Kωστη μου και παλι φιλε μου δεν υπαρχει απαντηση 100% απολυτη.
1.3Ωμ μπορεις να βγαλεις με πολλους τροπους .
To 30g (0.25mm) εγω το στρηβω σε 2.5mm αξονακι και ανεβαζω μεχρι και 30W.
Εκει μου αρεσει εμενα .
Καποιος αλλος μπορει να δωσει παραπανω ή πιο λιγα Watts.
Αλλα και παλι υπαρχει και ο παραγοντας ατμοποιητης .
Τι τροφοδοσια εχει απο τα λούκια , τι υλικο τροφοδοσιας εχει , αν ειναι σωστο το βαμβακι , αν εχει κανει στησιμο για υπερτροφοδοσια ή αν ειναι στημενος για νορμαλ καταστασεις και ενα σορο αλλα πραγματα που αρεσουν στον καθενα ξεχωριστά.
Αντε να σου γραψω τι εχω δει εγω σε αλλους μηπως και απαντησω στο ερωτημα σου.
Φιλος δουλευει στα 15W τον Τηλεμαχο , στημενο με 30g συρμα , σε 2.5mm αξονακι.
Αν θα σου αρεσει , αυτο ειναι που ζητας.
Αν δεν σου αρεσει , σημαινει οτι τα γουστα σου ειναι διαφορετικα και ειναι το απολυτα ότι πιο φυσικο , γιατι ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα.
Vaporaki ,
δεν το καταλαβες σωστα.
Αναλογα και το συρμα εχεις ......
Αν εχεις κανει αντισταση με 0.32mm συρμα σε ολες σου τις αντιστασεις , τοτε το συρμα ειναι ικανο να αντεξει το φορτιο των 30W για παραδειγμα.
Αν η μια αντισταση ειναι με 0.32mm και η αλλη με 0.20mm , τοτε ειναι φυσικο να υπαρξει καμενο.
Αρα οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ μου , δεν μπορουμε ετσι απλα να μιλαμε για Watts - Volts κλπ. ετσι με γενικοτητες , χωρις να παιρνουμε σαν βαση και διαφορες αλλες παραμετρους....
Το οτι μπορεις να φτιαξεις ομως με 0.25mm συρμα αντισταση με 0.50 Ωμ και με το ιδιο συρμα μια αντισταση 1.50 Ωμ και να ατμισεις και στις δυο περιπτωσεις με 20 W , ναι ειναι εφικτο και θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα