vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

439 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, costasibiza84, Mantis039, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Συνέντευξη Τύπου 12/7/2016

Απ: Συνέντευξη Τύπου 12/7/2016
« Απάντηση #210 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:47 »
O Κος Φαρσαλινός, είναι Ιατρός, παραβρέθηκε ως Ιατρός και όφειλε να τοποθετηθεί με βάση την Ιατρική δεοντολογία. Άρα σαφώς δεν θα χαρακτήριζε ένα φάρμακο ως ψυχοφάρμακο, εφόσον δεν χαρακτηρίζεται ως τέτοιο. Αν το χαρακτήριζε, όφειλε να είναι σε θέση να το αποδείξει, ειδάλλως θα έχανε μερικές δεκάδες εκατομμύρια από την αγωγή.
Η petra και η κάθε Petra, διαβάζοντας π.χ το παρακάτω...
"Όπως επισημαίνει ο Dr Furberg, αν προσθέσει κανείς και τις παρενέργειες από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, όπως τα λιποθυμικά επεισόδια, η επιθετικότητα με βίαιες εκδηλώσεις, η κατάθλιψη και ο αυτοκτονικός ιδεασμός, τότε αυτό το βοήθημα διακοπής του καπνίσματος είναι ένα πραγματικά επικίνδυνο φάρμακο, από τα χειρότερα που κυκλοφορούν (ως προς τις παρενέργειες στο ΚΝΣ) και οι αρχές οφείλουν να απαγορεύσουν την κυκλοφορία του! Αξίζει να σημειώσω ότι το φάρμακο έχει ήδη απαγορευτεί στους πιλότους και τους επαγγελματίες οδηγούς, καθώς επίσης υπάρχει στις ΗΠΑ οδηγία του Υπουργείου Άμυνας για τη λήψη του από προσωπικό που χειρίζεται πυραυλικά συστήματα. Επίσης, στη Γαλλία το σύστημα υγείας έχει διακόψει την επιδότησή του στους ασθενείς."

δικαιούται όπως και εγώ δικαιούμαι να το χαρακτηρίσω ως ψυχοφάρμακο (αφού επιδρά στο ΚΝΣ). Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και ως παστουρμά με μέλι, αν ήθελα. Όπως πολλές φορές ο κάποιος δεν λέει ότι αυτό που κάνει νιάου στα κεραμύδια είναι η γάτα, αλλά ο σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες.

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1242
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #211 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:47 »
Αγαπητή Leza κατά την άποψη σου ο κ. Φαρσαλινός πρέπει ή δεν πρέπει να εμφανίζει αποτελέσματα στατιστικών μελετών όπως αυτή που επισυνάπτω? Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ δυνατότερο επιχείρημα απ' το ότι κόψαμε όλοι το τσιγάρο με τον ατμό και βελτιώθηκε η υγεία μας. 
Α! και περιμένω ακόμα το επιχείρημα με το οποίο θεωρείς πως πρέπει ως απλοί ατμιστές να βγαίνουμε μπροστά και να προβάλουμε ασφαλέστερα τις θέσεις μας. 

Αποσυνδεδεμένος Leza

• *
  • 14
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #212 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:56 »
δικαιούται όπως και εγώ δικαιούμαι να το χαρακτηρίσω ως ψυχοφάρμακο (αφού επιδρά στο ΚΝΣ). Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και ως παστουρμά με μέλι, αν ήθελα. Όπως πολλές φορές ο κάποιος δεν λέει ότι αυτό που κάνει νιάου στα κεραμύδια είναι η γάτα, αλλά ο σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες.

Ναι έχει το δικαίωμα αλλά ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ σε συνέντευξη.  Παραθέτω το σημείο διορθωμένο.   Στο 1h15m50s

« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 13, 2025, 11:57 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2482
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #213 στις: Ιουλ 13, 2016, 14:03 »
[justify]Κουράζεις, κουράζεις εκνευριστικά. Δεν μιλάς σε παιδάκια, αγαπητή φίλη.[/justify]
Προσωπικά, θα σε παρακαλέσω όχι να σταματήσεις, αλλά να εμφανίσεις τις οδηγίες χρήσης του συγκεκριμένου φαρμάκου. Εγώ αυτά που διάβασα ήταν αρκετά.   

Αποσυνδεδεμένος gipsy

• 1263
« Απάντηση #214 στις: Ιουλ 13, 2016, 14:05 »
Εντάξει... Ας πούμε ότι η Petra "δεν" έχει δικαίωμα να εκφραστεί ΔΗΜΟΣΙΑ σε συνέντευξη...
Μένω σε αυτό που είπε ο δρ. Φαρσαλινός για την παραπληροφόρηση την ΔΗΜΟΣΙΑ σε συνεντεύξεις από αυτούς που "έθιξε" η Petra...αυτοί μάλλον έχουν το δικαίωμα να εκφραστούν...

Θέλουμε πιστοποιημένα υγρά... Αλλά θέλουμε και φθηνά υγρά...
Θέλουμε να τα βρίσκουμε παντού αλλά θέλουμε να τα πουλάμε και μόνο ενημερωμένα άτομα..
Θέλουμε φθηνές βάσεις... Αλλά τις πουλάνε τα φαρμακεία που δεν θέλουμε τα υγρά...
Θέλουμε να μάθει ο κόσμος... αλλά δεν ξέρουμε τι θέλουμε να μάθει ο κόσμος.
Θέλουμε το άτμισμα ως μέθοδο πρόσληψης νικοτίνης αλλά το θέλουμε και ως τρόπο ζωής-μόδα που μπορεί να οδηγήσει και έναν πιτσιρικά σε αυτό.
Θέλουμε να βγάζουμε από την μύγα ξύγκι... αλλά φοβόμαστε και την χοληστερίνη...

:o

« Απάντηση #215 στις: Ιουλ 13, 2016, 14:06 »
Άνετα και δημόσια, διότι εγώ προσωπικά, εγώ, ένα σκέυασμα που μου φέρνει αυτοκτονικές τάσεις, επηρεάζει την ψυχή μαι τον ψυχισμό μου. Άρα ΕΓΩ, το χαρακτηρίζω ψυχοφάρμακο και δημόσια. Το πως το χαρακτηρίζει ο παρασκευαστής του ή η ιατρική κοινότητα, μου είναι αδιάφορο.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #216 στις: Ιουλ 13, 2016, 14:10 »
Αλλο ένα Link κάπως"καχύποπτο" δυστυχώς. 
Καθημερινή:«Υπ’ ατμόν» οι Ελληνες... ατμιστές

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
« Απάντηση #217 στις: Ιουλ 13, 2016, 14:12 »
δεν τίθεται θέμα, τα καθομιλούμενα ακούστηκαν, οι χειρότεροι ομιλητές έχουν εφημερίδες κι εκπομπές ενημέρωσης, μη τρλαθούμε με τους ψυχάκηδες ρε συντρόφια

Αποσυνδεδεμένος Psitgr

• 761
« Απάντηση #218 στις: Ιουλ 13, 2016, 14:15 »
Ναι έχει το δικαίωμα αλλά ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ σε συνέντευξη.  

Απλά ξέρεις, εμείς ότι λέμε μεταξύ μας το λέμε και δημόσια..
Εσύ απ ότι καταλαβαίνω απο τις τοποθετήσεις σου περι μεθόδου διακοπής καπνίσματος, προτιμάς, άλλα να σκέφτεσαι ,άλλά να λες, άλλα να εννοείς και άλλα να συμβαίνουν..
Όπως έχει μάθει κανείς..

Αποσυνδεδεμένος Leza

• *
  • 14
« Απάντηση #219 στις: Ιουλ 13, 2016, 14:22 »
Έτσι λειτουργεί το νομικό σύστημα παγκοσμίως...   Άλλα λες, άλλα γράφεις και άλλα εννοείς...  Στην παρέα σου, μπορεις να λες ο,τι θες τρώγοντας σουβλάκια και πίνοντας μπύρες.  Όταν όμως χαρακτηρίζεις ΔΗΜΟΣΙΑ, τα φάρμακα διακοπής καπνίσματος ως ΒΑΡΥΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ τότε παίρνεις και τις ευθύνες σου.

Αποσυνδεδεμένος LENAAA

• ΓΕΥΣΗ-ΥΓΕΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • *
  • 21
  • ΑΤΜΙΖΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!
« Απάντηση #220 στις: Ιουλ 13, 2016, 14:22 »
Καλησπερα σας..επειδη ειχα καιρο να μπω δεν πηρα χαμπαρι για την κινηση και την συνεντευξη τυπου..καταρχην ενα μεγαλο μπραβο και κατα δευτερον εκανα κι εγω μεμονομενα την δικη μου κινηση.Αν καποιοσ απο την ομαδα θελει ας μου στηλει μνμ για να βοηθησω κι εγω με τον τροπο μου! :)

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
« Απάντηση #221 στις: Ιουλ 13, 2016, 14:25 »
Αχχχχχ παει ο μπαξές σήμερα πάει ο μπαξέςςςς.Θα ζητήσω να μου χρεωθεί ως αργία απο τον αρχηγό του σπιτιού.
( Είπα μπαξές και θυμήθηκα πως οι μελιτζάνες εχουν νικοτίνη .Θα τις τσακίσω φέτος ωμές και θα ρίξω την βαση σε Μηδενική ΧΑΑΑ το βρήκα παλι ). Στο ανάθεμά μου όμως.
Αγαπητή μου λεζάντα εν έτη κάπου στα 2006 ,προσπαθώντας να κόψω το ακατονόμαστο ,αφού κόλλησα τσιρότα και έγινα σαν κινητός τοίχος αφισοκόλλησης ,μάσησα τόσες τσίχλες νικοτίνης που πήγαινα σαν κομπρεσέρ,έσπασα κάνα δυο πόρτες από τα νευρά μου στην φάση της προσπάθειας για απεξάρτηση,στράβωσε η παλιωφατσα μου (δεν ξερω το γιατι ) περασα και μια βόλτα
απο ενα Νεοσύστατο σχετικά νοσοκομείο της φτωχομάνας,όπου για να ξεκινήσω οποιαδήποτε διαδικασία αποτσιγαροποίησης ,ένεκα του φρικαρίσματος που ειχα βαρέσει ίσως χρειάστηκε να με ποτίσουν με κάτι το χαλαρωτικό πρώτα ,προκειμένου να συμπεριφέρομαι σαν Ανθρωπος ,και οχι ωσάν Υπάνθρωπος.Δεν ηταν στα πλαίσια τής θεραπείας δια τήν διακοπή του μιάσματος ,αλλά ενα βοηθητικό μέσον ,για να μπορέσω να ανοίξω μια πόρτα πρός την διακοπή. Δεν ανερεί  ομως  το οτι κατι με επότησαν ,  χωρίς Κοκκινες γραμμές καθότι στο εξιτήριο ( μίσή μέρα αντεξα με τους συναδέλφους )Έγραφε και επισήμως πως είμαι πλέων επίτιμο μέλος του club.Και εμπάς περιπτώσει ,είναι ολος διόλου τυχαίον ( δανείζομαι φράση του Γιατρου μας ) που αυτό το φρικιό που προανέφερα ,των 3 πακέτων με το που έπιασε ατμοποιητη και τράβηξε την πρώτη ατμοτζούρα το εκοψε μαχαίρι ,χωρίς να σφάξει κανέναν.
Βρεεεε δεν μας αφήνετε ήσυχους να χαρούμε οτι μας έκανε να χαμογελάμε ξανά, όλοι οι τρελαμένοι πρώην ,μαζί δε με εμάς και τούς οικείους μας. Αιιι απο εκέι Κατσαουνέικο.
Παω να ποτίσω τίς μελιτζάνες ,πρίν μου τις κόψουν και αυτές σαν Νικοτινούχο σκευασμα.Να δώ την κυρά να πηγαίνει με το καροτσάκι της λαϊκής στο φαρμακείο ,με συνταγή γιατρού ,που να λέει ,1κουτι postan ,2 ml γλυκερίνη ,και 3 μελιτζάνες νικοτινούχες των 0,6 mg και μετά ας ....
Τί λές καλή μου που θα σου κάνω τήν χάρη.

Αποσυνδεδεμένος Psitgr

• 761
« Απάντηση #222 στις: Ιουλ 13, 2016, 14:29 »
Έτσι λειτουργεί το νομικό σύστημα παγκοσμίως...   Άλλα λες, άλλα γράφεις και άλλα εννοείς...  Στην παρέα σου, μπορεις να λες ο,τι θες τρώγοντας σουβλάκια και πίνοντας μπύρες.  Όταν όμως χαρακτηρίζεις ΔΗΜΟΣΙΑ, τα φάρμακα διακοπής καπνίσματος ως ΒΑΡΥΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ τότε παίρνεις και τις ευθύνες σου.

Είδες κάποιον να αρνείται να πάρει τις ευθύνες του και να κρύβεται..??
Αντίθετα εγώ είδα εσένα , που όπως είπες στην αυτοπαρουσίαση σου, μας διάβαζες, να κρύβεσαι και να μην συμμετέχεις στην προσπάθεια (και κάτι άλλους μαζί με εσένα) και να έρχεστε κατόπιν εορτής , να μας πείτε την μειωτική άποψη σας..
Να σε πληροφορήσω λοιπόν επειδή μπορεί και να μην το κατάλαβες, πως η συν.τυπ. τελείωσε, ότι είχαμε να πούμε το είπαμε και ότι είναι να λουστούμε (τις ευθύνες που έλεγες) θα το λουστούμε..
Σου εφιστώ την προσοχή λοιπόν, στο επόμενο κάλεσμα για βοήθεια που θα κάνουμε, να είσαι εκεί να μας βοηθήσεις με τις βαθιές νομικές γνώσεις που προφανώς εμείς δεν έχουμε..

Αποσυνδεδεμένος Leza

• *
  • 14
« Απάντηση #223 στις: Ιουλ 13, 2016, 14:40 »
Μετά χαρας, αρκεί να υπάρχει ένας σύλλογος, ένας φορέας, κάτι τελως πάντων με νομική μορφή. Να έχει μια σύσταση και μια δομή. Να έχει ένα προεδρείο,  μέλη κλπ. Αλλιώς δεν προχωράει... τίποτα. Και γίνονται αυτά που γίνονται...

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • 2490
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #224 στις: Ιουλ 13, 2016, 14:43 »
Θα ήθελα να επανορθώσω για μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράλειψη:
Άθελά μου παρέλειψα εχθές στις ευχαριστίες μου (εδώ) τον Δρ. Κωνσταντίνο Φαρσαλινό.

Τον εξαίρετο αυτόν επιστήμονα τον γνωρίζω καιρό μέσα από τις μελέτες του, τις δημοσιεύσεις του, και τις συνεντεύξεις που έχει κατά καιρούς δώσει. Τις τελευταίες ημέρες μιλήσαμε πολύ και γνωρίζοντάς τον και κατ' ιδίαν απλά επιβεβαίωσα αυτά που πίστευα. Τον έχω χαρακτηρίσει πολλές φορές "κεφάλαιο" για τη χώρα μας. Και το εννοώ. Η παρουσία του, όχι μόνο στο δικό μας αλλά σε κάθε πάνελ, είναι πάντα καταλυτική. Και το έργο του έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία από όση ίσως αναγνωρίζουμε, μιας και υλοποιείται πάντα και συνεχώς εν μέσω πολέμου που δέχεται από "έγκριτους συναδέλφους" του, η οποίοι φυσικά βρίσκονται στην απέναντι όχθη εξυπηρετώντας τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα. Όποιος δεν αναγνωρίζει πως αυτά υπάρχουν και ορίζουν -εκτός από τους κανόνες του παιχνιδιού τους- και τις τύχες μας, απλά εθελοτυφλεί.

Η χθεσινή μας συνέντευξη τύπου χωρίς τη δική του παρουσία δεν θα ήταν απλά λειψή, θα ήταν στα όρια της ανυπαρξίας. Το κύρος του δίνει βάρος σε κάθε δημόσια τοποθέτηση και ο μεστός του λόγος πείθει. Τόσο όμορφα και τόσο απλά. Κωνσταντίνε, σε ευχαριστώ. Όχι μόνο για τη χθεσινή σου παρουσία στο πάνελ, αλλά και για ότι έχεις κάνει για τη διεθνή ατμιστική κοινότητα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 14, 2016, 16:56 από e-spy »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 87 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 232 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20252 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1063 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877925 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362166 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467068 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909435 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519740 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1609 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375669 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701832 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ