Καλησπέρα συνατμιστές
Χρησιμοποιώ το mini & more εδώ και 10 μέρες , αφήνοντας πίσω 18 χρόνια καπνίσματος
Αποφάσισα να ξεκινήσω το άτμισμα αφού αντιλήφθηκα ότι είχα φτάσει πλεόν στα 2 πακέτα βαριά τσιγάρα τη μέρα
Είμαι στο 2ο μπουκαλάκι, Usa mix στα 16mg
Έχω να παρατηρήσω μετά από τις λίγες μέρες ατμίσματος mini & more τα εξής
Άλλαξα carto στις 8 μέρες, τα 20 ml υγρού με έβγαλαν 8 μέρες επίσης - με πολλά πειράματα
Ένα πρόβλημα που είχα ήταν ότι το 2ο carto βγήκε ελαττωματικό , και είχα πολύ δυσάρεστη γεύση - επικοινώνησα με τη nobacco , μου είπαν να το αλλάξω και αν έχω και πάλι πρόβλημα να τους το αναφέρω μήπως πρόκειται για ελαττωματική παρτίδα για να μου στείλουν καινούρια - τελικά το carto που χρησιμοποιώ τώρα είναι μια χαρά
Στο δεύτερο μπουκαλάκι παρατήρησα ότι το υγρό δεν είναι τόσο παχύρευστο , με αποτέλεσμα όταν παίρνω μεγάλες τζούρες να έχω υγρό στο καπάκι - κάτι που με ενοχλεί ιδιαίτερα - οπότε ξεκίνησα να χρησιμοποιώ drip-tip που όμως δε με αφήνει ιδιαίτερα ευχαριστημένη
Από θέμα μπαταρίας περίμενα ότι θα έχω πρόβλημα, παρόλ'αυτα μέχρι τώρα όλα μια χαρά - αν εξαιρέσουμε μια φορά που ξέχασα να φορτίσω τη δεύτερη μπαταρία και άναψα ΚΤ ... και πραγματικά, στη 2η τζούρα το έσβησα με αηδία και ορκίστηκα να μην ξανανάψω ποτέ .. Έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε , έχω ένα πακέτο ΚΤ μπροστά μου μονίμως, και δε μου έχει έρθει επιθυμία να ανάψω ΚΤ καμία φορά , ακόμα και όταν κάποια στιγμή ξέμεινα απο μπαταρία προτίμησα να περιμένω μια ώρα να φορτισει το μικρούλι για να ατμίσω
Και τώρα ερχόμαστε στο μεγάλο πρόβλημα που έχω , το οποίο εμφανίστηκε πριν 2 μέρες
Είμαι αλλεργική σε κάθε είδους μέταλλο , κάτι που δε μου είχε περάσει από το μυαλό όταν αγόρασα το mini & more
Το περίεργο είναι ότι η αλλεργία στα χείλη εμφανίστηκε 8 μέρες αφού χρησιμοποιούσα το m&m , και το γεγονός αυτό συνέπεσε με την αλλαγή του υγρού που όπως προείπα βγαίνει στο καπάκι - και άρα στα χείλη μου - όταν τραβάω μεγάλες τζούρες
Δεν μπορώ να ξέρω αν η αλλεργία όντως προέρχεται από το μέταλλο- που είναι και το πιο πιθανό στην περίπτωση μου - ή από το υγρό , και αν ήταν τυχαίο που αλλεργία και πιο αραιό υγρο συνέπεσαν ....
Τώρα προσπαθώ να βρω πατέντες ωστε να αποφύγω το drip-tip αφού θεωρώ ότι χαλάει αρκετά την απόδοση του θαυματουργού μικρου, χωρίς μεγάλη επιτυχία...
Το μόνο που κάπως με βοηθάει είναι ότι έχω περάσει "γάντι" το ένα κομμάτι της θήκης του carto στο m&m και του έχω ανοίξει μία τρύπα ώστε να περνάει ο ατμός και να μην έρχονται σε επαφή τα χείλη μου με το ΗΤ. ... Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η πατέντα είναι ασφαλής ...
Αν έχετε καμιά ιδέα για το πως μπορω να αποφύγω όλο αυτό το πρόβλημα , θα με βοηθούσατε πολυ - πριν καταλήξω να αγοράσω άλλο ΗΤ μιας και το m&m μου αρέσει πολύ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχωρέστε μου το μεγάλο μήνυμα