vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

446 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Συνέντευξη Τύπου 12/7/2016

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Συνέντευξη Τύπου 12/7/2016
« Απάντηση #195 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:07 »
Ένα φάρμακο που επιδρά στη χημεία του εγκεφάλου είναι ψυχοφάρμακο. 
Αν δεν έλεγαν το ένα επίσημα, αν δεν έλεγαν το άλλο, τότε τη τη θέλουν τη συνέντευξη; Ποιος θα περιμέναμε να τα πει;
Μετά θα άκουγαν ότι "αυτό δεν το είπαν" και "το άλλο δεν το είπαν".
Ας μην έχουν την εντύπωση κάποιοι ότι τα παιδιά σηκώθηκαν από το σπίτι τους και πήγαν στη συνέντευξη για να πουν ό,τι τους κατεβάσει ο νους τους;
Η δουλειά και η προετοιμασία που βρίσκεται πίσω από αυτή τη μία ώρα είναι δουλειά και προετοιμασία πολλών ημερών. Δεν έγινε άρπα-κόλα όπως υποστηρίζουν κάποιοι.

Και κάτι ακόμα που νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί:
Το άτμισμα είναι μέσο διακοπής του καπνίσματος και μάλιστα το πιο αποδοτικό που έχει βγει ποτέ. Ο κ. Φαρσαλινός το τόνισε σε όλους τους τόνους. Δεν είναι σύμπτωση που 6 εκατομμύρια καπνιστές διέκοψαν το κάπνισμα και άλλα 9 το ελάττωσαν, Και το άτμισμα δεν έχει καμία σχέση με το κάπνισμα.

Αυτό, για μη αναφορά ως μέσου διακοπής του καπνίσματος, το φάγαμε στη μάπα με εκείνη τη δήλωση του Π.Ο.Υ. πριν από 4 και βάλε χρόνια και το είχαμε όλοι ως θέσφατο για τον φόβο των Ιουδαίων μήπως χαρακτηριστεί ως φάρμακο. Από τότε έχουν γίνει ίσως και 500 έρευνες για το άτμισμα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. 
Το άτμισμα ΕΙΝΑΙ μέσο διακοπής του καπνίσματος.

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1644
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #196 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:11 »
JoeBarTeam,
τι να κάνουμε, μεγάλη κοινότητα είμαστε....έχουμε κι εμείς τους ρατσιστές μας.....
δεν βαριέσαι αδερφέ.... την επόμενη φορά να περάσουν απο οντισιόν... ;)

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #197 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:13 »
@Sensk
Δεν έγινε αναφορά ούτε για τα 2ml των ατμοποιητών, ούτε για τα 10 ml των μπουκαλιών, ούτε για το όριο νικοτίνης στα 20 mg/ml
Ο λόγος είναι ότι αυτά έχουν νομοθετηθεί ήδη πανευρωπαϊκά και χρειάζεται πανευρωπαϊκή κινητοποίηση για να γίνουν αλλαγές. 

Τα παιδιά αποφάσισαν να επιμείνουν στα θέματα που αφήνονται στην ευχέρεια του κάθε κράτους να νομοθετήσει. Έτσι π.χ. ο φόρος, η απαγόρευση σε δημόσιους χώρους, οι διασυνοριακές πωλήσεις κτλ. είναι θέματα που αφορούν την ελληνική νομοθεσία. Γι' αυτό αναφέρθηκαν μόνο σε τέτοια θέματα.

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3892
    • camber
« Απάντηση #198 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:14 »
Το άτμισμα ΕΙΝΑΙ μέσο διακοπής του καπνίσματος.
Και μάλιστα προκύπτει από την Ευρωπαϊκή οδηγία που δίνει το ελεύθερο σε όποιον κατασκευαστή επιθυμεί να δηλώσει το προϊόν του ως φαρμακευτικό και να πωλείται ή συνταγογραφείται από τον κλάδο της υγείας.

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
« Απάντηση #199 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:18 »
Atmos: Από αυτά που ειπώθηκαν, τι είναι αυτό που δεν σε αντιπροσωπεύει, dimgr;
Αν λάβω υπόψιν ότι σκιάχτηκα με τα λεγόμενα του γιατρού μας Κ.Φαρσαλινου περί ατόμων που μπορεί να επιλέξουν να πηδήξουν από αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο,πιθανολογώ βαση τίς μαθηματικής φόρμας χ+ ψ = αστα να πανε στα αδιάβαστα,πως για τον ίδιο λόγο δεν αντιπροσωπεύτικαν κάποια άτομα,απο φόβο ,μην έχουν πάρει το σακ βουαγιαζ ,αντί του αλεξιπτώτου.

dimgr:μια παρέα ,  κλίκα , φίλων που εχουν ενα φόρουμ ,σε καμιά περίπτωση δεν αντιπρωσοπευουν τα μέλη ολα!! μονάχα τους εαυτούς τους.

Εμένα παλικαριμ με αντιπροσώπευσαν επάξια ,αλλά δεν είναι κλίκα μου επιβεβαιωμένα ,καθότι ως γνωστόν τις πάσης εδώ στο χωριό κολλητοί μου είναι ο Μητσος ο στούρνας,ο Κώτσος ο αλλοπρόσαλλος,ο Βάγγος ο Αρκουδιάρης ,Και στα μουλωχτά η Μαρίκα η Μα'ι'στράλο.( μην το καρφώσετε στην κυρά καλά )?Τούς άλλους τούς γραβατωμένους ουτε τούς εχω ματαδεί ,ουτε τα πρόβατα θα μου αρμέξουν ,ούτε χρειάζετε λογιστική βοήθεια η κυρα Γιώργενα.Μια χαρα ξακρίζει κανα ευροπουλο ( καθότι παραπάνω που να τα βρεί ) για να πάρει ενα ταγάρ Σανέλ μαιμού ,για να μπεί στο μάτι της ζωντοχήρας της Μαλαμος.
Αυτά απο εμένα παω να μαζέψω στα μουλωχτά καμιά τσουκνίδα να φάμε ,γιατί στέρεψαν και αυτές .Σε βαζάκια τίς κρατάμε πλέων.Τις στέλνω με δωρεάν μεταφορικά σε όλους  όσους έχουν ένα ...καλό λόγο ( κίτρινο βγήκε ? φτου τα μάτια μου )να πουν.για την συνέντευξη .(προσοχή μήν τις βράσετε χάνουν ολες τις βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.Απλώς μασήστε τα φύλα.Τα άλλα τα αναλαμβάνει η Σοφή Φύση.

Υ/Σ Αν το άνωθεν θεωρείτε off topic περικαλώ να τού εγίνει Ολικη διαγραφή, να μαθει να μήν κάνει παρεισφρήσεις εκτός φύσης το αφύσικο,και απαντά σε οτι το χαλάνε το ληγμένο.

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
« Απάντηση #200 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:19 »
Δεν αντιπροσωπεύει καμία δική μου άποψη, αλλα τί το "περίεργο" (sic) δηλαδή  έχει "κάποιος να εκφράζει την άποψή του" (sic sic Κλπ) σε μιαν ενέργεια όπου ο "καθένας αντιπροσωπεύει τον εαυτό του". Πως και πότε καθορίστηκε το "απόλυτο" ή το "νικητήριο" .  Οτιδήποτε μονοπρόσωπο έπρεπε να εχει δηλωθεί επίσης εφόσον μιλάμε για "διαφάνεια" (ντεμέκ)

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
« Απάντηση #201 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:21 »
Και εκεί που ο τόπος μύριζε χολή, το καλύτερο σχόλιο προς το τέλος του live streaming χθες, ήλθε από τον Spectrum... :respect_hat:
Πιο σύμφωνος, δεν γίνεται να είμαι! Κρίμα που έχουν σβηστεί...  :(

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #202 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:23 »
 Να και τα νεοτερα... Μολις φετος βγηκε μια ερευνα που το βγαζει καθαρο. Προηγηθηκαν παρεμβασεις του fda υποχρεωτικη αναγραφη σημανσης για http://www.pmlive.com/pharma_news/pfizers_champix_and_gsks_zyban_cleared_of_causing_neuropsychiatric_side_effects_1008255?SQ_DESIGN_NAME=2&τασεις αυτοκτονιας και χαμενες δικες. 300 εκατ δολαρια αποζημιωσεις σε χρηστες του.
Δειτε το ονομα της φαρμακευτικης...
Γκουγκλαρετε το ονομα του φαρμακου.
Και προσεξτε τις ημερομηνιες. Το τσιγαρο το εκοψα πριν πεντε χρονια.

Ο γιατρος αναφερθηκε σε αυτη την ερευνα .
Αλλα εγω αναφερθηκα στη συνολικη εικονα και ειδικοτερα στο 2011. Σιροπακι για το βηχα δεν ειναι. Ουτε αναλγητικο η αντιβιοτικο.
Απο κει και περα σκεπτομενοι ειμαστε..
ΥΓ το ποστ γινεται για ενημερωση των μελων. Το νεο μελος που θετει το θεμα εμφανως ειναι καποιος παλιος γνωριμος ππυ δε θελει να δωσει στιγμα

Αποσυνδεδεμένος Leza

• *
  • 14
« Απάντηση #203 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:23 »
Τα ψυχοφάρμακα έχουν νομίζω κατι κόκκινες γραμμές και τα γράφουν σε ειδική συνταγη.  Τα φάρμακα για την διακοπή του καπνίσματος δεν έχουν. Πως να το κάνουμε δηλαδη...  Και ο Φαρσαλινος το αρνήθηκε. Με το ζόρι το champix ψυχοφάρμακο?  Λοιπόν και φτάνουμε στο ζουμί τώρα. Το ηλεκτρονικο τσιγάρο είναι μέσο-μεθοδος διακοπης καπνίσματος αντί για εναλλακτικός τρόπος πρόσληψης νικοτίνης κατα τον Atmos.  Διαφωνώ πλήρως. Όχι ως προς την ουσία, αλλα ως προς το νομικο πλαίσιο.  Και η συνεντευξη αφορούσε το νομικό πλαίσιο.

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1644
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #204 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:29 »
..... ιατρός δεν είμαι.....αλλά νομίζω ότι η χολή που εκκρίνει ο οργανισμός είναι πάντα ανάλογη
αυτού που προσπαθεί να χωνέψει.....
:angel: :angel: :angel:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #205 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:30 »
Δεν αντιπροσωπεύει καμία δική μου άποψη, αλλα τί το "περίεργο" (sic) δηλαδή  έχει "κάποιος να εκφράζει την άποψή του" (sic sic Κλπ) σε μιαν ενέργεια όπου ο "καθένας αντιπροσωπεύει τον εαυτό του". Πως και πότε καθορίστηκε το "απόλυτο" ή το "νικητήριο" .  Οτιδήποτε μονοπρόσωπο έπρεπε να εχει δηλωθεί επίσης εφόσον μιλάμε για "διαφάνεια" (ντεμέκ)
Να εκφράζονται απόψεις αλλά δεν είναι κακό να ζητείται και η αιτιολόγησή τους. Όχι τίποτα άλλο αλλά καλό είναι να γνωρίζουν και οι κρινόμενοι το γιατί κάποιοι διαμόρφωσαν μια άποψη αλλά και θα βοηθήσει και άλλους που επιχειρήσουν να κάνουν κάτι παρόμοιο.

Και εκεί που ο τόπος μύριζε χολή, το καλύτερο σχόλιο προς το τέλος του live streaming χθες, ήλθε από τον Spectrum... :respect_hat:
Πιο σύμφωνος, δεν γίνεται να είμαι! Κρίμα που έχουν σβηστεί...  :(

Στο Youtube εννοείς;
Δεν γνωρίζω να τα έσβησε κάποιος. Μήπως χάνονται μόνα τους λόγω live; 

@Leza
Το Champix χορηγείται μόνο με ιατρική συνταγή: 
http://www.ema.europa.eu/docs/el_EL/document_library/EPAR_-_Summary_for_the_public/human/000699/WC500025252.pdf

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
« Απάντηση #206 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:35 »
Και εκεί που ο τόπος μύριζε χολή, το καλύτερο σχόλιο προς το τέλος του live streaming χθες, ήλθε από τον Spectrum... :respect_hat: Πιο σύμφωνος, δεν γίνεται να είμαι! Κρίμα που έχουν σβηστεί... :(

Για όποιον το έχασε, ο spectrum σχολίασε την ώρα που μύριζε χολη, ότι αυτά τα ίδια τα σχόλια από μόνα τους αποδεικνύουν ότι εκπροσωπηθήκαμε επάξια. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
« Απάντηση #207 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:35 »
Mα  ποιον συνωμοσιολόγο ενδιαφέρει ποιος είναι ο νέος χρήστης δηλαδή Petra?
:idiot1: :))
οταν γράφεις τέτοια , δεν μπορείς να κοντράρεσαι με τους της άλλης συνωμοσίας  που θα σε κατηγορούν για πλασιέ "κινεζο-υγρών" σε συσκευασία πολυτελείας
;D

Atmos κατανοώ οτι ακόμα και τώρα. "χαρακτήρες πλάθονται" κι εγώ σε αυτο το πλαίσιο κινουμαι συνηθως, αφου είμαι κομμένος στις "τελικές" μου :))
Η καλύτερη απάντηση ήταν του camber που την είδα αφού έγραψα

Αποσυνδεδεμένος Leza

• *
  • 14
« Απάντηση #208 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:37 »
Ναι με ιατρική συνταγή αλλά όχι ΄΄κοκκίνη΄΄    Παραθέτω το σημείο της αντίδρασης του κ. Φαρσαλινού.
https://www.youtube.com/watch?v=AZ_GGzKTAdA&feature=youtu.be&t=1h15m51s

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #209 στις: Ιουλ 13, 2016, 13:46 »
Εδώ είναι το σημείο:

Πετάχτηκε πάνω ο άνθρωπος όταν άκουσε για ψυχοφάρμακα!  :tongue_smilie:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 13, 2025, 11:56 από Tem »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 85 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 231 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20252 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1063 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877923 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362163 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467065 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909422 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519736 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1609 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375660 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701829 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ