vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Ηλεκτρονικο καπνισμα ΤΕΛΟΣ απο εμενα

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Φύλο: Άντρας
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Απ: Ηλεκτρονικο καπνισμα ΤΕΛΟΣ απο εμενα
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 04:01 »
Eγώ κρατώ αυτό για τις αριστερές σου καταβολές και το ότι είσαι ασυμβίβαστος. :D
Εγώ προτείνω απ το να κάθεσαι να χαλιέσαι καλύτερα να ξεσπάσεις λέγοντας έστω το story-πόνο σου(μέσες άκρες) αποφεύγοντας τη φωτογράφηση του ατόμου(εφόσον δε θες)....Νομίζω πως θα νοιώσεις καλύτερα-ανάλαφρα....
Απ την άλλη απλά,όπως προειπώθηκε,βγες απ το forum και συνέχισε....!Γιατί να "πουλήσεις" τον κόπο σου και τις προσπάθειές σου σε κάτι που φαίνεται ότι για να ασχολήθηκες τόσο άρα σου αρέσει?!  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 04:42 από Steamboy »

Αποσυνδεδεμένος spiruni

• *
  • 58
  • ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΤΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 04:45 »
Kαλή συνέχεια  Holy Smoke  :'( :'( :'(
αδερφε να εισαι παντα με υγεια, ελπιζω κ ευχομαι να μην πας στο καρβουνο ξανα :bye: :bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος Darky

• **
  • 176
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 04:55 »
καποτε, οταν το η.τ. θα ειναι μερος της παγκοσμιας καθημερινης ρουτινας και το κλασικο τσιγαρο θα φανταζει ως ξεχασμενο υπόλειμμα του μακρινού παρελθόντος, θα λες στα εγγονια σου
- ξερετε ρε μπαγασακια τι εφταχνε ο παππους σας στα νιάτα του..
τις μοντες.. τα IATTY.. τα 9 volts..
κι αυτα θα σε κοιτανε στα ματια.

αλλα ξερεις κατι;

δεν θα μπορεις να τα βγαλεις απ το ντουλαπι να τους τα δειξεις..

κι ολ αυτα, για ενα καπριτσιο και καποιον που καποτε σε στεναχώρησε.

γι αυτο προσεχε φιλε μου οταν μοιράζεις κομματια της ζωης σου..

Αποσυνδεδεμένος spiruni

• *
  • 58
  • ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΤΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 05:18 »
Darky  :thumbup_move_3: :respect: :thumbup_move_3:

Αποσυνδεδεμένος argy

• *
  • 7
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 13:45 »
γι αυτο προσεχε φιλε μου οταν μοιράζεις κομματια της ζωης σου..

Φίλε μου holy , προσωπικά μπορεί να μη σε γνωρίζω ή να γνωρίζω τι έχει συμβεί , αλλά θα συμφωνήσω με αυτό που είπε ο Darky. Η επιθυμία σου όμωσ να ξεφύγεις από κάπου που δε σου φέρθηκαν καλά ή από ανθρώπους που έδωσες κομάτια του εαυτού σου 'προδίδοντας' πράγματα που αγάπησες δεν θεωρώ ότι είναι και η καλύτερη λύση. Γνωρίζω πως είναι αυτό το συναίσθημα και πως μπορεί να νιώθεις αλλά πραγματικά πίστεψε με, τελικά κάποιοι άνθρωπο ίσως δεν άξιζε και ποτέ να μπουν στη ζωή σου. Είναι μικροί για σένα και σε ότι έχεις να δώσεις.
Όπως και να χει ότι και αν αποφασίσεις καλή συνέχεια και μακριά από τις κακές συνήθιες όπως και αν λέγονται αυτές..... ;)

Αποσυνδεδεμένος Holy Smoke

• *
  • 83
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 14:46 »
Παιδια να ειστε καλα εχω παρει την αποφαση μου και μεχρι στιγμης ειμαι καλα για το αυριο δεν ξερω και ουτε θελω να ξερω θα μπορουσα να πω πολλα για αυτη μου την αποφαση αλλα δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν δεν ειναι του χαρακτηρα μου οπως δεν ειναι του χαρακτηρα μου να εχω σκασει ενα σωρο χρηματα για κατι και να παρακαλαω για βοηθεια κι υποστηριξη...

Οτι εγινε εγινε μια συμβουλη σε ολους δεν υπαρχει τελειο ΗΤ τελειο  θα ειναι αυτο που θα λειτουργει με λεϊζερ θα εχει καθε μερα σωστη γευση και θα ειναι PLUG N PLAY κατι τετοιο αν δεν βγει ποτε θα αργησει πααααραααα πολυ τοτε μπορει να ξανατμισω και παλι το να πληρωνω τα ωραια μου λεφτα και να μην εχω 100% αυτο που θελω δεν εχει κανενα νοημα για εμενα ειμαι απολυτος σε αυτο.

Μην αγοραζετε αβερτα mods καλητερα φτιαξτε κατι μονοι σας ΜΠΟΡΕΙΤΕ...

Οι καλυτερες μερες ατμιζματος που ειχα ειναι η πρωτη εβδομαδα με το ego μετα ηθελα ολο και κατι παραπανω γευση χτυπημα εμφανιση και κατεληξα χειροτερος και απο ανοργαζμικια γκομενα σε σταση αστερία......

Παντως θα μπαινω να τα λεμε  8)

Αποσυνδεδεμένος Artist_gr

• **
  • 158
  • Little Greece Dicodes with GG Tilemahos
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 15:19 »
Ναι σε καλα φιλε μου ποτε δεν λεω ποτε σε τιποτα...προς το παρον κανω ενα Padrón Serie 1926 απο την συλογη του πατερα μου...  :respect:

Αφού έχεις το απόθεμα καπνού είσαι οκ. Το δικό μου απόθεμα κοιμάται στο υπόγειο.

Κάνε ένα διάλειμμα από το η.τ. και μετά αποφάσισε το τι θα κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 15:45 »
Δεν μπορώ να ξέρω τους διαλόγους που σε πικράνανε. φίλε Holy Smoke.
Αλλά αν κατάλαβα καλά, δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος του τέλους του η.τ. για σένα.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην απόφασή σου και είσαι πάντα ευπρόσδεκτος αν δεις ότι ξεφεύγεις σε κατανάλωση πούρων κτλ.

• *
  • 83
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 15:57 »
Φιλε Atmos ο λογος που σταματησα το ΗΤ ειναι οτι μερικοι εκμεταλευονται την αγαπη μας η την χαρμανα μας για το ΗΤ και εγω απλα ξενερωσα με αυτο και αυτος ειναι ο μονος λογος που το εκοψα τωρα αν μου ερθει παλι επιθυμια δεν ξερω τι θα κανω παντως ενα ειναι σιγουρο πως αν κοιταξω πισω μου εχω μετανιωσει για τα πολλα χρηματα που εδωσα για καθε ειδους mod ολα ειναι το ιδιο απλα μερικα εχουν το κουμπι πανω αλλα κατω αλλα στα πλαγια...

• *
  • 83
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 15:58 »
Αφού έχεις το απόθεμα καπνού είσαι οκ. Το δικό μου απόθεμα κοιμάται στο υπόγειο.

Κάνε ένα διάλειμμα από το η.τ. και μετά αποφάσισε το τι θα κάνεις.

Εμενα ειναι στους υγραντηρες του πατερα μου αλλα δεν με αφηνει να πλησιασω ακομα  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 16:09 »
Προσπαθούμε για τέτοιες στιγμές...

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 16:18 »
Φιλε Atmos ο λογος που σταματησα το ΗΤ ειναι οτι μερικοι εκμεταλευονται την αγαπη μας η την χαρμανα μας για το ΗΤ και εγω απλα ξενερωσα με αυτο και αυτος ειναι ο μονος λογος που το εκοψα τωρα αν μου ερθει παλι επιθυμια δεν ξερω τι θα κανω παντως ενα ειναι σιγουρο πως αν κοιταξω πισω μου εχω μετανιωσει για τα πολλα χρηματα που εδωσα για καθε ειδους mod ολα ειναι το ιδιο απλα μερικα εχουν το κουμπι πανω αλλα κατω αλλα στα πλαγια...

Θα έλεγα ότι υπάρχουν και άλλοι που δεν το κάνουν αλλά φαίνεται ότι για την ώρα τα έχεις πάρει τόσο άσχημα που δεν αλλάζεις γνώμη, οπότε το μόνο που μπορώ να πω είναι: εύχομαι να σου περάσει.
Ελπίζω να τα ξαναπούμε.

• *
  • 83
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 16:25 »
Θα τα λεμε εξαλου ειναι φορουμ ατμιστων ελπιζω και πρωην ατμιστων  :)

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 16:27 »
Θα τα λεμε εξαλου ειναι φορουμ ατμιστων ελπιζω και πρωην ατμιστων  :)

Ασφαλώς και για πρώην.  :)

• *
  • 83
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 16:50 »
Παιδια επειδη δεχομαι πολλα πμ για τα mods θα ηθελα να σας ενημερωσω πως μερικα τα εδωσα στον mikeegr και τα υπολοιπα θα πανε σε φιλους απο το ecf οποτε δεν θα προχωρησω σε πωληση τους σε φιλους εντος του φορουμ

Ευχαριστω

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359881 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114238 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374785 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328165 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F