Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Καινούριος στο forum, σας ευχαριστώ για την ενημέρωση που μέχρι τώρα παρέχετε σε εμάς τους newbies, και που χάρις σε αυτήν έχω να εισπνεύσω πίσσα μία εβδομάδα.
Αναφορικά με την συσκευή είχα και εγώ τα περίεργά μου με τις μπαταρίες καθώς και οι δύο δεν φορτίζουν με τον βιδωτό αντάπτορα φόρτισης. Ο κύκλος φόρτισής τους είναι το πολύ δύο λεπτά και μετά δείχνουν φορτισμένες ενώ στην ουσία είναι άδειες. Ευτυχώς λειτουργεί σωστά το passthrough και έτσι της φορτίζω οπισθίως. Να σημειώσω εδώ καθώς είχε ερωτηθεί παλιότερα, ότι στη φόρτιση passthrough ανάβει ένα έντονο κόκκινο led πάνω από τη θύρα usb, και στο τέλος της φόρτισης το led ανάβει αμυδρά. Δοκίμασα και έναν εφεδρικό φορτιστή (βιδωτό) και είχα τα ίδια αποτελέσματα. Οπότε η έχω δυο προβληματικές μπαταρίες, ή δύο προβληματικούς φορτιστές. Τί προτείνετε, (1) να φορτίζω μόνιμα την δεύτερη μπαταρία (όταν δεν την δεν χρησιμοποιώ) μέσω passthrough, ή να στείλω όλο το πακέτο πίσω στην εταιρεία και να ξεμείνω για μέρες χωρίς e-cigarette... και επίσης (2) πως αποθηκεύετε τα giant τη νύχτα; όρθια, με ή χωρίς το cartomizer, εντός θήκης; Ρωτάω γιατί έχω την αίσθηση ότι και φρεσκογεμισμένα να είναι, εξαιτίας του μεγάλου στομίου τους, μέχρι το πρωί ξεθυμαίνουν και ο ατμός τις πρωινές ώρες γίνεται κάπως ξηρός/καμένος μέχρι να ενισχυθεί με νέο υγρό.