vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Alter eGo-T (ΕΠΙΣΗΜΟ REVIEW)

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Alter eGo-T (ΕΠΙΣΗΜΟ REVIEW)
« Απάντηση #90 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 00:32 »
...............Όσο για το θέμα τοξικότητας που λες σχεδόν πάντα θα έρθω σε επαφή με το υγρό, ένα πλύσιμο πιστεύω αρκεί................
Αλλά και χωρίς πλύσιμο δεν παθαίνεις τίποτα. Αρκεί και ένα σκούπισμα με χαρτί. Υγρό άτμισης είναι , δεν είναι κάτι καυστικό σαν το υδροχλωρικό οξύ..... 

Αποσυνδεδεμένος Adreas

• *
  • 59
« Απάντηση #91 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 16:04 »
Είναι το τσιγάρο μου από όταν ξεκίνησα και δεν έχω σκοπό να το αλλάξω.Δεν έχω βεβαια μετρο σύγκρισης γιατί δεν έχω δοκιμάσει αλλα,όμως αφού με καλύπτει και το γουστάρω και σαν εμφάνιση μένω εδώ.
Thanx για το review θα διαβάσω και τα post τον φίλων για κανένα tip ;)

Αποσυνδεδεμένος vlassisd

• 4
  • ΑΕΚAΡΑ και ξερός Ατμός!!!
« Απάντηση #92 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 15:24 »
Λοιπόν γεια στην παρέα και από εμενα.Πείρα και εγώ το Alter Εgo-T.Μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει παρα πολύ καλές εντυπώσεις.Δεν υπάρχουν διαρoές,παραγωγή καπνού πολύ καλή,εύκολh τζούρα και γενικά φαίνεται καλά κατασκευασμένο.Βεβαια δεν έχω και μετρο σύγκρισης μιας και είμαι σχετικά νέος ατμιστhς και το πρώτο μου e-cig ήταν ένα White Line T από Nobacco.Τέλος pan ήδη παρήγγειλα και ένα(Εgo-T) για την σύζυγο η οποια γεννάει αύριο το κοριτσάκι μας(το πρώτο παιδί αγόρι) και ήταν καπνιστής όπως και εγώ.Πιστεύω να μείνει ευχαριστημένη από αυτό όπως και εγώ.Αυτά από εμενα,θα τα πούμε σύντομα.
Φιλικά Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος geo

• **
  • 289
« Απάντηση #93 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 15:28 »
Η ώρα η καλή φιλαράκο για την σύζηγο, με το καλό να τους δεχτείς στο σπίτι. Καλοάτμιστα. :bye:

Αποσυνδεδεμένος vlassisd

• 4
  • ΑΕΚAΡΑ και ξερός Ατμός!!!
« Απάντηση #94 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 20:44 »
Να είσαι καλά φιλε Geo.
Σου εύχομαι και στα δικά σου αν δεν έχεις και αν έχεις να σου ζήσουνε και να τα χαίρεσαι. :bye:

Αποσυνδεδεμένος TerraByter

• **
  • 271
« Απάντηση #95 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 07:20 »
Καλημέρα,

εδώ και 10 μέρες που έχω ξεκινίσει με το alter eGo-T δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα και οι ατμοποιητές ακόμα αντέχουν.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #96 στις: Δεκεμβρίου 24, 2011, 02:24 »
Υπενθύμιση:
Παρακαλώ, στα θέματα των ΕΠΙΣΗΜΩΝ REVIEWS να αποφεύγονται οι αναφορές και τα link σε άλλα sites ή παρόμοια προϊόντα εκτός της εταιρίας που τα διέθεσε. Από τη στιγμή που τα πακέτα δόθηκαν στο φόρουμ από μια εταιρία για τη δοκιμή του δικού της προϊόντος κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό.

Κάποια μηνύματα διαγράφηκαν.

Αποσυνδεδεμένος sotirakis

• *
  • 12
« Απάντηση #97 στις: Δεκεμβρίου 25, 2011, 06:54 »
Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά.
Είμαι νέος και εγώ στο η.τ. και θα ήθελα παρακαλώ μια μικρή βοήθεια.
Αφού διάβασα διάφορα εδώ και αλλού κατέληξα να πάρω το Alter EgO-T.
Το πήρα προχθές το πρωί και αφού το φόρτισα μερικές ώρες από προχθές το απόγευμα
άρχισα να το χρησιμοποιώ.
Δε ξέρω τι εννοείτε με τις διαρροές πάντως εγώ δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα,
δε ξεφεύγει ούτε σταγόνα απο πουθενά. Ο ατμός που βγάζει με ήπιο ρούφηγμα είναι πολύ καλός
και γενικώς ήμουν ευχαριστημένος.
Συνέχισα να το χρησιμοποιώ και χθες (δεύτερη μέρα), όλα μια χαρά.
Από το απογευμά χθες όσο και να ρουφάω δε νιώθω τίποτα και δε βγάζει και ατμό.
Να σημειώσω ότι το πρόσεχα πάρα πολυ μετά απο αυτά που διάβασα εδώ, ούτε δυνατά ρούφηξα,
ούτε ζεστάθηκε καθόλου.
Είπα μετά να το καθαρίσω με οινόπνευμα και να το αφήσω όλη τη νύχτα και το έκανα.
Τώρα το πρωί η πρώτη τζούρα ήταν κανονική με αρκετό ατμό και γεύση και από τη δεύτερη και μετά τίποτα..
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ αν ξέρει ?
Είναι δυνατόν σε λιγότερο απο 24 ώρες με κατανάλωση υγρού λιγότερο από 0,5 ml και με πολύ προσοχή στη χρήση του να χρειάζεται νέο ατμοποιητή ?
Και γιατί μετά απο μερικές ώρες η πρώτη τζούρα ήταν κανονική και μετά πάλι τίποτα ?

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #98 στις: Δεκεμβρίου 25, 2011, 11:17 »
Μηπως απλα δεν κανει επαφη ο πολος φιλε μου ; Μηπως το εσφιξες αρκετα αρχικως ; Κανε ενα κοπο να σηκωσεις λιγο τον κεντρικο πολο με κατι αιχμηρο και το ξαναβλεπουμε.

Αποσυνδεδεμένος DjLouiS

• **
  • 280
« Απάντηση #99 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 14:07 »
ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την αλτερ σμοκινγκ τη 8εωρς τη πιο σοβαρη εταιρια στην ελλαδα σχετικα με η.τ ,μετα απο 2 εωδομαδες ατμισματος και ερευνας και μεγαλης καταναλωσης και αγορας υγρςν αναπληρςσης εμπιστευομαι μονο την αλτερ διοτι απο αλλα μαγαζια με αλλα υγρα και αλλους ατμοποιητες απλα εμεινα δυσαρεστημενος σημερα καταλαβα το πως ενα λα8ος υγρο μπορει να σοθ καψει τον ατμοποιητη αλλα να σου προκαλεσει και προβληματα υγειας γιαυτο πλεον κατασταλλαξα μονο στην αλτερ και οι αγορες μου 8α γινονται μονο απο κει με γνησιους ατμοποιητες υγρα σφραγισμενα με ποιστςποιησεις και εκπληκτικη εξυπηρετηση ευχαριστς σημερα το παλικαρι στον αγιο δημητριο που εδωσε το καινουριο hellas blend ths decadense το το ατμιζω και το απολαμβανςω στο μεγιστο !! καλη συνεχεια σε ολους και προσοχη στα μαγαζια και τις μαιμοθδες που κυκλοφορουν!!!
καλη χρονι ευχωμαι σε ολη παρεα!!!!

Αποσυνδεδεμένος stefanos terou

• *
  • 30
« Απάντηση #100 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 14:13 »
τι μαιμουδες και πρασινα αλογα μας τσαμπουνας ρε φιλε: ολα απο ενα εργοστασιο
βγαινουν και η καθε εκαστοτε εταιρια τα παιρνει και βαζει το λογοτυπα της επανω

Αποσυνδεδεμένος capable

• 599
« Απάντηση #101 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 14:13 »
μεγαλη καρτα το μηνυμα... το θεωρω προσπαθεια προωθησης

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
« Απάντηση #102 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 14:19 »
Ολα γινονται απο  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #103 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 14:28 »
Δε νομίζω ότι πρόκειται για προσπάθεια προώθησης γιατί δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η Alter Smoking.  :nope:

Φίλε, DjLouiS, με το να μπαίνεις και στο πρώτο μήνυμά σου να γράφεις επαινετικά σχόλια για μια εταιρία και ταυτόχρονα να αφήνεις αιχμές για άλλες, φαίνεται κάπως. Σίγουρα κάπου θα υπάρχουν και μαϊμούδες υγρά αλλά οι σοβαρές εταιρίες στο χώρο είναι πολλές και είναι πολύ υπερβολικό να ακούγεται ότι είναι μόνο μία.

Καλός ο ενθουσιασμός αλλά χρειάζεται και προσοχή.
Ας λήξει το θέμα εδώ όμως.

« Απάντηση #104 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 03:58 »
δεν είναι όλα τα ίδια. Μου έτυχε ένας ατμο ego-T noname μιας θείας μου άλλο πράγμα. Ούτε τρύπα δεν είχε απο κάτω. Πήγα να τον επισκευάσω (κλασσικά καμμένο) και το φυτίλι δεν είχε πλέγμα, η αντίσταση ήταν γαιδούρι και το πλέγμα γύρω απο το κεραμικό ελάχιστο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359925 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374827 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328187 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F