vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

428 επισκέπτες, 2 χρήστες
John K, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Συνέντευξη Τύπου 12/7/2016

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Απ: Συνέντευξη Τύπου 12/7/2016
« Απάντηση #360 στις: Ιουλ 15, 2016, 14:27 »
Δώσε μας διεύθυνση να σου στείλει λουλούδια και γλυκά ο camber. Οκ, Μαθουσάλα δεν τον λες, αλλά δεν είναι και ξεπεταχταρούδι!!! 
Λοιπόν, οκ, το ξέρουμε ότι με το θέμα του νόμου, πιο εφικτό είναι να πετύχουμε κάποιες διορθώσεις όπως αυτές του δημόσιου ατμίσματος, παρά της φορολογίας. Αν και μπαίνει θέμα έντονο με τα μηδενικά, των οποίων οι πρώτες ύλες (νερό, γλυκερίνη, αρώματα μαγειρικής) δεν φορολογούνται ξεχωριστά, όταν πωλούνται από φαρμακεία, καταστήματα τροφίμων κλπ. Αυτό θα προσφέρει κάποια ανακούφιση, με δεδομένο ότι τα υγρά με 3,6,9,12 νικοτίνη μπορούν να προκύψουν από μίξεις φορολογημένων υγρών στα 20mg κι αφορολόγητων μηδενικών. 
Το θέμα του διασυνοριακού εμπορίου είναι πραγματικά άκυρο, διότι δεν κόβει ειδικό φόρο από το κράτος, όταν αγοράζουμε μοντ και ατμοποιητές. Μακάρι να μπορέσει να γίνει κάτι στο θέμα αυτό. 
Το έτερο θέμα που προκύπτει και είναι στο χέρι μας να το πετύχουμε, είναι η εικόνα των ατμιστών στη συνείδηση καπνιστών και μη καπνιστών και η προσέλκυση ατόμων από το τσιγάρο στο άτμισμα. Πολύ σημαντικό και σωτήριο!

Αποσυνδεδεμένος Π. Γιούρσης

• 507
  • Φύλο: Άντρας
  • Το μή χείρον εστί βέλτιστον
« Απάντηση #361 στις: Ιουλ 15, 2016, 14:48 »
Φιλτάτη petra.
Συγχαρητήρια για την παρουσία σου στη συνέντευξη. Ηταν μεστή και ολοκληρωμένη. Αν ήσουν άντρας θά έλεγα με ευκολία ότι < δεν μασάς >
Ευτυχώς που δεν είσαι και έδωσες χρώμα και ομοφιά στο panel.
Για τα λουλούδια, υπερέβαλες. Τα παιδιά μου είναι 44, 43 και 34 ετών. plus τα 5 + 1/2 εγγόνια
Αν επιμένει ο camber για γλυκά  δεκτά. facebook -Pavlos Gioursis-
Να είσαι καλά

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #362 στις: Ιουλ 15, 2016, 14:59 »
Αναφέρθηκε η Αγγλία. Θέλω να πω περισσότερα (χωρίς να σημαίνει πως διαφωνώ με όσα γράφτηκαν).

Είναι αλήθεια πως βρίσκεται κάποια σκαλιά παραπάνω από εμάς σε αίσθημα ευθύνης των δημόσιων λειτουργών της. Όμως όχι τόσα πολλά όσο φανταζόμαστε.

Δεν είναι αμελητέο πως έχει ίσως τους πιο ενεργούς ακτιβιστές του ατμίσματος, ανθρώπους με πολύ μαχητική παρουσία. Που απείλησαν με μποϋκοτάρισμα όσα καταστήματα δεν ενίσχυσαν την EFVI. Που μαζεύονται δημόσια για διαμαρτυρίες. Που γράφουν πύρινα άρθρα σε μπλογκ και κοινωνικά δίκτυα. Που απαντούν έντονα σε κάθε αυθεντία, όση κοινωνική απόσταση και αν τους χωρίζει. Που οργανώνονται και στήνουν μαζικές καμπάνιες στο twitter, κατακλύζοντας λογαριασμούς υπουργών,βουλευτών, αρμοδίων, πανεπιστημιακών. Που έχουν ξεμπροστιάσει ξερόλες με θεσούλες, κάνοντάς τους να εκτίθονται και να βρίζουν χυδαία τους ανθρώπους που υποτίθεται πως πληρώνονται για να προστατεύουν. Έχουν κράξει ακόμα και μπαρ που απαγορεύουν το άτμισμα. Έστησαν μέχρι και Κόμμα Ατμιστών με έντονα συνθήματα για τους στόχους τους!

Εδώ έγινε θέμα από κάποιους που η Βούλα μίλησε με ένταση και όχι "επιστημονικά". Κάποιοι το θεώρησαν ανεπίτρεπτο. Τάχαμου ανήσυχοι μήπως κάποιος κουνήσει την βάρκα και χ... η φοράδα στ΄αλώνι.
[Θυμάμαι στο πάνελ να την ακούω και... να παγώνω για λίγο. Τελικά σκέφτηκα "ν' αγιάσει το στόμα της!", ακόμα κι αν δεν ακριβολογούσε. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε μονίμως σκυφτοί!]

Ε, η Loryen, μια σερβιτόρα (και κάποια στιγμή άνεργη) με δυο παιδιά, μια χαρά ταξίδευε στην άλλη άκρη της Αγγλίας για να γκαζώσει καθηγητές πανεπιστημίου με καρέκλες σε θεσμούς δημόσιας υγείας -φιλοξενούμενη σε σπίτια συνατμιστών! Η Liz, γιαγιά και δεκαετίες καπνίστρια, δεν άφηνε τα χέρια από το πληκτρολόγιο ζητώντας ευθύνες από κάθε "μεγάλο όνομα" που παραπλανούσε το κοινό.

Δεν είναι τυχαίο. Αυτοί οι άνθρωποι -απλοί άνθρωποι σαν κι εμάς- έπαιξαν ρόλο στο να είναι η Αγγλία σε καλύτερη κατάσταση στο θέμα του ατμίσματος. Δεν είπαν "ώχου, αφού δεν γίνεται τίποτα...". Δεν είπαν "εδώ δεν ασχολούμαστε με σημαντικότερα...". Δεν είπαν "εγώ θα την βρω την άκρη μου".

Και σας διαβεβαιώ πως δεν έχουν καμία ψευδαίσθηση, ξέρουν πως πολλοί πολιτικοί τους είναι διαπλεκόμενοι ή άχρηστοι ή αδιάφοροι. Δεν έχουν καμία πίστη στην πατρική σοφία του Κράτους τους. Ούτε σε παράδεισο ζούνε, ούτε είναι αφελείς -ενώ εμείς έχουμε την ψευδαίσθηση πως είμαστε πιο πονηροί. Απλά φάνηκαν μάγκες και δεν ανέχτηκε το φιλότιμό τους να κάθονται βουβοί.

[Και βάζω τις γνωστές ελληνικές λέξεις που νομίζουμε πως αφορούν μόνο εμάς, ενώ τελικά δεν ξέρω πόσο μας αφορούν!]
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 15, 2016, 15:10 από BigSur »

Αποσυνδεδεμένος lakis3

• **
  • 163
  • The Only One ALIVE !!!
« Απάντηση #363 στις: Ιουλ 15, 2016, 15:14 »
Να αγιάσει στο στόμα σου Άγη μου. Τα λες όπως πρέπει να είναι.
Σε ένα κόσμο που καταρρέει κάποιες λέξεις όπως φιλότιμο, ήθος, αγώνας, δίκιο - δικαιοσύνη τείνουν να αλλάξουν έννοια και να εξαφανιστούν...
Είναι φυσικά στο χέρι του κάθε ενός από εμάς το πως θα αντιδράσει ο καθένας σε μια κατάσταση. Άλλος με τον ένα τρόπο και άλλος με τον άλλο. Η ουσία όμως είναι αυτοί που έχουν κοινό στόχο να μην τον κυνηγούν μεμονωμένα αλλά σε ομάδες και με συνεργασίες. Με αυτό τον τρόπο, την ομαδική και κοινή αντίδραση, κερδίζονται όλα. Αλλά θέλει προσπάθεια, συνεργασία και αλληλεγγύη. 
Το καλάμι μόνο του στον αέρα σπάει. Στα ποτάμια με τις θημωνιές από καλάμια όταν φυσάει αυτά δεν συγκινούνται και αντιστέκονται. Έτσι πρέπει και εμείς. Να σηκώσουμε τους τόνους της φωνής μας και να ακουστούμε. Η συνέντευξη τύπου ήταν μια δυνατή κραυγή που ξεχώρισε στην αναμπουμπούλα. Αυτή την κραυγή πρέπει να την ανεβάσουμε σε decibel έτσι ώστε να είναι η μόνη που θα ακούγεται. Ο μόνος τρόπος είναι να δράσουμε μαζικά όλοι μας.

Αποσυνδεδεμένος Π. Γιούρσης

• 507
  • Το μή χείρον εστί βέλτιστον
« Απάντηση #364 στις: Ιουλ 15, 2016, 16:12 »
Προς bigsur Απ # 374
Φίλε  μου. Χρησιμότατες και πολύτιμες οι ενέργειες αυτών που αναφέρεσαι. Δεν επαρκούν όμως από μόνες τους να επηρεάσουν  ψηφοφορίες στα κοινοβούλια ή σε επιτροπές βουλευτών.
Ειλικρινά δεν ξέρω αν οι πολύτιμοι και χρήσιμοι αυτοί πρωτοπόροι  ανήκαν σε κάποιες οργανωμένες Ομάδες, Φορείς ,Συλλόγους κλπ. ή δρούσαν ατομικά αυθόρμητα και αποσπασματικά.
Θεωρώ όμως ότι η βοήθεια από αυτούς τους ανθρώπους που αναφέρεις, θα ήταν υπερπολύτιμη στις οργανωμένες και στοχευμένες  ενέργειες και δράσεις αρμοδίων οργανωμένων και ευρύτερα  αντιπροσωπευομένων   δομών όπως ομάδες, φορείς και σύλλογοι, για καλύτερα αποτελέσματα.
Αλλωστε θα πρέπει στο " Συν Αθηνά και χείρα κίνει " να προσθέσουμε το "Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη"

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1551
« Απάντηση #365 στις: Ιουλ 15, 2016, 16:18 »
Kατάλαβα ότι ένα σύνολο δεν θα γίνουμε ποτέ.
Άκουσα ότι το  φόρουμ είναι ο καρκίνος του ατμίσματος,
(άσχετα αν όλοι ξεκίνησαν από δω και συνεχίζουν να ρίχνουν κλεφτές ματιές με λογαριασμό ενεργό εννοείται  και ας γράφουν τώρα μόνο στα ξένα φόρουμς γιατί εμεις είμαστε μικροί για να ασχοληθούν μαζί μας στην γλώσσα μας)

Άκουσα ότι το φού μπού είναι πολύ πιο δυναμικό με σοβαρες ομάδες και ατμιστές :laugh1: :laugh1:
Εδώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φόρουμ και σε όποια έχω συμετάσχει, που με κρατάνε μακριά από τον πρεζέμπορα Ζούγκεμπερκ.

Είδα εμπάθεια προς πρόσωπα, και αγανακτισμένες θυμωμένες μούρες λες και χάσανε σε διαγωνισμό cloud chase! 
Αγαπήτοι κύριοι και κυριες δυστυχως χάσατε πόντους πολλούς για μένα και ξέρετε ποιοι είστε. :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown:

Ρένο είσαι ωραίος βασικά και λέιπεις. 

Μπορούσα να γράφω ώρες για τα γύρω γύρω από τον ντόρο που προκάλεσε η σπουδαία κίνηση αυτή αλλά δεν έχω χρόνο για κράξιμο,
εξάλου ποιος είμαι εγώ ο άμπαλος να κρίνω τα τατουαζ τα σι ντι μι έλ τους ντριπεράδες και τους παλαίουρες?  Κράζουν αυτοί που γνωρίζουν αλλά δεν λένε επειδή μάλλον τους πήραν με τις πέτρες ?

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #366 στις: Ιουλ 15, 2016, 17:00 »
@PGIOURSIS
Και μόνοι τους αλλά και στα πλαίσια συλλόγων, ενώσεων και σε κοινότητες κάθε είδους.
Δεν μπορούμε ξεκομμένοι, σαν νησιά. :)
Πολλαπλές κινήσεις. Δεν σώζουν τα πράγματα αλλά φέρνουν κάποια αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
« Απάντηση #367 στις: Ιουλ 15, 2016, 17:27 »
Atoner no1

Υ.Γ Παρακαλώ ειλικρινά αν θεωρηθεί off topic να διαγραφεί χωρίς δεύτερη σκέψη .Ευχαριστώ

Atoner no2

Σωωπα ρε φιλεεε ,χρειαζόμασταν  και την υπόδειξιν σου.  Μόλις μπήκα και είδα το τι πόσταρε ο Αλλος και μου ήρθε κόλπος.
Το μετέφερα ήδη στο : τι αισθάνετε ο απεχθής άλλος μου εγως .
Sory για την παρενόχληση ( δεν του το διέγραψα μην σφαχτούμε με τον ζαβό. )
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 15, 2016, 18:07 από Atoner »

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • 3070
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #368 στις: Ιουλ 15, 2016, 17:29 »
Τ'ακούτε; Τρώμε σανό όσοι υποστηρίζουμε την κίνηση αυτή. Είμαστε πρόβατα. Μου το είπανε και αυτό σήμερα. Άσταδιαλα συγχίζομαι. Και ώ τι σύμπτωση όλοι οι μπαναρισμένοι τα γράφουν αυτά. Να κάνετε κι εσείς ρε συνέντευξη τύπου ως Αναρχοαυτόνομοι Έλληνες Ατμιστές. Να ρίχνετε και ατμολότοφ με eliquid και μπαμπάκι από πάνω...

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #369 στις: Ιουλ 15, 2016, 17:32 »
Καλά σου λένε.
Για να καταλάβεις, εγώ (1) έχω βαφτιστήρι και (2) συχνά μένω ξύπνιος ως τις 4 το ξημέρωμα.
Οπότε... είμαι νονός της νύχτας.
 ;D

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #370 στις: Ιουλ 15, 2016, 17:36 »
Τελικά όλοι offtopicάδες είσαστε. Ο atoner απλώς βγάζει στην επιφάνεια τον πραγματικό σας (κακό) εαυτό. :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #371 στις: Ιουλ 15, 2016, 17:39 »
αααα.... έλα δω εσύ!!! Σε έψαχνα!!! Ποιος τρίποδας βρε, ήταν 15 κιλά; Ούτε 5 δεν ήταν, άσε που προσφέρθηκες μόνος σου. (κι ευχαριστώ τα μάλα!)
Σε διαβάζουν και νομίζουν κι εγώ τι!!!
Οσο για τις διαστάσεις και την ηλικία σου, υπερβάλλεις. 5 κιλά τρίποδας δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, που μάλλον τον είχες. 

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #372 στις: Ιουλ 15, 2016, 17:44 »
Αυτό το έγραψα στο chat που δεν υπάρχει offtopic, όπως δεν υπάρχει και αλήθεια και ψέμα. Όπως είπε ο φίλος μου ο Drum, το chat είναι η οδός της τρέλας και όλα επιτρέπονται. Ακόμα και οι υπερβολάρες και οι ψεματάρες... ;D

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
« Απάντηση #373 στις: Ιουλ 15, 2016, 23:00 »
Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου.

Henry David Thoreau, 1817-1862, Αμερικανός συγγραφέας

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • 4139
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #374 στις: Ιουλ 15, 2016, 23:05 »
Τη "γυναίκα σου" γιατί την άφησε απ' έξω ο Thoreau....? :sfyrigma:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 671315 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 368112 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 538 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 782 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 21361 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1787 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 882634 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 472435 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1925485 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 529392 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1932 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 382096 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos