vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

419 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Συνέντευξη Τύπου 12/7/2016

Αποσυνδεδεμένος gipsy

• 1263
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Συνέντευξη Τύπου 12/7/2016
« Απάντηση #330 στις: Ιουλ 14, 2016, 12:43 »
Α13

Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #331 στις: Ιουλ 14, 2016, 12:58 »
Δεν τελείωσα μαζί τους..
Με τα αθάνατα λόγια του ποιητή που κοσμεί το άβαταρ του cruiser:
Hasta la vista, baby!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #332 στις: Ιουλ 14, 2016, 13:02 »

Δύο μέρες μετά λοιπόν, αρχίζω να συνειδητοποιώ και εγώ τι «παίχτηκε»… Ήταν μια απίστευτα κουραστική μέρα, η οποία για μένα ξεκίνησε νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Μία μέρα που έκανα το Κέρκυρα – Ελ. Βεν. – Αθήνα και τούμπαλιν, Σύνταγμα – Ομόνοια. Δε βαριέσαι…

Πραγματικά, είχαμε προετοιμαστεί για πόλεμο. Χαλαρώσαμε αρκετά όταν άρχισαν οι ερωτήσεις, καθώς ήταν αυτό που λέμε σε άψογα ελληνικά, a walk in the park. «Ώπα ρε ψηλέ, που σου φάνηκαν και χαλαρά, σιγά τα πολλά που είπες», θα πει ο κριτής. Ας πει ότι θέλει, καθώς όλες οι κουβέντες, η συμπεριφορά, ο χρόνος ομιλίας και η ροή, ήταν απόλυτα σχεδιασμένα. Επέστρεψα χώμα το βράδυ της Τρίτης στα πάτρια, και θα περίμενα ότι όντας 19 ώρες στο πόδι, και με μόλις 2 ώρες ύπνο το προηγούμενο, θα έπεφτα νεκρός. Και όμως, αφού διάβασα τα σχόλια εδώ, και πήρα δυνάμεις, έβαλα τον εαυτό μου στη μαζοχιστική διαδικασία να δω εκείνο το βίντεο των δύο ωρών, σύμφωνα με το οποίο:

1) η Βούλα είναι ο Αντίχριστος, ο πατέρας του ο Βελζεβούλης, ο Μπιν Λάντεν, ο Χίτλερ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν, όλα σε ένα
2) Καταστρέψαμε με την εμφάνισή μας αυτή το άτμισμα, και από σήμερα ήδη θα έπρεπε να ατμίζουμε σε υπόγειες κατακόμβες, ενώ θα μας ρίχνουν στα λιοντάρια άμα τη εμφανίσει
3) Κακώς δεν ντουμανιάζαμε την ώρα που μιλούσαμε, καθώς θα ήταν καλύτερα να φάμε κράξιμο σε στυλ Πολάκη
4) Κανένας από τους συμμετέχοντες σε αυτό το βίντεο δεν θεωρεί τον εαυτό του κατάλληλο να κάνει αυτό που κάναμε, ενώ έχουν άποψη για το ποιος μπορεί
5) 4 στους 5 ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
6) Είναι ποινικά κολάσιμο το ότι «εκπροσωπήσαμε μέρος των ατμιστών» καθώς κανείς δεν μας «εξέλεξε» και ίσως σηκώνει και μήνυση.

Δεν έχω σκοπό να σχολιάσω καν αυτά τα points, τα οποία είναι μόνο μία σύνοψη, απλά τα παραθέτω για να σας γλιτώσω από δύο ώρες εμετικής χολής. Ας ασχοληθούμε με κάτι σοβαρό. Έχουμε και δουλειές®.

Όλοι όσοι συμμετείχαμε σε αυτή την προσπάθεια, ένα πράγμα θα θέλαμε: να υιοθετηθούν οι απόψεις μας από το Νομοθέτη άνευ όρων και χωρίς πολλά πολλά, όλη αυτή η προσπάθεια να περάσει στις καλένδες. Να ξεχαστούν ακόμα και τα ονόματά μας. Είμαστε ρεαλιστές όμως, και ξέρουμε ότι είναι πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμα, μήπως και αποκτήσουμε κάποια ελπίδα. Και φυσικά, θα είμαστε εδώ. Είτε για να ξαναβγούμε πάλι μπροστά, είτε για να βοηθήσουμε τους επόμενους που θα κάνουν κάτι παρόμοιο. Δεν υπάρχουν δάφνες για να δρέψουμε. Τώρα αρχίζει η πραγματική δουλειά. Και την σκέψη αυτή, μου την δημιούργησε μία δημοσιογράφος, η οποία ενώ ερώτησε επιθετικά, φεύγοντας από την συνέντευξη, μας δήλωσε δίπλα στο ασανσέρ «κοίτα να δεις που θα μας πείσετε στο τέλος»… Το μικρόβιο μπήκε δηλαδή.

Χαίρομαι που νοσταλγοί άλλων καταστάσεων, πολύ πριν από μένα στο φόρουμ, αποφάσισαν να ασχοληθούν μαζί μας. Γιατί σημαίνει ότι τους πατήσαμε τον κάλο. Για να είμαι ακριβής, δεν τους πατήσαμε τίποτα. Αυτοί αποφάσισαν να βάλουν το πόδι τους κάτω από την ποδάρα μου… Όλη τους η «επιχειρηματολογία» βασίστηκε στη μπλόφα ότι οι δημοσιογράφοι θα μας ξέσκιζαν. Η μπλόφα όμως, κάποιες φορές τρώει «call» και μετά ψάχνεις ψιλά για το λεωφορείο…

Έπ’ ουδενί δεν θεωρώ ότι ήμασταν τέλειοι. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε, όπως έπρεπε να τα πούμε. Δώσαμε σε κόσμο να καταλάβει κάποια πράγματα. Και εκτός από τον αντίκτυπο που αυτό έχει στον κόσμο, είχε και σε εμάς έναν αντίκτυπο: νιώσαμε πραγματικά ένα αίσθημα ολοκλήρωσης όταν έληξε η διαδικασία. Αυτό που περιγράφω πολλές φορές για ένα καλό υγρό ως «κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου, αράζω, χαλαρώνω, βάζω ένα ποτό και ατμίζω ένα αγαπημένο υγρό». Βρεθήκαμε άνθρωποι από διαφορετικά υπόβαθρα και καταβολές, που οι περισσότεροι ούτε ξέραμε τη φάτσα του άλλου, και ήμασταν σαν να έχουμε υπάρξει χρόνια φίλοι. Να μην σας πω για το τι ακολούθησε μετά, καθώς θα ζηλέψετε όσοι δεν ήρθατε.

Δεν θα μιλήσω για τον καθένα ξεχωριστά, καθώς όλο και κάποιον θα ξεχάσω και δεν το θέλω. Θα πω μόνο ότι από τη μία θα ήθελα να πετύχουμε το σκοπό μας και να μην χρειαστεί ξανά τέτοια ενέργεια, από την άλλη θα ήθελα να ξαναγίνει τέτοιο νταβαντούρι, μόνο και μόνο για το μετά.

Για άλλη μια φορά, θα προσκαλέσω τους επικριτές μας να βάλουν πλάτη. Ξέρω ότι το διαβάζουν αυτό, αν όχι οι ίδιοι, οι εντεταλμένοι τους. Αν δεν το κάνουν, γνωρίζουν ότι οι εξελίξεις θα τους αφήσουν πίσω. Κάποτε, ίσως να την έβρισκε κόσμος να παρακολουθεί μανούρες και live stream τύπου Ανίτα Πάνια. Πλέον, έχουμε και σοβαρές δουλειές να ασχοληθούμε.

Για άλλη μια φορά, θα ευχαριστήσω τους συνομιλητές μου στο πάνελ, τους δύο γιατρούς μας, τους δύο προσκεκλημένους μας, τους τεχνικούς μας, τον πορτιέρη και όλους μα όλους εσάς που ήρθατε να τα πούμε από κοντά, αλλά και εσάς που με ένα απλό ποστ στήριξης μας δώσατε δύναμη, κίνητρο και λόγο να πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια δεν γίνεται στο ντούκου. Οπλιστείτε με δύναμη, γιατί η πραγματική δουλειά, τώρα αρχίζει!

Αποσυνδεδεμένος Red Led

• Όλα είναι τόσο απλά, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στην ψυχή σου.
  • **
  • 135
  • To be a rock and not to roll
« Απάντηση #333 στις: Ιουλ 14, 2016, 13:34 »
" Έπ’ ουδενί δεν θεωρώ ότι ήμασταν τέλειοι. "
                                                               Cruiser79
Μα... ήσασταν τέλειοι γιατί ήσασταν ειλικρινείς.
Μπήκατε μπροστά για να βγάλετε το φίδι από την τρύπα, εκπροσωπώντας όλους μας.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ από μένα.
                                    στ΄ ωραίοι!!!

Αποσυνδεδεμένος Zelatini

• **
  • 234
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι δρόμος...
« Απάντηση #334 στις: Ιουλ 14, 2016, 15:06 »
Καλησπέρα και από μένα σε αυτό το νήμα.
Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέδραμαν για την διεξαγωγή της συνέντευξης τύπου.
Εδώ όταν πρόκειται να μιλήσεις για το πώς θα σωθούν όσο γίνεται περισσότερες ανθρώπινες ζωές ισχύει το αντίθετο από το "όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι" .
Θέλει οργάνωση και συμμετοχή.
Έτσι θα παλέψουμε και οοοοοολα τα υπόλοιπα.
Δόθηκε για πρώτη φορά δημοσιότητα σε ένα θέμα, το άτμισμα.
Παλιότερα όπως έχω καταθέσει κάπου μέσα στο φόρουμ ήμουν επιφυλακτική με αυτό. Πλέον, παρακολουθώντας και ψάχνοντας έρευνες και ακούγοντας αρκετούς συνατμιστές κατανόησα ότι οι κίνδυνοι είναι κατά πολύ λιγότεροι από την συνέχιση του καπνίσματος.
Επίσης σαν διαδικασία κατά πολύ βοηθητική σε σχέση με την "δια της μαχαίρας" διακοπής η οποία πάντα είχε μεγάλο ψυχολογικό κόστος για εμένα όπως και για πολλούς φίλους μου.
Ένας από αυτούς, 9 μήνες μετά την αγορά της πρώτης του συσκευής ατμίσματος (προσέξατε άρχισα να μην το λέω η.τ. ή θα μπορούσα εν συντομία να το λέω ατμομάγειρα όπως το αποκαλεί έταιρος φίλος) και παράλληλα πλήρους ακαπνίας, ακόμα και σήμερα, όποτε με βλέπει με λούζει με "ευχαριστώ που μου άλλαξες τη ζωή" και τα παρόμοια.
Ένας άλλος γνωστός από την άλλη, στρίβοντας το ένα μετά το άλλο τα τσιγάρα, μας έλεγε ότι έρευνα του πανεπιστημίου αθηνών ή του πολυτεχνείου (το έψαξα και δεν την βρήκα!) υποστηρίζει ότι από "αυτό" - γιατί δεν ήξερε καν πώς να το αποκαλέσει -  θα πάθεις σίγουρα καρκίνο ενώ από το τσιγάρο δεν είναι και σίγουρο.... :eyesplash: :eyesplash: :eyesplash: :eyesplash: :eyesplash: :wall: :wall: :wall: :wall:
Για αυτά και για άλλα... για το γεγονός ότι εδώ μέσα με το μεράκι κάποιον μαζευτήκαμε πολλοί με την ίδια εμπειρία από τον άτιμο τον καπνό και αρχίσαμε να εμπιστευόμαστε κάτι καινούριο που μας βοηθάει παρόλο που θέλει ψάξιμο και αναζήτηση.... και ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ  ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ KAI ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ... Ακόμα δέχθηκα και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βοήθεια από συνατμιστές που απλόχερα θέλησαν να μου προσφέρουν σε μια δύσκολη "ατμιστική" στιγμή εξοπλισμό τους και υγρά! Δύσκολα το συναντας αυτό στο ίντερνετ!
Θέλοντας προς το παρών να μείνω να υποστηρίζω μόνο από το φόρουμ και στο δικό μου περιβάλλον την προσπάθεια διάδοσης της καλύτερης πληροφόρησης για το άτμισμα και τα οφέλη για τους αμετανόητους καπνιστές,....
να δώσω και γω ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βγήκαν μπροστά!

Αποσυνδεδεμένος Yeti

• **
  • 394
  • Jordan. Καλλιτέχνης (...εν αγνοία της Τέχνης)
    • Red-Knot Photography
« Απάντηση #335 στις: Ιουλ 14, 2016, 15:42 »
Τρύφωνα, ρε φίλε μιά απορία που έχω από προχτές... Τι νούμερο παπούτσι φοράς?  ;D

• 9100
« Απάντηση #336 στις: Ιουλ 14, 2016, 16:14 »
Μόλις 50... άσε, αναγκάζομαι να ψωνίζω από τα παιδικά...

Από κινητό.

Αποσυνδεδεμένος Leza

• *
  • 14
« Απάντηση #337 στις: Ιουλ 14, 2016, 16:48 »
χαχαχα  Ελπιζω να κάνετε humor!!!

« Απάντηση #338 στις: Ιουλ 14, 2016, 17:50 »
Leza από το πλερέζα? κοινώς τα έβαψες μαύρα γιατί χαλάνε τα συμφέροντα σου? Έχεις ξανά ενδιαφερθεί για κάτι με το ατμισμα?

Αποσυνδεδεμένος papoys

• Ο μέτρ του οφ τόπιτς
  • 1068
« Απάντηση #339 στις: Ιουλ 14, 2016, 18:05 »
Τρύφωνα, ρε φίλε μιά απορία που έχω από προχτές... Τι νούμερο παπούτσι φοράς?  ;D

Ξέρεις φίλε προχτές στην αναμπουμπούλα είχα την εντύπωση πως είσαι φωτογράφος από κάποια εκπομπή και λέω πολλές φωτογραφίες
βγάζει ρε παιδί μου αυτός.Πολύ πέραση έχουμε.  :laugh1: 

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #340 στις: Ιουλ 14, 2016, 18:08 »
Άστο, βρε Aggepar. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά δεν έχει νόημα. 
Μπορεί όντως να μην είναι ατμίστρια ή να είναι, αλλά να μπήκε εδώ σταλμένη για να μας την πει, αλλά δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, ούτε υπάρχει λόγος να την αρπάζουμε από τα μούτρα. Θα μας γνωρίσει καλύτερα με τον καιρό και θα καταλάβει ότι είμαστε όλοι μια χαρά παιδιά. Και χωρίς κρυφές ατζέντες. 

Πραγματικά, δεν έχει νόημα να αναλωνόμαστε σε διχόνοιες, όταν ο σκοπός μας είναι κοινός. 

@papoys. Πρόλαβα, Γιώργο, μέσα στη ζαλούρα μου να σου πω πόσο χάρηκα που σε γνώρισα από κοντά; Και πόσο όμορφα, σεμνά και άνετα μίλησες; Ησουν ειλικρινής, αυθεντικός και απόλυτα κατανοητός. 

Αποσυνδεδεμένος papoys

• Ο μέτρ του οφ τόπιτς
  • 1068
« Απάντηση #341 στις: Ιουλ 14, 2016, 18:25 »
Ναι Βούλα τα είπαμε για λίγο στο τέλος αλλά ήσουν λίγο ζαλισμένη από την όλη κατάσταση.
Μην ακούς τι λένε κάποιοι "σκόρπιοι", ήσουν αυθεντική και αληθινή όπως και είσαι πάντα. :yes: 
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.  :)

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #342 στις: Ιουλ 14, 2016, 18:35 »
Να είσαι καλά!!!!
Ασε που έπρεπε να κάνω ειδική μνεία χτες στους επαγγελματικής ποιότητας φωτογράφους μας, Yeti & ψιιιτ!!! (psit) αλλά και στον σύμβουλο γενικών καθηκόντων, τον cpbaroque (και υπεύθυνο μετακίνησης οπτικοακουστικού εξοπλισμού)
Και βέβαια κάποια μέλη της ομάδας, στην εκδήλωση είχαν ειδικά επιπλέον καθήκοντα: ο chzamp, υπεύθυνος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της εκδήλωσης! 
Ο ποιητής μας, σκηνοθέτης και τεχνικός υπεύθυνος στην εκδήλωση
Ο ribot, προιστάμενος συντονισμού πλατό.  ;)

• 9100
« Απάντηση #343 στις: Ιουλ 14, 2016, 18:45 »

Γενικά έχουμε χιούμορ. Είναι κάτι συγκεκριμένο το οποίο σου φάνηκε ιδιαίτερα χιουμοριστικό?

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
« Απάντηση #344 στις: Ιουλ 14, 2016, 19:01 »

Γενικά έχουμε χιούμορ. Είναι κάτι συγκεκριμένο το οποίο σου φάνηκε ιδιαίτερα χιουμοριστικό?

Εγώ πάντως γελάω όταν βλέπω τα χάλια μου στον καθρέπτη,Τώρα για ποίον λόγο εγέλασεν η κυρία ουκ γνωρίζω ,ουκ λόγο έχω, καθότι άλογος.Άλλωστε είναι γνωστό τις πάσης πως ,σαν τριχασμένη προσωπικότητα που είμαι ,άλλα γράφει ο τρελός το πρωί ,αλλα λέει ο δυνάστης εγώς μου το βράδυ ,και αλλιώς μας στραβοκοιτάζει και τους δυο μας το μυθικό μας είναι.
Τι είπα????  

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878228 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362829 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467614 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911128 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520692 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376287 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702459 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ