Καλησπερα και απο μενα
Εχω μια ωρα που πατησα στα πατρια εδαφη μου και δεν το κρυβω ειμαι πολυ κουρασμενος .. με jetlang
Μετα απο την συναντηση μου με τα παιδια του πανελ αλλα και με τα ατομα που "ηταν πισω απο τις καμερες" που λενε , δεν εχω λογια να μπορεσω να τα χαρακτηρίσω, ηταν αχαρακτήριστα
. Νιωθω αυτην την στιγμη , οτι καποιος μου εκανε το μεγαλυτερο δωρο που υπαρχει , με τοποθετησε μεσα σε χωρο με τα πιο αξιολογα ατομα , με τα πιο ουσιωδη ατομα , με τα πιο πλουσια σε καρδια και δυναμη ατομα και μπορω να σας λεω μεχρι αυριο αλλα δεν θα το κανω .
Γνωρισα ομως και πολλα ατομα τελειως αγνωστα σε μενα .. που τα ηξερα μονο σαν nick names , αυτα τα ατομα μας αγγαλιασαν ολους σαν να ειμαστε αδερφια, ενιωσα αμηχανια , σε αυτα τα ατομα που μας συμπαρασταθηκαν με τοσο αγαπη δεν ξερω αν ενα ευχαριστω ειναι αρκετο... δεν νομιζω αλλα πρεπει τουλαχιστον να το πω ...
Ενιωσα και κατι αλλο τις στιγμες εκει πανω που οι καρδιες μας χτυπηγαν ασταματητα να μην προδωσουμε ολους εσας εκει εξω , εδω μεσα στο φορουμ και να δωσουμε ολη την ψυχη μας για να υπερασπισουμε το σκοπο μας . Ευχαριστω ολους εδω μεσα και εκει εξω που εσεις με τα ενθαριντικα σας λογια την στιγμη που εμεις ειμαστε εκει πανω μας εδιναν δυναμη και ενα respect ειναι το λιγοτερο που σας αξιζει ... Δεν ειναι λογια του αερα που λεω αλλα ειναι λογια που αισθανομαι και τα ελεγα ολη την ωρα εκει που ειμαστε...
Η συνεντευξη ηταν διαβασμενη και πολυ μαλιστα , τωρα αναφερομαι σε καποια ατομα που εχουυν το αντιλογο και ισως καλος ειναι και αυτος σε μια τετοια στιγμη , αλλα επαναλβανω η συνεντευξη επρεπε να ειναι ετσι , γιατι ειχε προγραμματιστει να ειναι ετσι , δεν ηταν τυχαιο να γινει με αυτη την σειρα και να δινουν εναυσμα στο γιατρο να τα πει ... Δεν καταλαβατε , εσεις οι λιγοι που εναντιωθηκατε οτι τα ειπαμε ολα με τροπο και οτι οι πασες που δωσαμε στο γιατρο να απαντηθουν ηταν για να μην κανουν πολλες ερωτησεις οι δημοισιογραφοι γιατι προλαβαμε να το απαντησουμε με τον δικο μας τροπο... Οι ιστοριες μας , εκαναν να το δουν οι δημοσιογραφοι οπως το ειδαν για να περασουμε απο το περιθώριο στο προσκηνιο? Τελος παντων αυτα ειναι ψηλα γραμματα ... Το ρεζουμε ειναι οτι ο αντένα και τα ΜΜΕ μας αποκαλεσαν Ατμιστες και αυτο ειναι που μας χαρακτηριζει πηραμε ταυτοτητα ...
Τ
ελος ευχαριστω το Κ. Φαρσαλινο που μας στήριξε και μας "δίδαξε" πως να το κανουμε ολο αυτο με την συνεντευξη και πετυχε , ναι οπως παντα εχω ελπιδες πετυχε το πρωτο βημα μετα απο πολλα μικρα βηματα που καναμε πριν ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩ΅ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ενα τετοιο ανθρωπο κοντα σου ...
Εχουμε και επομενα αρκει να εχουμε πιστηκαι κατι για το πανελ ( εχω χαρακτηρισμους )
Σπυρο : εισαι αδερφοςΤρυφωνα: γνωρισα ενα gentlemanΒουλα: εισαι ενα μικρο ομορφο πλασμα με τσαγανο και το ξερεις
Κωστα μικροτσιπ : Ποσο θα ηθελα να εισουν εδω να μιλάμε με τις ωρες ΦΙΛΕ ΜΟΥ, εισαι γιγαντιος
Αγη : Σοφος μια ευγενικη ψυχη !!!!!!!!!!!!!!!!