vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

299 επισκέπτες, 5 χρήστες
Buliwyf, I.P, Mantis039, Kouros17, ThioVag

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Nobacco Mini & More (ΕΠΙΣΗΜΟ REVIEW)

Αποσυνδεδεμένος Kris

• e-sexy ατμιστής
  • **
  • 291
  • Φύλο: Άντρας
  • Θέλω κάποια να μ’αγαπήσει για τα λεφτά της... ツ
Απ: Nobacco Mini & More (ΕΠΙΣΗΜΟ REVIEW)
« Απάντηση #225 στις: Δεκ 13, 2011, 23:52 »
Μαλιστα κυριοι..αλλα το εμφανισιακο του πως ειναι?? γιατι ειναι βασικο να περναει χαλαρα χωρις να με κοιτανε διαφοροι με υφος "καλα αυτο το κοριτσακι που παει το τσιμπουκι αυτο??σαν τον προπαππου μου σε μια φωτογραφια του 1800 ειναι!!"
και αυτο το λεω γιατι εγω θελω να το κραταω ως επι το πληστον σαν κ.τ. και οχι οπως ολα τα η.τ.!! και η μπαταρια του υβριδικου ειναι μεγαλη!!!

εχω καταντησει κουραστικη!!! Ζητω εκ των προτερων συγνωμη!!!

Sent from my Liquid using Tapatalk

Εμείς να δεις πως κοιτάμε τους διάφορους με κ.τ. στο χέρι...  ;D

Σκοπεύω να πάρω χριστουγεννιάτικο δώρο στην κυρά μου το εν λόγω Mini & More... Το είδα από κοντά και είναι καλαίσθητο κομψό και πολύ όμορφο...και απλό στην χρήση με αυτόματη μπαταρία!

ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ και η μινι!  ;D  :tongue_smilie:

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 13, 2011, 23:57 από DonVito »

Αποσυνδεδεμένος mouko

• 514
  • Φύλο: Γυναίκα
  • σήματα... ατμού!!!
« Απάντηση #226 στις: Δεκ 13, 2011, 23:54 »
Δικιο εχεις petra!!αλλα αυτο που με φοβιζει ειναι οτι θα το παρατησω αν ειναι να γινομαι σημειο αναφορας!!
Παντως θα παω σε ενα μαγαζι τους για να το δω εκει..
Σημερ btw τουσ επαιρνα τηλ στα κεντρικα και εβγαζε μνμ οτι μιλαει ολη την ωρα!!!!

Sent from my Liquid using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #227 στις: Δεκ 14, 2011, 00:22 »
Σωστά ;) Το μήνυμα του vagelis m ήταν το τελευταίο πριν αρχίσουν να μιλάνε για παραγγελίες από εξωτερικό ;D

Και μετά από αυτήν την παρέμβαση ας επιστρέψουμε στο θέμα μας ;)

Δε το πρόσεξα :eyesplash:
Ζητάω συγνώμη.  :-[

Στο θέμα μας,λοιπόν.
Η εναλλακτική της μπαταρίας hybrid αντί του m&m,είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Όπως είπε και ο συνονόματος,είναι και πολύ καλή οικονομική λύση για κάποιον που ξεκινά την αγορά ενός η/τ.
Ειδικά για κάποιον που δεν θεωρεί τον εαυτό του "hardcore" καπνιστή-ατμιστή,είναι πολύ καλή λύση.
:) :bye:

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #228 στις: Δεκ 14, 2011, 00:28 »
θα ηθελα να με βοηθησετε σε μια απορια που εχω μιας και σκεφτομαι να παρω το mini & more,
σορρυ αν ακουστει λιγο χαζη η ερωτηση μου αλλα επειδη ως τωρα εχω συνηθισει μονο σε τανκ και επειδη θελω να ελεγχω την ποσοτητα των ml που ατμιζω..
σε ενα καρτο απο οτι εχω διαβασει αν το αφησεις να στεγνωσει τοτε θα σου χαλασει, σωστα?
πρεπει δηλαδη συχνα πυκνα να ριχνω υγρο? γενικα με μπερδευει το θεμα των καρτο ενω στο τανκ βλεπω ποσο εχει μεσα και αναλογως πραττω..στο καρτο τι κανουμε?

Αποσυνδεδεμένος vaios61

• **
  • 128
« Απάντηση #229 στις: Δεκ 14, 2011, 00:33 »
Οταν θελει υγρο εχει λιγοτερο ατμο και αλλοιωνεται η γευση του υγρου :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• stravogian-non ατμιστής
  • 1045
« Απάντηση #230 στις: Δεκ 14, 2011, 00:39 »
Μια ερώτηση στους έχοντες κάρτο m&m με hybrid μπαταρία: έχουν την ίδια διάμετρο?
Σόρι αν υπάρχει ήδη κάποια φωτό και δεν την έχω δει  :D

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #231 στις: Δεκ 14, 2011, 00:40 »
σε ευχαριστω vaio61 για την γρηγορη ανταποκριση σου  :)

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• Vaping Yoda
  • 1115
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
« Απάντηση #232 στις: Δεκ 14, 2011, 00:46 »
Μια ερώτηση στους έχοντες κάρτο m&m με hybrid μπαταρία: έχουν την ίδια διάμετρο?
Σόρι αν υπάρχει ήδη κάποια φωτό και δεν την έχω δει  :D
Όχι δεν έχουν την ίδια διάμετρο.

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• stravogian-non ατμιστής
  • 1045
« Απάντηση #233 στις: Δεκ 14, 2011, 00:48 »
Ευχαριστώ πολύ Ωμέγα

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #234 στις: Δεκ 14, 2011, 01:17 »
θα ηθελα να με βοηθησετε σε μια απορια που εχω μιας και σκεφτομαι να παρω το mini & more,
σορρυ αν ακουστει λιγο χαζη η ερωτηση μου αλλα επειδη ως τωρα εχω συνηθισει μονο σε τανκ και επειδη θελω να ελεγχω την ποσοτητα των ml που ατμιζω..
σε ενα καρτο απο οτι εχω διαβασει αν το αφησεις να στεγνωσει τοτε θα σου χαλασει, σωστα?
πρεπει δηλαδη συχνα πυκνα να ριχνω υγρο? γενικα με μπερδευει το θεμα των καρτο ενω στο τανκ βλεπω ποσο εχει μεσα και αναλογως πραττω..στο καρτο τι κανουμε?

Εγώ κάθε μισή ώρα ατμίσματος συμπληρώνω λίγες σταγόνες μέχρι να υγρανθεί το πάνω μέρος του πολυεστέρα. 2-4. Αν περιμένεις να φτάσει το υγρό στον πάτο για να το καταλάβεις, μάλλον θα τον κάψεις γρήγορα τον κάρτο. Πάντως, αν έμαθες σε τανκ, νομίζω ότι θα σου φανεί πιο εύκολο το κάρτο. Δεν στάζει, δεν έχει διαρροές, δεν έχει διακυμάνσεις απόδοσης, δε θέλει μαγικά κόλπα συντήρησης. Μόνο λίγο φύσημα δυνατό προς τα έξω 2-3 φορές την ημέρα μετά από κάποιο γέμισμα. Συντήρηση 0. Σε σύνολο διάρκειας ζωής δεν ξέρω να σου πω αν κάρτο αξίας 8 ευρώ κρατούν όσο ένας άτμο ίσης αξίας, αλλά σίγουρα όταν πέσεις σε ελαττωματικό δεν θα κλάψεις.

Αποσυνδεδεμένος Kris

• e-sexy ατμιστής
  • **
  • 291
« Απάντηση #235 στις: Δεκ 14, 2011, 01:34 »
@ Petra  :bye:

Όταν λές φύσημα εννοείς από την μεριά που κουμπώνει η μπαταρία? και το φυσάς αφού το γεμίσεις? και για ποιο λόγο?  :D

Αποσυνδεδεμένος apoplous

• 03-09-2010
  • **
  • 141
  • DD+ODYSSEUS -dual coil-mini&more-egoT-want-titan
« Απάντηση #236 στις: Δεκ 14, 2011, 01:40 »
oxi απο την πλευρά που κουμπώνει η μπαταρία, απο το επιστομιο
ο λόγος ειναι για να φύγουν υπολειματα υγρού και να ξεμπουκωση το carto

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #237 στις: Δεκ 14, 2011, 01:42 »
Εγώ κάθε μισή ώρα ατμίσματος συμπληρώνω λίγες σταγόνες μέχρι να υγρανθεί το πάνω μέρος του πολυεστέρα. 2-4. Αν περιμένεις να φτάσει το υγρό στον πάτο για να το καταλάβεις, μάλλον θα τον κάψεις γρήγορα τον κάρτο. Πάντως, αν έμαθες σε τανκ, νομίζω ότι θα σου φανεί πιο εύκολο το κάρτο. Δεν στάζει, δεν έχει διαρροές, δεν έχει διακυμάνσεις απόδοσης, δε θέλει μαγικά κόλπα συντήρησης. Μόνο λίγο φύσημα δυνατό προς τα έξω 2-3 φορές την ημέρα μετά από κάποιο γέμισμα. Συντήρηση 0. Σε σύνολο διάρκειας ζωής δεν ξέρω να σου πω αν κάρτο αξίας 8 ευρώ κρατούν όσο ένας άτμο ίσης αξίας, αλλά σίγουρα όταν πέσεις σε ελαττωματικό δεν θα κλάψεις.

petra μου καπου εκει ειναι το θεμα μου..οντως εχω μαθει σε τανκ αλλα με 0 διαρροες,ουτε μου σταζει ουτε κανενα προβλημα...!
και οπως προειπα θελω να ελεγχω το ποσα ml θα ατμιζω οποτε με τον καρτο μαλλον θα χασω στο μετρημα ε?

Αποσυνδεδεμένος Kris

• e-sexy ατμιστής
  • **
  • 291
« Απάντηση #238 στις: Δεκ 14, 2011, 01:55 »
oxi απο την πλευρά που κουμπώνει η μπαταρία, απο το επιστομιο
ο λόγος ειναι για να φύγουν υπολειματα υγρού και να ξεμπουκωση το carto

:sign_oraios:  σ' ευχαριστώ!!!  ;)

Αποσυνδεδεμένος sirkonsta

• **
  • 424
  • 20-1-12
« Απάντηση #239 στις: Δεκ 14, 2011, 01:59 »
petra μου καπου εκει ειναι το θεμα μου..οντως εχω μαθει σε τανκ αλλα με 0 διαρροες,ουτε μου σταζει ουτε κανενα προβλημα...!
και οπως προειπα θελω να ελεγχω το ποσα ml θα ατμιζω οποτε με τον καρτο μαλλον θα χασω στο μετρημα ε?

Αν κατάλαβα καλά από τα γραφόμενα σου χρησιμοποιείς ήδη συνδυασμό καρτο/tank?
αν ναι, σκέτο κάρτο θες να χρησιμοποιήσεις λόγω μικρότερου μεγέθους?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 94 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 240 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20264 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1066 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877956 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362207 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467091 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909607 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519805 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1614 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375726 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701872 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ