απολαμβάναμε τις φραπεδιές μας,με τις 109 ζάχαρες, κάποιοι μοχθούσαν, έγραφαν, έσβηναν, προγραμμάτιζαν...
σε μια Ελλάδα που και πέτρα να σηκώσεις, ρεμούλα θα βρεις...
σε μια Ελλάδα που αν προσφέρεις κάτι, το σίγουρο είναι ότι θα στο φάνε και θα πάνε αυτοί με τις γκόμενες, αντί να πας εσύ...
σε μια Ελλάδα που οπωσδήποτε αυτός που κάνει κάτι το κάνει γιατί θέλει να φαίνεται Μεγαλύτερος από σένα...
σε μια Ελλάδα που έχει έντεκα εκατομμύρια κέντρα του Σύμπαντος...
σε μια Ελλάδα που πολλοί βλέπουν σαν το απόλυτο θηλυκό την άρρωστη Μάνα σου...
Μια πεταλούδα (λέει η θεωρία του Χάους), μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω.
Απλά κουνά τα πολύχρωμα φτερά της, στον αέρα να σταθεί, χωρίς να ξέρει γιατί...
Κάποιοι άνθρωποι, απλά ζητάνε το πρωταρχικό ατομικό δικαίωμα: να παλέψουν, να γίνουν νέοι, να αλλάξουν τον Κόσμο.
Να σώσουν ζωές - μην ξεχνάμε πώς βρεθήκαμε εδώ...
Οι πιθανότητες, βάσει στατιστικών, είναι ελάχιστες.
Όμως:
είναι πολύ περισσότερες από αυτές που σε έκαναν το πιο ζωηρό σπερματοζωάριο, κάποτε... πού να ήξερες τότε, ότι θα γεννιόσουν σε μια χώρα που ΜΗΝ τυχόν και κάποιος τολμήσει κάτι... και ότι το "ζωηρόν" θα γινόταν "καναπεδιαστόν".
είναι πολύ περισσότερες από αυτές που σε κάνουν να φαντασιώνεσαι μετά την κλήρωση του τζόκερ
είναι πολύ λιγότερες από τον Παράδεισο που σου προσφέρουν τα "το φαϊ σου, η TV σου και το @ σου"
Αδερφέ, γουστάρω να νιώσω πεταλούδα.
Να νομίζω πως είμαι μέσα σε κυκλώνα κοσμικό και να παλεύω με τον αέρα, έστω κι αν αυτός προέρχεται από να μην πω που... και πού ξέρεις...
Συνατμιστή, γουστάρω να ελπίζω ότι θα αλλάξω τον κόσμο, όπως κι εσύ γουστάρεις να κερδίσεις το τζόκερ.
Συνάνθρωπε, δεν γουστάρω να βλέπω πολυτελείς παράγκες...
Φίλε, θα το παλέψω,
δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου
Χάνουμε πολύτιμο χρόνο.
Άλλα έπρεπε να συζητάμε τώρα
και όχι το
"εγώ είμαι ο πιο ικανός,
μου το έλεγε και η μαμά
όταν ήμουν μικρός"
Δοξάστε με
Η Γη θα γυρνά μεθαύριο και χωρίς εσένα και στα π@ρι@ της οι κακίες, δεν θα αλλάξει κάτι, κανείς δεν θα σε θυμάται ΕΤΣΙ...
Αν, όμως, σπρώξεις...