vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

655 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, captain, Sergios, jim356, Milarepa, manoslykos, anetost

Alter eGo-T (ΕΠΙΣΗΜΟ REVIEW)

Αποσυνδεδεμένος DiCons

• *
  • 6
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Alter eGo-T (ΕΠΙΣΗΜΟ REVIEW)
« Απάντηση #75 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 01:42 »
Κατ' αρχήν, δεν είμαι εναντίων του ηλεκτρονικού τσιγάρου αλλά πλέον "ένθερμος υποστηρικτής" του και το συνηστώ σε όλους. Μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει 5-6 tanks και πήρα και καπάκια σιλικόνης. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Τώρα αυτό που λέει ο φίλος Tem για τον λανθασμένο τρόπο ατμίσματος, όπως έχω προαναφέρει αλλά το σβήσατε, δεν θα το κρατάω και με τσιμπιδάκι αλλά ούτε και με οδηγίες χρήσεως. Άλλα που έχω δοκιμάσει, με τον ίδιο τρόπο τα χρησιμοποίησα. Τώρα όσον αφορά την ερώτηση να καταργηθούν εντελώς οι σχετικές προειδοποιήσεις ασφαλείας, προφανώς ο φίλος δεν κατάλαβε γιατί το ανέφερα. Ναι είναι τοξικό όταν είναι σε υγρή μορφή αλλά όταν ατμοποιήται δεν είναι. Και ο λόγος που το ανέφερα είναι επειδή έχω νεογέννητο παιδί και όλη την ώρα μου στάζει στα χέρια. Και κάτι άλλο. Δεν έβρισα κανένα. Τσαντισμένος είμαι και έχω το κάθε δικαίωμα να λέω την γνώμη μου.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• 560
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #76 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 02:23 »
σε καταλαβαινω φιλε DiCons
εχω και εγω ενα μωρακι 18 μηνων και  σιγουρα ειναι για εμας ενα τεραστιο προβλημα να εχουμε υγρο στα χερια μας και να ακουμπαμε το μωρο μας και μια ερευνα που διαβασα οτι τα παιδια αν κατοποιουν 1 ml απο το υγρο κινδυνευουν αντιθετα με εμας τους ενιληκες που αντεχουμε σχεδον το μπουκαλακι τον 10ml οχι για πολυ μεχρει να παμε στο νεσοκομειο και το θεμα δεν ειναι αυτο η νικοτινη ειναι απο τα ποιο ισχυρα δηλητηρια στον κοσμο και μπωρει να παθης δηλητηριαση και με την επαλειψη στο  δερμα καλο ειναι να δοκιμασεις αλλου ατμοποιητες οπως i-want και Alter eGo Dual Coils Cartomizer
που χρησιμοποιω και εγω που εχουν λιγοτερο κινδυνο για διαρροιες  :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 11, 2011, 19:50 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος DiCons

• *
  • 6
« Απάντηση #77 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 02:46 »
Πάλι καλά που με κατάλαβε ένας άνθρωπος. Φίλε ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83 σε ευχαριστώ για την κατανόηση. Έτσι είναι όπως τα λες. Το 'χω ψάξει και εγώ. Κάποιοι μάλιστα χρησιμοποιούν γάντια όταν κάνουν αναπλήρωση. Κάποιοι θα πούν είμαι υπερβολικός αλλά δεν πρόκειται για την υγεία την δικιά μου αλλά για την υγεία του ενάμιση μήνα γιού μου. Είδη έχω παραγείλει το i-want ολόκληρη κασετίνα πανω στο θυμό μου επειδή δεν μου κοψε να πάρω μόνο τους ατμοποιητές. Δεν πειράζει όμως. Θα 'χω δυο μπαταρίες εξτρα. Alter Dual Coil πήρα και ήταν καμένος ή τον έκαψα εγώ. Δαγκωτό i-want.
Να μας ζήσουν τα παιδιά μας...

• 560
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #78 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 02:52 »
Να μας ζήσουν  φιλε αγορακι εχω και εγω  :sleep35:
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 11, 2011, 19:51 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος bsd

• *
  • 35
« Απάντηση #79 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 17:17 »
Το Σάββατο παρέλαβα το Alter eGo-T (650mah) Starter Kit ,είμαι νέος ατμηστης 2 ημερών , μαζι και 3 Alter eGo Cartomizer ,o  eGo-T Ατμοποιητής ψιλοχανει υγρό παρόλο που έβαλα καπάκι σιλικόνης , τα Cartomizer δουλεύουν μια χαρά . μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλη εταιρίας καρτο ( πχ want , Hybrid , Giant ) είναι όλα τα eGo-T συμβατά? Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος έχω κάνει μονό 2 κ.τ ενώ κανονικά θα έκανα 2 πακέτα 25αρια  Ευχάριστο

• 560
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #80 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 18:03 »
φιλε bsd για θεμα συβατοτητα μπωρεις want Giant για το Hybrid θελει την δικια του μπαταρια γιατι ειναι αυτοματη οσο για της διαροαιες ολοι σχεδον εχουμε προβλημα δοκιμασε τπυς ατμοποιητες i-want ,Dual Coils Cartomizer
,eGo Cartomizer και πεσμου φιλικα manolissmy83 :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 11, 2011, 19:52 από Vrs5 »

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 21:53 »
....... Alter Dual Coil πήρα και ήταν καμένος ή τον έκαψα εγώ.............
Aν και δεν ανήκει στο παρόν θέμα, μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω αν εξέτασες το ενδεχόμενο να μην έκανε επαφή η μπαταρία με το cartomizer.

Αποσυνδεδεμένος bsd

• *
  • 35
« Απάντηση #82 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 22:09 »
δοκιμασε τπυς ατμοποιητες i-want ,Dual Coils Cartomizer
,eGo Cartomizer και πεσμου φιλικα manolissmy83 :thumpup:
πηρακαι  3 Alter eGo Cartomizer ,τα Cartomizer δουλεύουν μια χαρά , απλα δεν ειναι για νεο που θελει να <<βρει>> την γευση του .

Αποσυνδεδεμένος Geobest

• *
  • 37
« Απάντηση #83 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 22:55 »
Καλησπέρα,

θα παραθέσω και εγώ τη δική μου εμπειρία, ατμίζω με alter eGo-T εδώ και 10 μέρες, δεν έχω κανένα πρόβλημα διαρροών, ατμίζω περίπου τρία ml την ημέρα.

Δεν έχω βάλει τα καπάκια σιλικόνης, απόψε άλλαξα φιλτράκια και αυτό όχι γιατί είχα διαρροές αλλά για θέμα υγιεινής. Ανά 5 μέρες καθαρίζω τους ατμοποιητές (του βάζω σε καθαρό οινόπνευμα για 15 λεπτά, τους γεμίζω και αφήνω να τρέξει το οινόπνευμα μέχρι να τρέχει με συνεχή ροή) και τέλος τους αφήνω να στεγνώσουν καλά πριν του κάνω χρήση ξανά. Έχω δει σχετικό Video στο yutube.

Τα φιλτράκια που άλλαξα δεν τα πέταξα, τα έπλυνα με καθαρό οινόπνευμα και τα κράτησα σε περίπτωση που θέλω να δοκιμάσω κάποιο άλλο υγρό.

Δεν ανοίγω καπάκια για να γεμίσω, γεμίζω με σύριγγα.

Αποσυνδεδεμένος DiCons

• *
  • 6
« Απάντηση #84 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 23:02 »
Aν και δεν ανήκει στο παρόν θέμα, μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω αν εξέτασες το ενδεχόμενο να μην έκανε επαφή η μπαταρία με το cartomizer.
Έκανε επαφή και μύριζε καμένο, είχε πολύ λίγο ατμό και έτσουζε το λαιμό. Έκανα ακριβώς οτι μου 'πανε αλλά δεν δούλεψε ποτέ.

« Απάντηση #85 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 23:10 »
Πέρασα απο την εταιρεία και το ανέφερα και άρχισαν να μου λένε μ....ες ότι και καλά ρουφάω δύνατα, δεν κάνω το 'να δεν κάνω τ' άλλο.

Δεν σου λέγανε μ.....ες. Σου ελέγαν τον τρόπο χρήσης του. Αν δεν θες να τον ακολουθήσεις πάρε άλλο σύστημα.

Αποσυνδεδεμένος DiCons

• *
  • 6
« Απάντηση #86 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 23:12 »
Καλησπέρα,

θα παραθέσω και εγώ τη δική μου εμπειρία, ατμίζω με alter eGo-T εδώ και 10 μέρες, δεν έχω κανένα πρόβλημα διαρροών, ατμίζω περίπου τρία ml την ημέρα.

Δεν έχω βάλει τα καπάκια σιλικόνης, απόψε άλλαξα φιλτράκια και αυτό όχι γιατί είχα διαρροές αλλά για θέμα υγιεινής. Ανά 5 μέρες καθαρίζω τους ατμοποιητές (του βάζω σε καθαρό οινόπνευμα για 15 λεπτά, τους γεμίζω και αφήνω να τρέξει το οινόπνευμα μέχρι να τρέχει με συνεχή ροή) και τέλος τους αφήνω να στεγνώσουν καλά πριν του κάνω χρήση ξανά. Έχω δει σχετικό Video στο yutube.

Τα φιλτράκια που άλλαξα δεν τα πέταξα, τα έπλυνα με καθαρό οινόπνευμα και τα κράτησα σε περίπτωση που θέλω να δοκιμάσω κάποιο άλλο υγρό.

Δεν ανοίγω καπάκια για να γεμίσω, γεμίζω με σύριγγα.

Με σύριγγα γεμίζω και εγώ για να μην έρχομαι σε επαφή με το υγρό. Το θέμα καθαρισμού των ατμοποιητών δεν το 'χα ξανακούσει. Στείλε link.
Αν και δεν νομίζω να βοηθάει με τις διαρροές.  :hmmm:

Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκεμβρίου 11, 2011, 23:27
Δεν σου λέγανε μ.....ες. Σου ελέγαν τον τρόπο χρήσης του. Αν δεν θες να τον ακολουθήσεις πάρε άλλο σύστημα.
Αυτό ακριβώς έκανα φιλαράκι μου. Πήρα άλλο. Δεν ήσουν εκεί μαζί μου όταν πήγα.....
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 11, 2011, 23:27 από Vrs5 »

« Απάντηση #87 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 23:30 »
Αυτό ακριβώς έκανα φιλαράκι μου. Πήρα άλλο. Δεν ήσουν εκεί μαζί μου όταν πήγα.....

Καλά έκανες φιλαράκο. Αν ήμουν μαζί σου ίσως σου εξηγούσα πως λειτουργεί και πως επισκευάζεται το ego-T και δεν είχες πρόβλημα. Με την σωστή χρήση το πιο πιθανό είναι να σου βγάλει καμένο κάποια στιγμή (κακή ροή υγρού) παρά διαρροές. Εμένα μια φορά μου έβγαλέ διαρροές στην αρχή ο Ovale ego-T όταν πήραξα το φυτίλι του (το κατέβασα). Επίσης είναι υπερβολικό να ατμίζεις το υγρό και να φοβάσε να το πιάσεις. Εγώ αυτό που κάνω κάθε φορά που γεμίζω - έρχομαι σε επαφή με το υγρό είναι να πλείνω καλά τα χέρια μου.

Αποσυνδεδεμένος DiCons

• *
  • 6
« Απάντηση #88 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 23:56 »
......Επίσης είναι υπερβολικό να ατμίζεις το υγρό και να φοβάσε να το πιάσεις.....
Δεν φοβάμε να το πιάσω. Φοβάβαι να πιάσω τον γιό μου που είναι μόλις ενάμιση μήνα. Το ξαναλέω........

Αποσυνδεδεμένος Geobest

• *
  • 37
« Απάντηση #89 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 00:07 »
Με σύριγγα γεμίζω και εγώ για να μην έρχομαι σε επαφή με το υγρό. Το θέμα καθαρισμού των ατμοποιητών δεν το 'χα ξανακούσει. Στείλε link.
Αν και δεν νομίζω να βοηθάει με τις διαρροές.  :hmmm:

Τον καθαρισμό δεν τον κάνω για να μην έχω διαρροές αλλά για να είναι πάντα ανοιχτή η δίοδος για να περνάει το υγρό και να επιστρέφει ο ατμός.

Όσο για το γέμισμα με σύριγγα δεν το κάνω για να μην έρθω σε επαφή με το υγρό, αλλά για να μην ανοιγοκλείνω το καπάκι και με την χρήσει έχει πρόβλημα διαρροών. Επίσης δεν γεμίζω να ξεχειλίσει maximum γεμίζω 90%.

Όσο για το θέμα τοξικότητας που λες σχεδόν πάντα θα έρθω σε επαφή με το υγρό, ένα πλύσιμο πιστεύω αρκεί. Το ότι φοβάσαι για το παιδάκι σου και εγώ έχω δύο, ένα 2 χρονών και ένα 8 μηνών το θεωρώ λίγο υπερβολικό (Δεν θέλω να σε προσβάλω) ειδικά στην ηλικία που είναι το δικό σου είναι αδύνατο να έρθει σε επαφή εκτός αν έχεις εσύ υγρό και το πιάσεις πράγμα που με το πλύσιμο το ξεπερνάμε αν και πάλι πιστεύω ότι δεν τρέχει κάστανο.

Τέλος δες εδώ το Video καθαρισμού 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359932 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374829 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328188 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F