Θα εκφράσω κι εγώ την άποψή μου και την καλοπροαίρετη κριτική μου, με σκοπό το πολύ καλό να γίνει εξαιρετικό αργότερα όπου χρειαστεί.
Ξεκινώντας με αυτά που θα τα ήθελα καλύτερα, θα πω οτι θα ήθελα πρώτα πρώτα να ακούσω τι είναι το η.τ. - ατμιστική συσκευή με δυό λόγια πχ αποτελείται από μια μπαταρία που δίνει το ρεύμα κι ένα εξάρτημα που παράγει ΑΤΜΟ. Χρησιμοποιεί υγρά αναπλήρωσης που περιέχουν προπυλενογλυκόλη κλπ κλπ (τα είπε ο Φαρσαλινός όταν ερωτήθηκε). Στο θέμα της κατηγορίας πνευμονολόγων και λοιπών που γνωρίζουμε, θα μπορούσε να τεθεί ως ερώτημα του στυλ "μήπως οι Χ, Ψ έχουν συμφέροντα?". Αυτό θα πέρναγε ως σκέψη - ως αμφιβολία και όχι ως κατηγορία και πιστεύω θα είχε θετικότερο αποτέλεσμα. Θα ήθελα επίσης να ακούσω οτι το η.τ. δεν είναι μέσο διακοπής καπνίσματος, άσχετα αν βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά εναλλακτικός τρόπος πρόσληψης νικοτίνης. Θεωρώ οτι έμμεσα φάνηκε να το υποστηρίζουμε ως μέσο διακοπής.... Ίσως υπάρχει μια επικινδυνότητα σ' αυτό... Τέλος, θα ήθελα να ακούσω επιγραματικά τα αιτήματά μας. Δλδ πχ το υπουργείο θέλει 2ml ατμοποιητές - εμείς θέλουμε να παραμείνουν όπως είναι, το υπουργείο θέλει το Χ - εμείς θέλουμε το Ψ κλπ κλπ Κάποια ειπώθηκαν, κάποια άλλα όχι. Μπορεί βεβαίως να είχαν μοιραστεί στους δημοσιογράφους γραπτώς, δεν γνωρίζω. Απ' ότι κατάλαβα μοιράστηκε η επιστολή που τα αναφέρει, οπότε άψογα. Δυστυχώς όμως απ' ότι είδα στις δημοσιεύσεις που έγιναν στα site δεν αναφέρθηκαν, αλλά η ουσία - ο σκοπός επετεύχθη. Ο κόσμος θα μάθει για την ύπαρξή μας, θα μάθει οτι έχουμε φωνή, θα μάθει οτι θέλουμε διάλογο με την κυβέρνηση, θα μάθει οτι το η.τ. είναι ασφαλέστερο και δεν έχει καμιά σχέση - συγγένεια με το κ.τ. Τέλος, οι σκεπτόμενοι καπνιστές θα ακούσουν τις αληθινές ιστορίες των ατμιστών, τις τεκμηριωμένες απόψεις των γιατρών και πιστεύω θα επηρεαστούν θετικά.
Το οτι κάποιοι έκαναν αυτήν και τις προηγούμενες ενέργειες, είναι τουλάχιστον θαυμαστό και αξίζει συγχαρητήρια. Μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που προσπάθησαν για το καλύτερο όλων μας και τους ευχαριστώ πολύ. Κρίνω άψογη πρώτα πρώτα την εικόνα των ομιλητών. Προσεγμένο ντύσιμο, στήσιμο και γλώσσα σώματος που φώναζε "λέω αλήθεια!". Σύντομες τοποθετήσεις που δεν κούραζαν και δεν περιείχαν αερολογίες, αλλά λόγια συγκεριμένα με ουσία και αλήθεια. Μπράβο για την οργάνωση που δεν έδειξε να υστερεί πουθενά. Μπράβο για τον προντζέκτορα. Κάποιοι καταγράφουν καλύτερα βλέποντας εικόνα, παρά ακούγοντας ήχο. Μπράβο για το οτι ξεκαθαρίσατε οτι αντιπροσωπεύετε μερίδα ατμιστών και αυτό αναφέρθηκε σε πολλά site. Μπράβο για το οτι δεν καλέσατε επαγγελματίες του χώρου, δίνοντας την λάθος εντύπωση οτι υποστηρίζετε συμφέροντα. Μπράβο για όλα και λυπάμαι που λόγω των οικονομικών μου και της απόστασης δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ και να βοηθήσω κι εγώ στο εγχείρημα..... Συγχαρητήρια και στους guest stars, στον Γιώργο και την κοπέλα με το άσθμα, που θεωρώ οτι οι περιπτώσεις τους ήταν σεισμικές δονήσεις. Για τους ιατρούς και ιδιαίτερα τον Φαρσαλινό, τι να πω?.... Ένα τεράστιο ευχαριστώ τουλάχιστον.
Αγαπητοί συνατμιστές ευχαριστώ, υποκλίνομαι και σας συγχαίρω!