vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Συνέντευξη Τύπου 12/7/2016

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Φύλο: Άντρας
  • Πανορατμίξ
Απ: Συνέντευξη Τύπου 12/7/2016
« Απάντηση #315 στις: Ιουλίου 13, 2016, 21:58 »
Γνωρίζω νεαρό και τον ξάδερφό του που πληρώνονται για να κάνουν αυτήν την δουλειά που λέτε. Βο(υ)λέυτηκε, και με 50% ανεργία δεν λές όχι σε τέτοια δουλειά. Αυτό σχετικό/άσχετο δεν ξέρω αν έχουν λογαριασμό εδώ μέσα.
Σε αυτή τη περίπτωση όμως, δεν ισχύει το "η δουλειά δεν είναι ντροπή"...

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #316 στις: Ιουλίου 13, 2016, 22:05 »
Ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες, αν και παραμονή Τετάρτης και 13.

Ο κατάσκοπος

ο Τσιπ

η Πέτρα

ο Μπιγκ

Ο Τρυφ

ο Κώστας

και ο  γιατρός

μόλις είχαν τελειώσει με τη ΣΤ, την οποία παρακολούθησαν ζωντανά, μεταξύ 
 άλλων,

μια ξανθιά,

δύο πρωταθλητές σούμο

και ένας παππούς

- Επιτέλους, να βγάλω λίγο αυτό το σακάκι.
 - Κι εγώ τις γόβες.
 - Εγώ στρώνω κρεβάτια.
 - Εγώ στρώνω τραπέζι.
 - Κι εγώ θα φέρω το ίντερνετ.
 - Τι θα φέρεις;
 - Πώς θα δούμε το βίντεο καλέ;

- Ας τα αφήσουμε αυτά… πού είναι τα

-     Έρχονται με ντελιβερά. Μας το έταξε ο say it

Όμως,

o ντελιβεράς έφερε ένα Ι5

και μια ζεστή σοκολάτα

(Ήταν ένα απόσπασμα από το νέο αριστούργημα της sofa-comics "οι νεοσύλλεκτοι, η συνέντευξη, το τσαμπίΧ και άλλα ταιριαστά".
Σύντομα μακριά σας).

« Απάντηση #317 στις: Ιουλίου 13, 2016, 22:08 »
χαχααχαχααχαχααα ................που την βρισκεις τοση ορεξη!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Psitgr

• 761
« Απάντηση #318 στις: Ιουλίου 13, 2016, 22:24 »
Με είπες χοντρό.?? :fight_box_anface: :fight_box_anface: Ελα έλα αν σου βαστάει.. :fight_knuppel: :fight_knuppel:

Αποσυνδεδεμένος Marinero

• *
  • 6
« Απάντηση #319 στις: Ιουλίου 13, 2016, 22:26 »
Περαστικά αγαπητέ Σάββα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Μ

• **
  • 283
« Απάντηση #320 στις: Ιουλίου 13, 2016, 22:26 »
Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε με τα ψυχοφαρμακα. :)
Είναι μια πολύ σημαντική κατηγορία φαρμάκων με δράση στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Φυσικά ο όρος ψυχοφαρμακα δεν είναι επιστημονικά δοκιμος, αλλά χρησιμοποιείται συχνά από μη-ειδικους. Η βαρενικλινη είναι από τα φάρμακα που δρουν στο κεντρικό νευρικό σύστημα, διότι ο εθισμός στη νικοτίνη έχει να κάνει με την δράση της στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Επίσης, έχει ως απόλυτη αντενδειξη το ιστορικό ψυχιατρικού νοσήματος. Κατά τα άλλα, είναι όσο ασφαλές είναι και τα υπόλοιπα φάρμακα, δηλαδή όλα έχουν παρενέργειες και κυκλοφορούν επειδή το όφελος είναι σημαντικότερο από τις πιθανές παρενέργειες.
Έχω πάρει βαρενικλινη στο παρελθόν. Δεν είχα καμία παρενεργεια πλην του εντονου κοιλιακούς αλγους , που το παθαίνουν όλοι όσοι την παίρνουν με άδειο στομάχι. Έκοψα το κάπνισμα με αρκετή ευκολία, όπως το κόβουν σχεδόν οι μισοί από όσους το παίρνουν κατά τη διάρκεια που το παίρνουν. Ξαναρχισα το κάπνισμα μετα από λίγους μήνες και τελικά στο 1 έτος μετά την χρήση βαρενικλινης ήμουν και πάλι καπνιστης, όπως συμβαίνει με το περίπου 75-80% όσων λαμβάνουν βαρενικλινη.

Πάντως σε όλη τη συνέντευξη, το θέμα των "ψυχοφαρμακων" δεν κράτησε πάνω από 3 λεπτά, οπότε δεν ξέρω γιατί έχετε επικεντρωθεί τόσο πολύ σε αυτό.

(sorry για τα ορθογραφικα λάθη και την έλλειψη τόνων, γράφω από κινητο).

Το ρεπορτάζ στον ΑΝΤΕΝΝΑ ήταν πολύ πετυχημένο.

Οταν τα πραγματα ξεφευγουν, οι ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ  τα βαζουν στη θεση τους. Αυτο και τίποτ'αλλο.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #321 στις: Ιουλίου 13, 2016, 22:40 »
Τα άρθρα (και το ρεπορτάζ) που προέκυψαν με την συνέντευξη τύπου είναι θετικά και είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε σαν ομάδα πραγματικών ανθρώπων που έχουν άποψη γι αυτό που κάνουν.
Όπως και αν κριθούμε οι "πανελίστες" (καλοί, μέτριοι ή κακοί) στην άνεση και την δυνατότητα να μεταφέρουμε τις ανησυχίες μας, το γεγονός είναι πως μια μικρή επιτυχία έχει ήδη καταγραφεί.
Οι ατμιστές μπήκαμε στον χάρτη -και όχι σαν γραφικοί.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους βρέθηκαν κοντά μας (σας είχαμε ανάγκη! :respect:), ειδικά όσους ήρθαν από μακριά. Εννοείται τον Δρ.Φαρσαλινό (τι να πω...) και τον Τάκη Κατωπόδη (ο οποίος δεν ήταν καλεσμένος αλλά πολύτιμο μέλος της ομάδας μας), αλλά και τον papoys που άκαπνος και... αν-ατμος, δεν μας εγκαταλείπει.

Η δουλειά που έγινε ήταν συγκινητική (και από ανθρώπους που δεν φάνηκαν στα πλάνα αλλά έδωσαν ρεσιτάλ προσφοράς). Προσωπικά ευχαριστώ γιατί μέσα σε αυτή την ομάδα και προσπαθώντας για κάτι που πιστεύω, ένιωσα ξανά άνθρωπος.

Θα είναι αυτό η μαγιά για κάτι περισσότερο; Ελπίζω να μας άνοιξε η όρεξη και να είδαμε πως είναι εφικτό. Ακόμα πιο πολύ ελπίζω να γίνει κοινό κτήμα η αίσθηση πως αυτό δεν το "αναθέτεις" σε ηγέτες ή μπροστάρηδες. Αυτό το χτίζεις συμμετέχοντας με ευελιξία και ανοιχτό μυαλό.

ΥΓ: Η... ποιότητα των τρολ που έλκουμε είναι τελείως απογοητευτική. Δεν έχει καν πλάκα δηλαδή, προσπαθείς να τσαντιστείς και σε ξενερώνουν. Αν είναι υπάλληλοι σίγουρα δεν έβγαλαν τα λεφτά τους.

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #322 στις: Ιουλίου 13, 2016, 22:48 »
Με είπες χοντρό.?? :fight_box_anface: :fight_box_anface: Ελα έλα αν σου βαστάει.. :fight_knuppel: :fight_knuppel:
Μπααααα, τόσα ναυτικά μίλια για να σου ρίξει ξύλο, δεν νομίζω να κάνει ο Μιχάλης!!!!
Δεν είναι του επιπέδου του!!!!! χαχαχαχα

Τα παραπάνω, σελίδες επί σελίδων δεν θα τα σχολιάσω!
Ένα ακόμα, σας ευχαριστώ πολύ θα πω, σε όλους όσους συμμετείχαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο όλο concept, μιας και από κοντά τα είπαμε, και φιληθήκαμε και αγκαλιαστήκαμε και ατμίσαμε και φάγαμε και ήπιαμε κλπ κλπ (κατά το γνωστό, φιλιούνται - αγκαλιάζονται ...)

Αποσυνδεδεμένος LENAAA

• *
  • 21
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΤΜΙΖΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!
« Απάντηση #323 στις: Ιουλίου 13, 2016, 23:12 »
Καλο βραδυ κι απο μενα...ξαναγραφω (αν δεν το προσεξατε)το σχολιο μου οτι μπορω να βαλω κι εγω το λιθαρακι μου στην ολη προσπαθεια κι εχω κανει καποιες κινησεις...καποιος απο την ομαδα ας μου στηλει π.μ 8)

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #324 στις: Ιουλίου 13, 2016, 23:16 »
Αυτοί που πρέπει, το διάβασαν ή θα το διαβάσουν όταν συνδεθούν.
Μην βιάζεσαι Λένα!!!
Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #325 στις: Ιουλίου 13, 2016, 23:40 »
Σε αυτή τη περίπτωση όμως, δεν ισχύει το "η δουλειά δεν είναι ντροπή"...
Εγώ ξέρω το
Η ντροπή δεν είναι δουλειά 

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #326 στις: Ιουλίου 13, 2016, 23:40 »
Καλησπερα και απο μενα :)  Εχω μια ωρα που πατησα στα πατρια εδαφη μου και δεν το κρυβω ειμαι πολυ κουρασμενος .. με jetlang :-[

Μετα απο την συναντηση μου με τα παιδια του πανελ αλλα και με  τα ατομα που "ηταν πισω απο τις καμερες" που λενε , δεν εχω λογια να μπορεσω να τα χαρακτηρίσω, ηταν αχαρακτήριστα ;) . Νιωθω αυτην την στιγμη  ,  οτι καποιος μου εκανε το μεγαλυτερο δωρο που υπαρχει , με τοποθετησε μεσα σε χωρο με τα πιο αξιολογα ατομα , με τα πιο ουσιωδη ατομα , με τα πιο πλουσια σε καρδια και δυναμη ατομα και μπορω να σας λεω μεχρι αυριο αλλα δεν θα το κανω .
Γνωρισα ομως και πολλα ατομα τελειως αγνωστα σε μενα .. που τα ηξερα μονο σαν nick names  , αυτα τα ατομα μας αγγαλιασαν ολους σαν να ειμαστε αδερφια, ενιωσα αμηχανια , σε αυτα τα ατομα που μας συμπαρασταθηκαν με τοσο αγαπη δεν ξερω αν ενα ευχαριστω ειναι αρκετο... δεν νομιζω αλλα πρεπει τουλαχιστον να το πω ...

Ενιωσα και κατι αλλο τις στιγμες εκει πανω  που οι καρδιες μας χτυπηγαν ασταματητα να μην προδωσουμε ολους εσας εκει εξω , εδω μεσα στο φορουμ και να δωσουμε ολη την ψυχη μας για να υπερασπισουμε το σκοπο μας . Ευχαριστω ολους εδω μεσα και εκει εξω που εσεις με τα ενθαριντικα σας λογια την στιγμη που εμεις ειμαστε εκει πανω μας εδιναν δυναμη και ενα respect  ειναι το λιγοτερο που σας αξιζει ... Δεν ειναι λογια του αερα που λεω αλλα ειναι λογια που αισθανομαι και τα ελεγα ολη την ωρα εκει που ειμαστε...

Η συνεντευξη ηταν διαβασμενη και πολυ μαλιστα , τωρα αναφερομαι σε καποια ατομα που εχουυν το αντιλογο και ισως καλος ειναι και αυτος σε μια τετοια στιγμη , αλλα επαναλβανω η συνεντευξη επρεπε να ειναι ετσι , γιατι ειχε προγραμματιστει να ειναι ετσι , δεν ηταν τυχαιο να γινει με αυτη την σειρα και να δινουν εναυσμα στο γιατρο να τα πει ... Δεν καταλαβατε , εσεις οι λιγοι που εναντιωθηκατε οτι τα ειπαμε ολα με τροπο και οτι οι πασες που δωσαμε στο γιατρο να απαντηθουν ηταν για να μην κανουν πολλες ερωτησεις οι δημοισιογραφοι γιατι προλαβαμε να το απαντησουμε με τον δικο μας τροπο... Οι ιστοριες μας , εκαναν να το δουν οι δημοσιογραφοι οπως το ειδαν  για να περασουμε απο το περιθώριο στο προσκηνιο? Τελος παντων αυτα ειναι ψηλα γραμματα ... Το ρεζουμε ειναι οτι ο αντένα και τα ΜΜΕ  μας αποκαλεσαν Ατμιστες  και αυτο ειναι που μας χαρακτηριζει πηραμε ταυτοτητα ...

Τελος ευχαριστω το Κ. Φαρσαλινο που μας στήριξε και μας "δίδαξε" πως να το κανουμε ολο αυτο με την  συνεντευξη και πετυχε , ναι οπως παντα εχω ελπιδες πετυχε το πρωτο βημα μετα απο πολλα μικρα βηματα που καναμε πριν ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩ΅ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ενα τετοιο ανθρωπο κοντα σου ...
Εχουμε και επομενα αρκει να εχουμε πιστη

και κατι για το πανελ ( εχω χαρακτηρισμους :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:)

Σπυρο : εισαι αδερφος
Τρυφωνα: γνωρισα ενα gentleman
Βουλα: εισαι ενα μικρο ομορφο πλασμα με τσαγανο  και το ξερεις :_love_heart:

Κωστα μικροτσιπ : Ποσο θα ηθελα να εισουν εδω να μιλάμε με τις ωρες ΦΙΛΕ ΜΟΥ, εισαι γιγαντιος

Αγη : Σοφος μια ευγενικη ψυχη !!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #327 στις: Ιουλίου 13, 2016, 23:41 »
Τώρα που έχει περάσει μια μέρα και αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε τι προκάλεσε η συνέντευξη τύπου, είναι νομίζω η κατάλληλη ώρα να ευχαριστήσω όλους όσοι έκαναν μια ιδέα πραγματικότητα.
Δεν θα μιλήσω ονομαστικά, ούτε προσωπικά για κάποιον γιατί είναι ΟΜΑΔΑ.
Πήραν δύναμη από τους ομοϊδεάτες τους, την έκαναν φωνή ενημέρωσης και ουσιαστικά επέστρεψαν με περίσσιο τόκο αυτή τη δύναμη στους ατμιστές.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #328 στις: Ιουλίου 13, 2016, 23:54 »
Αισθάνομαι λίγο άσχημα που δεν έκανα ξεχωριστή αναφορά στο όνομα του kostas44, στον άνθρωπο που κατ'εμε έκανε την αρχή σε όλο αυτό. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, όπου κι αν καταλήξουμε να ατμίζουμε στο μέλλον, με όποιο κόστος.. αν τελικά θα παραμείνουμε ατμιστες ή θα επιστρέψουμε στο τσιγάρο, τον καθαρό αέρα ή τα ψυχοφάρμακα.. :D

Κωστή σε θεωρώ leader, όπως και νά'χει. Δεν με νοιάζει ποιος τα είπε καλύτερα, το θέμα είναι ότι εσύ άνοιξες τον δρόμο. Κι ακόμα και τώρα που δεν γνωρίζουμε που αυτός ο δρόμος καταλήγει, σημασία για μένα έχει ότι βρισκόμαστε πάνω του όρθιοι και περπατάμε!

Μy respects κύριε :)

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #329 στις: Ιουλίου 14, 2016, 00:28 »
Δεν έχεις δει την κοιλίτσα μου... Δυο παιδιά μεγάλωσαν εκεί πάνω.

Μπααααα, τόσα ναυτικά μίλια ...
Αν ο ΣΕΕΗΤ μου τα έδινε γρήγορα, θα ερχόμουν με κρουαζιερόπλοιο στη συνέντευξη.
Αλλά, επηρεάστηκε φαίνεται από το 6μηνο...  :-\

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112506 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357638 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448135 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109227 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372766 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326413 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 510 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5688 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14550 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28493 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99035 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325744 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost